NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 536
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
OFF: közben a Nadal Del Potro meccs kurva jó.volt
Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Hogy lehet csak 3 perc a hosszabbítás?A francia-dánon is 4 perc volt, pedig annál nem sok eseménytelenebb meccs volt
több mint 6 éve
kíváncsi vagyok, hogy Modric ma milyen misztikus trükkel fogja berúgni a 11-esét
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
OFF: közben a Nadal Del Potro meccs kurva jó.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Honnan?Kane, Vardy???Neeeem.Baggio,egy csaló emberrel van dolgunk
Írj be légyszi az angolokhoz. Ezzel a lelkes, emócionális, esetlen, suta játékkal simán megvettek.
Ha a VB elött tudom, hogy ilyenek, már akkor őket választom.
Sobri Jóska
shawnka
Csak a VB elött egyetlen meccsüket se láttam, egyetlen játeekost se ismertem tőlük.
Sobri Jóska
NB2
A magyar-belga óta összesen nem láttam 10 perc egybefüggő gurulóst.
A nevüket hallottam, de nem tudtam, hogy ilyen szeretnivalóak.
több mint 6 éve
Kampman
28 297
Iktriad, ezekkel lebuktatod magad. Feltörted szegény Sobrit...Fangate.DeflategateHat nezd meg, hogy hol kezdte szurkoloi palyafutasat a Jax elott. xDBaggio,egy csaló emberrel van dolgunk
Írj be légyszi az angolokhoz. Ezzel a lelkes, emócionális, esetlen, suta játékkal simán megvettek.
Sobri Jóska
shawnka
Stez
Tactful Cactus
Sőt, mivel angoloktól van szó, fan sir.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
modric messze leggyengébb meccse idén, mikor ha nem mostMezőnyben egész jól osztogat, de kapura tényleg veszélytelen ma. Realban nem ezt szoktam meg tőle 😀
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Baggio,nagyon fáj hogy jók? 😊
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Fangate.DeflategateHat nezd meg, hogy hol kezdte szurkoloi palyafutasat a Jax elott. xDBaggio,egy csaló emberrel van dolgunk
Sobri Jóska
shawnka
Stez
Tactful Cactus
Sőt, mivel angoloktól van szó, fan sir.
több mint 6 éve
Kane, Vardy???Neeeem.Baggio,egy csaló emberrel van dolgunk
Sobri Jóska
shawnka
Csak a VB elött egyetlen meccsüket se láttam, egyetlen játeekost se ismertem tőlük.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Lovren nem hisz a tikitakában
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 6 éve
Neeeem.Baggio,egy csaló emberrel van dolgunk
Sobri Jóska
shawnka
több mint 6 éve
Az a kurva nagy baj, hogy az angolok labda nelkul nem igazan mozognak. Ugyanez volt Kolumbia ellen is, es ez nagyon nem okes.Bezzeg Sterling
Stez
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
DeflategateHat nezd meg, hogy hol kezdte szurkoloi palyafutasat a Jax elott. xDBaggio,egy csaló emberrel van dolgunk
Sobri Jóska
shawnka
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Kampman
28 297
Az a kurva nagy baj, hogy az angolok labda nelkul nem igazan mozognak. Ugyanez volt Kolumbia ellen is, es ez nagyon nem okes.Annyira elbízták magukat, hogy végre nyertek büntetőkkel, hogy nincs veszélyérzetük
Stez
több mint 6 éve
ha a horvát csatárok játszanának az angoloknál már öt góllal vezetne az a csapat... ennyi rossz labdaátvételt és elcseszett kulcshelyzetet ritkán látok, bár nem is nézek nyilván gyakran soccert
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Hat nezd meg, hogy hol kezdte szurkoloi palyafutasat a Jax elott. xDBaggio,egy csaló emberrel van dolgunk
Sobri Jóska
shawnka
több mint 6 éve
Az a kurva nagy baj, hogy az angolok labda nelkul nem igazan mozognak. Ugyanez volt Kolumbia ellen is, es ez nagyon nem okes.itt jön elő h nincs rendes taktika
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Az a kurva nagy baj, hogy az angolok labda nelkul nem igazan mozognak. Ugyanez volt Kolumbia ellen is, es ez nagyon nem okes.
több mint 6 éve
Baggio,egy csaló emberrel van dolgunk
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Baggio,Írj be légyszi az angolokhoz. Ezzel a lelkes, emócionális, esetlen, suta játékkal simán megvettek.
több mint 6 éve
hihetetlen, hogy a horvátoknak egy gól kellett, hogy megjöjjön a kedvük fociznihülye délszlávok
ELŐDÖNTŐT JÁTSZOTOK BASZOD
shawnka
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
modric messze leggyengébb meccse idén, mikor ha nem most
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Kampman
28 297
anya-lánya?Hajdú !!!!Mit mondott?
😊
megkívánta őket...
yooker
Fast Willie
több mint 6 éve
Hajdú !!!!Nyugi, a különgép már izzít, viszi Juditkát
😊
megkívánta őket...
yooker
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.