BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 404 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 11 éve
Mingo Cleveland Browns 444 — Nagyon lufi..
C. Santana: 3 nap alatt 5 homár.. :p

több mint 11 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Vagy télen nem edzőteremben kell bohóckodni névre szóló alsógatyában (Under Armour Bro Harper) hanem ki kellene menni az erdőbe fát vágni, mint Rocky (4). Kérgezésnél, gyújtós-aprításánál lehet gyakorolni bőven.

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 113 — Invisible man
Egyébként tök alap fizika: nagy magasságból nagy gyorsulással legkisebb átmérőnél. (Minden más esetben kenegetheted a térdeden a zúzódásokat.)robiroboter
Jó de mindez idegből nem mindig szokott mérnöki precizitással menni. Vagy nincs meg a nagy magasság mint Cuetonál XD

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Egyébként tök alap fizika: nagy magasságból nagy gyorsulással legkisebb átmérőnél. (Minden más esetben kenegetheted a térdeden a zúzódásokat.)

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 11 éve
Ez az utolsó ígérem 😊 De így kell csinálni ha gyakorolni akarja valaki:

Ez pedig Ichiro első home runja utáni Jeter ünneplés 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Kezdődik a Dodgers roham. 😊
Imádom amikor söpörjük a Giants-et.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
mmmm...
söprés az AT&T-ben. tavaly is mintha valahogy így fordultak volna meg a dolgok... 😊
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Hehe a tripleA-ben sem szeressék egymást 😀
 www.youtube.com/watch?v=0ggbnSSMejI

www.facebook.com/photo.php?v=10152345825223043

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
A Cubsra fogadni egyébként is orosz rulett.

Csak tudnám, mire fel van ilyen magas odds a Dodgersnek, Worley középszar, remélhetőleg szét is lesz csapva.Jakehomer
Beckett most jött vissza a DL-ről, szét van csesződve a csípője, meg amúgyis ingadozik a formája. de az eredményt gondolom úgyis láttad.slowmotion
Ja, még jó, hogy nem tettem meg végül. 12 runt szopni mindenképp erős, nem gondoltam volna.

Nekünk megint jó napunk volt, két újabb sérülés az infielden, persze ki is kaptunk elég hülye módon. Nyeltünk a hr-eket, mint kacsa a nokedlit, ezt leszámítva fasza volt a pitching 😊 Nem vagyok nagy híve a closer tartogatásának az extra inninges meccseken, viszont LeCure-on nem szokott meccs elmenni, de most tényleg minden szarul alakul.Jakehomer
mondjuk 12-ből csak 4 volt Becketté - igaz az kevesebb, mint 4 inning alatt.
mondjuk a bullpen az érdekes, tele van selejttel, Wilsonra nem merek mondani semmit, mert öt meccsből csak egyen betlizik, de azon látványosan nagyot, Jansen tízből egyen, Howell mondjuk jó... de őket előtte használta DM, úgyhogy most inkább tartogatta őket.
ja, és soha nem hittem volna, hogy League valaha is a harmadik legjobb lesz a bullpenben, de úgy látszik, mióta meghoztuk Wilsont, hogy helyenként elvigye a balhét, azóta összerakta a dobását...slowmotion
Wilson a Tommy John óta nem ugyanaz a pitcher, mint volt, nem is biztos, hogy fizikailag, de fejben biztosan.
Perez szenvedése elég meglepő számomra, régebben milyen jó kis fantazy closer volt 😊Jakehomer
tavaly azért egész jól tolta, RS+PO összesen 1R (1ER) / 19.2 IP-re jött ki, az 0.46 ERA (ebből 0.00 a playoffban), csak idén ezt sikerült két meccs alatt überelni (mármint a runok számát)
Perez meg most jó volt, öt ütővel találkozott, egy sem tudta megütni. a 4 BB meg kit érdekel? 😀
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 448 — Panthers fan

Csak tudnám, mire fel van ilyen magas odds a Dodgersnek, Worley középszar, remélhetőleg szét is lesz csapva.Jakehomer
Beckett most jött vissza a DL-ről, szét van csesződve a csípője, meg amúgyis ingadozik a formája. de az eredményt gondolom úgyis láttad.slowmotion
Ja, még jó, hogy nem tettem meg végül. 12 runt szopni mindenképp erős, nem gondoltam volna.

Nekünk megint jó napunk volt, két újabb sérülés az infielden, persze ki is kaptunk elég hülye módon. Nyeltünk a hr-eket, mint kacsa a nokedlit, ezt leszámítva fasza volt a pitching 😊 Nem vagyok nagy híve a closer tartogatásának az extra inninges meccseken, viszont LeCure-on nem szokott meccs elmenni, de most tényleg minden szarul alakul.Jakehomer
mondjuk a bullpen az érdekes, tele van selejttel, Wilsonra nem merek mondani semmit, mert öt meccsből csak egyen betlizik, de azon látványosan nagyot, Jansen tízből egyen, Howell mondjuk jó... de őket előtte használta DM, úgyhogy most inkább tartogatta őket.
ja, és soha nem hittem volna, hogy League valaha is a harmadik legjobb lesz a bullpenben, de úgy látszik, mióta meghoztuk Wilsont, hogy helyenként elvigye a balhét, azóta összerakta a dobását...slowmotion
Wilson a Tommy John óta nem ugyanaz a pitcher, mint volt, nem is biztos, hogy fizikailag, de fejben biztosan.
Perez szenvedése elég meglepő számomra, régebben milyen jó kis fantazy closer volt 😊

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 975 — Lucas Scott
Solartét azért sajnálom...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve

ja, és soha nem hittem volna, hogy League valaha is a harmadik legjobb lesz a bullpenben, de úgy látszik, mióta meghoztuk Wilsont, hogy helyenként elvigye a balhét, azóta összerakta a dobását...
több mint 11 éve

Nekünk megint jó napunk volt, két újabb sérülés az infielden, persze ki is kaptunk elég hülye módon. Nyeltünk a hr-eket, mint kacsa a nokedlit, ezt leszámítva fasza volt a pitching 😊 Nem vagyok nagy híve a closer tartogatásának az extra inninges meccseken, viszont LeCure-on nem szokott meccs elmenni, de most tényleg minden szarul alakul.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve

Beckett most jött vissza a DL-ről, szét van csesződve a csípője, meg amúgyis ingadozik a formája. de az eredményt gondolom úgyis láttad.
több mint 11 éve
Headley megpattant Diegóból Bronxba?
megyek, aztán meg is teszem Csikágó szerencsétlenebbik felét ma estére...slowmotion
Az a South Side 😊Jakehomer
Dislike! :pMikey
Miért? Nem a csapat, a városrész 😊

Amúgy milyen durva, hogy ez a Tigers kb verhetetlen lenne egy az átlagosnál csak picit rosszabb bullpennel.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
megyek, aztán meg is teszem Csikágó szerencsétlenebbik felét ma estére...slowmotion
Az a South Side 😊Jakehomer
Dislike! :p

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve

Csak tudnám, mire fel van ilyen magas odds a Dodgersnek, Worley középszar, remélhetőleg szét is lesz csapva.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Az a South Side 😊

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
megyek, aztán meg is teszem Csikágó szerencsétlenebbik felét ma estére...
több mint 11 éve
Trout és Pujols szerintem ne lepődjön meg, ha esetleg kapnak pár kemény labdát Rodneytól. Minek kell valakit kifigurázni ha sikerül megütni?

több mint 11 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Kiváncsi vagyok meddig tart ki Bostonban ez a lendület. Kicsit már későnek tűnik belelendülni. ha egyáltalán tart még ez egy ideig.
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
igazából csak azért nem fogadom meg a Cardinals-t a Dodgers ellen, mert kedvenc csapat ellen nem fogadok.
egyébként hiába dob Kershaw, szemrebbenés nélkül megtenném a STL-t, mert ott folytatta a csapat a támadójátékot, ahol az ASG előtt abbahagyta - néha a triple A szintet megütik... 😕slowmotion
De két vereség után nagy nehezen csak nyertünk. 😊
Kershaw SB is volt! 😛

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Fifty, te vagy az? xD

több mint 11 éve
Micsoda finis, jobb, mint a Redsé 😀
Megérdemelte amúgy a Padres, jobbak voltak, de azért a chokerkedés náluk is ment keményen: leadoff triple kevés volt a runhoz, aztán meg itt a kilencedik alján 2 on nobody outnál nem buntolnak, hanem double playbe ütnek, és ha nincs ez a kabaré play a végén, tuti ki is kapnak extra inningekben.Jakehomer
mammer nagyon kemény volt a kezdődobásnál, mondjuk jobbat is dobott, mint az a Fél Dollár... 😀
több mint 11 éve
Micsoda finis, jobb, mint a Redsé 😀
Megérdemelte amúgy a Padres, jobbak voltak, de azért a chokerkedés náluk is ment keményen: leadoff triple kevés volt a runhoz, aztán meg itt a kilencedik alján 2 on nobody outnál nem buntolnak, hanem double playbe ütnek, és ha nincs ez a kabaré play a végén, tuti ki is kapnak extra inningekben.

Tepper takarodj!