NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Az év vicce lesz, hogy Anglia világbajnok lesz egy sor nyomorékkal és ballaszttal, meg egy megye2-es edzőzsenivel, nulla taktikával.😊De ott van Pickford!
Fast Willie
több mint 6 éve
Horvátom cseréltek egyáltalán?biztos kértek az orosz koktélból, amitől ők ennyit futottak
Gergőbácsi
több mint 6 éve
ha kovacic nem jön be legalább 20 percre, akkor kiszopnakEgyebkent az megvan, hogy Kovacic abszolut nem olyan jo, mint ahogy te azt a kicsit elferdult szemuvegeddel latod? 8-) Csak mert tenyleg nem olyan penge.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Willie Parker
15 380
Az év vicce lesz, hogy Anglia világbajnok lesz egy sor nyomorékkal és ballaszttal, meg egy megye2-es edzőzsenivel, nulla taktikával.😊
több mint 6 éve
Stez gondolom most megnyugodott, hogy Young helyett egy még nagyobb nyomi jött beKi kellett volna? Sajnos Lineker nem ült a padon..😊
Fast Willie
több mint 6 éve
Stez gondolom most megnyugodott, hogy Young helyett egy még nagyobb nyomi jött bepedig csak egy árnyalattal sötétebb a bőre.
Fast Willie
több mint 6 éve
ha kovacic nem jön be legalább 20 percre, akkor kiszopnakde a döntőbe lehet bejutnak
eaglesmcnabb
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
ha kovacic nem jön be legalább 20 percre, akkor kiszopnak
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
A szünetben Ante Gotovina kínál fel frissítőket. Baszki ezt nem látni...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Vakok ezek?
több mint 6 éve
Willie Parker
15 380
Stez gondolom most megnyugodott, hogy Young helyett egy még nagyobb nyomi jött be
több mint 6 éve
young lemegy?! el se hiszem
több mint 6 éve
Horvátom cseréltek egyáltalán?győztes csapaton ne változtass
Gergőbácsi
oh wait
több mint 6 éve
Horvátom cseréltek egyáltalán?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
images.cdn.fourfourtwo.com/sites/fourfourtwo.com/files/styles/image_landscape/public/southgate_thoughtful_main.jpg?itok=JAnWOVYUFangate.DeflategateHat nezd meg, hogy hol kezdte szurkoloi palyafutasat a Jax elott. xDBaggio,egy csaló emberrel van dolgunk
Írj be légyszi az angolokhoz. Ezzel a lelkes, emócionális, esetlen, suta játékkal simán megvettek.
Ha a VB elött tudom, hogy ilyenek, már akkor őket választom.
Sobri Jóska
shawnka
Stez
Tactful Cactus
Sőt, mivel angoloktól van szó, fan sir.
Sobri Jóska
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
mondjuk ha ma kiszopnak a horvátok, 2 meccs pihenéssel kurvára kiszopnak a belgáktólSebaj.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
mondjuk ha ma kiszopnak a horvátok, 2 meccs pihenéssel kurvára kiszopnak a belgáktól
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Kampman
28 297
Viszonylag kevés AFC South derbit néztem az utóbbi években, kivéve persze a csütörtök esti Jags-Titans csörtéket, azok kihagyhatatlanok voltakHa ik nincs, én vagyok ő.Iktriad, ezekkel lebuktatod magad. Feltörted szegény Sobrit...Fangate.DeflategateHat nezd meg, hogy hol kezdte szurkoloi palyafutasat a Jax elott. xDBaggio,egy csaló emberrel van dolgunk
Írj be légyszi az angolokhoz. Ezzel a lelkes, emócionális, esetlen, suta játékkal simán megvettek.
Sobri Jóska
shawnka
Stez
Tactful Cactus
Sobri Jóska
Kampman
Tudhatnád, ha követnéd a Jax eredménykövetőket.
Sobri Jóska
Szerkesztette: Kampman
több mint 6 éve
Willie Parker
15 380
kíváncsi vagyok, hogy Modric ma milyen misztikus trükkel fogja berúgni a 11-esétMa kihagyja😉
shawnka
több mint 6 éve
Fájhat akkor a sejhaja most...Iktriad, ezekkel lebuktatod magad. Feltörted szegény Sobrit...Fangate.DeflategateHat nezd meg, hogy hol kezdte szurkoloi palyafutasat a Jax elott. xDBaggio,egy csaló emberrel van dolgunk
Sobri Jóska
shawnka
Stez
Tactful Cactus
Sobri Jóska
Kampman
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
A franciák most pacsiznak a fotelben
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
kíváncsi vagyok, hogy Modric ma milyen misztikus trükkel fogja berúgni a 11-esétFejeli!
shawnka
több mint 6 éve
OFF: közben a Nadal Del Potro meccs kurva jó.Volt...
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Ha ik nincs, én vagyok ő.Iktriad, ezekkel lebuktatod magad. Feltörted szegény Sobrit...Fangate.DeflategateHat nezd meg, hogy hol kezdte szurkoloi palyafutasat a Jax elott. xDBaggio,egy csaló emberrel van dolgunk
Sobri Jóska
shawnka
Stez
Tactful Cactus
Sobri Jóska
Kampman
Tudhatnád, ha követnéd a Jax eredménykövetőket.