BOWLDOG ÚJ ÉVET! Miami-Ohio State playoff negyeddöntő 01:35-től az Arena4-en!

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 404 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 786
A hülye dagikretén elalszik egy ilyen meccsen 😊 Egyébként az összes bénán röhög mindenki (labda/ütő az arcba, elesés a lelátón, bolond tánc) nem csak rajta. De hát ez amerika. Remélem többet nem kell ebben a stadionban ilyet átélnie mert be se engedik. Egyébként meg dolgozni kéne nem így meggazdagodni.
 www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-lelaton-elalvo-drukker-10-millio-dollarra-pereli-az-espn-t-2348415Matthew99
De most komolyan: kimegy a meccsre aludni? Ha fáradt, nézze otthon a nagy fotelből.
Vagy lehet arra apellált, hogy kiszúrja a kamera, becsmérlő szavakkal illeték, és akkor perelhet nagy zséért? 😛

Én meg egy inning élőben való megnézésének örülnék, mint majom a farkának. 😀danyly
Élőben amúgy nagyon más tészta egy meccs, mint gép előtt. Nem mondom, mikor én voltam, akkor minden egyes momentumát élveztem, de simán elhiszem, hogy egy casual fan elálmosodik közben. Ha megnézed a közönséget, akkor mindneki telefonozik és dumál közben, általában ha nincs RISP vagy 9. inning, akkor leszarják a meccset. 😊

Nekik ez olyan, mint nekünk mondjuk egy mozi. Olyanról meg biztos hallottál, hogy valaki elaludt egy film alatt.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Nem akarok egy meccsnek túlzott jelentőséget tulajdonítani, de eddig elképzelni se tudtam, hogy ez az idei Reds meg tud fordítani egy meccset 0-5-ről (jó, hogy a Cubs ellen, de akkor is), kezd egyre jobban összeállni a kép a csapatnál. Ha még Votto is kipihenné a sérülését és normális formában térne vissza...Jakehomer
A 0-5 menő volt tegnap. Az első inningben még ennyivel ment a Dodgers, de utána mészárlást tartott a Tigers. 😕
Ryu-t le is kapta Mattingly 2.1 IP után.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 448 — Panthers fan
Nem akarok egy meccsnek túlzott jelentőséget tulajdonítani, de eddig elképzelni se tudtam, hogy ez az idei Reds meg tud fordítani egy meccset 0-5-ről (jó, hogy a Cubs ellen, de akkor is), kezd egyre jobban összeállni a kép a csapatnál. Ha még Votto is kipihenné a sérülését és normális formában térne vissza...

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
Nagy lehet a baj Bostonban, ha a Scott Carroll, Javy Guerra, Zach Putnam trió 2-hit shutoutot tudott lehozni ellene. 😛

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
A hülye dagikretén elalszik egy ilyen meccsen 😊 Egyébként az összes bénán röhög mindenki (labda/ütő az arcba, elesés a lelátón, bolond tánc) nem csak rajta. De hát ez amerika. Remélem többet nem kell ebben a stadionban ilyet átélnie mert be se engedik. Egyébként meg dolgozni kéne nem így meggazdagodni.
 www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-lelaton-elalvo-drukker-10-millio-dollarra-pereli-az-espn-t-2348415Matthew99
De most komolyan: kimegy a meccsre aludni? Ha fáradt, nézze otthon a nagy fotelből.
Vagy lehet arra apellált, hogy kiszúrja a kamera, becsmérlő szavakkal illeték, és akkor perelhet nagy zséért? 😛

Én meg egy inning élőben való megnézésének örülnék, mint majom a farkának. 😀

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 114 — Invisible man
Újabb szép próbálkozás, de cuetoing lett a vége XD

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 114 — Invisible man
 www.nemzetisport.hu/sportszelep/a-lelaton-elalvo-drukker-10-millio-dollarra-pereli-az-espn-t-2348415

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Reds All Star hírek 😊
Mesoraco bekerült, kicsit meglep, hogy Molina és Lucroy után (a sorrendnek ugye fordítva kéne lennie igazság szerint...) még felfért egy harmadik catcher is a rosterre, de nagyon megérdemli, védekezésben és támadásban is kiemelkedőt nyújt. Frazier akár kezdőként se lett volna túlzás - a kezdő Ramireznél bőven jobb, de McGehee valami kegyetlen szezont tol, ő meg kimaradt.

A pitchereknél Cueto és Chapman papírforma (Cueto valszeg nem fog dobni, az AS meccs előtti vasárnapra van beírva kezdőnek). Broxton is szóba jöhetett volna még, mert ő szerintem jobb, mint Neshek vagy Watson, de ez van.

Az NL AS roster pont felét adja a Central, nem gyenge.

Ó ez milyen komoly már, Jeter és Frazier 1998

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Az megvolt, mikor Tulo didn't give a flying fuck?

több mint 11 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 11 éve
Buck Showalter a Lackey-féle "no komment" kommentről:
"You understand that nobody makes those comments after they pitched a complete-game shutout or Nelson is 0-for-5. It's human nature. We need to all make sure we check our own backyard before we start looking at someone else's."

több mint 11 éve
Jake Petricka 6-out save, ilyet is ritkán látni a Major Ligában. (Y)

több mint 11 éve
Az bukik meg, aki vagy nagyon hülye, mint Melky, vagy akit a liga éppen buktatni akar (Biogenesis, Balco, stb.) Egy WADA szintű doppingellenőrzéssel pár évre megritkulnának a major sportok.

több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 240
Na úgy néz ki Gray,Kazmir,Chavez,Samardzija,Hammels lesz a rotáció, Milone leküldve Sacramentoba, és Francis (ahogy azt vártam) - is lepöckölve.Bay Area
és Shark ma kezd a Toronto ellen.

buhloone mindstate

több mint 11 éve
Lackey szerint is meg kéne pisiltetni Cruzt.

www.baltimoresun.com/sports/orioles/blog/bal-john-lackey-on-nelson-cruz-ive-got-nothing-to-say-about-him-20140705,0,6327816.storyMaka
Szerintem pl. Abreut, Kershaw-t és Sale-t is.
Jajnekem...

több mint 11 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Na úgy néz ki Gray,Kazmir,Chavez,Samardzija,Hammels lesz a rotáció, Milone leküldve Sacramentoba, és Francis (ahogy azt vártam) - is lepöckölve.

több mint 11 éve
It's sad I probably won't live long enough to see the Yankees to run out of non-retired numbers and be forced to start using emojis.

Bazdmeg, taknyom folyik úgy röhögök.xD

több mint 11 éve
bigpapirobiroboter
Én már csak Big Popoutnak hívom.

több mint 11 éve

www.baltimoresun.com/sports/orioles/blog/bal-john-lackey-on-nelson-cruz-ive-got-nothing-to-say-about-him-20140705,0,6327816.storyMaka
én is koxos cruzként emlegetem, de szerintem milliószor megbeszéltük, mennyire álszent az egész májer doppingpolitika, pláne az idei nyári cikkek fényében.

a bostoniak meg mintha feszültek lennének a hullámvasútjuk aljától. bigpapi is beleköt az élő fába is. (háháháháháhá, háháháháhá, bosux.)

több mint 11 éve

www.baltimoresun.com/sports/orioles/blog/bal-john-lackey-on-nelson-cruz-ive-got-nothing-to-say-about-him-20140705,0,6327816.story

több mint 11 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Remélem ennek a Shark-Hammels tradenek Francis lesz a vesztese és letakarodik farmba hogy átadja a helyét a bullpenben Chaveznek.
Kershaw ha jól olvastam 38 inning óta szűz. azmi.
óóóó Rosenthal de imádlak, kössz hogy elbasztad a Cardinals mánilájnom.

több mint 11 éve
Visszatértek a no offense idők, három shutout az elmúlt öt meccsen.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 240
Billy goes deeep! imádom ezt a srácotlol
Elmennek a picsába.

Kora éjjel olvasom a híreket, hogy Hammel vagy Samardzija összejön nekik, erre megkapják mindkettőt két prospectért, meg meatball Strailyért....

Az egész AL legjobb pitching staffje kapott két kezdőt, akik All-star számokat hoztak az NL-ből. Mondjuk ha Cespedes vagy Donaldson kirohad a rájátszásra, akkor majd pislognak, mint hal a szatyorban, és nem feltétlenül lesznek mindig az 1-0-ás meccsek jó oldalán.

(Csak irigy vagyok, szorri.)Maka
Ő Billy Hamiltonra gondolt szerintem 😊

Kemény ez a trade, mondjuk ha tényleg olyan jók a prospectek, akkor nem rossz bolt a Cubsnak se.Jakehomer
Addison Russell nagy tehetség, pár év múlva nagyot nyerhet vele a Cubs. de a A's is jól jár, ha megnyerik idén a World Seriest..win now mód van, Hammel jövőre free agent, Samardzija 2016-ban

buhloone mindstate

több mint 11 éve
djrock New England Patriots 61
Elmennek a picsába.

Kora éjjel olvasom a híreket, hogy Hammel vagy Samardzija összejön nekik, erre megkapják mindkettőt két prospectért, meg meatball Strailyért....

Az egész AL legjobb pitching staffje kapott két kezdőt, akik All-star számokat hoztak az NL-ből. Mondjuk ha Cespedes vagy Donaldson kirohad a rájátszásra, akkor majd pislognak, mint hal a szatyorban, és nem feltétlenül lesznek mindig az 1-0-ás meccsek jó oldalán.

Kemény ez a trade, mondjuk ha tényleg olyan jók a prospectek, akkor nem rossz bolt a Cubsnak se.Jakehomer
Hát nem, bár mondjuk sajnálom ezt a két srácot főleg samardjiát bár neki mostanság nem ment a játék.
Hammel nem annyira ismertem (ebbe az évbe jött a cubshoz hamar elis ment) kiváncsi leszek kiket fog hozni a cubs helyettük(ha fognak hozni)

Lehet nem vagyunk normálisak hogy, a Cubs-nak szurkolunk, de legalább van szivünk és kitartunk a csapatért.
Go Cubs Go!!!!
több mint 11 éve
Elmennek a picsába.

Kemény ez a trade, mondjuk ha tényleg olyan jók a prospectek, akkor nem rossz bolt a Cubsnak se.

Tepper takarodj!