Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Mennyi a Kane gólok össztávolsága? Már-már Pippo szintjénez sertesnek nem tul jo
Gergőbácsi
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Mennyi a Kane gólok össztávolsága? Már-már Pippo szintjénneymaré még "jobb" 😀
Gergőbácsi
több mint 6 éve
Ilyen fos tizit befújni egy ilyen meccsen...buzi bíró minek nyúlt bele... Faszfej
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!ANGLIA!
több mint 6 éve
de ez a mina ritka nagy görény amúgy, elbassza a karrierjét a katalányoknál, suttyóramos jobb tanítója lehetnemajd Macseranoek megtanitjak, meg foleg Suarez 😀
slowmotion
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Van benne vagy 9, az csak a leglátványosabb.... 😕Nem kéne nyitva hagynom az ablakot.. kint Eros Ramazottit hallgat a szomszéd (miközben mi inkább Stones-t csapatnánk és mellette pókereznénk...) persze a haverom csaja rögtön kiment teraszra, mintha meszet evett volna, kicsapta a "riasztót"... behívtuk, elmagyaráztuk neki jó hosszan: csezd meg, min agyalsz ennyit, alig hallatszik.. inkább ossz, pina.Túl hosszú volt az előjáték, főleg egy szóvicc miatt 😊
| Elnézést... nem volt ez jó félidő, legyen a második jobb. Pedig a kedvenc szélsővédőmet el se sütöttem... |
szerk: mire leírtam ezt a szart, megadták a tizit... köszönöm.
Igor
flzoli
mit gondolsz, miért tartott ennyi ideig.. többet már nem tudtam belezsúfolni.
Na amúgy így gondoltam h így kell középre rúgni a tizit, bár ez is közel volt.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mennyi a Kane gólok össztávolsága? Már-már Pippo szintjén
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Nem maradt teher a lelKane.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
de ez a mina ritka nagy görény amúgy, elbassza a karrierjét a katalányoknál, suttyóramos jobb tanítója lehetne
több mint 6 éve
Nem kéne nyitva hagynom az ablakot.. kint Eros Ramazottit hallgat a szomszéd (miközben mi inkább Stones-t csapatnánk és mellette pókereznénk...) persze a haverom csaja rögtön kiment teraszra, mintha meszet evett volna, kicsapta a "riasztót"... behívtuk, elmagyaráztuk neki jó hosszan: csezd meg, min agyalsz ennyit, alig hallatszik.. inkább ossz, pina.Túl hosszú volt az előjáték, főleg egy szóvicc miatt 😊
| Elnézést... nem volt ez jó félidő, legyen a második jobb. Pedig a kedvenc szélsővédőmet el se sütöttem... |
Igor
több mint 6 éve
Ez komolytalan már. Ennyi retket egy helyen.... Ilyen kamu 11-est...
több mint 6 éve
Nem kéne nyitva hagynom az ablakot.. kint Eros Ramazottit hallgat a szomszéd (miközben mi inkább Stones-t csapatnánk és mellette pókereznénk...) persze a haverom csaja rögtön kiment teraszra, mintha meszet evett volna, kicsapta a "riasztót"... behívtuk, elmagyaráztuk neki jó hosszan: csezd meg, min agyalsz ennyit, alig hallatszik.. inkább ossz, pina. | Elnézést... nem volt ez jó félidő, legyen a második jobb. Pedig a kedvenc szélsővédőmet el se sütöttem... |
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 879
Erre a Kane-re is rátapadtak.encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ2kWvrMUx-Ikz4a_ci-tryqbgLaeRQBjvUy5GqxOvVzjPXRssIMg
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Nagyon buták ezek a colombok
több mint 6 éve
Meglepődnek ha nem fújnak vissza
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
HBI jinxel
több mint 6 éve
Ez tizi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
úristen ez mekkora kedvenc volt 😀😀Majd így: youtu.be/MymAUbwSX80na erre jo amugy megjonni baszki. minosegi szorakozas a nepnek, tinedzser korom kedvencei 😀indavideo.hu/video/Narancs_Tetves_es_Dugo_3_-_Retek_EgerValaki linkeljen egy Narancs, Tetves és Dugót, hogy mindenki kulturálódjon 😀Ócska a meccs, szóval lehet szakmázgatni nyugodtan 😊Meg speedkupak a seggbeBaj van gyerekek, elfogytak a holland sörök!Holland gomba van még? Esetleg szívgyógyszer és meszkalin?
Fast Willie
Kampman
Chargers LT
Felvilágosítod a tudatlanokat az miféle egzotikus dolog lehet? 😊
flzoli
Chargers LT
empty taxi
tenyleg meg valaki linkel egy hircsardat es azt mondom today was a good day 😀
Borbinho
peach
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=maF9BVdvFBMGuy Ritchie FTW
empty taxi
több mint 6 éve
ez sem volt lófasz sem
több mint 6 éve
Köztörvényest akartál mondani szerintem, aki fiktív céget alapítva megveszi majd a jogokat a magyar nemzet fejlődésének elősegítéséértAzt nem hinnem. Szerintem talalnak valami kozteset.akk megy vissza a sport tvre? v mi lesz?OFF: most kajak a spileren lesz majd MB1 jovore?dehogyis
Borbinho
Kampman
Borbinho
Stez
több mint 6 éve
na nézzük a vart
több mint 6 éve
Willie Parker
15 384
Jézus, most mi lesz???!!!