NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 851
51
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Most hogy kialakult a Nascar PO mezőnye, itt van a vak tippjeim :Na ez az ami full lutri, változatlanul rühellem a playoff rendszert.
16-ban esik ki : McDowell, Harvick, Almirola, Ku.Busch
12-ben esik ki : Reddick, Bell, Keselowski, Bowman
8-ban esik ki : Logano, Byron, Ky.Busch, Blaney
Championship Four : Elliott, Hamlin, Truex Jr., Larson
Győztes : Larson
Heisman
De a játék kedvéért
Round of 16: McDowell, Bell, Almirola, Keselowski
Round of 12: Reddick, Byron, Truex Jr., Bowman
Round of 8: Harvick, Busch & Busch, Elliott
Champ 4: Larson, Hamlin, Blaney, Logano
Bajnok: Larson túl egyértelmű lenne, Hamlinre és Blaneyre elvből nem tippelek, Logano meg igazából meglepetés lenne, a négyesből ő volt idén egyértelműen a legszürkébb. Szóval Logano. 😀
- - -
Xfinityben Gragson marad a JRM-nél 2022-ben is. Nagyon örülök, hogy az idei végtelenül peches és frusztráló szezonja után is bízik benne Earnhardt Jr. Meg persze a szponzoraiban. Ennyire peches szezonja úgysem lesz még egy, és jövőre szinte elfogynak az igazán jó, feltörekvő top versenyzők a szériából, tehát jó esélye lehet majd...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
legalább ezt kompenzálja a Mercedes a Ferrari szintű taktikájával, meg a bakui esettel. persze szar a Pirelli, de nem véletlen hogy a modern 2010-es évek Button utáni legjobb két gumikezelője (Per és Ham) nem kapott defektet, míg Verstappen nyomta a +1 pontos FL-értKhmmm tavalyi Brit nagydíj? Vagy ott még nem volt gumimágus Lajos? Pont ez a baj a remek Pirellikkel, hiába van még rajta bőven futófelület, ha a szerkezetük nem bírják azt a terhelést amit egy-egy ilyen 30-35 körös etapon kapnak.
Heisman
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
Semmivel nem volt rosszabb Max gumija azon kör előtt Bakuban, mint bárki másé, ezt már jó páran elmondták, és lenyilatkozták utána. Nem hiába sunyult a Pirelli sem.legalább ezt kompenzálja a Mercedes a Ferrari szintű taktikájával, meg a bakui esettel. persze szar a Pirelli, de nem véletlen hogy a modern 2010-es évek Button utáni legjobb két gumikezelője (Per és Ham) nem kapott defektet, míg Verstappen nyomta a +1 pontos FL-értMinden versenyen nem érheti rejtélyes baleset 😀én meg úgy hogy Russell kiüti Maxot 😀De...úgy számoltam, hogy Russell elengedi Hamit 😊nem számolod bele hogy Russell megteszi a Mercedes ülésért amit megkövetel a haza 😉Nincs szerencséje Hamiltonnak, Verstappen futam nélkül kapja a pontokat. Látszik, hogy nyomja az FIA, hogy megtörjék a hegemóniát...Ezzel csak Hemi járt jól. Ha sima 1-2 és a holland nyer, akkor 7 ponttal kap többet, így csak 5-el. Már megint neki kedvezett a FIA 😀
Az a baj amúgy, hogy ha variálnak is az autókon (állítható hasmagasság, stb), ilyen időben nem tud felszállni a mentőhelikopter. Csóri Bianchi balesete óta én is úgy vagyok vele, hogy azt nem szabad megkockaztatni.
Szokol
Klaci79
Heisman
Klaci79
Heisman
Klaci79
Heisman
Úgyhogy semmi köze nem volt ahhoz hogy abban a körben épp megnyomta.
több mint 4 éve
Ami azt illeti Hamilton gumija a Merci szerint kb. egy kört bírt volna, ugyanis azon is volt egy nagy vágás. 😊 Persze lehet, hogy tudták, hogy Maxé hamarabb megy szét és így a piros alatt tudnak cserélni, de én ezt azért kétlem.legalább ezt kompenzálja a Mercedes a Ferrari szintű taktikájával, meg a bakui esettel. persze szar a Pirelli, de nem véletlen hogy a modern 2010-es évek Button utáni legjobb két gumikezelője (Per és Ham) nem kapott defektet, míg Verstappen nyomta a +1 pontos FL-értMinden versenyen nem érheti rejtélyes baleset 😀én meg úgy hogy Russell kiüti Maxot 😀De...úgy számoltam, hogy Russell elengedi Hamit 😊nem számolod bele hogy Russell megteszi a Mercedes ülésért amit megkövetel a haza 😉Nincs szerencséje Hamiltonnak, Verstappen futam nélkül kapja a pontokat. Látszik, hogy nyomja az FIA, hogy megtörjék a hegemóniát...Ezzel csak Hemi járt jól. Ha sima 1-2 és a holland nyer, akkor 7 ponttal kap többet, így csak 5-el. Már megint neki kedvezett a FIA 😀
Az a baj amúgy, hogy ha variálnak is az autókon (állítható hasmagasság, stb), ilyen időben nem tud felszállni a mentőhelikopter. Csóri Bianchi balesete óta én is úgy vagyok vele, hogy azt nem szabad megkockaztatni.
Szokol
Klaci79
Heisman
Klaci79
Heisman
Klaci79
Heisman
több mint 4 éve
legalább ezt kompenzálja a Mercedes a Ferrari szintű taktikájával, meg a bakui esettel. persze szar a Pirelli, de nem véletlen hogy a modern 2010-es évek Button utáni legjobb két gumikezelője (Per és Ham) nem kapott defektet, míg Verstappen nyomta a +1 pontos FL-értMinden versenyen nem érheti rejtélyes baleset 😀én meg úgy hogy Russell kiüti Maxot 😀De...úgy számoltam, hogy Russell elengedi Hamit 😊nem számolod bele hogy Russell megteszi a Mercedes ülésért amit megkövetel a haza 😉Nincs szerencséje Hamiltonnak, Verstappen futam nélkül kapja a pontokat. Látszik, hogy nyomja az FIA, hogy megtörjék a hegemóniát...Ezzel csak Hemi járt jól. Ha sima 1-2 és a holland nyer, akkor 7 ponttal kap többet, így csak 5-el. Már megint neki kedvezett a FIA 😀
Szokol
Klaci79
Heisman
Klaci79
Heisman
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Minden versenyen nem érheti rejtélyes baleset 😀én meg úgy hogy Russell kiüti Maxot 😀De...úgy számoltam, hogy Russell elengedi Hamit 😊nem számolod bele hogy Russell megteszi a Mercedes ülésért amit megkövetel a haza 😉Nincs szerencséje Hamiltonnak, Verstappen futam nélkül kapja a pontokat. Látszik, hogy nyomja az FIA, hogy megtörjék a hegemóniát...Ezzel csak Hemi járt jól. Ha sima 1-2 és a holland nyer, akkor 7 ponttal kap többet, így csak 5-el. Már megint neki kedvezett a FIA 😀
Szokol
Klaci79
Heisman
Klaci79
Heisman
több mint 4 éve
én meg úgy hogy Russell kiüti Maxot 😀De...úgy számoltam, hogy Russell elengedi Hamit 😊nem számolod bele hogy Russell megteszi a Mercedes ülésért amit megkövetel a haza 😉Nincs szerencséje Hamiltonnak, Verstappen futam nélkül kapja a pontokat. Látszik, hogy nyomja az FIA, hogy megtörjék a hegemóniát...Ezzel csak Hemi járt jól. Ha sima 1-2 és a holland nyer, akkor 7 ponttal kap többet, így csak 5-el. Már megint neki kedvezett a FIA 😀
Szokol
Klaci79
Heisman
Klaci79
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
De...úgy számoltam, hogy Russell elengedi Hamit 😊nem számolod bele hogy Russell megteszi a Mercedes ülésért amit megkövetel a haza 😉Nincs szerencséje Hamiltonnak, Verstappen futam nélkül kapja a pontokat. Látszik, hogy nyomja az FIA, hogy megtörjék a hegemóniát...Ezzel csak Hemi járt jól. Ha sima 1-2 és a holland nyer, akkor 7 ponttal kap többet, így csak 5-el. Már megint neki kedvezett a FIA 😀
Szokol
Klaci79
Heisman
több mint 4 éve
nem számolod bele hogy Russell megteszi a Mercedes ülésért amit megkövetel a haza 😉Nincs szerencséje Hamiltonnak, Verstappen futam nélkül kapja a pontokat. Látszik, hogy nyomja az FIA, hogy megtörjék a hegemóniát...Ezzel csak Hemi járt jól. Ha sima 1-2 és a holland nyer, akkor 7 ponttal kap többet, így csak 5-el. Már megint neki kedvezett a FIA 😀
Szokol
Klaci79
több mint 4 éve
Nincs szerencséje Hamiltonnak, Verstappen futam nélkül kapja a pontokat. Látszik, hogy nyomja az FIA, hogy megtörjék a hegemóniát...Ezzel csak Hemi járt jól. Ha sima 1-2 és a holland nyer, akkor 7 ponttal kap többet, így csak 5-el. Már megint neki kedvezett a FIA 😀
Szokol
több mint 4 éve
Most hogy kialakult a Nascar PO mezőnye, itt van a vak tippjeim :16-ban esik ki : McDowell, Harvick, Almirola, Ku.Busch
12-ben esik ki : Reddick, Bell, Keselowski, Bowman
8-ban esik ki : Logano, Byron, Ky.Busch, Blaney
Championship Four : Elliott, Hamlin, Truex Jr., Larson
Győztes : Larson
több mint 4 éve
Korábban már betettem: ők tudják értelmezni. A shawnka által idézett személy nem tudta.Dehogy egy jogász nincs a csapatban aki vágja a szabályokat … komolyan írok nekik h szívesen csinálom ezt a melot cserébe a fizetésért plusz h minden nagydíjon ott lehetek …There's talk that no points should be awarded now because 1. The rules state it should be MORE than two laps and 2. Because of the Red Flag count back they only did one lap anyway.Szóval a saját szabályaikat sem képesek betartani / rendesen értelmezni. Zseniális.
...And the FIA just deleted their race classification tweet
Naaaaaa, akkor jöhetünk holnap is 😀
shawnka
Mikey
csebi
Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
Nincs szerencséje Hamiltonnak, Verstappen futam nélkül kapja a pontokat. Látszik, hogy nyomja az FIA, hogy megtörjék a hegemóniát...Az a baj amúgy, hogy ha variálnak is az autókon (állítható hasmagasság, stb), ilyen időben nem tud felszállni a mentőhelikopter. Csóri Bianchi balesete óta én is úgy vagyok vele, hogy azt nem szabad megkockaztatni.
több mint 4 éve
Dehogy egy jogász nincs a csapatban aki vágja a szabályokat … komolyan írok nekik h szívesen csinálom ezt a melot cserébe a fizetésért plusz h minden nagydíjon ott lehetek …There's talk that no points should be awarded now because 1. The rules state it should be MORE than two laps and 2. Because of the Red Flag count back they only did one lap anyway.Szóval a saját szabályaikat sem képesek betartani / rendesen értelmezni. Zseniális.
shawnka
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
There's talk that no points should be awarded now because 1. The rules state it should be MORE than two laps and 2. Because of the Red Flag count back they only did one lap anyway.Szóval a saját szabályaikat sem képesek betartani / rendesen értelmezni. Zseniális.
shawnka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nálam Spa is a régi ikonikus pályák egyike (jó én még buszmegállóval szerettem bele), hosszú a pálya, sok fajta résszel, rohadtul sajnálom, hogy nem volt verseny. Kocaautósként azért fura, hogy ilyenek ezek az autók, de sajnos ezzel már együtt kell élni 😕
több mint 4 éve
There's talk that no points should be awarded now because 1. The rules state it should be MORE than two laps and 2. Because of the Red Flag count back they only did one lap anyway.Appon fent van a végeredmény
shawnka
több mint 4 éve
There's talk that no points should be awarded now because 1. The rules state it should be MORE than two laps and 2. Because of the Red Flag count back they only did one lap anyway.Results have been calculated in accordance with Article 51.14 of the FIA Formula One Sporting Regulations, namely at the end of lap 1 being the penultimate lap before the lap during which the signal to suspend the race was given. However, for the determination of points, Article 6.5 is applicable, the leader having crossed the Control Line 3 times, therefore complying with the requirement for the leader to have completed more than 2 laps in order for half points to be awarded.
shawnka
több mint 4 éve
Miért nem lenne mázlista? Max is az, csak ha valaki idén egyfolytában balszerencsés, akkor neki nem hozzák fel, míg ha a másik egyfolytában szerencsés majd megint az, akkor igen.Igen, ha Hamilton lett volna pole-ban nyilván most azon pörögne a fórum, hogy a mázlista blm kártyás, minden szabályt ráírnak stb stb.Nem kell nekem esni, én idén annak szurkolok h ne Hami legyen a bajnok h MSC rekordját ne döntse meg ezért Verstappen mellett vagyok. Csak jeleztem h ez azért így elég könnyű győzelem volt. Azért Spa sosem az unalmas versenyek köze tartozott úgy rémlik, bmi lehetett volna akar.Ennyi azért bőven kijárt már neki, de igazából ennél több is járna, ha a szezon lefolyását nézzük. Gyakorlatilag hibátlan versenyzéssel se vezeti a pontversenyt, hála két Mercedeses kilökésnek, holott Hamilton hibát hibára halmozva az első továbbra is.Gondolom az ő balesete is elég jó indikátor volt, mármint h ne legyen versenyEz így Verstappennek nagy win, kockázat nélküli győzelem. Lehet Checo direkt dobta el a gépet? 😊Nem olyan nagy, ha lemegy a verseny és megnyeri, jobban jár a pontokat tekintve a Hamiltonnal szembeni csatában. Bár azt nem látom, hogy ebbe a beszélgetésbe miért jött be Pérez 😊
csebi
Wyatt
Így nulla kockázattal hozott pontokat. Az meg különösen vicces lenne ha a végén ez a 2 sc koros győzelem lenne a mérleg nyelve
csebi
Nem mellesleg, ha már hülye FIA szabályok: Hamilton múltkori kilökése miatt Verstappennek idén még lesz egy 10 helyes rajtbüntetése is…
Jughead
Nyilván örülök, csak érdekes lehet ez még így a végén is, azt jeleztem. Plusz az FIA most azért inkább az rbnek kedvezett ezzel. Feltételezem h szponzori részét is figyelembe vettek, igyis már egy versennyel kevesebb, gondolom amiatt kell pénzt visszafizetni így emiatt a szponzorok nem mutogathatnak h ez is mínusz.
csebi
vpi
Nem ugrottam Neked, csak mondom, hogy nem sajnálom Verstappentől, mert megérdemel mindent, amivel valamennyire kiegyenlítésre kerül a szezon eddigi része.Nem kell nekem esni, én idén annak szurkolok h ne Hami legyen a bajnok h MSC rekordját ne döntse meg ezért Verstappen mellett vagyok. Csak jeleztem h ez azért így elég könnyű győzelem volt. Azért Spa sosem az unalmas versenyek köze tartozott úgy rémlik, bmi lehetett volna akar.Ennyi azért bőven kijárt már neki, de igazából ennél több is járna, ha a szezon lefolyását nézzük. Gyakorlatilag hibátlan versenyzéssel se vezeti a pontversenyt, hála két Mercedeses kilökésnek, holott Hamilton hibát hibára halmozva az első továbbra is.Gondolom az ő balesete is elég jó indikátor volt, mármint h ne legyen versenyEz így Verstappennek nagy win, kockázat nélküli győzelem. Lehet Checo direkt dobta el a gépet? 😊Nem olyan nagy, ha lemegy a verseny és megnyeri, jobban jár a pontokat tekintve a Hamiltonnal szembeni csatában. Bár azt nem látom, hogy ebbe a beszélgetésbe miért jött be Pérez 😊
csebi
Wyatt
Így nulla kockázattal hozott pontokat. Az meg különösen vicces lenne ha a végén ez a 2 sc koros győzelem lenne a mérleg nyelve
csebi
Nem mellesleg, ha már hülye FIA szabályok: Hamilton múltkori kilökése miatt Verstappennek idén még lesz egy 10 helyes rajtbüntetése is…
Jughead
Nyilván örülök, csak érdekes lehet ez még így a végén is, azt jeleztem. Plusz az FIA most azért inkább az rbnek kedvezett ezzel. Feltételezem h szponzori részét is figyelembe vettek, igyis már egy versennyel kevesebb, gondolom amiatt kell pénzt visszafizetni így emiatt a szponzorok nem mutogathatnak h ez is mínusz.
csebi
több mint 4 éve
De miért bohóc? Nála jobban ezt kevesen érdemlik meg, az autóját pedig oda kellett vezetni a második helyre tegnap. Ez alapján kapta mindenki a helyezését. De ilyen alapon nem kevésbé bohóc Verstappen se az első helyével, vagy Danny Ric a negyedikkel, aminek mind-mind hasonlóképp örültek.There's talk that no points should be awarded now because 1. The rules state it should be MORE than two laps and 2. Because of the Red Flag count back they only did one lap anyway.Már csak ez a bohóc miatt megérné
shawnka
twitter.com/GeorgeRussell63/status/1432032764128284677
r.baggio
több mint 4 éve
Most miért bohóc? Vagy csak nekem nem jött át? 🙃There's talk that no points should be awarded now because 1. The rules state it should be MORE than two laps and 2. Because of the Red Flag count back they only did one lap anyway.Már csak ez a bohóc miatt megérné
shawnka
r.baggio
Lesz 2 3 hetes szünet is! Az 1.-ben megoldhatták volna! Persze szurkolói szemmel!En szurkoloi fejjel gondolkozom, netan azzal, hogy mi lesz azzal, aki kiment nem keves penzert eloben megnezni ezt a fost. Az, ami ma tortent, ahogy ez az egesz intezve lett, menedzselve, majd eldontve, az a sportag megcsufolasa volt.Szép gondolkodás, én is együttérzek a szurkolókkal, remélem, hogy kapnak valamiféle kompenzációt.
Egyertelmum, hogy ezt a versenyt maskor meg kellett volna rendezni, tok mindegy, hogy mikor. Az tovabbra is csak kifogas, hogy nem csusztatunk.
Ez az egesz komolytalan volt igy.
Stez
Viszont a kiemelt rész az továbbra sem így működik, nem annyiból áll, hogy rábökök a naptárra egy későbbi időpontra, hogy majd akkor lesz, aztán legyen mindenkinek jó.
Vito
több mint 4 éve
Hát, ha van versenyző, aki megerdemelne, és akitől nem lehetne sajnálni, az ő. De persze, bohócThere's talk that no points should be awarded now because 1. The rules state it should be MORE than two laps and 2. Because of the Red Flag count back they only did one lap anyway.Már csak ez a bohóc miatt megérné
shawnka
r.baggio

több mint 4 éve
There's talk that no points should be awarded now because 1. The rules state it should be MORE than two laps and 2. Because of the Red Flag count back they only did one lap anyway.Már csak ez a bohóc miatt megérné
shawnka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
En szurkoloi fejjel gondolkozom, netan azzal, hogy mi lesz azzal, aki kiment nem keves penzert eloben megnezni ezt a fost. Az, ami ma tortent, ahogy ez az egesz intezve lett, menedzselve, majd eldontve, az a sportag megcsufolasa volt.Erre szoktak siugro versenyeken olyat mondani, hogy nem teremsport. Jogilag meg azt, hogy vis maior. Ettől meg a nézőknek szar, persze, hogy 10 évente van egy ilyen futam, akinek ennyi rizikó nem fér bele, vegyen jegyet Abu Dhabiba, ott tuti nem fog esni, vagy menjen kézilabda meccsre.
Egyertelmum, hogy ezt a versenyt maskor meg kellett volna rendezni, tok mindegy, hogy mikor. Az tovabbra is csak kifogas, hogy nem csusztatunk.
Ez az egesz komolytalan volt igy.
Stez
több mint 4 éve
There's talk that no points should be awarded now because 1. The rules state it should be MORE than two laps and 2. Because of the Red Flag count back they only did one lap anyway....And the FIA just deleted their race classification tweet