Filmek
40 feliratkozó
több mint 10 éve
Ronin megy most a story 4en, szvsz a műfaj alfája és omegája..
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Liam Neeson nem képes öregedni, elképesztő hogy már 63 éves. Ez a Non Stop amennyire szar a címe, annyira etalon film. Olyasmi hatást ér el mint a Taken, félelmetes feszkó van benne végig, egy másodpercig nem unatkoztam. Erősen ajánlom mindenkinek.JayBÉn is ugyanezt gondoltam a filmről nagyon tetszett!
több mint 10 éve
Ezen nem fogunk összeveszni! 😊
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Csak nehogy ez is olyan sz.r legyen, mint a Prince of Persia, azzal a nyomorult Gyllenhaal-al.Ha minden igaz, nyártól nálunk forgatják az Assassin's Creed filmet!shawnkaAz komoly! 😮 Jöhetne már,mellesleg.ZoliZoltán
több mint 10 éve
Dühöngő bikaRégi de szó szerint odaver...
Egy ember pályafutása benne rengeteg tehetség ami mégis kárba vész a benne rejlő rengetek kezelhetetlen érzés miatt.
Ennyire frusztrált,örült embernek csakis az lehet a sorsa ami a szemünk előtt zajlik.
Ennyire betegesen féltékeny embert még nem is láttál,önkínzó már már őrületes.
Mindenki az ellensége volt,senkiben nem bízott,és mindenkit meg akart semmisíteni.
De Niro egy zseni érdekes nézni az átváltozásait,érzelmi és testi vonatkozásban is.
Pesci csak egy kicsivel normálisabb mint a testvére,de ketten elviszik a filmet olyan magasságokba ahová kevesen jutnak fel.
több mint 10 éve
Ha minden igaz, nyártól nálunk forgatják az Assassin's Creed filmet!shawnkaAz komoly! 😮 Jöhetne már,mellesleg.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Na, akkor hétvégére egy kis "ajánló", amiket az utóbbi időben sikerült megnézni.- Last Vegas: erről már volt szó. Remek szereplő gárda, jó poénok, könnyed, laza. Nem ad se többet, se kevesebbet, egy kellemes délutánon pont jó.
- Augusztus Oklahomában: ezt a filmet Meryl Streep alakítása miatt érdemes megnézni. Korunk legnagyobb színésznője.
- Amerikai botrány: az utóbbi 2-3 évben Bale lett az egyik kedvenc férfi színészem, nagyon jól tudja visszaadni a dolgokat. Kicsit talán hosszúnak éreztem a filmet, de egyszer mindenféleképp érdemes megnézni.
- Charlie Countryman szükségtelen halála vagy mi. Na ezt messziről kerüljétek el 😀
- Saving Mr. Banks: nem tetszett, attól függetlenül, hogy Hanks nagyon jól adta vissza WD alakját. Valahogy nem jött át.
- Out of the furnace: megint csak Bale. Semmi exra a film amúgy. Egynek ez is elmegy.
- A könyvtolvaj: tetszik. Nagyon is. Ajánlom.
Egyenlőre ennyi. Enjoy 😉
több mint 10 éve
Ha minden igaz, nyártól nálunk forgatják az Assassin's Creed filmet!
több mint 10 éve
Liam Neeson nem képes öregedni, elképesztő hogy már 63 éves. Ez a Non Stop amennyire szar a címe, annyira etalon film. Olyasmi hatást ér el mint a Taken, félelmetes feszkó van benne végig, egy másodpercig nem unatkoztam. Erősen ajánlom mindenkinek.JayBa Taken feszkós?
inkább tini krimi! 😉
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Igen ez a műfaj eléggé kifutotta már magát, klisék nélkül szinte lehetetlen ilyet csinálni de valahogy még is tetszett.Liam Neeson nem képes öregedni, elképesztő hogy már 63 éves. Ez a Non Stop amennyire szar a címe, annyira etalon film. Olyasmi hatást ér el mint a Taken, félelmetes feszkó van benne végig, egy másodpercig nem unatkoztam. Erősen ajánlom mindenkinek.JayBtrailert láttam moziban, szokásos klisétengernek tűnt, de akkor lehet, hogy mégis megkuksizomDexxter Tailor
több mint 10 éve
2 előzetes a nyárraSin City 2:
TF 4
Remélem Optimusz csak jobb belátásra akarja az előzetes legvégén bírni Mogorvát, nem pedig betörni vagy megszelídíteni, bár sajnos Bayből kinézem ezt is. De legalább a Shia (hülye)gyerek már nincs ebben a filmben.
több mint 10 éve
Liam Neeson nem képes öregedni, elképesztő hogy már 63 éves. Ez a Non Stop amennyire szar a címe, annyira etalon film. Olyasmi hatást ér el mint a Taken, félelmetes feszkó van benne végig, egy másodpercig nem unatkoztam. Erősen ajánlom mindenkinek.JayBtrailert láttam moziban, szokásos klisétengernek tűnt, de akkor lehet, hogy mégis megkuksizom
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Liam Neeson nem képes öregedni, elképesztő hogy már 63 éves. Ez a Non Stop amennyire szar a címe, annyira etalon film. Olyasmi hatást ér el mint a Taken, félelmetes feszkó van benne végig, egy másodpercig nem unatkoztam. Erősen ajánlom mindenkinek.
több mint 10 éve
JéBé
7 035
a világ legnagyobb közhelye 😊Könyvben minden jobb.JanÖrök kedvenc háborús filmem:Könyvben 10x jobb.😊kishaszi
Kémek a sasfészekben. Eastwood :cool:Borbinho
több mint 10 éve
Dexter nem pl. 😊😕Könyvben minden jobb.JanÖrök kedvenc háborús filmem:Könyvben 10x jobb.😊kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
legkirályabb ilyen értesítéseket kapni,h idézték a hozzászólásom...😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Ja. De nem az igazi.Olvastad?JanA Buster Booster Dolly Busterrel nem.Sobri JóskaKönyvben minden jobb.JanÖrök kedvenc háborús filmem:Könyvben 10x jobb.😊kishaszi
több mint 10 éve
Olvastad?A Buster Booster Dolly Busterrel nem.Sobri JóskaKönyvben minden jobb.JanÖrök kedvenc háborús filmem:Könyvben 10x jobb.😊kishaszi
több mint 10 éve
A Buster Booster Dolly Busterrel nem.Könyvben minden jobb.JanÖrök kedvenc háborús filmem:Könyvben 10x jobb.😊kishaszi
több mint 10 éve
Könyvben minden jobb.Örök kedvenc háborús filmem:Könyvben 10x jobb.😊kishaszi
több mint 10 éve
Örök kedvenc háborús filmem:Könyvben 10x jobb.😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Most néztem meg én is a Gravity-t, nekem bejött, nem rossz film, átjött a hangulata is meg minden, nálam egy 8-as összeségében
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Komolyan mondom szenvedtem a Gravity alatt.Moziban láttad vagyo otthon? Utóbbinak semmi értelme, úgy el is hiszem de Imax3d-ben leesett az állam.
Erre majdnem mindent vitt 😀JC6