Eredménykövető - Foci VB 2018

19 feliratkozó

több mint 6 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
KINEK DRUKKOLSZ?
ANGLIA: Fast Willie, Tony Adams, Tito05, Stez, Duff, peterbadbone, slowmotion, Antonius, alatriste, dr0725, Zolika, bergerdani, Wyatt
BELGIUM: Borbinho, Sixo, Hanni, Padrinaggio, Coolearie, kristof
BRAZÍLIA: Shilkor, Gergőbácsi, eaglesmcnabb, Gergőke, FViktor, bogec7, Zero_L, Toca
FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
OROSZORSZÁG: ozibozi
URUGUAY: deyell, Szesze

Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 371 — No 1 Zhang Yufei fan
Lo Celso belőtte volna. Rabonából.
peach
Nem Dybala?

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Messi is tudta h nem volt jogos, ezert feladta a kapusnak. RESPECT

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
 www.youtube.com/watch?v=Mf1qrB3k04Y

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Holnap igazolja is a real a kapust

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Meg is erdemlik.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Végkép eldőlt az Aranylabda.
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Lo Celso belőtte volna. Rabonából.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Csicska Messzi

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 842 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na Messi is rúghat tizenegyest. Pffff.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
Kamutizi
több mint 6 éve
Reggelig passzolgathatnak a tizenhatosnal, nem lesz helyzet. Nem ertem h miert nem lodoznek at az argentinok. A jelenlegi jatekuknak semmi ertelme

több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Téged meg mióta szponzorál a wikipédia , hogy minden 3. hozzászólásodban linkeled ?

több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 326
Forza Deutschland 😊

---
Van vmi összefogl. oldal skacok ahol mindennek utána tudok nézni? Schedule csapatok
Vizsgaidőszak annyira levett az életről h asse tudtam vb van 😀
kishaszi
 en.wikipedia.org/wiki/2018_FIFA_World_Cup
több mint 6 éve
Lothbrooksson

több mint 6 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 493 — Steelers fan
Forza Deutschland 😊

---
Van vmi összefogl. oldal skacok ahol mindennek utána tudok nézni? Schedule csapatok
Vizsgaidőszak annyira levett az életről h asse tudtam vb van 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Vajon Maradona miért dörzsöli az orràt?
NB2
Liszt

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 738 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak a stabilitást vette ki a középpályáról......
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 24 948 — nabege2@yahoo.com
Vajon Maradona miért dörzsöli az orràt?
több mint 6 éve
peach Atlanta Falcons 14 864 — a new hope (again)
Maradona tuti feltolt 1-2 utcát 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Ezt mondjuk nehezen mondanam termeszetes testtartasnak, igaz az izlandi meg megmaszta a vedot.
Borbinho
De, pont ez volt az oka.. ezzel a tartással kb ellentartott/egyensúlyozni próbált a védő, mert rajta volt az izlandi... teljesen jó volt, hagyni kellett ezt.

több mint 6 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ezt mondjuk nehezen mondanam termeszetes testtartasnak, igaz az izlandi meg megmaszta a vedot.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Egyebkent siman lehet Izland a meglepetes csapatb
Borbinho
Ha eljutnának a negyeddöntőig, az nekem nem lenne meglepetés. Ha mondjuk ugyanezt Anglia produkálná, az már igen.
Kampman
Egyébként az angolokra szerintem érdemes lesz figyelni, most nem vár tőlük senki semmit, fiatal lendületes csapatuk van.
tüsi91
Francia 2.0 . Fos edzo, nincs iranyito

több mint 6 éve
Borbinho
Ha eljutnának a negyeddöntőig, az nekem nem lenne meglepetés. Ha mondjuk ugyanezt Anglia produkálná, az már igen.
Kampman
Egyébként az angolokra szerintem érdemes lesz figyelni, most nem vár tőlük senki semmit, fiatal lendületes csapatuk van.
tüsi91
Sztem 4-8 ev mulva lesznek komoly tenyezok. Elmult evekben rendre eleg jol szerepeltek minden fele U tornan. Ugy nez ki lehet naluk egy sikeres generacio. Persze nagy tornan kell letenni vmit az asztalra majd, mert az h selejtezot siman hozzak mar megvan egy ideje.

több mint 6 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Borbinho
Kampman
több mint 6 éve
Borbinho
Nem lehet meglepetescsapat az, amelyiknek alap a lejgobb negybe valo jutas