NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Pontosan azt a szintelen-szagtalan focit jatsszak a franciak, amit az Eb-n is. Nulla epitkezes es esz tamadasban, Deschamps odapakolt 4-5 playmakert, aztan majd jojjon egy atloves vagy oldja meg egyedul valamelyik es villanjon, aztan csa.Válogatott játékosok vagytok, nektek ezt érezni kell
Vicc.
Stez
több mint 6 éve
Pontosan azt a szintelen-szagtalan focit jatsszak a franciak, amit az Eb-n is. Nulla epitkezes es esz tamadasban, Deschamps odapakolt 4-5 playmakert, aztan majd jojjon egy atloves vagy oldja meg egyedul valamelyik es villanjon, aztan csa.Vicc.
több mint 6 éve
Kajzer asszem szokott írogatni a Saints topicba . Szóval azt mondod anyóék pincéjében van net ?Keresd ano pincejeben.Hát mondjuk 2 ember teleportosra itta magát , az egyikük meg gyanúsan eltűnt az este közepén .Hogy leitasson teged, aztan becipeljen a szobaba, te madar.Nála még szerintem te is többet iszol . Amióta pestre költözött világi papucs lett . Draft-ra is hozott egy tálca sört , mint kiderült a társaságnak hozta, ő kb 1.5et szürcsölgetett el 6 óra alatt .Nem rosszak ezek a svédek , de azért az MTK-tól többet vártam .Többet iszol lassan, mint anyo. És még fél egy sincs. 😊
Sixo
iktriad
Sixo
Stez
Sixo
Stez
több mint 6 éve
én mindenképp ott leszek, max egyedül tolok le pár tequilát 😊 a Mexikós pólóm tönkrement mondjuk, de aki keres az megtalálJa és Mexikó drukkerek (meg esetleg németek is, hogy legyen majd kiket oltani)! Holnap érdekel valakit egy közös meccsnézés a Budapest Parkban? A Body Count koncert előtt jó program lenne 😊mehetne amúgy!
r.baggio
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Elsőre azt olvastam, hogy "telesportosan", mondtam magamban, ahhoz mennyire mélyen kellett az üveg fenekére nézni. 😊Hát mondjuk 2 ember teleportosra itta magát , az egyikük meg gyanúsan eltűnt az este közepén .Hogy leitasson teged, aztan becipeljen a szobaba, te madar.Nála még szerintem te is többet iszol . Amióta pestre költözött világi papucs lett . Draft-ra is hozott egy tálca sört , mint kiderült a társaságnak hozta, ő kb 1.5et szürcsölgetett el 6 óra alatt .Nem rosszak ezek a svédek , de azért az MTK-tól többet vártam .Többet iszol lassan, mint anyo. És még fél egy sincs. 😊
Sixo
iktriad
Sixo
Stez
Sixo
több mint 6 éve
és mennyi került volna ha még szögletet is jól rúgna!en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_association_football_transfersMármint érte fizették ki a 4. legtöbb pénzt vagy hogy érted ? Mert transfermarkt a 22. legértékesebbnek tartja pl .Dembele buta ehhez a jatekhoz,De legalább a 4. legdrágább játékos a világon. Hogy ez a jelző is hogy leértékelődött...
Stez
Kampman
Sixo
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Keresd ano pincejeben.Hát mondjuk 2 ember teleportosra itta magát , az egyikük meg gyanúsan eltűnt az este közepén .Hogy leitasson teged, aztan becipeljen a szobaba, te madar.Nála még szerintem te is többet iszol . Amióta pestre költözött világi papucs lett . Draft-ra is hozott egy tálca sört , mint kiderült a társaságnak hozta, ő kb 1.5et szürcsölgetett el 6 óra alatt .Nem rosszak ezek a svédek , de azért az MTK-tól többet vártam .Többet iszol lassan, mint anyo. És még fél egy sincs. 😊
Sixo
iktriad
Sixo
Stez
Sixo
több mint 6 éve
Ja és Mexikó drukkerek (meg esetleg németek is, hogy legyen majd kiket oltani)! Holnap érdekel valakit egy közös meccsnézés a Budapest Parkban? A Body Count koncert előtt jó program lenne 😊mehetne amúgy!
r.baggio
több mint 6 éve
Hát mondjuk 2 ember teleportosra itta magát , az egyikük meg gyanúsan eltűnt az este közepén .Hogy leitasson teged, aztan becipeljen a szobaba, te madar.Nála még szerintem te is többet iszol . Amióta pestre költözött világi papucs lett . Draft-ra is hozott egy tálca sört , mint kiderült a társaságnak hozta, ő kb 1.5et szürcsölgetett el 6 óra alatt .Nem rosszak ezek a svédek , de azért az MTK-tól többet vártam .Többet iszol lassan, mint anyo. És még fél egy sincs. 😊
Sixo
iktriad
Sixo
Stez
több mint 6 éve
CR7 szerintem előreugrik majd pár helyet a nyáron.en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_association_football_transfersMármint érte fizették ki a 4. legtöbb pénzt vagy hogy érted ? Mert transfermarkt a 22. legértékesebbnek tartja pl .Dembele buta ehhez a jatekhoz,De legalább a 4. legdrágább játékos a világon. Hogy ez a jelző is hogy leértékelődött...
Stez
Kampman
Sixo
Kampman
több mint 6 éve
Hogy leitasson teged, aztan becipeljen a szobaba, te madar.Nála még szerintem te is többet iszol . Amióta pestre költözött világi papucs lett . Draft-ra is hozott egy tálca sört , mint kiderült a társaságnak hozta, ő kb 1.5et szürcsölgetett el 6 óra alatt .Nem rosszak ezek a svédek , de azért az MTK-tól többet vártam .Többet iszol lassan, mint anyo. És még fél egy sincs. 😊
Sixo
iktriad
Sixo
több mint 6 éve
Kampman
28 326
en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_expensive_association_football_transfersMármint érte fizették ki a 4. legtöbb pénzt vagy hogy érted ? Mert transfermarkt a 22. legértékesebbnek tartja pl .Dembele buta ehhez a jatekhoz,De legalább a 4. legdrágább játékos a világon. Hogy ez a jelző is hogy leértékelődött...
Stez
Kampman
Sixo
több mint 6 éve
Nála még szerintem te is többet iszol . Amióta pestre költözött világi papucs lett . Draft-ra is hozott egy tálca sört , mint kiderült a társaságnak hozta, ő kb 1.5et szürcsölgetett el 6 óra alatt .Nem rosszak ezek a svédek , de azért az MTK-tól többet vártam .Többet iszol lassan, mint anyo. És még fél egy sincs. 😊
Sixo
iktriad
több mint 6 éve
shagi0206
10 944
Van olyan ember a pályán, aki nem szagolta még a füvet?
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Ausztrálok mindig is keményen fociztak, de régen voltak európai szinten is elismert játékosaik (Kewell, Viduka, fiatal Cahill). Most a kapus a legjobb név a csapatban. De a pontrúgásaik veszélyesek lesznek, főleg ha bejön Cahill, aki 39 évesen is tényező lehet.
több mint 6 éve
Zidane lesz a kapitány a vb után úgy is, nem?
---
több mint 6 éve
Mármint érte fizették ki a 4. legtöbb pénzt vagy hogy érted ? Mert transfermarkt a 22. legértékesebbnek tartja pl .Dembele buta ehhez a jatekhoz,De legalább a 4. legdrágább játékos a világon. Hogy ez a jelző is hogy leértékelődött...
Stez
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Nem rosszak ezek a svédek , de azért az MTK-tól többet vártam .
Sixo
több mint 6 éve
Nem rosszak ezek a svédek , de azért az MTK-tól többet vártam .
több mint 6 éve
De lehet, hogy a VB után 2-3 ember megelőzi ezen a listán...Dembele buta ehhez a jatekhoz,De legalább a 4. legdrágább játékos a világon. Hogy ez a jelző is hogy leértékelődött...
Stez
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 326
Dembele buta ehhez a jatekhoz,De legalább a 4. legdrágább játékos a világon. Hogy ez a jelző is hogy leértékelődött...
Stez
több mint 6 éve
Le se tagadhatná egyelőre az auszi válogatott, hogy ki a szöv kapitány. Mondjuk ezen a meccsen nekem bejön a favágó stílus.
több mint 6 éve
Nem igazan latom, hogy ez a kozeppalya hol fogja eljuttatni a forintos labdakat a tamadoknak. Dembele buta ehhez a jatekhoz, Mbappe es Griezmann addig nem mozognak hatra, ki iranyit? Pogba? Allandoan azt hiszi, milyen kurva jol tud, de amikor egyedul kellett szerveznie, rendre semmit sem mutatott. Tolissoban sem latom azt, aki majd kepes lesz felepiteni a tamadasokat.az Atlanta qb-je az ausszik kapusa?😊Ha így támadnak a franciák, itt is lehet 28:3, csak most nem Matty Icéknak.
NB2
iktriad
Tenyleg igaz, amit mondanak. Ennek a francia valogatottnak az egyetlen gyengeje az edzo.
több mint 6 éve
Vagy Kalius.Nah Majdnem rúgtak egyet a franciák .csak náluk nem Dibusz van a kapuban😊
Sixo
NB2