NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
234
33
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Nem keresem vissza mit írtam Caballero-ról... de úgy tűnik még kedves is voltam.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
shagi0206
10 977
Na, de kellett ez a gól a lelkemnek
több mint 6 éve
LOL. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
és ez a willy szorította ki a világ legjobbját kamenit a malagából. vicc
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
ARGENTÍNA 😀😀😀DDDDDDD
több mint 6 éve
Édes istenem ezt a faszt... 😂😂
több mint 6 éve
Szabadítsátok ki willyt! 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Micsoda golpassz 😀
több mint 6 éve
hinnye
több mint 6 éve
Yessssss
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
a legbalfaszabb ember lövi be beszarás :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ja Higanról meg is feledkeztem 😛
több mint 6 éve
Kurvára fáj kimondani, de Messi idén se lesz Aranylabdás.nem.
Kenny
de '94-ben pl. Baggio semmit nem csinált az első három meccsen (emlékezetre így Írország 0-1, Norvégia 1-0 (Dino Baggio), Mexikó 1-1-et (Massaro) mondanék.
aztán mégis elcipelte a hátán a csapatot a döntőig.
ez is csak olyan, mint az NFL, hogy a playoffba kell bekerülni valahogyan, utána más meccs kezdődik.
több mint 6 éve
shagi0206
10 977
Én meg őt húztam gólkirálynak a tippjátékbanKurvára fáj kimondani, de Messi idén se lesz Aranylabdás.Szerintem őt érdekli a legkevésbé
Kenny
dande
több mint 6 éve
Persze,csak így megint ez a kis bohóc fog nyerni 😕Kurvára fáj kimondani, de Messi idén se lesz Aranylabdás.Szerintem őt érdekli a legkevésbé
Kenny
dande
több mint 6 éve
Kurvára fáj kimondani, de Messi idén se lesz Aranylabdás.Szerintem őt érdekli a legkevésbé
Kenny
több mint 6 éve
Kurvára fáj kimondani, de Messi idén se lesz Aranylabdás.
több mint 6 éve
Mai nap vicce félidőben a rövidhírekben: "ma az átlagbér az országban meghaladja a bruttó 340 ezret". Csak a Dunától nyugatra élőknek (és Pesten) esetleg.A bruttó 5 millások felhúzzák....😕
shagi0206
több mint 6 éve
Mai nap vicce félidőben a rövidhírekben: "ma az átlagbér az országban meghaladja a bruttó 340 ezret". Csak a Dunától nyugatra élőknek (és Pesten) esetleg.coub.com/view/tc6dt
shagi0206
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
shagi0206
10 977
Mai nap vicce félidőben a rövidhírekben: "ma az átlagbér az országban meghaladja a bruttó 340 ezret". Csak a Dunától nyugatra élőknek (és Pesten) esetleg.
több mint 6 éve
Megis o tehet rola, hogy a vilag legjobb tamadoibol ezt volt kepes osszepakolni. Dybala meg nem mozdulhat a padrol kb, egy Icardi meg otthon. Ezen meg en, Milan-fankent is csak rohogni tudok.Argentínának mikor volt utoljára normális védelme? kb Zanetti visszavonulása óta MIA.Igen. De Messzire foghatod ra ezt a vedelmet, ezt a kozeppalyat es total nulla, fos rendszert, amiben szemmel lathatoan nem talaljak a helyuket a jatekosok.En Sampaolit jo edzonek gondoltam, de olyan csodalatosan basznam ki, mint Deschamps-t a csigaktol. Nulla, amit osszerakott egy ilyen nevsorbol. Szinte mind egy szalig szenvednek a rendsuereben a jatekosaimár megbeszéltük, hogy igazából ez ugyanaz a probléma, mint a braziloknak.
Stez
mi a toszt csinálsz, ha van egy baszott nagy labdamágnes a csapatodban, és éppen szar formában van?
nem hozhatod le, mert a fejedet veszik, de ha nem nyersz vele, akkor is a fejedet veszik. orosz rulett egy Berettával.
slowmotion
es nem ket hete kezdett el uj otletekkel kiserletezni...
a szar csereit, valogatasat es donteseit sem tudja rakenni masra, Messzire sem. Ezt a balhet nem fogja tudni elvitetni massal es errol nagy reszben o is tehet...
Stez
slowmotion
Ez az egesz kinszenvedes.
több mint 6 éve
shagi0206
10 977
nem mondtam, hogy nem, csak egyik oldalt már van sárga, másikon nincs.Bíró mi a faszt csinál? Sajnálja a lapot az argentinoktól? az utolsó 5 percben 2-őt is ki lehetett volna osztani, helyette az egyik semmi, másik előnyszabály. Vrsaljko bokáját éppen nem törték ketté, Mandzukicot meg megreptették.Mindkét fél aprítja a másikat....
A videóbíró eddig csak a 11-eseknél ér valamit.
shagi0206
dande
több mint 6 éve
Bíró mi a faszt csinál? Sajnálja a lapot az argentinoktól? az utolsó 5 percben 2-őt is ki lehetett volna osztani, helyette az egyik semmi, másik előnyszabály. Vrsaljko bokáját éppen nem törték ketté, Mandzukicot meg megreptették.Mindkét fél aprítja a másikat....
A videóbíró eddig csak a 11-eseknél ér valamit.
shagi0206