Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
flzolit bannoljuk plsaz a baj, hogy van rajtuk ruha, vagy mi?
Löfli
több mint 6 éve
mondjuk látszik, hogy a bíró MLS-ben edződött, nincs hozzászokva, hogy nem tilitoli megy a pályán.
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 879
teszek a teraszra ba@meg.oda én megyek most, cigizni, tuti lesz egy gól vagy piros lapIgor, menj ki a teraszra!Miért jobb az angol válogatott mint a 2001: Space Odyssey?falkaóak mi baja?hogy trippié nem kapott sárgát a színészkedésért
eaglesmcnabb
Löfli
Mert az utóbbi trippy, de az előbbi Trippier. 😛
Igor
Fast Willie
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
flzolit bannoljuk pls
több mint 6 éve
Ah, Milan-szurkolokent, meg persze angol-fankent lattam en mar eleget ahhoz, hogy tudjam, rohadt gyorsan kellene meg egy golt szerezni, mert tutira nylunk valami balfaszkodas utan egyet.Kene vagni egyet, Kolumbia tutira talal egy golt egy pontrugas utan vagy egy tavoli lovesbol. Lokaka ez az elony.Dehogyis, ezek már elszálltak, több veszélyt jelentenek egy-két angol játékos egészségére, mint az angol győzelemre
Stez
Kampman
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 879
Mindenki nyugodjon meg, és nézzük inkább valami jobbat és nyugtatóbbatcsere lesz?
www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/60/25/3/cikk_2602503/berkesi-1200-tum_960px.jpg
flzoli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Csak hogy legyen fair a verseny hirajanlo.com/pubdat/image/2016/01/28/normalis-csalad-vagyunk-meg-ha-nem-is-ugy-nezunk-ki.jpg
több mint 6 éve
oda én megyek most, cigizni, tuti lesz egy gól vagy piros lapIgor, menj ki a teraszra!Miért jobb az angol válogatott mint a 2001: Space Odyssey?falkaóak mi baja?hogy trippié nem kapott sárgát a színészkedésért
eaglesmcnabb
Löfli
Igor
Fast Willie
több mint 6 éve
Mindenki nyugodjon meg, és nézzük inkább valami jobbat és nyugtatóbbatanabolic-pharma.org/555-large/xanax-30x-1mg-alprazolamum.jpg
flzoli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Carlos Sanchez. Ennél látványosabban nem is csinálhatta volna, még akkor is ha Kane jól csinálta.Ahogy odakerült a Villához ki is estek a picsába.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Igor, menj ki a teraszra!Miért jobb az angol válogatott mint a 2001: Space Odyssey?falkaóak mi baja?hogy trippié nem kapott sárgát a színészkedésért
eaglesmcnabb
Löfli
Igor
több mint 6 éve
Mindenki nyugodjon meg, és nézzük inkább valami jobbat és nyugtatóbbattúl van öltözve
flzoli
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Kene vagni egyet, Kolumbia tutira talal egy golt egy pontrugas utan vagy egy tavoli lovesbol. Lokaka ez az elony.Dehogyis, ezek már elszálltak, több veszélyt jelentenek egy-két angol játékos egészségére, mint az angol győzelemre
Stez
több mint 6 éve
Mindenki nyugodjon meg, és nézzük inkább valami jobbat és nyugtatóbbat www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/60/25/3/cikk_2602503/berkesi-1200-tum_960px.jpg
több mint 6 éve
a játékosokra gondoltam 😀😀nagyon hasonlít ez a meccs a Fehérvár Enthroners - Bp Eaglesre... D:Te is ilyen gyökér módon vezetted?🤣
Löfli
Fast Willie
több mint 6 éve
Miért jobb az angol válogatott mint a 2001: Space Odyssey?falkaóak mi baja?hogy trippié nem kapott sárgát a színészkedésért
eaglesmcnabb
Löfli
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ha Anglia úgy lesz világbajnok h Ashley Young stabil kezdő, akkor szüntessék be a fenébe ezt az ostoba sportágat...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Hány Neymar van ma a pályán? Ami meglep, hogy az angoloknál is. Nem tudtam, hogy ezek is puncik, a bíró meg röhej......
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
nagyon hasonlít ez a meccs a Fehérvár Enthroners - Bp Eaglesre... D:Te is ilyen gyökér módon vezetted?🤣
Löfli
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 879
nagyon hasonlít ez a meccs a Fehérvár Enthroners - Bp Eaglesre... D:ott is egy safety-vel nyertek?
Löfli
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Ma vót 3 kiváló meccsem eddig azóta 3 olyan h kiafaszvagymennyinenn...Akkor keverlek valakivel. Csak a ping-pong miatt kérdeztem, művelem harminc egynehány éve.Haszi, Te nem miskolci vagy véletlenül? Valamiért úgy rémlik 😊Mi az a meszkalin?Baj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
---
Úgy.látom nem baj, hogy eljöttem pingpongozni. Belenéztem itt is a meccsbe, pont azt mondtam a.tulajnak h ez se valami gyors meccs...
kishaszi
bcsarliLótüdőt. Tősgyökeres = első generációs franzstadti gyerek vagyok nagyon durva kispesti családi vonzattal 😀Haszi, Te nem miskolci vagy véletlenül? Valamiért úgy rémlik 😊Mi az a meszkalin?Baj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
---
Úgy.látom nem baj, hogy eljöttem pingpongozni. Belenéztem itt is a meccsbe, pont azt mondtam a.tulajnak h ez se valami gyors meccs...
kishaszi
bcsarli
kishaszi
bcsarli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
K életbe, vezet anglia...elbasztam az időtMeg sem érdemlik, ez a gyökér bíró meg csak Kolumbiának ad sárgát
Az angol az színészkedhet, rugdosódhat
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Spori lehet még fürödni fog a patakban meccs végén, mint Gyöngyösorosziban
több mint 6 éve
nagyon hasonlít ez a meccs a Fehérvár Enthroners - Bp Eaglesre... D:
több mint 6 éve
mondjuk ez sem volt sárga, ennél keményebb dolgokat is el szoktak engedni