Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Lo Celso belőtte volna. Rabonából.Nem Dybala?
peach
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Messi is tudta h nem volt jogos, ezert feladta a kapusnak. RESPECT
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=Mf1qrB3k04Y
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Holnap igazolja is a real a kapust
több mint 6 éve
Végkép eldőlt az Aranylabda.
több mint 6 éve
Lo Celso belőtte volna. Rabonából.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Na Messi is rúghat tizenegyest. Pffff.
több mint 6 éve
Kamutizi
több mint 6 éve
Reggelig passzolgathatnak a tizenhatosnal, nem lesz helyzet. Nem ertem h miert nem lodoznek at az argentinok. A jelenlegi jatekuknak semmi ertelme
több mint 6 éve
Téged meg mióta szponzorál a wikipédia , hogy minden 3. hozzászólásodban linkeled ?
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Forza Deutschland 😊en.wikipedia.org/wiki/2018_FIFA_World_Cup
---
Van vmi összefogl. oldal skacok ahol mindennek utána tudok nézni? Schedule csapatok
Vizsgaidőszak annyira levett az életről h asse tudtam vb van 😀
kishaszi
több mint 6 éve
Forza Deutschland 😊---
Van vmi összefogl. oldal skacok ahol mindennek utána tudok nézni? Schedule csapatok
Vizsgaidőszak annyira levett az életről h asse tudtam vb van 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Csak a stabilitást vette ki a középpályáról......
több mint 6 éve
Vajon Maradona miért dörzsöli az orràt?
több mint 6 éve
Maradona tuti feltolt 1-2 utcát 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Ezt mondjuk nehezen mondanam termeszetes testtartasnak, igaz az izlandi meg megmaszta a vedot.De, pont ez volt az oka.. ezzel a tartással kb ellentartott/egyensúlyozni próbált a védő, mert rajta volt az izlandi... teljesen jó volt, hagyni kellett ezt.
Borbinho
több mint 6 éve
Ezt mondjuk nehezen mondanam termeszetes testtartasnak, igaz az izlandi meg megmaszta a vedot.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Francia 2.0 . Fos edzo, nincs iranyitoEgyébként az angolokra szerintem érdemes lesz figyelni, most nem vár tőlük senki semmit, fiatal lendületes csapatuk van.Egyebkent siman lehet Izland a meglepetes csapatbHa eljutnának a negyeddöntőig, az nekem nem lenne meglepetés. Ha mondjuk ugyanezt Anglia produkálná, az már igen.
Borbinho
Kampman
tüsi91
több mint 6 éve
Sztem 4-8 ev mulva lesznek komoly tenyezok. Elmult evekben rendre eleg jol szerepeltek minden fele U tornan. Ugy nez ki lehet naluk egy sikeres generacio. Persze nagy tornan kell letenni vmit az asztalra majd, mert az h selejtezot siman hozzak mar megvan egy ideje.Egyébként az angolokra szerintem érdemes lesz figyelni, most nem vár tőlük senki semmit, fiatal lendületes csapatuk van.Egyebkent siman lehet Izland a meglepetes csapatbHa eljutnának a negyeddöntőig, az nekem nem lenne meglepetés. Ha mondjuk ugyanezt Anglia produkálná, az már igen.
Borbinho
Kampman
tüsi91
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Egyébként az angolokra szerintem érdemes lesz figyelni, most nem vár tőlük senki semmit, fiatal lendületes csapatuk van.Egyebkent siman lehet Izland a meglepetes csapatbHa eljutnának a negyeddöntőig, az nekem nem lenne meglepetés. Ha mondjuk ugyanezt Anglia produkálná, az már igen.
Borbinho
Kampman
több mint 6 éve
Egyebkent siman lehet Izland a meglepetes csapatbNem lehet meglepetescsapat az, amelyiknek alap a lejgobb negybe valo jutas
Borbinho