EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Csigatalp és a tevepúp még nem is látszikRusnya egy jószág lehet élőbenGyanítom WP nem beszélhetni akarna vele amúgy semWalesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
warr_b
slowmotion
Willie Parker
warr_b
5 hónapja
röhejes, hogy mennyire elképzelés nélküliek az angolok már megint
5 hónapja
Rusnya egy jószág lehet élőbenGyanítom WP nem beszélhetni akarna vele amúgy semWalesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
warr_b
slowmotion
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Azt hittem nem lehet cringebb reklám a Szobo Telekom mutatványtól, tévedtem...(Királygabi)Te is voltál gyerek, akinek KiràlyGabi okozott traumát?
esanders10
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Rusnya egy jószág lehet élőbenGyanítom WP nem beszélhetni akarna vele amúgy semWalesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
warr_b
slowmotion
5 hónapja
www.youtube.com/watch?v=GcXo_cyXUDwAzt hittem nem lehet cringebb reklám a Szobo Telekom mutatványtól, tévedtem...(Királygabi)én még azt a telekomos reklámot se láttam. Mondjuk nem is érdekel, szóval nem, nem nézem meg 😊
esanders10
shagi0206
5 hónapja
Willie itt van nálam, nézzük a meccset, itt is alszik!Csitt, a felesége figyeli a topikot, nem akarjuk bajba keverni.Gyanítom WP nem beszélhetni akarna vele amúgy semWalesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
warr_b
slowmotion
Kampman
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Great Britain, azon belül valóban welshWalesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
warr_b
5 hónapja
shagi0206
10 959
Azt hittem nem lehet cringebb reklám a Szobo Telekom mutatványtól, tévedtem...(Királygabi)én még azt a telekomos reklámot se láttam. Mondjuk nem is érdekel, szóval nem, nem nézem meg 😊
esanders10
5 hónapja
Kampman
28 331
Csitt, a felesége figyeli a topikot, nem akarjuk bajba keverni.Gyanítom WP nem beszélhetni akarna vele amúgy semWalesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
warr_b
slowmotion
5 hónapja
Gyanítom WP nem beszélhetni akarna vele amúgy semWalesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
warr_b
5 hónapja
esanders10
539
Azt hittem nem lehet cringebb reklám a Szobo Telekom mutatványtól, tévedtem...(Királygabi)
5 hónapja
Walesi, szóval veled már nem fog szóba állniŐ viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Willie Parker
5 hónapja
Bocs akkor ma már nem írok többet.Szegény Sixo 2 napja nagyon passzív-agresszív, mióta iktriad le Clemson fanoztaErre a hangnemre nem szolgáltam rá.Szijjártó Péter, hogy mára 2 legyen.Beszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Sixo
Kampman
zacknorb
5 hónapja
Szegény Sixo 2 napja nagyon passzív-agresszív, mióta iktriad le Clemson fanoztaErre a hangnemre nem szolgáltam rá.Szijjártó Péter, hogy mára 2 legyen.Beszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Sixo
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 331
Erre a hangnemre nem szolgáltam rá.Szijjártó Péter, hogy mára 2 legyen.Beszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
Sixo
5 hónapja
Szijjártó Péter, hogy mára 2 legyen.Beszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Ő viszonylag régi motoros és britBeszopta, mint Sophie DeeMinden nap új neveket tanulok.
Willie Parker
Kampman
5 hónapja
Stop the count!
5 hónapja
shagi0206
10 959
elmentem kaját csinálni, persze hogy jön is a dán gól 😊
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Beszopta, mint Sophie Dee
5 hónapja
Igeeeeeen, ezaz! Mekkora gol!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv