EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Egyszer tudnam leirni oszinten hogy elveztem nezni az angolok jatekat...4 pontjuk van, verik majd a szlovéneket minimum 2-0ra aztán csoportgyőztesek
Zsellér van de Vrij
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Tökéletes eredményÉs most jöjjön a bbts és spanyol win!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
5 hónapja
Egyszer tudnam leirni oszinten hogy elveztem nezni az angolok jatekat...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Mikey
18 754
Rettenetesen gáz ez az angol válogatott.
5 hónapja
Érdekes mikor fogják megbüntetni az angolokat Southgate hozzáállása miatt. Nem a csoportkörben kell jónak lenni nyilván, de ez nem a torna egyik top favoritjához illik
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
az angolok ezzel továbbmentek, a mutatott játékot letojják
5 hónapja
undorító volt
5 hónapja
Másik Jugókés szemmel láthatólag elégedettek is lennének az X-el 😀2 meccs után 4 pont és utolsóban az eddig nem remeklő szerbek ellen kell játszani. Szerint azért ez érthető egy szintig.
Szesze
Sixo
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
5 hónapja
szlovénokkalés szemmel láthatólag elégedettek is lennének az X-el 😀2 meccs után 4 pont és utolsóban az eddig nem remeklő szerbek ellen kell játszani. Szerint azért ez érthető egy szintig.
Szesze
Sixo
5 hónapja
bazzeg én képtelen vagyok emiatt a fasz Southgate miattén így is nekik szurkolokbárcsak.. eredetileg az angoloknak terveztem szurkolni ezen az eb-n, de ez a játék szégyen ezzel a kerettel. Meg lehetne nézni, h egy Guardiola vagy egy Klopp mit csinálna ezzel a csapattal..nemigaz már.. mázlista angolokaszittem hirtelen hogy 1-2
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
de sztem is szánalmas
Negritis, a vajda
5 hónapja
és szemmel láthatólag elégedettek is lennének az X-el 😀2 meccs után 4 pont és utolsóban az eddig nem remeklő szerbek ellen kell játszani. Szerint azért ez érthető egy szintig.
Szesze
5 hónapja
én így is nekik szurkolokbárcsak.. eredetileg az angoloknak terveztem szurkolni ezen az eb-n, de ez a játék szégyen ezzel a kerettel. Meg lehetne nézni, h egy Guardiola vagy egy Klopp mit csinálna ezzel a csapattal..nemigaz már.. mázlista angolokaszittem hirtelen hogy 1-2
Szesze
Negritis, a vajda
Szesze
de sztem is szánalmas
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
és szemmel láthatólag elégedettek is lennének az X-el 😀
5 hónapja
Meg van már az Olasz kezdő?1 órával előbb jön ki hivatalosan, addig embargo van
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
bárcsak.. eredetileg az angoloknak terveztem szurkolni ezen az eb-n, de ez a játék szégyen ezzel a kerettel. Meg lehetne nézni, h egy Guardiola vagy egy Klopp mit csinálna ezzel a csapattal..nemigaz már.. mázlista angolokaszittem hirtelen hogy 1-2
Szesze
Negritis, a vajda
5 hónapja
Meg van már az Olasz kezdő?
5 hónapja
nemigaz már.. mázlista angolokaszittem hirtelen hogy 1-2
Szesze
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
nemigaz már.. mázlista angolok
5 hónapja
az angolokat úgy fogja pofán baszni egy flowban lévő balkáni csapat, hogy öröm lesz nézni. a danok szintén olyan messze vannak a három évvel ezelőtti formától mint ide lacháza...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 hónapja
ki volt ez a retardált dán???
5 hónapja
ezt a faszt..
5 hónapja
ebből a csoportból csak szar csapat jut tovább, mindegyiknek totál nézhetetlen a focija
5 hónapja
nézhetetlenek az angol meccsek baszki