Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 9 éve
robi megint eljinxeli, mint a college foci döntőt 😊De kurva messze van még a vége 😊5-1... Itt már csak az átok segíthet... Vagy az, hogyha fekszem.. Jó éjt, álomba sírom magam 😕
zsutuezek után már az se lepne meg ha chapman tol egy blown save-et, bár ki tudja, hogy előnnyel jön-e beez a két komment után szinte biztosra vettem, hogy nyerni fog az Indians xD
Löfli
baggio
Jakehomer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
De kurva messze van még a vége 😊5-1... Itt már csak az átok segíthet... Vagy az, hogyha fekszem.. Jó éjt, álomba sírom magam 😕
zsutuezek után már az se lepne meg ha chapman tol egy blown save-et, bár ki tudja, hogy előnnyel jön-e beez a két komment után szinte biztosra vettem, hogy nyerni fog az Indians xD
Löfli
baggio
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
5-1... Itt már csak az átok segíthet... Vagy az, hogyha fekszem.. Jó éjt, álomba sírom magam 😕
zsutu
ezek után már az se lepne meg ha chapman tol egy blown save-et, bár ki tudja, hogy előnnyel jön-e beez a két komment után szinte biztosra vettem, hogy nyerni fog az Indians xD
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Bartman és az a @## kecske is itt van valahol 😕 😕
több mint 9 éve
mi folyik itt gyöngyösön

Don't blink!
több mint 9 éve
Hm, még mindig pislákol egy kis reménysugár a Tribe-nak
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Nekem több rémlik, na mindegy, attól még megkaphatná, mert elég konzisztens, de Bryant kései feltámadásával valószínűleg elviszi előleEgyébként az MLB.comon már az MVP-re is lehet szavazni 😊1 rbi-vel?
Nálam Zobrist
Kampman
Jakehomer
több mint 9 éve
jöhet a bartman-moment

Don't blink!
több mint 9 éve
Egyébként az MLB.comon már az MVP-re is lehet szavazni 😊1 rbi-vel?
Nálam Zobrist
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Egyébként az MLB.comon már az MVP-re is lehet szavazni 😊Nálam Zobrist
több mint 9 éve
na Charlie-t is csak megtalálta végre a kamera 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
ezek után már az se lepne meg ha chapman tol egy blown save-et, bár ki tudja, hogy előnnyel jön-e be

Don't blink!
több mint 9 éve
visszasírja még az Indians, hogy nem tartották meg anno!már csak egy Lester grand slam kell (kár, hogy nem a Wrigley-ben van a meccs)jó, hát Bartolo Colon HR-ja után szerintem kár volt egyetlen baseballmeccset is megrendezni
baggio
Kampman

---
több mint 9 éve
már csak egy Lester grand slam kell (kár, hogy nem a Wrigley-ben van a meccs)jó, hát Bartolo Colon HR-ja után szerintem kár volt egyetlen baseballmeccset is megrendezni
baggio
több mint 9 éve
már csak egy Lester grand slam kell (kár, hogy nem a Wrigley-ben van a meccs)

---
több mint 9 éve
erre ross agyrázkódással kiüti a picsába, hát mivanitt

Don't blink!
több mint 9 éve
Na ez az igazi sokk, hogy Millert szétcsapkodják
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
De komolyan, már a felvezetésben is végig úgy tűnt, mintha Maddon ezt a párost mindenáron be akarta volna hozni, akárhogy áll a meccs, mintha valami rögeszméje lenne, hogy márpedig ők játszani fognak.Nem volt az olyan rossz ötlet, de aztán Hendricks rátalált a zónára és nemigen veszélyeztették. Mondjuk ilyen wild pitch komédiára ki gondolt 😊
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
De komolyan, már a felvezetésben is végig úgy tűnt, mintha Maddon ezt a párost mindenáron be akarta volna hozni, akárhogy áll a meccs, mintha valami rögeszméje lenne, hogy márpedig ők játszani fognak.
több mint 9 éve
wooow, ez mi Cubsozás

---