Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
joe buck szerintem elélvezett

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
MEGVAAAAAAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 9 éve
Legalább ezt az átkos faszságot nem kell tovább hallgatni 😊
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Baazmeg, hogy nem bírjuk végre lezárni!
több mint 9 éve
Ez a ket intentional walk nagyon kellett, ezzel kb. game over...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 9 éve
Kössz!! Már féltem, hogy lekell állni Foxos streameket keresgélni 😊A befejezés után az MLB.TV meddig fogja adni az adást? Vagy mint az alapszakaszba, itt is hamar elveszik a képet?trófeaátadás meg egy-két interjú biztos lesz + Steve Bartman Chicagóból való kitiltásának ünnepélyes feloldása/további 108 évig tartó meghosszabbítása eredménytől függően
Boldi09
Kampman
több mint 9 éve
A befejezés után az MLB.TV meddig fogja adni az adást? Vagy mint az alapszakaszba, itt is hamar elveszik a képet?trófeaátadás meg egy-két interjú biztos lesz + Steve Bartman Chicagóból való kitiltásának ünnepélyes feloldása/további 108 évig tartó meghosszabbítása eredménytől függően
Boldi09
több mint 9 éve
A befejezés után az MLB.TV meddig fogja adni az adást? Vagy mint az alapszakaszba, itt is hamar elveszik a képet?
több mint 9 éve
A főbíró szerint be fogják fejezni, de az előrejelzések szerint ottani idő szerint egészen reggelig 80% körüli esélye van az esőnek.
több mint 9 éve
Atya ég ez mekkora meccs. Akkora klasszikus mint a ház! Hajrá bocsok gyerünk!
több mint 9 éve
na azért mindennek van határa... 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Lehet ezt még fokozni??
több mint 9 éve
twitter.com/justin_klugh/status/659236511565639680

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Holy molly, ez izgi volt, és marad a missile
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Már látom magam előtt a doku filmet, a drámai esővel. Bármi is lesz a vége.
több mint 9 éve
két évvel ezelőtti tweettwitter.com/RaysFanGio/status/529685338894372864

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
és akkor a bibliai özönvíz elindult...

---
több mint 9 éve
Lehet kéne egy eső szünet?
több mint 9 éve
Lesz itt még Arrieta is, ha átmegyünk extra inningekbeÉn már csak benne bízok.
Kampman
több mint 9 éve
Linket tudtok dobi ami megy mobilon? Wiz1 nekem most lehalt