Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Barriost sürgősen le kéne cserélni
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Dehogyis, csak írta hogy ping-pongozni volt, én meg valamiért úgy emlékeztem hogy miskolci. Hátha ismerős. Van a Steelers topic-ban egy másik miskolci, vele keverhettem, de már nem tudom ki az.es ekkora tomegsport a ping-pong Miskolcon? 😀 v honnan jot?Akkor keverlek valakivel. Csak a ping-pong miatt kérdeztem, művelem harminc egynehány éve.Haszi, Te nem miskolci vagy véletlenül? Valamiért úgy rémlik 😊Mi az a meszkalin?Baj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
---
Úgy.látom nem baj, hogy eljöttem pingpongozni. Belenéztem itt is a meccsbe, pont azt mondtam a.tulajnak h ez se valami gyors meccs...
kishaszi
bcsarliLótüdőt. Tősgyökeres = első generációs franzstadti gyerek vagyok nagyon durva kispesti családi vonzattal 😀Haszi, Te nem miskolci vagy véletlenül? Valamiért úgy rémlik 😊Mi az a meszkalin?Baj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
---
Úgy.látom nem baj, hogy eljöttem pingpongozni. Belenéztem itt is a meccsbe, pont azt mondtam a.tulajnak h ez se valami gyors meccs...
kishaszi
bcsarli
kishaszi
bcsarli
Borbinho
több mint 6 éve
Ezt mondják az ózdiak. 😉Én az vagyok 😊Én is tagadnám, ha miskolci lennékHaszi, Te nem miskolci vagy véletlenül? Valamiért úgy rémlik 😊Mi az a meszkalin?Baj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
---
kishaszi
bcsarliLótüdőt. Tősgyökeres = első generációs franzstadti gyerek vagyok nagyon durva kispesti családi vonzattal 😀Haszi, Te nem miskolci vagy véletlenül? Valamiért úgy rémlik 😊Mi az a meszkalin?Baj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
---
kishaszi
bcsarli
kishaszi
Fast Willie
bcsarli
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Még Isten sem tudjaakk megy vissza a sport tvre? v mi lesz?OFF: most kajak a spileren lesz majd MB1 jovore?dehogyis
Borbinho
Kampman
Borbinho
több mint 6 éve
ebben mi volt sárga lap?
több mint 6 éve
Azt nem hinnem. Szerintem talalnak valami kozteset.akk megy vissza a sport tvre? v mi lesz?OFF: most kajak a spileren lesz majd MB1 jovore?dehogyis
Borbinho
Kampman
Borbinho
több mint 6 éve
120 perces 0-0 úgyse volt meg
több mint 6 éve
akk megy vissza a sport tvre? v mi lesz?OFF: most kajak a spileren lesz majd MB1 jovore?dehogyis
Borbinho
Kampman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=maF9BVdvFBMstill better mint a STOPSOROS ami megy gondolom a kozteven.Ez a vidi volt a half time show???Fú de rég láttam már 😊indavideo.hu/video/Narancs_Tetves_es_Dugo_3_-_Retek_EgerValaki linkeljen egy Narancs, Tetves és Dugót, hogy mindenki kulturálódjon 😀Ócska a meccs, szóval lehet szakmázgatni nyugodtan 😊Meg speedkupak a seggbeBaj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
Chargers LT
Felvilágosítod a tudatlanokat az miféle egzotikus dolog lehet? 😊
flzoli
Chargers LT
empty taxi
Mondjuk most nem bírtam végignézni, túl prosztó már mai szemmel....
flzoli
Fast Willie
OFF: most kajak a spileren lesz majd MB1 jovore? nem mintha mukodne az emnety online (sztem itt meg vpn-el se menne, ugy letiltottak 😀...)
Borbinho
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
A Spíler is Gázszer leszOFF: most kajak a spileren lesz majd MB1 jovore?dehogyis
Borbinho
Kampman
több mint 6 éve
es ekkora tomegsport a ping-pong Miskolcon? 😀 v honnan jot?Akkor keverlek valakivel. Csak a ping-pong miatt kérdeztem, művelem harminc egynehány éve.Haszi, Te nem miskolci vagy véletlenül? Valamiért úgy rémlik 😊Mi az a meszkalin?Baj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
---
kishaszi
Fast Willie
Kampman
---
kishaszi
bcsarli
kishaszi
bcsarli
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ez már kezd gyanús lenni...Én az vagyok 😊Én is tagadnám, ha miskolci lennékHaszi, Te nem miskolci vagy véletlenül? Valamiért úgy rémlik 😊Mi az a meszkalin?Baj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
---
kishaszi
Fast Willie
Kampman
---
kishaszi
bcsarli
kishaszi
Fast Willie
bcsarli
Oda adom az órám a mobilom inkább önként rendben? Mielőtt cigit kérnétek a buszjegyhez
több mint 6 éve
still better mint a STOPSOROS ami megy gondolom a kozteven.Ez a vidi volt a half time show???Fú de rég láttam már 😊indavideo.hu/video/Narancs_Tetves_es_Dugo_3_-_Retek_EgerValaki linkeljen egy Narancs, Tetves és Dugót, hogy mindenki kulturálódjon 😀Ócska a meccs, szóval lehet szakmázgatni nyugodtan 😊Meg speedkupak a seggbeBaj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
Chargers LT
flzoli
Chargers LT
empty taxi
flzoli
Fast Willie
OFF: most kajak a spileren lesz majd MB1 jovore? nem mintha mukodne az emnety online (sztem itt meg vpn-el se menne, ugy letiltottak 😀...)
több mint 6 éve
Én az vagyok 😊Én is tagadnám, ha miskolci lennékHaszi, Te nem miskolci vagy véletlenül? Valamiért úgy rémlik 😊Mi az a meszkalin?Baj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
---
kishaszi
Fast Willie
Kampman
---
kishaszi
bcsarli
kishaszi
Fast Willie
több mint 6 éve
Akkor keverlek valakivel. Csak a ping-pong miatt kérdeztem, művelem harminc egynehány éve.Haszi, Te nem miskolci vagy véletlenül? Valamiért úgy rémlik 😊Mi az a meszkalin?Baj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
---
kishaszi
Fast Willie
Kampman
---
kishaszi
bcsarli
kishaszi
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Én is tagadnám, ha miskolci lennékHaszi, Te nem miskolci vagy véletlenül? Valamiért úgy rémlik 😊Mi az a meszkalin?Baj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
---
kishaszi
Fast Willie
Kampman
---
kishaszi
bcsarli
kishaszi
több mint 6 éve
Majd így: youtu.be/MymAUbwSX80na erre jo amugy megjonni baszki. minosegi szorakozas a nepnek, tinedzser korom kedvencei 😀indavideo.hu/video/Narancs_Tetves_es_Dugo_3_-_Retek_EgerValaki linkeljen egy Narancs, Tetves és Dugót, hogy mindenki kulturálódjon 😀Ócska a meccs, szóval lehet szakmázgatni nyugodtan 😊Meg speedkupak a seggbeBaj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
Chargers LT
flzoli
Chargers LT
empty taxi
tenyleg meg valaki linkel egy hircsardat es azt mondom today was a good day 😀
Borbinho
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Haszi, Te nem miskolci vagy véletlenül? Valamiért úgy rémlik 😊Mi az a meszkalin?Baj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
---
kishaszi
bcsarli
Lótüdőt. Tősgyökeres = első generációs franzstadti gyerek vagyok nagyon durva kispesti családi vonzattal 😀Haszi, Te nem miskolci vagy véletlenül? Valamiért úgy rémlik 😊Mi az a meszkalin?Baj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
---
kishaszi
bcsarli
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Ez a vidi volt a half time show???Fú de rég láttam már 😊indavideo.hu/video/Narancs_Tetves_es_Dugo_3_-_Retek_EgerValaki linkeljen egy Narancs, Tetves és Dugót, hogy mindenki kulturálódjon 😀Ócska a meccs, szóval lehet szakmázgatni nyugodtan 😊Meg speedkupak a seggbeBaj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
Chargers LT
flzoli
Chargers LT
empty taxi
flzoli
több mint 6 éve
A mai fő kérdés, hogy ki kezeli a klímát az M4 stúdióban, mert dolga lenne a második félidőben... Kicsit fázósra kéne húzni a hőmérsékletet, hogy szegény Judit se maradjOOn el a tegnapi AnditólVagy tekerje fel, hadd vetkőzzön!
flzoli
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
na erre jo amugy megjonni baszki. minosegi szorakozas a nepnek, tinedzser korom kedvencei 😀indavideo.hu/video/Narancs_Tetves_es_Dugo_3_-_Retek_EgerValaki linkeljen egy Narancs, Tetves és Dugót, hogy mindenki kulturálódjon 😀Ócska a meccs, szóval lehet szakmázgatni nyugodtan 😊Meg speedkupak a seggbeBaj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
Chargers LT
flzoli
Chargers LT
empty taxi
tenyleg meg valaki linkel egy hircsardat es azt mondom today was a good day 😀
több mint 6 éve
Ez pont úgy hangzik, mint a MB1-ben egy edző nyilatkozata a félidőben.........Nem tudom miről beszéltek, ez nem szar meccs, csak kaka.Egyaltalan nem kaka, itt jatszani akar mindket csapat, egyik sem allt be, egyszeruen csak egyik sem talalja a fogast egyelore a masikon. De iram az van, robotolnak rendesen, nem tilitoli es pocsoles van.
shagi0206
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
A mai fő kérdés, hogy ki kezeli a klímát az M4 stúdióban, mert dolga lenne a második félidőben... Kicsit fázósra kéne húzni a hőmérsékletet, hogy szegény Judit se maradjOOn el a tegnapi Anditól
több mint 6 éve
ha jól látom, nem maradtam le semmiről 😀