Eredménykövető - Foci VB 2018

19 feliratkozó

több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
KINEK DRUKKOLSZ?
ANGLIA: Fast Willie, Tony Adams, Tito05, Stez, Duff, peterbadbone, slowmotion, Antonius, alatriste, dr0725, Zolika, bergerdani, Wyatt
BELGIUM: Borbinho, Sixo, Hanni, Padrinaggio, Coolearie, kristof
BRAZÍLIA: Shilkor, Gergőbácsi, eaglesmcnabb, Gergőke, FViktor, bogec7, Zero_L, Toca
FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
OROSZORSZÁG: ozibozi
URUGUAY: deyell, Szesze

Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Unibeten 21.00-ás szorzó van arra, hogy a bírót lecserélik a következő meccs közben 😊
Kampman
minden meccsen lehet erre fogadni, de azért ez elég szar odds

na pakoltam Dániára egy kis pénzmagot, hajrá Peru!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Unibeten 21.00-ás szorzó van arra, hogy a bírót lecserélik a következő meccs közben 😊

De én inkább arra fogadtam, hogy Kjaer fejesgóljával 1-0-ra nyer Dánia

Szerkesztette: Kampman
több mint 6 éve
dawyd728 3 850
Azért jól kezdődik a vb. Kb nem szurkolok senkinek, de mivel anno bírtam Ortega, Batistuta, Simeone féle csapatot, így lett Argentína. Erre első meccsük végén azon kapom magam, h ellenük szurkolok. Nem sok szerethető van ebben az argentin válogatottban. Ez a Messi központú játék meg egyenesen vicc volt a végén. Legalábbis, mintha megye 1-es csapattársai lennének.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Idén se lesz így Messi világbajnok.....
dande
Kampman mindjárt megkérdezi tőled , hogy jövőre ki nyeri az NBA-t .

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Megérdemelte ez a hülye kertitörpe. Nem igaz, hogy nem jön rá, hogy rajta kívül más is van a pályán. Az utolsó 20 lövésből kb 18 Messié volt. Nem értem miért érzi azt, hogy mindenképpen ő neki kell eldöntenie.
NB2
Mivel az alapján is válogatnak, hogy kivel van jóban és kivel nincs, sztem jogosan érzi így.
peach
Ez már nagy előrelépés Maradonához képest, aki aszerint válogatott 8 éve, hogy ki melyik pártra szavaz...

Lásd még:
 www.youtube.com/watch?v=X1dyIW-QINg
Máig szakadok ezen a videón, kb mint Nyilasi Török Péter mellett.
több mint 6 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Megvan az első argentin X a nyitómeccsen a vébén.

Szép volt izlandi szakácsok, halászok és fogorvosok!
iktriad
mondtam én, hogy ikszes meccs, és miután nem erre tettem a pénzt, be is jött 😊 a Peru-Dániát most megjinxelem egy "három gólnál kevesebb lesz" fogadással
r.baggio
Nekem ott egy 8.5 szögletnél több kéne😊 Meg utána egy horvát win 0-1ről.
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

iktriad
mondtam én, hogy ikszes meccs, és miután nem erre tettem a pénzt, be is jött 😊 a Peru-Dániát most megjinxelem egy "három gólnál kevesebb lesz" fogadással
r.baggio
Lassan kell keresnünk neked egy jinx-re utaló új becenevet, Meg is van: Újra JJ leszel (Just Jinx). 😊
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan

iktriad
r.baggio
Krva sokat tettem arra hogy Eriksen gólt lő, így valami ilyesminek az ellenkezőjét ha kérhetném... azzal nem vagyok kisegítve ha Jorgensen meg Guerrero lődöznek 😛

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve

iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Megérdemelte ez a hülye kertitörpe. Nem igaz, hogy nem jön rá, hogy rajta kívül más is van a pályán. Az utolsó 20 lövésből kb 18 Messié volt. Nem értem miért érzi azt, hogy mindenképpen ő neki kell eldöntenie.
NB2
Ez a tarsak hibaja. Nem is akarnak nelkule jatszani, ha rajta hatan vannak es a masik ures, akkor is Messzi kapja a labdat.

Mintha meg lennr tiltva nekik, hogy lojenek es passzoljanak masnak.

több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
NB2
Mivel az alapján is válogatnak, hogy kivel van jóban és kivel nincs, sztem jogosan érzi így.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 739 — Így remélem megfelelek nektek.....
Idén se lesz így Messi világbajnok.....
több mint 6 éve
NB2
Mert cé is ezt csinálja, csak neki nincsenek társai, Messinek meg lennének.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Mindjart jennek a memek lesszivel es roncival

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Messi akar vissza is vonulhatna a valogatottol 😀 oh wait...

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Na Messi is megkapja a szabadot a meccs végén, mint tegnap CR7.
több mint 6 éve
amikor már a labdajáratás elején látszik, hogy messi lövéssel fog zárulni a támadás... még úgy, hogy a góljára fogadtam is hihetetlen nevetséges
r.baggio
Az egész válogatott karrierjének a tökéletes összefoglalója ez a meccs
több mint 6 éve
amikor már a labdajáratás elején látszik, hogy messi lövéssel fog zárulni a támadás... még úgy, hogy a góljára fogadtam is hihetetlen nevetséges

---
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Messinél kellett volna az overt megtenni 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
ozibozi New York Giants 17 172
A ruszkik jol benyomtak, hogy kb minden jegy elkelt. Azt ket meccsen kivul a stadion fele/harmada ures
Stez
Ők legalább nem csinálják azt, amit a koreai rendezők 2002-ben, akik egy Paraguay-Szlovénia meccsre is beküldtek hazai önkénteseket paraguayi meg szlovén mezekkel és zászlókkal, hogy "szurkoljanak". Bizarr volt.
Kampman
Nem tudom, ők legalább próbálkoztak, én az utóbbit szerintem jobban értékelném, akár játékosként is... és ha nem is jön be, legalább vicces 😊
A ruszkik csak beleszartak 😛
Igor
a jegyeket eladták, azt hogy a szponzorok jegyeivel, vagy a másodlagos értékesítési piacon mi történik, az biztos nem a 'ruszkik' hibája, bár meglepődnék ha nem őket okolnák valamiért is...
több mint 6 éve
Maradona és a nemdohányzó világbajnokság 😀 😀 😀
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ez az 5 perc hosszabbitas nagyon meno a VB-n.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ezt az argentin csapatot a horvatok kozeppalyan olyan szepen fogjak atjatszani h orom lesz nezni.
Borbinho
Nigériát viszont úgyis megverik valahogy