Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Ahogy én láttam Pogba a védő lábát érte el , a védő lába irányította oda ahova ment .Ezt szerintem neki fogják, mert nagyjából egy irányba ment (más kérdés hogy simán fölé ment volna, de ez nem szokta zavarni ), de ált. csak akkor szokták öngólnak adni, ha oldalirányban változik látványosat az útvonal...Pogba hozza a fantasy pontokat, helyes,helyes 😊Várjál meccs végéig , nem hinném , hogy neki adják .
Chargers LT
Sixo
Igor
több mint 6 éve
Persze. 😊Te már előre látsz a negyeddöntőkre?Vajon melyik meccsen lesz eloszor kiallitas? Vmiert az Argentin-Izlandra erzem max a mai meccsek kozul.Peru-Svéd, de csak a bíró miatt.
Borbinho
iktriad
Kampman
Dánt akartam írni. Skandináv - Skanidináv. Egy híd választja el egymástól a két országot. Sokat nem tévedtem. 😊
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Echte ausszi ez az Arzani 😊Cahillt nem kell behozni még véletlen sem. Maarwijk is egy fasz, az a faszi ennyi idősen is egy beivelés után életveszély.
NB2
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Te már előre látsz a negyeddöntőkre?Vajon melyik meccsen lesz eloszor kiallitas? Vmiert az Argentin-Izlandra erzem max a mai meccsek kozul.Peru-Svéd, de csak a bíró miatt.
Borbinho
iktriad
több mint 6 éve
Ezt szerintem neki fogják, mert nagyjából egy irányba ment (más kérdés hogy simán fölé ment volna, de ez nem szokta zavarni ), de ált. csak akkor szokták öngólnak adni, ha oldalirányban változik látványosat az útvonal...Pogba hozza a fantasy pontokat, helyes,helyes 😊Várjál meccs végéig , nem hinném , hogy neki adják .
Chargers LT
Sixo
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Echte ausszi ez az Arzani 😊
több mint 6 éve
Pogba hozza a fantasy pontokat, helyes,helyes 😊Várjál meccs végéig , nem hinném , hogy neki adják .
Chargers LT
több mint 6 éve
kb annyival volt a vonalon tul, mint amennyire a vedo korabban hozzaert Griezes emberhez. a centik ma a franciakkal vannak 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Pogba hozza a fantasy pontokat, helyes,helyes 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Most nézem , hogy Jedinak rúgta az auszi gólt ,én meg elfelejtette becserélni 😕
több mint 6 éve
Ezt az undorító mázlit... (pedig céges tippjátékban rájuk tettem.. de ez egyelőre vákuumfing szint)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Gazdag leszel, de nem jinxmester.mi a win-win, ha nem ez? 😊 amúgy bámulatos, hogy ha pénzben fogadok, mennyire nem jönnek be a tippeim, ha a franciák tényleg nem nyernek és még hat a "varázs", akkor Mexikó nyeri a vb-t, most mondom, gondoskodni fogok róla az ellenfogadásaimmal 😀én újra elkezdtem fogadni és direkt olyan eredményekre teszek, ami nem akarom, hogy bejöjjönes mi a celod? nyerni vagy eljinxelni az adott csapat meccset? 😀
francia győzelemmel kezdtem, holnap a németekkel folytatom...
r.baggio
Borbinho
r.baggio
több mint 6 éve
megint nem írtam be meccs előtt, hogy lesz egy ausszi öngól😊
több mint 6 éve
videóbírós 11-es, gólbírós gól, végre jó ez a vb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
OTT VAAAN
több mint 6 éve
Vajon melyik meccsen lesz eloszor kiallitas? Vmiert az Argentin-Izlandra erzem max a mai meccsek kozul.Peru-Svéd, de csak a bíró miatt.
Borbinho
több mint 6 éve
Vajon melyik meccsen lesz eloszor kiallitas? Vmiert az Argentin-Izlandra erzem max a mai meccsek kozul.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Ahelyett, hogy passzolt volba
több mint 6 éve
mi a win-win, ha nem ez? 😊 amúgy bámulatos, hogy ha pénzben fogadok, mennyire nem jönnek be a tippeim, ha a franciák tényleg nem nyernek és még hat a "varázs", akkor Mexikó nyeri a vb-t, most mondom, gondoskodni fogok róla az ellenfogadásaimmal 😀én újra elkezdtem fogadni és direkt olyan eredményekre teszek, ami nem akarom, hogy bejöjjönes mi a celod? nyerni vagy eljinxelni az adott csapat meccset? 😀
r.baggio
Borbinho
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ez a most beállt Irvine vajon rokona az egykori Ferraris fenegyereknek? | Tudom, utóbbi ír volt. | 😊 én újra elkezdtem fogadni és direkt olyan eredményekre teszek, ami nem akarom, hogy bejöjjönOtt érdekelt vagy, az nehezebbé teszi a dolgokat.
r.baggio
több mint 6 éve
én újra elkezdtem fogadni és direkt olyan eredményekre teszek, ami nem akarom, hogy bejöjjönes mi a celod? nyerni vagy eljinxelni az adott csapat meccset? 😀
r.baggio
több mint 6 éve
én újra elkezdtem fogadni és direkt olyan eredményekre teszek, ami nem akarom, hogy bejöjjönfrancia győzelemmel kezdtem, holnap a németekkel folytatom...
---
több mint 6 éve
úgyis a 88. perc után lesz egy francia fejesgól, nyugiJó, de a múltkori ausztrál meccsből kiindulva melyik kapuba? 😊
shawnka