Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Eriksen eddig remek , és majdnem ott játszik ahogy a felállásnál írták.
több mint 6 éve
Amúgy itt a KINEK DRUKKOLSZ részben németország miért porosz színekben tetszeleg ?
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Gól helyett játszhatnának eltalált kamerára is.
több mint 6 éve
Eddig okés a meccs, mind2 galeri hajt becsülettel.
több mint 6 éve
az aztékok mellett az inkák is tudnak szurkolni, király
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
Na, akkor hajrá vikingek!
több mint 6 éve
Imádom, ma is hogy törölgette az orrát mikor mutatta a kamera 😀
több mint 6 éve
2 sör ?van olyan ,hogy finn-ugor tanár ?ha fizetsz eleget en is az vagyok
Sixo
Borbinho
több mint 6 éve
van olyan ,hogy finn-ugor tanár ?ha fizetsz eleget en is az vagyok
Sixo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Jó, hát őket kinyírták hamarabb, de előbb-utóbb ők is ezt tették volna.Darth Maul? Dooku gróf?Ugye egy sith tanonc végül mindig kinyírja a mesterét, szóval iktriad, emléked szívünkben örökké élNa majd most kiderül h a mester v. a padawan csinálja jobban...Eriksen 100%, hogy nem lő ma gólt,Ó, a jó... kösz szépen...Unibeten 21.00-ás szorzó van arra, hogy a bírót lecserélik a következő meccs közben 😊minden meccsen lehet erre fogadni, de azért ez elég szar odds
Kampman
na pakoltam Dániára egy kis pénzmagot, hajrá Peru!
r.baggio
Igor
iktriad
Igor
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
Miután az utolsó pillanatban kicseréltem a fantasy csapatomból minimum gól+gólpassz kombót várok tőle.Eriksen 100%, hogy nem lő ma gólt,Ó, a jó... kösz szépen...Unibeten 21.00-ás szorzó van arra, hogy a bírót lecserélik a következő meccs közben 😊minden meccsen lehet erre fogadni, de azért ez elég szar odds
Kampman
r.baggio
Igor
iktriad
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Darth Maul? Dooku gróf?Ugye egy sith tanonc végül mindig kinyírja a mesterét, szóval iktriad, emléked szívünkben örökké élNa majd most kiderül h a mester v. a padawan csinálja jobban...Eriksen 100%, hogy nem lő ma gólt,Ó, a jó... kösz szépen...Unibeten 21.00-ás szorzó van arra, hogy a bírót lecserélik a következő meccs közben 😊minden meccsen lehet erre fogadni, de azért ez elég szar odds
Kampman
r.baggio
Igor
iktriad
Igor
Kampman
több mint 6 éve
Áhh Török Péter a legnagyobb arc 😀 De sajnálom, hogy már jó ideje nincsEz már nagy előrelépés Maradonához képest, aki aszerint válogatott 8 éve, hogy ki melyik pártra szavaz...Megérdemelte ez a hülye kertitörpe. Nem igaz, hogy nem jön rá, hogy rajta kívül más is van a pályán. Az utolsó 20 lövésből kb 18 Messié volt. Nem értem miért érzi azt, hogy mindenképpen ő neki kell eldöntenie.Mivel az alapján is válogatnak, hogy kivel van jóban és kivel nincs, sztem jogosan érzi így.
NB2
peach
Lásd még:
www.youtube.com/watch?v=X1dyIW-QINg
Máig szakadok ezen a videón, kb mint Nyilasi Török Péter mellett.
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Ugye egy sith tanonc végül mindig kinyírja a mesterét, szóval iktriad, emléked szívünkben örökké élNa majd most kiderül h a mester v. a padawan csinálja jobban...Eriksen 100%, hogy nem lő ma gólt,Ó, a jó... kösz szépen...Unibeten 21.00-ás szorzó van arra, hogy a bírót lecserélik a következő meccs közben 😊minden meccsen lehet erre fogadni, de azért ez elég szar odds
Kampman
r.baggio
Igor
iktriad
Igor
több mint 6 éve
Na majd most kiderül h a mester v. a padawan csinálja jobban...Eriksen 100%, hogy nem lő ma gólt,Ó, a jó... kösz szépen...Unibeten 21.00-ás szorzó van arra, hogy a bírót lecserélik a következő meccs közben 😊minden meccsen lehet erre fogadni, de azért ez elég szar odds
Kampman
r.baggio
Igor
iktriad
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Eriksen 100%, hogy nem lő ma gólt,Ó, a jó... kösz szépen...Unibeten 21.00-ás szorzó van arra, hogy a bírót lecserélik a következő meccs közben 😊minden meccsen lehet erre fogadni, de azért ez elég szar odds
Kampman
r.baggio
Igor
több mint 6 éve
Ó, a jó... kösz szépen...Unibeten 21.00-ás szorzó van arra, hogy a bírót lecserélik a következő meccs közben 😊minden meccsen lehet erre fogadni, de azért ez elég szar odds
Kampman
r.baggio
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Mondjuk abban a "kölyökcsapatban" ilyenek ifjoncok bóklásztak a pályán, mint Mertersacker, Friedrich vagy Klose. Utóbbi kettő vágott 3-at a 4-ből.2010, amikor a német kölyökcsapat megverte Maradonáékat 4:0-ra2006 vagy mikor volt ez ?Ez már nagy előrelépés Maradonához képest, aki aszerint válogatott 8 éve, hogy ki melyik pártra szavaz...Megérdemelte ez a hülye kertitörpe. Nem igaz, hogy nem jön rá, hogy rajta kívül más is van a pályán. Az utolsó 20 lövésből kb 18 Messié volt. Nem értem miért érzi azt, hogy mindenképpen ő neki kell eldöntenie.Mivel az alapján is válogatnak, hogy kivel van jóban és kivel nincs, sztem jogosan érzi így.
NB2
peach
Lásd még:
iktriad
Sixo
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Ha a rams szurkolók is hazainak számítanak akkor csak ilyen meccsünk volt idén .Vagy hogy lesz-e a Chargersnek olyan hazai meccse a következő 10 évben, amikor nem lesz több vendégszurkoló, mint hazaiIdén se lesz így Messi világbajnok.....Kampman mindjárt megkérdezi tőled , hogy jövőre ki nyeri az NBA-t .
dande
Sixo
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 326
2010, amikor a német kölyökcsapat megverte Maradonáékat 4:0-ra2006 vagy mikor volt ez ?Ez már nagy előrelépés Maradonához képest, aki aszerint válogatott 8 éve, hogy ki melyik pártra szavaz...Megérdemelte ez a hülye kertitörpe. Nem igaz, hogy nem jön rá, hogy rajta kívül más is van a pályán. Az utolsó 20 lövésből kb 18 Messié volt. Nem értem miért érzi azt, hogy mindenképpen ő neki kell eldöntenie.Mivel az alapján is válogatnak, hogy kivel van jóban és kivel nincs, sztem jogosan érzi így.
NB2
peach
Lásd még:
iktriad
Sixo
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Vagy hogy lesz-e a Chargersnek olyan hazai meccse a következő 10 évben, amikor nem lesz több vendégszurkoló, mint hazaiIdén se lesz így Messi világbajnok.....Kampman mindjárt megkérdezi tőled , hogy jövőre ki nyeri az NBA-t .
dande
Sixo
több mint 6 éve
2006 vagy mikor volt ez ?Ez már nagy előrelépés Maradonához képest, aki aszerint válogatott 8 éve, hogy ki melyik pártra szavaz...Megérdemelte ez a hülye kertitörpe. Nem igaz, hogy nem jön rá, hogy rajta kívül más is van a pályán. Az utolsó 20 lövésből kb 18 Messié volt. Nem értem miért érzi azt, hogy mindenképpen ő neki kell eldöntenie.Mivel az alapján is válogatnak, hogy kivel van jóban és kivel nincs, sztem jogosan érzi így.
NB2
peach
Lásd még:
iktriad