NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Nah Majdnem rúgtak egyet a franciák .csak náluk nem Dibusz van a kapuban😊
Sixo
több mint 6 éve
az Atlanta qb-je az ausszik kapusa?😊Ha így támadnak a franciák, itt is lehet 28:3, csak most nem Matty Icéknak.
NB2
több mint 6 éve
Kampman
28 326
az Atlanta qb-je az ausszik kapusa?😊Egy kis mellékes az offseason-ban.
NB2
több mint 6 éve
az Atlanta qb-je az ausszik kapusa?😊
több mint 6 éve
Ja és Mexikó drukkerek (meg esetleg németek is, hogy legyen majd kiket oltani)! Holnap érdekel valakit egy közös meccsnézés a Budapest Parkban? A Body Count koncert előtt jó program lenne 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Szerintem ma lesz egy 0-0-s meccs, és nem az Enthroners - Eagles meccsen 😀Általában az lesz 0-0, amitől a legtöbbet várok, úgyhogy ez alapon a Peru-Dánia
Löfli
Amúgy papíron elég jó a mai program, főleg ha a horvátok és a franciák se kezdenek rozsdásan
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Szerintem ma lesz egy 0-0-s meccs, és nem az Enthroners - Eagles meccsen 😀ma tobb Eagles is lesz a palyan
Löfli
több mint 6 éve
Szerintem ma lesz egy 0-0-s meccs, és nem az Enthroners - Eagles meccsen 😀Max ha a Franciák besülnek.
Löfli
több mint 6 éve
Szerintem ma lesz egy 0-0-s meccs, és nem az Enthroners - Eagles meccsen 😀
több mint 6 éve
Az irániak meg tuti addig kurvaznak amíg csoport elsők 😀
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
Az igen 😀Csak eljutunk odáig, hogy minden a Hold The Doorból fejlődik ki 😊
Hierro: “De Gea, you have to carry us like you carry ManUtd, CARRY US !!”
De Gea: “Carry us”
“Carry us”
“Carryus”
“Carius”
“Karius”
flzoli
Hold the door!!!
Hold the door!!
Holthedor!
Holtdoor
Hotdor
Hodor...
Hodor
😊
több mint 6 éve
Az igen 😀 Hierro: “De Gea, you have to carry us like you carry ManUtd, CARRY US !!”
De Gea: “Carry us”
“Carry us”
“Carryus”
“Carius”
“Karius”
több mint 6 éve
két éve is eb-döntőig mentek.franciák ne nyerjenek csak csoportot. Azt hagyjuk meg a viking leszármazottaknak 😊Én rögtön érzek egy x-et az Argentin-Izlandon, de általában rosszul érzem ezeket. 😀hát ja, de az argentín-francia duó valamelyikén kell valószínűleg átverekedniük magukat, és azt a két csapatot még nem is láttuk.Persze, de úgy mennék biztosra. 😀harmincegyet nem kell, párnak már most lefőtt a kávéJaaaa, értem. azért nem írok le ide 31 válogatottat, hogy ők nyerik a vb-t. 😀Jinx nap van...😊A németek nyerik a vb-t.....Na, mesélj, érdekel! 😀
csi77
Vrij6
csi77
Vrij6
slowmotion
De kívánom, hogy ez a két csapat minimum 8-ban legyen, tényleg.
Egyiket sem szeretem, de mindkettő nagyon tud, a spanyol a jobb csapat, ez látszott.
Vrij6
slowmotion
SPanyol-Francia nem lehet elődöntő, ha mindkettő nyeri a csoportját, nem?
Tudom, előreszaladok. 😊
Vrij6
shagi0206
a szövkap nem lett okosabb, de a csapat talán jobban összecsiszolódott.
több mint 6 éve
A-B-C-D csoport lényegében két csapatot ad az elődöntőbe, de külön ágra, és az A és C, illetve a B és D csoport győztesei vannak azonos ágon .Én rögtön érzek egy x-et az Argentin-Izlandon, de általában rosszul érzem ezeket. 😀hát ja, de az argentín-francia duó valamelyikén kell valószínűleg átverekedniük magukat, és azt a két csapatot még nem is láttuk.Persze, de úgy mennék biztosra. 😀harmincegyet nem kell, párnak már most lefőtt a kávéJaaaa, értem. azért nem írok le ide 31 válogatottat, hogy ők nyerik a vb-t. 😀Jinx nap van...😊A németek nyerik a vb-t.....Na, mesélj, érdekel! 😀
csi77
Vrij6
csi77
Vrij6
slowmotion
Egyiket sem szeretem, de mindkettő nagyon tud, a spanyol a jobb csapat, ez látszott.
Vrij6
slowmotion
Tudom, előreszaladok. 😊
Vrij6
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
franciák ne nyerjenek csak csoportot. Azt hagyjuk meg a viking leszármazottaknak 😊Én rögtön érzek egy x-et az Argentin-Izlandon, de általában rosszul érzem ezeket. 😀hát ja, de az argentín-francia duó valamelyikén kell valószínűleg átverekedniük magukat, és azt a két csapatot még nem is láttuk.Persze, de úgy mennék biztosra. 😀harmincegyet nem kell, párnak már most lefőtt a kávéJaaaa, értem. azért nem írok le ide 31 válogatottat, hogy ők nyerik a vb-t. 😀Jinx nap van...😊A németek nyerik a vb-t.....Na, mesélj, érdekel! 😀
csi77
Vrij6
csi77
Vrij6
slowmotion
Vrij6
slowmotion
Tudom, előreszaladok. 😊
Vrij6
több mint 6 éve
Én rögtön érzek egy x-et az Argentin-Izlandon, de általában rosszul érzem ezeket. 😀hát ja, de az argentín-francia duó valamelyikén kell valószínűleg átverekedniük magukat, és azt a két csapatot még nem is láttuk.Persze, de úgy mennék biztosra. 😀harmincegyet nem kell, párnak már most lefőtt a kávéJaaaa, értem. azért nem írok le ide 31 válogatottat, hogy ők nyerik a vb-t. 😀Jinx nap van...😊A németek nyerik a vb-t.....Na, mesélj, érdekel! 😀
csi77
Vrij6
csi77
Vrij6
slowmotion
Vrij6
slowmotion
Tudom, előreszaladok. 😊
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
hát ja, de az argentín-francia duó valamelyikén kell valószínűleg átverekedniük magukat, és azt a két csapatot még nem is láttuk.Persze, de úgy mennék biztosra. 😀harmincegyet nem kell, párnak már most lefőtt a kávéJaaaa, értem. azért nem írok le ide 31 válogatottat, hogy ők nyerik a vb-t. 😀Jinx nap van...😊A németek nyerik a vb-t.....Na, mesélj, érdekel! 😀
csi77
Vrij6
csi77
Vrij6
slowmotion
Vrij6
több mint 6 éve
Persze, de úgy mennék biztosra. 😀harmincegyet nem kell, párnak már most lefőtt a kávéJaaaa, értem. azért nem írok le ide 31 válogatottat, hogy ők nyerik a vb-t. 😀Jinx nap van...😊A németek nyerik a vb-t.....Na, mesélj, érdekel! 😀
csi77
Vrij6
csi77
Vrij6
slowmotion
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
harmincegyet nem kell, párnak már most lefőtt a kávéJaaaa, értem. azért nem írok le ide 31 válogatottat, hogy ők nyerik a vb-t. 😀Jinx nap van...😊A németek nyerik a vb-t.....Na, mesélj, érdekel! 😀
csi77
Vrij6
csi77
Vrij6
több mint 6 éve
De Gea te jó eg
több mint 6 éve
Jaaaa, értem. azért nem írok le ide 31 válogatottat, hogy ők nyerik a vb-t. 😀Jinx nap van...😊A németek nyerik a vb-t.....Na, mesélj, érdekel! 😀
csi77
Vrij6
csi77
több mint 6 éve
áááá, megölné a szórakozásomat...szétbasz az ideg...remele, legalabb mixen megfogadtad 😀 emiatt ne idegeskedj
meccs előtt mondom beírom, hogy mindenki várja itt a nagy 0-0-t, ezek meg suttyomba megdumáltak egy 3-3-at aztán mindenki jól jár, de nem írtam be...
erre...
NB2
Borbinho
több mint 6 éve
Jinx nap van...😊A németek nyerik a vb-t.....Na, mesélj, érdekel! 😀
csi77
Vrij6
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png