Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Ronci lett volna ott tuti befújjákLett volna idő videózni amíg sírva fetreng 3-4 percet
dande
több mint 6 éve
Ronci lett volna ott tuti befújják
több mint 6 éve
Ez miért nem tizi?Mert nem raktam meg ezt a meccset CS-re.
dawyd728
több mint 6 éve
hát nem egy benzema az biztos :dösszes portugál passz ember mögé megy kbRoninak nem volt még ma jó passza 😀
eaglesmcnabb
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
összes portugál passz ember mögé megy kbRoninak nem volt még ma jó passza 😀
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Ez miért nem tizi?
több mint 6 éve
Éljenek az egyenlő feltételek....bmeg
több mint 6 éve
összes portugál passz ember mögé megy kb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Karjaszoooov
több mint 6 éve
Reynard szerette volna bedobni a piros zászlót. 😊
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Ez az Amrabat teljesítette az agyrázkódás protokollt?
több mint 6 éve
Határozottan tetszik, amit Marokkó csinál eddig támadásban.Amig nincs gol belole, kitorolhetik...
iktriad
Mivel a sleeper csapatomnak valasztottam oket, tuti lehozzak a VB-t 0 rugott gollal....
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Eddig egyébként simán jobb Marokkó1-0-ás hátrányban ez a minimum elvárás😊
dande
szerencsétlenek voltak nagyon Iránnal, nem voltak rosszak, de szerintem CR rutinból lehozzák a meccset
több mint 6 éve
Fog még hiányozni az a napi három meccs 😛Ez a nagy nap, mikor egyik meccs se érdekel.Ugyanez.. Megyek is vásárolni, hogy a héten már ne kelljen.
ulpianus
Hanni
több mint 6 éve
Eddig egyébként simán jobb Marokkókicsit még rohangásznak az egyenlítésért, aztán amikor már a seggükön veszik a levegőt, akkor a luzitánok jól lekontrázzák őket.
dande
több mint 6 éve
Ez a nagy nap, mikor egyik meccs se érdekel.Ugyanez.. Megyek is vásárolni, hogy a héten már ne kelljen.
ulpianus
több mint 6 éve
Eddig egyébként simán jobb Marokkó
több mint 6 éve
Határozottan tetszik, amit Marokkó csinál eddig támadásban.
több mint 6 éve
és az a durva, hogy ehhez a fejeshez még szabálytalankodnia sem kellett Cének, sima irányváltásból megverte a védőjét
több mint 6 éve
Lassan CR nélküli fantasy csapatok a fehér zászlót kezdhetik lengetni.Az én csapatom már 2-3 nap után lerakta fegyvert.
dawyd728
több mint 6 éve
pedig annak szántam :SAzért ez viccnek is durva. Elneny egy jómunkásember, de semmi több.JA csak mellette volt még egy Ramsey 😛ha már arsenal salahnak is ott van elneny :d
Sebii
szerintem nem lesz ez olyan sima, amrabat betalál ma
eaglesmcnabb
Sebii
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Lassan CR nélküli fantasy csapatok a fehér zászlót kezdhetik lengetni.
több mint 6 éve
Nekem a labda ívéből úgy tűnt először, h megpattant a beadás, azért írtam 😊 amúgy igen, ügyes volt 😀Mondtam hogy lesz egy lepattanó....😛jaja ügyesen megvert 2 védőt :d
dande
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
na tessék... ezt is elbaszta! 😊
több mint 6 éve
nabaszki, Roni megelőzte Puszkaszt, most mondta a kanadai kommentátorDe Puskásnak kevesebb meccse volt 😊
Löfli