Filmek
39 feliratkozó
52 perce
A war machine 6 korul volt nalatok, szoval siman elerheti a 6,5-7-t ahogy Negritisnel is a mostani “mid”-be is be fog ferni. Sot 1000 dolog megmentheti nektek, a war machine nalam 1 , ez ugye mesebe van helyezve kepzeloero nelkul, es legalabb olyan ertwlmetlenSzerintem a Morbius szar, a Madame Web még szarabb.mondjuk én a morbiust nem tartok kutyaszarnak, csak low midAt, de azert ha egy film korrekt szamokat produkal es megeri hagyni meg a moziban, megprobaljak maxolni. Ezt masfel-ket het utan elengedtek, ami azert jelzi, mekkora bukas lett anyagiakban. Gunnt nem fogjak megdicserni ezert a filmert. De en orulok, hogy hamarabb jon streamingre, majd meglesem, ha fent lesz HBO Maxon, hogy tenyleg ennyire rossz-e a film. Bar azert azt nem hiszem, hogy utne akarcsak a Morbius vagy mondjuk a Madame Web szintjet, hiaba hasonlitjak ezekhez, ez a ketto annyira kurva rossz film, hogy a Supergirl biztosan nincs azon a szinten.Supergirl július 28.-án érkezik VOD-ra, megjelenik digitálisan a dinnyefákon is.covid óta ez teljesen átalakult
Emlékszem még mit tudom a 2012 Avengersre 3-6 hónapot kellett várni, míg hivatalosan megjelenjen digitálisan.
KeyG
Negritis, a vajda
Stez
a madame web mondjuk tényleg szar
erről amiket olvastam teljesen jó, csak supergirl nem sokakat érdekelt
Negritis, a vajda
A Supergirl minősegéről nen olvastam olyat hogy szar lenne, de nem a legjobb karakterekkel próbál Gunn univerzumot építeni. Belerakhatták ebbe a tökéletes casting Lobo-Jason Momoát is, de halálra volt ítélve.
Látatlanba megmondom, hogy 6.5-7 közeli a film, ami elfogadható első filmnek.
KeyG
1 órája
Én kedvelem. Elég szakmai, alapos és részletes. És kb. az egyetlen youtuber akit nem kell instant kétszeres sebességen hallgatni, hanem normális sebességgel beszél.mondjuk szirmai is azt mondja ami népszerű és régóta inkább irritáló semmint hasznosNem nézel Hollywood filmügynökséget?!Van róla Szirmai kritika. Én hiszek neki.Nem tudom ki ő, de mit mondott?
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Akkor te vagy a gyíkember.
A részletekre nem emlékszem, de arra igen, hogy szar, és nem fogom megnézni.
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
1 órája
mondjuk szirmai is azt mondja ami népszerű és régóta inkább irritáló semmint hasznosNem nézel Hollywood filmügynökséget?!Van róla Szirmai kritika. Én hiszek neki.Nem tudom ki ő, de mit mondott?
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 órája
Nem nézel Hollywood filmügynökséget?!Van róla Szirmai kritika. Én hiszek neki.Nem tudom ki ő, de mit mondott?
Őszentsége Sobri Jóska
KeyG
1 órája
Nem tudom ki ő, de mit mondott?Van róla Szirmai kritika. Én hiszek neki.Szerintem a Morbius szar, a Madame Web még szarabb.mondjuk én a morbiust nem tartok kutyaszarnak, csak low midAt, de azert ha egy film korrekt szamokat produkal es megeri hagyni meg a moziban, megprobaljak maxolni. Ezt masfel-ket het utan elengedtek, ami azert jelzi, mekkora bukas lett anyagiakban. Gunnt nem fogjak megdicserni ezert a filmert. De en orulok, hogy hamarabb jon streamingre, majd meglesem, ha fent lesz HBO Maxon, hogy tenyleg ennyire rossz-e a film. Bar azert azt nem hiszem, hogy utne akarcsak a Morbius vagy mondjuk a Madame Web szintjet, hiaba hasonlitjak ezekhez, ez a ketto annyira kurva rossz film, hogy a Supergirl biztosan nincs azon a szinten.Supergirl július 28.-án érkezik VOD-ra, megjelenik digitálisan a dinnyefákon is.covid óta ez teljesen átalakult
Emlékszem még mit tudom a 2012 Avengersre 3-6 hónapot kellett várni, míg hivatalosan megjelenjen digitálisan.
KeyG
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
A Supergirl minősegéről nen olvastam olyat hogy szar lenne, de nem a legjobb karakterekkel próbál Gunn univerzumot építeni. Belerakhatták ebbe a tökéletes casting Lobo-Jason Momoát is, de halálra volt ítélve.
KeyG
Őszentsége Sobri Jóska
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 órája
Van róla Szirmai kritika. Én hiszek neki.Szerintem a Morbius szar, a Madame Web még szarabb.mondjuk én a morbiust nem tartok kutyaszarnak, csak low midAt, de azert ha egy film korrekt szamokat produkal es megeri hagyni meg a moziban, megprobaljak maxolni. Ezt masfel-ket het utan elengedtek, ami azert jelzi, mekkora bukas lett anyagiakban. Gunnt nem fogjak megdicserni ezert a filmert. De en orulok, hogy hamarabb jon streamingre, majd meglesem, ha fent lesz HBO Maxon, hogy tenyleg ennyire rossz-e a film. Bar azert azt nem hiszem, hogy utne akarcsak a Morbius vagy mondjuk a Madame Web szintjet, hiaba hasonlitjak ezekhez, ez a ketto annyira kurva rossz film, hogy a Supergirl biztosan nincs azon a szinten.Supergirl július 28.-án érkezik VOD-ra, megjelenik digitálisan a dinnyefákon is.covid óta ez teljesen átalakult
KeyG
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
KeyG
3 órája
Szerintem a Morbius szar, a Madame Web még szarabb.mondjuk én a morbiust nem tartok kutyaszarnak, csak low midAt, de azert ha egy film korrekt szamokat produkal es megeri hagyni meg a moziban, megprobaljak maxolni. Ezt masfel-ket het utan elengedtek, ami azert jelzi, mekkora bukas lett anyagiakban. Gunnt nem fogjak megdicserni ezert a filmert. De en orulok, hogy hamarabb jon streamingre, majd meglesem, ha fent lesz HBO Maxon, hogy tenyleg ennyire rossz-e a film. Bar azert azt nem hiszem, hogy utne akarcsak a Morbius vagy mondjuk a Madame Web szintjet, hiaba hasonlitjak ezekhez, ez a ketto annyira kurva rossz film, hogy a Supergirl biztosan nincs azon a szinten.Supergirl július 28.-án érkezik VOD-ra, megjelenik digitálisan a dinnyefákon is.covid óta ez teljesen átalakult
KeyG
Negritis, a vajda
Stez
Negritis, a vajda
4 órája
mondjuk én a morbiust nem tartok kutyaszarnak, csak low midAt, de azert ha egy film korrekt szamokat produkal es megeri hagyni meg a moziban, megprobaljak maxolni. Ezt masfel-ket het utan elengedtek, ami azert jelzi, mekkora bukas lett anyagiakban. Gunnt nem fogjak megdicserni ezert a filmert. De en orulok, hogy hamarabb jon streamingre, majd meglesem, ha fent lesz HBO Maxon, hogy tenyleg ennyire rossz-e a film. Bar azert azt nem hiszem, hogy utne akarcsak a Morbius vagy mondjuk a Madame Web szintjet, hiaba hasonlitjak ezekhez, ez a ketto annyira kurva rossz film, hogy a Supergirl biztosan nincs azon a szinten.Supergirl július 28.-án érkezik VOD-ra, megjelenik digitálisan a dinnyefákon is.covid óta ez teljesen átalakult
KeyG
Negritis, a vajda
Stez
4 órája
At, de azert ha egy film korrekt szamokat produkal es megeri hagyni meg a moziban, megprobaljak maxolni. Ezt masfel-ket het utan elengedtek, ami azert jelzi, mekkora bukas lett anyagiakban. Gunnt nem fogjak megdicserni ezert a filmert. De en orulok, hogy hamarabb jon streamingre, majd meglesem, ha fent lesz HBO Maxon, hogy tenyleg ennyire rossz-e a film. Bar azert azt nem hiszem, hogy utne akarcsak a Morbius vagy mondjuk a Madame Web szintjet, hiaba hasonlitjak ezekhez, ez a ketto annyira kurva rossz film, hogy a Supergirl biztosan nincs azon a szinten.Supergirl július 28.-án érkezik VOD-ra, megjelenik digitálisan a dinnyefákon is.covid óta ez teljesen átalakult
KeyG
Negritis, a vajda
4 órája
Supergirl július 28.-án érkezik VOD-ra, megjelenik digitálisan a dinnyefákon is.covid óta ez teljesen átalakult
KeyG
5 órája
Supergirl július 28.-án érkezik VOD-ra, megjelenik digitálisan a dinnyefákon is. Emlékszem még mit tudom a 2012 Avengersre 3-6 hónapot kellett várni, míg hivatalosan megjelenjen digitálisan.
1 napja
Mert egy filleres film a sok dragan elkeszitett fos kozott. Es ahhoz kepest remek a szineszno, vegig megvan benned a feszultseg, hogy epp most milyen meghokkento dolgot fog csinalni, es maga a hangulat emiatt egyebkent vegig megvan, ellentetben sok draga szarral. A filleres filmeket amugy is elegge hajlamosak tulertekelni a nezok es a kritikusok is, mert ahhoz kepest boven hozzak, amit kell.ObsessionÉppen tegnap este néztem meg, mivel az internet el volt árasztva, s a népek fel voltak rá izgulva. Hát én sem értem, sima alsó kategóriás film, már-már unalmas volt. Nem tudom mire fel az említett hájp.
Nem ertem a hype-ot a film korul. Az alapotlet nem tul extra, de amugy nem rossz, meg amugy az is tok jo volt, hogy oke, kivansz valamit, csak nem fogalmaztal eleg korultekintoen, es a kivansagnak visszajon a jo mellett egy olyan negativ oldala is, amivel nem szamoltak...
Stez
Ventura
En nem abbol indultam ki, hogy filleres alkotas, hanem abbol, hogy voltak jo reszei es dolgai, csak nagyon buta az egesz. Ezert mondtam ilyen 6/10 korulire, es oriasi dolog, hogy mennyi penzbol mit hoztak ossze, de azert nem ajult el tobb dologtol sem a filmben, ezeket irtam is. Viszont valahol megertem, ha valaki meg amuldozik, hogy egy 1 millio alatt megcsinalt filmtol tobbet kap, mint egy 50 milliostol, vagy meg dragabbol. Csak nekem annyira nem adta, ez van.
1 napja
én leírtam mikor moziban néztem hogy nekem miért tetszettObsessionÉppen tegnap este néztem meg, mivel az internet el volt árasztva, s a népek fel voltak rá izgulva. Hát én sem értem, sima alsó kategóriás film, már-már unalmas volt. Nem tudom mire fel az említett hájp.
Nem ertem a hype-ot a film korul. Az alapotlet nem tul extra, de amugy nem rossz, meg amugy az is tok jo volt, hogy oke, kivansz valamit, csak nem fogalmaztal eleg korultekintoen, es a kivansagnak visszajon a jo mellett egy olyan negativ oldala is, amivel nem szamoltak...
Stez
Ventura
és főleg ha azt nézem hogy első filmes rendezőről van szó
de akkor is leírtam hogy a vibe és hangulat + színészek amik extra, maga a történet nem nagy vaszizdasz főleg annak aki végignézte a 15 évad supernaturalt
1 napja
ObsessionÉppen tegnap este néztem meg, mivel az internet el volt árasztva, s a népek fel voltak rá izgulva. Hát én sem értem, sima alsó kategóriás film, már-már unalmas volt. Nem tudom mire fel az említett hájp.
Stez
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
1 napja
Mindenki szarra fikazza a hulladek filmjeirol ismert Boll Citizen Vigilante cimu filmjet, amiben Hammer a foszereplo, aztan az imdb-n 6+-on, a rottenen meg a nezoknel 90 szazalek folott all. Tuti valami polgarpukkasztas, mar csak a leirasabol itelve is. Nagyon erosen nyomhatja a rasszista kartyat. De azt hiszem, muszajeaz megneznem.www.filmtekercs.hu/kritikak/citizen-vigilante-kritika
Stez
Ezen kritika alapján tetszeni fog, pláne ha közben azokra az el nem ítelt, felfüggesztettet kapó autóvezetőkre gondolsz, akiket te is széttrancsíroznál.
1 napja
Mindenki szarra fikazza a hulladek filmjeirol ismert Boll Citizen Vigilante cimu filmjet, amiben Hammer a foszereplo, aztan az imdb-n 6+-on, a rottenen meg a nezoknel 90 szazalek folott all. Tuti valami polgarpukkasztas, mar csak a leirasabol itelve is. Nagyon erosen nyomhatja a rasszista kartyat. De azt hiszem, muszajeaz megneznem.
Szerkesztette: Stez
1 napja
Monte Cristo Grofja -2024 HBO MaxEz messze a legjobb feldolgozas ami keszult. Zsenialisak a francia szineszek, mindenkepp feliratosan ajanlom.
1 napja
Amazon Primeon fenn a Project Hail Mary, aki esetleg balga módon lemaradt róla mozibanDinnyefákról hónapok óta le lehet szedni.
zacknorb
1 napja
Amazon Primeon fenn a Project Hail Mary, aki esetleg balga módon lemaradt róla moziban
2 napja
Megnéztem a Meghívást(The Invite), és nem csak az Olivia Wilde fanságom szól belőlem, amikor azt mondom, hogy NAGYON jól sikerült darab, különösen, ha jó közönséggel nézed a moziteremben, ahol én is tettem. Nem véletlen az 95% a paradicsomos oldalon kritikusoktól ÉS a nézőktől is!Hosszú párkapcsolatban élőknek vagy akik nemrég jöttek ki egy ilyenből szerintem nagyon elgondolkodtató darab.
3 napja
Rosemary gyilkosa (The prowler) - egy elfeledett B-slasher 1981-ből. 😁A szereplők egyike se vitte semmire, a legtöbbjüknek 10 alatti filmográfiája van a nyolcvanas évek elejéről, ennek ellenére nem lógnak ki egyáltalán a zsáner korabeli alkotásainak szereplői közül. A sztori is egyszerű, egy Európában harcoló katonát egy Dear John levélben dob a csaja, majd mikor '45-ben hazatér, az érettségi bál estéjén gereblyére tűzi az új pasijával együtt. Ugrunk 1980-ra (mondjuk én bírtam volna, ha marad '45-ben a cselekmény, sokkal-sokkal ritkább, mint a 80-as évek), amikor is 35 év után újra érettségi bált rendeznek, és emberünk újra előveszi uniformisát, a maszkot meg a harci gereblyét, és újra akcióba lendül...
Pont olyan, amire számít az ember, egyszer nézhető másfél óra némi csöcsfaktorral és borzasztó egyszerűen kitalálható gyilkossal.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
3 napja
Egyébként szerintem rájöttem kit fog Sadie Sink alakítani. | Rachel Summers |
3 napja
ObsessionNem ertem a hype-ot a film korul. Az alapotlet nem tul extra, de amugy nem rossz, meg amugy az is tok jo volt, hogy oke, kivansz valamit, csak nem fogalmaztal eleg korultekintoen, es a kivansagnak visszajon a jo mellett egy olyan negativ oldala is, amivel nem szamoltak.
Egyszeruen nekem csak annyira nem volt eros. A foszereplo gyerek jateka valami elmondhatatlanul szar volt. A foszereplo csaj vitte a hatan a filmet, o rohadt jo volt amugy, neki oriasi pacsi.
De meg ezzel egyutt is buta film volt, tele buta dolgokkal, buta reakciokkal a foszereplotol, a baratoktol, ami nalam nagyon sokat elvett az elvezeti faktorbol. A foszereplo pszicho csaj is kapott egy-egy baromsag es tok folosleges reszt, mint a macska sutosdi, aminel egyaltalan semmi koze sincs a megszallottsaghoz, es a masikhoz valo beteges ragaszkodashoz. Ez is olyan polgarpukkaszto jelenet volt, aminek amugy semmi ertelme sem volt.
Ezen kivul amugy a csaj tenyleg jo volt, a jelenetei is, meg amiket csinalt.
Egyszeruen csak nekem elkezdett unalmasaa valni a film egy ora utan, es kevesbe tudott erdekelni, ennek oka pont az elkepesztoen buta reszletek, reakciok miatt volt igy.
De azt is megadom, hogy ez egy 1 millio alatti film, tehat nyilvan olyan is (gondolok itt a gyerek szineszi jatekara), ehhez kepest amugy nagyon jol meg lett csinalva rakat dolog benne. Csak nekem tenyleg zavaro ez a nehany buta dolog benne. Ez nalam 10/6 kornyeke lenne, de igazabol ha a csaj nem jatssza el ugy az elmebeteget, ahogy, akkor meg a 10/5-ot sem erne el, annyira csak o vitte a hatan.
6 napja
RecEbben a műfajban a Cloverfield a legjobb.
A Scream.hu oldalán néztem meg, amit innen ajánlottak a Redskins táborból.
Sokkal emészthetőbb film mint az Ideglelés, a sztoriba is megvolt jól indokolva miért kell a kamera. A spanyol csaj jól adta át a pánikot, jól meg volt indokolva minden.
A film vége jó volt, ami szintén arra ad következtetést, hogy a nézőre van bízva a dolog.
Látom hogy vannak még filmek szóval van sejtésem.
Nem lesz a kedvencem az ilyen szemszögből bemutatott filmek, de ez jó volt.
KeyG
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
6 napja
Nem érhető el sajnosRecVan még a shudder mint horror streaming csak az nemtom itthonról elérhető e rendesen
A Scream.hu oldalán néztem meg, amit innen ajánlottak a Redskins táborból.
Sokkal emészthetőbb film mint az Ideglelés, a sztoriba is megvolt jól indokolva miért kell a kamera. A spanyol csaj jól adta át a pánikot, jól meg volt indokolva minden.
A film vége jó volt, ami szintén arra ad következtetést, hogy a nézőre van bízva a dolog.
Látom hogy vannak még filmek szóval van sejtésem.
Nem lesz a kedvencem az ilyen szemszögből bemutatott filmek, de ez jó volt.
KeyG
Negritis, a vajda