BOWLDOG ÚJ ÉVET! 18 órától NCAA playoff-tripla az Arena4-en!

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 27 514 — nabege2@yahoo.com
Dráma van!
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 581
Rinus VeeKay, te nagyon idióta.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 146 — Vikings fan
Most nézem, hogy nem 3-kor ér véget??? Fura...
NB2
Tavaly is 4-kor indult mar.
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 230 — #NoStress
NB2
De. UK idő szerint.
Nálunk 16-kor.

több mint 4 éve
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 835 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
2-300 évvel ezelőtt egy Habsburg Ferdinand nevű ember hadjáratokat vagy országot vezetett. Ma az LMP 2-es kategóriát vezeti éppen Le Mansban a 24 óráson. 😊
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 230 — #NoStress
A NASCAR vizsgálja a lehetőségét annak, hogy az LA Coliseumban megoldható-e egy Cup Series verseny. Azt tudom, hogy pl. a Bowman Gray Stadiumben tartanak modified versenyeket ezer éve, de az teljesen más és ez így elsőre elég extrémnek hangzik. Másodjára is.

Egyre erősebbek viszont azok a pletykák, miszerint Gateway is kap jövőre Cup Series versenyt, ami viszont több mint reális, és nagyon örömteli is lenne, mert jó pálya és a st. louisi piac is adott.
Mikey
Miért?
Megépítik, mennek körbe körbe, lelátók vannak, hely a boxoknak van.
Miért extrém?

több mint 4 éve
A NASCAR vizsgálja a lehetőségét annak, hogy az LA Coliseumban megoldható-e egy Cup Series verseny. Azt tudom, hogy pl. a Bowman Gray Stadiumben tartanak modified versenyeket ezer éve, de az teljesen más és ez így elsőre elég extrémnek hangzik. Másodjára is.

Egyre erősebbek viszont azok a pletykák, miszerint Gateway is kap jövőre Cup Series versenyt, ami viszont több mint reális, és nagyon örömteli is lenne, mert jó pálya és a st. louisi piac is adott.

több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Ha jól értelmezem, Vinales-Yamaha páros azonnal felbontotta a szerződést az évre.
Coolearie
Igen, Vinalesnek ennyi volt a Yamahanál. Valszeg Morbidelli megy oda, Dixon pedig az SRT-be

Most azt hallottam hogy Crutchlow lesz év végéig Vinales helyén, örülhetsz 😉
Heisman
Es tenyleg❤️❤️❤️❤️
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 150 — "Montoya por favor!"
Ha jól értelmezem, Vinales-Yamaha páros azonnal felbontotta a szerződést az évre.
Coolearie
Igen, Vinalesnek ennyi volt a Yamahanál. Valszeg Morbidelli megy oda, Dixon pedig az SRT-be

Most azt hallottam hogy Crutchlow lesz év végéig Vinales helyén, örülhetsz 😉

Szerkesztette: Heisman nádor

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 331 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Motogp:
Sepang törölve, helyette gokart Misano.
Nagyon dühös vagyok, mert a Sepang is egy piszok jó pálya, hosszú, van hely előzésre, kicsiknek legalább 15 helyen lehet előzni, de a nagyoknak is jó, ehelyett kapunk egy élvezhetetlen pályát. Én Misanot annyira rühellem, hogy azt elmondani nem tudom!
NB2
Egy extra hazai búcsúkör Rossinak.

több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
Motogp:
Nagyon dühös vagyok, mert a Sepang is egy piszok jó pálya, hosszú, van hely előzésre, kicsiknek legalább 15 helyen lehet előzni, de a nagyoknak is jó, ehelyett kapunk egy élvezhetetlen pályát. Én Misanot annyira rühellem, hogy azt elmondani nem tudom!
NB2
Nem voltak pedig rossz versenyek ott sem az utóbbi években, még ha nem is kimondottan a rengeteg előzés miatt, ezt adom. Bár szerintem nem is csak ettől tud egy verseny “jó” lenni.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Motogp:
több mint 4 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
Le Mans 24h van a hétvégén ❤️
A legjobb motorsport esemény minden évben 😎🤩
(Jelenleg épp időmérő a EuroSporton)
Chargers LT
A Daytona500 és az Indy500 integet messziről 😀
több mint 4 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 580 — Jedi Master
Le Mans 24h van a hétvégén ❤️
A legjobb motorsport esemény minden évben 😎🤩
(Jelenleg épp időmérő a EuroSporton)

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 436 — Bla, bla, bla
 www.nemzetisport.hu/motogp/motogp-valentino-rossi-apuka-lesz-2845199
Gratula Dokikám! 😉

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 402 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 4 éve
Egy kérdés, honnan lehet MotoGP futamot letölteni az ncore-on kívül? Előre is köszi...
nagir
rutracker (de az is torrent)
NB2
Nem a torrentezéssel van bajom, hanem az ncore-ral.
A választ pedig köszönöm!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Egy kérdés, honnan lehet MotoGP futamot letölteni az ncore-on kívül? Előre is köszi...
nagir
 sport-video.org.ua/other.html

több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 471 — …not me…Im in my prime!
nagir
Én évek óta ezt használom

us.fullmatchsports.co/motogp/

Letölteni nem lehet de fasza felbontásban meg tudod nézni

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
nagir
rutracker (de az is torrent)
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Elhunyt Móczár Péter.
Isten, nyugosztalja!

több mint 4 éve
Nem tudom sajnálni a sok barmot. Már múlt héten is láttam a Road American, hogy elég lazán értelmezik a Nascarosok a pályavezetést, hát most meg is szívták!
NB2
Öhm, nem lazán értelmezik a pályavezetést, hanem a nascaros szabályok szerint addig tart a pálya.

Hatalmas blama hogy feljött a terelőkő, és lebontott egy csomó autót. Még szerencse hogy nem sérült meg senki... érdekes, hogy valami óriási blődség szinte minden road course-ra jutott idén.

Allmendinger győzelme miatt amúgy icipicit könnybe lábadt a szemem. Bold tipp: öt éven belül top csapat lesz a Kaulig Racing a Cup Seriesben. (Ezt legkevésbé AJ tegnapi győzelme miatt mondom.)
Mikey
Allmendinger még megvan? Őt még én is ismerem 🙂 Még a champ car-os időszakból mondjuk. Tényleg az a sorozat létezik még egyáltalán?

Aztán kb ott el is veszítettem Őt szem elől amikor elkerült a NASCARba.
Cowboykarcsi90
A ChampCar mint olyan beolvadt az IndyCarba még 2008-'09 körül. 😊

Allmendinger megvan, három éve az Xfinity - korábban Busch - Seriesben vitézkedik a feltörekvő Kaulig Racingnél, először part-time, majd idén végre full-time versenyzőként, nyert öt-hat versenyt is ez idő alatt, átlagos napján Top5 körüli helyezésekkel. Idén a Kaulig indult a Cup Series road course versenyeiből is néhányon AJ-vel, négy versenyből van neki egy 7., egy 5., és egy 1. helyezése. Jövőre bizonyosan ugyanez lesz a menetrend, teljes idényt fut az Xfinity Seriesben, és a Cup Seriesben is az ideinél jóval több versenye lesz a tervek szerint.