NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Simán beakasztotta a lábát 😁 ez full tizi. Labdát nem is ért...Abszolút volt kontakt, a sarkát megakasztotta....ezt meg lehet adni.Ilyen kontaktra/ennél nagyobb faltra minden szögletnél 5 tizit lehet fújni...
Chargers LT
Igor
több mint 6 éve
Ha a tegnapi az volt, akkor ez isremeljuk a FIFA-nal nem ez a mentalitas 😀
shagi0206
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Mbappe mert nem lő?
több mint 6 éve
Ez volt az első az életemben, mikor egy challange után a Green Bay ellen ítélnek.Küldjek egy legendás Seattle meccset és azt a bizonyos catch-et? 😀
tüsi91
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
Ha a tegnapi az volt, akkor ez is
több mint 6 éve
Elérte a labdát, de nem elrúgta...hanem utána még Griezmann megtolta. Így az, hogy elérte a labdát a védő, nem igazán számít.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
én se néztem volna vissza 😊 na ezért kellene a challenge, mert szerintem alapból még dösamp se dobta volna erre a pirosatvolt kontakt, úgyhogy meg lehet adniElérte a labdát, és utána hátulról éppenhogy hozzáért ... ezt élőben megadják szerintem oké, de így videózás után, callt változtatva, pffff...
r.baggio
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Ez volt az első az életemben, mikor egy challange után a Green Bay ellen ítélnek.
több mint 6 éve
Es Deschamps-ot megint ezek a kamuk mentik meg.
több mint 6 éve
elsonek hozzaert a labdahoz a vedo egy picit, de utana tolta meg a Grizes ember, es utana meg siman megakasztotta a sarkat. egyertelmu tizi sztem.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Abszolút volt kontakt, a sarkát megakasztotta....ezt meg lehet adni.Ilyen kontaktra/ennél nagyobb faltra minden szögletnél 5 tizit lehet fújni...
Chargers LT
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Történelmi pillanat inkbb élvezzétek.Grizi úr és melle vágja
több mint 6 éve
Abszolút volt kontakt, a sarkát megakasztotta....ezt meg lehet adni.
több mint 6 éve
volt kontakt, úgyhogy meg lehet adniElérte a labdát, és utána hátulról éppenhogy hozzáért ... ezt élőben megadják szerintem oké, de így videózás után, callt változtatva, pffff...
r.baggio
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
egyebkent en esku picit feljebb tolnam Kantet. Keves jatekosnak lat ugy a palyan mint o. Matuidi/Tolisso meg moge.
több mint 6 éve
Lol. Ha neccesen is, de elerte a labdat a csuszas elejen
több mint 6 éve
Na és akkor van a bírónak videója 😀 tizííííííííííííí
több mint 6 éve
miapicsa?
több mint 6 éve
volt kontakt, úgyhogy meg lehet adni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
VIDEÓBÍRÓZÁS!!!
több mint 6 éve
Ez tizi lesz.
több mint 6 éve
Ha volt is falt, szerintem kívül volt... mégsem sry, belül.WTF.....