NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Szószgét a kurvaanyád volt már?Most már igen, előtted nem.
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Meg van már az Olasz kezdő?Amit most látok az 1 az 1ben az mi az első fordulóban.
steelwolf
5 hónapja
Szószgét a kurvaanyád volt már?
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Gündogant megtenni csk-nak ... bria likeolnáHallod Warrb. Löfli pontosan annyira van eltűnve, mint Cole Palmer, 0 perc. Lehet miatta sztrájkol.Hát jó.
Sixo
Fenteziben a második körben eddig öt meccs alatt összeszedtem annyi pontot, mint a komplett első körben.
#warrmármegintcsal
warr_b
5 hónapja
Hallod Warrb. Löfli pontosan annyira van eltűnve, mint Cole Palmer, 0 perc. Lehet miatta sztrájkol.Hát jó.
Sixo
Fenteziben a második körben eddig öt meccs alatt összeszedtem annyi pontot, mint a komplett első körben.
#warrmármegintcsal
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Hallod Warrb. Löfli pontosan annyira van eltűnve, mint Cole Palmer, 0 perc. Lehet miatta sztrájkol.
5 hónapja
Lehet fesztiválozik.Amúgy aggódok érte, nagyon el van tűnve... Remélem nem kapott vérhast vagy ilyesmit.Két teli egy nap, faszaság 😁Jelentettelek is már Löflinek.
Persze csaltam, bocs Sixo.
warr_b
Sixo
warr_b
5 hónapja
Bocsánatot kérek a tudatlanságomért, sosem hallottam még ezt a rövidítést. 2005 óta nem sportfogadok semmilyen mértékben sem.Ne legyél láma, both team scores.Tökéletes eredménymi az a bbts? tegnap is ezt csináltátok, mondtok itt kínai szavakat és miután rákérdezek nem magyarázzátok meg, ps meg sünsz most ez ...
És most jöjjön a bbts és spanyol win!
davemayer
Sixo
warr_b
5 hónapja
Amúgy aggódok érte, nagyon el van tűnve... Remélem nem kapott vérhast vagy ilyesmit.Két teli egy nap, faszaság 😁Jelentettelek is már Löflinek.
warr_b
Sixo
5 hónapja
Amúgy jah.Ami tőlük furcsa.Vannak jegyek a skót meccsre. Csak hogy jutok ki és haza?😆Állítólag a logisztikát egészen borzalmasan szervezték meg a németek.
- JC6
Sixo
Kampman
5 hónapja
Ne legyél láma, both team scores.Tökéletes eredménymi az a bbts? tegnap is ezt csináltátok, mondtok itt kínai szavakat és miután rákérdezek nem magyarázzátok meg, ps meg sünsz most ez ...
davemayer
Sixo
5 hónapja
Vannak jegyek a skót meccsre. Csak hogy jutok ki és haza?😆Autó?
- JC6
5 hónapja
Kampman
28 331
Ami tőlük furcsa.Vannak jegyek a skót meccsre. Csak hogy jutok ki és haza?😆Állítólag a logisztikát egészen borzalmasan szervezték meg a németek.
- JC6
Sixo
5 hónapja
Vannak jegyek a skót meccsre. Csak hogy jutok ki és haza?😆Állítólag a logisztikát egészen borzalmasan szervezték meg a németek.
- JC6
5 hónapja
Azon se lepődnék meg, ha ma mindhárom meccs döntetlen lenne.Hat, vegulis eddig kettobol ketto, nem vagyok meglepodve. XD
Azért betippeltem egy szerb győzelmet, a másik kettőre meg döntetlent.
Zsellér van de Vrij
Szerkesztette: Zsellér van de Vrij
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
- JC6
6 992
Vannak jegyek a skót meccsre. Csak hogy jutok ki és haza?😆
5 hónapja
Tökéletes eredménymi az a bbts? tegnap is ezt csináltátok, mondtok itt kínai szavakat és miután rákérdezek nem magyarázzátok meg, ps meg sünsz most ez ...
davemayer
5 hónapja
Két teli egy nap, faszaság 😁Jelentettelek is már Löflinek.
warr_b
5 hónapja
Másik Jugókés szemmel láthatólag elégedettek is lennének az X-el 😀2 meccs után 4 pont és utolsóban az eddig nem remeklő szerbek ellen kell játszani. Szerint azért ez érthető egy szintig.
Szesze
Sixo
gyurczi
Nah arra gondoltam.szlovénokkalés szemmel láthatólag elégedettek is lennének az X-el 😀2 meccs után 4 pont és utolsóban az eddig nem remeklő szerbek ellen kell játszani. Szerint azért ez érthető egy szintig.
Szesze
Sixo
Szesze
5 hónapja
Persze. De en a jatekrol beszeltem. Annyira kibaszottul jellegtelen, semmilyen.Egyszer tudnam leirni oszinten hogy elveztem nezni az angolok jatekat...4 pontjuk van, verik majd a szlovéneket minimum 2-0ra aztán csoportgyőztesek
Zsellér van de Vrij
davemayer
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Mikey
18 755
És most jöjjön a bbts és spanyol win!Nana, az olaszoknak kell nyerniük.
davemayer
5 hónapja
Ha jól számoltam, akkor egy utolsó körös angol győzelem esetén ennek a csoportnak a harmadikját mindenképp előznénk egy skótok elleni győzelemmel. Szóval még egy ilyen csoport kell és hajrá vasárnap.
5 hónapja
Érdekes mikor fogják megbüntetni az angolokat Southgate hozzáállása miatt. Nem a csoportkörben kell jónak lenni nyilván, de ez nem a torna egyik top favoritjához illikkieséses szakaszban sem lesznek jobbak
Heisman nádor