Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
csak akkor Molnár Krisztián szolgáltatta a témátmost több a hetero
Kampman
több mint 6 éve
Lingard, te meretes farok.igazából azért örülök, hogy nem angolnak születtem, mert most akkor mélységesen szégyellném magam, hogy egy ilyen valaki képviseli az országomat.
Stez
több mint 6 éve
Ne aggódj van még aflzolit bannoljuk plsigort is azert a "viccert" 😀
Löfli
Borbinho
-ban
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Hát ha ez hosszabbításba torkollik véletlenül, akkor azt majd holnap meséljétek el nekem 😊
több mint 6 éve
Kampman
28 326
A januári Pats-Titans playoff meccs óta nem volt ennyire beteg eredménykövetőnk, csak akkor Molnár Krisztián szolgáltatta a témát
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 879
Horvátország megfirkálja ezt az angol gyík társaságot, ha így fognak játszaniOrosz barátaink ellen ez kevés lesz...
De még a svédek is
Chargers LT
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
nem tudom miről beszélsz, a kanadai streamen csak pasik vannak 😕bezzeg tegnap nem volt baj, amikor meredtek a bimbók, mi? 😊Én megijedtem a 2. nénitől 😀flzolit bannoljuk plsaz a baj, hogy van rajtuk ruha, vagy mi?
Löfli
slowmotion
Löfli
slowmotion
több mint 6 éve
ezek reggelig se fognak gólt lőni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
és a győztes:A győztes Csisztu lenne, de azt a hosszabbításra kell tartogatni, ha véletlen egyenlít Kolumbia
NB2
több mint 6 éve
Horvátország megfirkálja ezt az angol gyík társaságot, ha így fognak játszaniDe még a svédek is
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
bezzeg tegnap nem volt baj, amikor meredtek a bimbók, mi? 😊Én megijedtem a 2. nénitől 😀flzolit bannoljuk plsaz a baj, hogy van rajtuk ruha, vagy mi?
Löfli
slowmotion
Löfli
több mint 6 éve
Ashley Youngot egyébként mi tartja a csapatban? És miért lohet szabad okát ?
több mint 6 éve
Nekem jobban ízlett a desszert, mint ez a meccs 😉ne tegyetek be több csajt mert megint elveszítjük chargerLT-t negyedórára 😊ja, vacsorával együtt 10 perc....)
gordon
csi77
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Akkor jönne a gólMajdnem beszartál?Én megijedtem a 2. nénitől 😀flzolit bannoljuk plsaz a baj, hogy van rajtuk ruha, vagy mi?
Löfli
slowmotion
Löfli
Kampman
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 879
Vitár Robi, alap.Jobban tetszene neked egy felpucer Knezy, mi?Én megijedtem a 2. nénitől 😀flzolit bannoljuk plsaz a baj, hogy van rajtuk ruha, vagy mi?
Löfli
slowmotion
Löfli
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
ne tegyetek be több csajt mert megint elveszítjük chargerLT-t negyedórára 😊ja, vacsorával együtt 10 perc....)
gordon
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Jobban tetszene neked egy felpucer Knezy, mi?Én megijedtem a 2. nénitől 😀flzolit bannoljuk plsaz a baj, hogy van rajtuk ruha, vagy mi?
Löfli
slowmotion
Löfli
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Majdnem beszartál?Én megijedtem a 2. nénitől 😀flzolit bannoljuk plsaz a baj, hogy van rajtuk ruha, vagy mi?
Löfli
slowmotion
Löfli
több mint 6 éve
Én megijedtem a 2. nénitől 😀flzolit bannoljuk plsaz a baj, hogy van rajtuk ruha, vagy mi?
Löfli
slowmotion
több mint 6 éve
flzolit bannoljuk plsElhiszem, hogy az ürítési szokásaid és az anyagcsere zavaraid érdekesebb témát szolgáltatnak bizonyos szubrétegekben, de azért köszi a hergelést 😊
Löfli
több mint 6 éve
ne tegyetek be több csajt mert megint elveszítjük chargerLT-t negyedórára 😊