NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 804
50
18:05 ORANGE BOWL 🍊 - Texas Tech vs Oregon
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Tehát akkor lényegében minden rossz 😀Nem végeztem logopédus képzést, de az sz, illetve a z hangokat elég érdekesen ejti ki. Szerintem pedig vontatottan beszél, nem mellesleg ő-zik is. Szerintem a közvetítéshez hasznosat nem tesz hozzá, sőt inkább elvesz.Kivel közvetít Wéber? Fáj hallgatni ezt a beszédhibás úriembert.Nagy Dani, autóversenyző.
balintbaba
Szerintem kifejezetten jól kommentál szakértőként, nem hebeg-habog és értelmes dolgokat mond összetett mondatokban.
Milyen beszédhibát vélsz felfedezni?
Vito
balintbaba
Erre nem tudok mi írni, nyilván láthatod így, szerintem a legjobb a szakértők közül. Ahogy shawnka is írta, Michelisz tényleg borzalmas, őt csak a neve tartja ott.
több mint 4 éve
Szerintem Dani teljesen rendben van, az m4-en megforduló szakkommentátorok között pedig simán kiemelkedik. Michelisz hallgathatatlan és ő tényleg nem tesz hozzá semmit, Kiss Norbi meg mindennel foglalkozik, csak a versennyel nem szokott. Én pont Danit kedvelem a legjobban közülük.Szerinted egy felnőtt embernek így kell beszélnie, hangsúlyoznia egy ilyen nézett közvetítésben? 😀 Sanyi még oké hogy elment Sport1-en éjjel 2-kor, de ez kicsit más tészta. 😀Unatkozik a nep, muszaj talalni valami hibat. 😀Kivel közvetít Wéber? Fáj hallgatni ezt a beszédhibás úriembert.Nagy Dani, autóversenyző.
balintbaba
Szerintem kifejezetten jól kommentál szakértőként, nem hebeg-habog és értelmes dolgokat mond összetett mondatokban.
Vito
Stez
balintbaba
több mint 4 éve
Az egvilagon semmi problemam sincs vele. Buday Zolit neztem tizcsilliard evig NFL-fankent a Sport Tv-n, sem az o beszede, sem az M4-ese nem zavar engem. Azt velem fontosnak, szakertokent mi tud hozzaadni a kozvetiteshez, hogyan tudjak kiegesziteni egymast a kommentatorral. Es nekem osszessegeben ezzel sincs bajom.Szerinted egy felnőtt embernek így kell beszélnie, hangsúlyoznia egy ilyen nézett közvetítésben? 😀 Sanyi még oké hogy elment Sport1-en éjjel 2-kor, de ez kicsit más tészta. 😀Unatkozik a nep, muszaj talalni valami hibat. 😀Kivel közvetít Wéber? Fáj hallgatni ezt a beszédhibás úriembert.Nagy Dani, autóversenyző.
balintbaba
Vito
Stez
balintbaba
több mint 4 éve
No akkor off.
több mint 4 éve
Szerinted egy felnőtt embernek így kell beszélnie, hangsúlyoznia egy ilyen nézett közvetítésben? 😀 Sanyi még oké hogy elment Sport1-en éjjel 2-kor, de ez kicsit más tészta. 😀Unatkozik a nep, muszaj talalni valami hibat. 😀Kivel közvetít Wéber? Fáj hallgatni ezt a beszédhibás úriembert.Nagy Dani, autóversenyző.
balintbaba
Vito
Stez
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Unatkozik a nep, muszaj talalni valami hibat. 😀Kivel közvetít Wéber? Fáj hallgatni ezt a beszédhibás úriembert.Nagy Dani, autóversenyző.
balintbaba
Vito
több mint 4 éve
Nem végeztem logopédus képzést, de az sz, illetve a z hangokat elég érdekesen ejti ki. Szerintem pedig vontatottan beszél, nem mellesleg ő-zik is. Szerintem a közvetítéshez hasznosat nem tesz hozzá, sőt inkább elvesz.Kivel közvetít Wéber? Fáj hallgatni ezt a beszédhibás úriembert.Nagy Dani, autóversenyző.
balintbaba
Vito
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 933
Ebből ma már nem lesz semmi szerintem.
több mint 4 éve
Kivel közvetít Wéber? Fáj hallgatni ezt a beszédhibás úriembert.Nagy Dani, autóversenyző.
balintbaba
több mint 4 éve
Kivel közvetít Wéber? Fáj hallgatni ezt a beszédhibás úriembert.
több mint 4 éve
Az is egy dolog hogy esik, de pont Spaban ilyen rossz körülményekben engedni a versenyt az kb felér egy gyilkossági kísérlettel
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ilynekor jó lehet kint ülni a lelátón. Szar idő, se futam se semmi 😀
több mint 4 éve
Jó f1 futam volt, jövőre újra bekapcsolódok

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ott ha jól rémlik a verseny közben szakadt le a monszun, a mezőny szerencsésebbik fele beért a boxba, a másik fele a sóderágyban kötött ki. Olyan víz volt, hogy újra se tudták indítani a futamot...Valahol 2009-2010 körül volt még egy hasonló futam, asszem valami maláj nagydíj, ahol hasonlóan fél pontokat osztottak ha jól rémlikHa nincs verseny akkor gondolom pont sem lesz. De ha egy kor van akkor mi lesz?Van vmi limit erre, a '90-es évek elején asszem volt is egy verseny ahol csak a pontok felét osztották ki, mert lefújták útközben.
csebi
empty taxi
kapitnono
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Szerkesztettbe beírtam, Brundle azt mondta h tudta szerint a fele pontokért elég 2 kört menni a pályán, ami akár lehet 2 felvezető kör is a safety car mögött.Valahol 2009-2010 körül volt még egy hasonló futam, asszem valami maláj nagydíj, ahol hasonlóan fél pontokat osztottak ha jól rémlikHa nincs verseny akkor gondolom pont sem lesz. De ha egy kor van akkor mi lesz?Van vmi limit erre, a '90-es évek elején asszem volt is egy verseny ahol csak a pontok felét osztották ki, mert lefújták útközben.
csebi
empty taxi
kapitnono

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
hiába impresszív a futó teljesítménye, azért Belgiumig nem hiszem hogy kirohant, aztán még vissza is értHamilton is megfelelő mentális állapotban van végre!A falon nem volt egy "Itt járt Lamar Jackson" felirat?
@LewisHamilton
"I'm glad I went to the toilet. The one I went to, someone had dropped a crazy bomb in there. The worst thing ever. It's going to haunt me for life..."
shawnka
iktriad
És közel egy év alatt nem húzta le senki ? 😮
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Hamilton is megfelelő mentális állapotban van végre!A falon nem volt egy "Itt járt Lamar Jackson" felirat?
@LewisHamilton
"I'm glad I went to the toilet. The one I went to, someone had dropped a crazy bomb in there. The worst thing ever. It's going to haunt me for life..."
shawnka
több mint 4 éve
Hamilton is megfelelő mentális állapotban van végre!@LewisHamilton
több mint 4 éve
Perez még akár vissza is térhet
több mint 4 éve
Valahol 2009-2010 körül volt még egy hasonló futam, asszem valami maláj nagydíj, ahol hasonlóan fél pontokat osztottak ha jól rémlikHa nincs verseny akkor gondolom pont sem lesz. De ha egy kor van akkor mi lesz?Van vmi limit erre, a '90-es évek elején asszem volt is egy verseny ahol csak a pontok felét osztották ki, mert lefújták útközben.
csebi
empty taxi

több mint 4 éve
Ha nincs verseny akkor gondolom pont sem lesz. De ha egy kor van akkor mi lesz?Van vmi limit erre, a '90-es évek elején asszem volt is egy verseny ahol csak a pontok felét osztották ki, mert lefújták útközben.
csebi
Szerk. most mondta Brundle h minimum 2 kör kell (az mind1 h az felvezető vagy sem) h a fele pontokat kiosszák.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 4 éve
Ha nincs verseny akkor gondolom pont sem lesz. De ha egy kor van akkor mi lesz?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ilyenkor a tankolással mi a helyzet? Ezt belekalkulálják pluszba vagy ilyenkor visszadagolhatják azt a mennyiséget amit elhasználtak most erre. ?A Sky Sportson azt mondták h mivel elhalasztották a teljes rajtprocedúrát így elvileg után lehet tölteni.
Coolearie

Madden hates me.
több mint 4 éve
Ilyenkor a tankolással mi a helyzet? Ezt belekalkulálják pluszba vagy ilyenkor visszadagolhatják azt a mennyiséget amit elhasználtak most erre. ?