NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
lemaradtam miért volt gyászszünet?
5 hónapja
Na Vamos!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Iktriad egy könnycseppet elejtett.Ez a gelsenkircheni játékoskijáró még mindig topAltin?
zacknorb
NB2
5 hónapja
Ez a gelsenkircheni játékoskijáró még mindig topAltin?
zacknorb
5 hónapja
Ez a gelsenkircheni játékoskijáró még mindig top
5 hónapja
Southgate: "Do you know what to do?"
— Troll Football (@TrollFootball) June 20, 2024
Gallagher: "No."
Southgate: "Me neither. Tell Jude I said hi!” pic.twitter.com/iRhQaD5WCo
5 hónapja
Egyébként az esti kockáspapírhoz: Nekünk jó lenne hogy ha a spanyolok nyernének, mert ők az utolsó fordulóban lepofozzák az albánokat a cserékkel, de az olaszok így nem adhatják le a horvátok ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
5 hónapja
Willie Parker
15 393
Gondolom az újraszámoltatásra gyúrja a testét, ott kellenek a pontok vagyis szavazatokAmúgy aggódok érte, nagyon el van tűnve... Remélem nem kapott vérhast vagy ilyesmit.Két teli egy nap, faszaság 😁Jelentettelek is már Löflinek.
Persze csaltam, bocs Sixo.
warr_b
Sixo
warr_b
5 hónapja
4IG-s a gyerek?OneBerkes Judit MILF-nek számít?Attól függ, van gyereke?
ThundersNFL a Paraszt
Heisman nádor
- JC6
5 hónapja
Willie Parker
15 393
Vannak jegyek a skót meccsre. Csak hogy jutok ki és haza?😆Indulj el most gyalog
- JC6
5 hónapja
Remélem Morata 2nél nem rúg több gólt az olaszoknak. Akkor van esély, annyi Chiesa is rúg.
5 hónapja
Koemanon kívül bármelyik szerintem, de ez személyes preferencia isMondjuk sztem egyik sem vállalná el az angol válogatottat.bárcsak.. eredetileg az angoloknak terveztem szurkolni ezen az eb-n, de ez a játék szégyen ezzel a kerettel. Meg lehetne nézni, h egy Guardiola vagy egy Klopp mit csinálna ezzel a csapattal..nemigaz már.. mázlista angolokaszittem hirtelen hogy 1-2
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
A szöv kap-ok/ex szöv kapok közül ki lehet jobb?
Deschamps, Koeman, Mancini, Luis Enrique?
Willie Parker
5 hónapja
Willie Parker
15 393
Mondjuk sztem egyik sem vállalná el az angol válogatottat.bárcsak.. eredetileg az angoloknak terveztem szurkolni ezen az eb-n, de ez a játék szégyen ezzel a kerettel. Meg lehetne nézni, h egy Guardiola vagy egy Klopp mit csinálna ezzel a csapattal..nemigaz már.. mázlista angolokaszittem hirtelen hogy 1-2
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
A szöv kap-ok/ex szöv kapok közül ki lehet jobb?
Deschamps, Koeman, Mancini, Luis Enrique?
5 hónapja
Berkes Judit MILF-nek számít?Az M objektívan megvan, az ILF meg tőled függ
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Ezt biztos nem is, mert dave elgépelte.Bocsánatot kérek a tudatlanságomért, sosem hallottam még ezt a rövidítést. 2005 óta nem sportfogadok semmilyen mértékben sem.Ne legyél láma, both team scores.Tökéletes eredménymi az a bbts? tegnap is ezt csináltátok, mondtok itt kínai szavakat és miután rákérdezek nem magyarázzátok meg, ps meg sünsz most ez ...
És most jöjjön a bbts és spanyol win!
davemayer
Sixo
warr_b
Sixo
És egészen pontosan both teams to score
5 hónapja
elvileg igenBerkes Judit MILF-nek számít?Attól függ, van gyereke?
ThundersNFL a Paraszt
Heisman nádor
Kampman
Akkor milf, amennyiben ThundersNFL célja lefeküdnie veleOneBerkes Judit MILF-nek számít?Attól függ, van gyereke?
ThundersNFL a Paraszt
Heisman nádor
- JC6
5 hónapja
Kampman
28 331
elvileg igenBerkes Judit MILF-nek számít?Attól függ, van gyereke?
ThundersNFL a Paraszt
Heisman nádor
5 hónapja
Nem versz át, ez nem Berkesi Judit!
Sixo
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
- JC6
6 992
OneBerkes Judit MILF-nek számít?Attól függ, van gyereke?
ThundersNFL a Paraszt
Heisman nádor
5 hónapja
Berkes Judit MILF-nek számít?Attól függ, van gyereke?
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Berkes Judit MILF-nek számít?A czechcasting oldalon már GILF kategória. Bátyám mesélte.
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Berkes Judit MILF-nek számít?
Szerkesztette: ThundersNFL a Paraszt
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
☺️🔥🔥🔥Gündogant megtenni csk-nak ... bria likeolnáHallod Warrb. Löfli pontosan annyira van eltűnve, mint Cole Palmer, 0 perc. Lehet miatta sztrájkol.Hát jó.
Sixo
Fenteziben a második körben eddig öt meccs alatt összeszedtem annyi pontot, mint a komplett első körben.
#warrmármegintcsal
warr_b
Sixo
És akkor jöhet a főfogás, az igazi nehézsúlyú összecsapás:
Sandra Milka vs Valentina Nappi!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta