Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Süti span vagy, alap 😊 Még fél év...

Amúgy a Battleship trailer-ét láttad? Totál más, Transformers feeling.JC6
Battleshipet láttam, sci-fis beütés, azokban otthon vagyok. Viszont szerintem az nem lesz egy nagy durranás, így trailer alapján semmi extra. A Red Tailsben legalább van valami újdonság, amit eddig más filmekben nem igazán volt. (vagy én nem láttam).

Egyébként ilyen navys filmben az abszolút favoritom a Végső visszaszámlálás. Talán ez az első film is ami elvarázsolt. Egész egyszerűen odaragaszt a képernyő elé a mai napig, de nem tudom megmondani miért...süti
Végig izgultam, szurkoltam, hogy kapják el a japcsikat....
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan

Amúgy a Battleship trailer-ét láttad? Totál más, Transformers feeling.JC6
Battleshipet láttam, sci-fis beütés, azokban otthon vagyok. Viszont szerintem az nem lesz egy nagy durranás, így trailer alapján semmi extra. A Red Tailsben legalább van valami újdonság, amit eddig más filmekben nem igazán volt. (vagy én nem láttam).

Egyébként ilyen navys filmben az abszolút favoritom a Végső visszaszámlálás. Talán ez az első film is ami elvarázsolt. Egész egyszerűen odaragaszt a képernyő elé a mai napig, de nem tudom megmondani miért...
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
beszélgettem 2 sráccal pár napja, filmekről elég sokat, elég művelt volt a társaság és úgy fogadtak be, hogy ha igazán filmbuzi vagy tudod a kérdésre a választ. ki volt az aki a keresztapa csak 1. és 3. részében játszott?
speciel én tudtam a választ, valahol olvastam már és ettől még nem tartom magam nagy filmbuzinak, de jó ez a kérdés. tudjátok? (google nem ér, pillanatok alatt megvan a válasz, bár úgyis lesz olyan aki kapásból betolja onnan).brk
Franco Citti Caloként, mint Michael egyik testőre Szicíliában még az első részben, majd újra találkoznak a harmadikban? Csak azért kérdezem, mert biztos a guglihoz vagyok béna, de ilyen összefüggésben nem találtam rá hivatkozást.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyet értek , az anime sokkal jobb , viszont az L-t alakító fazon jól csinálta 😊 😀
Tegnap megnéztem a Death Note (Halállista) című filmet.
Nem rossz és büszke vagyok magamra, hogy felismertem, hogy a főhőst ugyanaz a színész játssza, mint a Battle Royale-ban!vadibandi
Szerintem az anime belőle ezerszer jobb, filmet végig sem bírtam nézni.Deny
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nem rossz és büszke vagyok magamra, hogy felismertem, hogy a főhőst ugyanaz a színész játssza, mint a Battle Royale-ban!vadibandi
Szerintem az anime belőle ezerszer jobb, filmet végig sem bírtam nézni.
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Nem rossz és büszke vagyok magamra, hogy felismertem, hogy a főhőst ugyanaz a színész játssza, mint a Battle Royale-ban!

több mint 13 éve
Törölt felhasználó

Amúgy a Battleship trailer-ét láttad? Totál más, Transformers feeling.
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Ááááááááááááá, mit találtam:

http://www.youtube.com/watch?v=BpA6TC0T_Lw&feature=relmfu

Alig várom. Juj de várom. Nagyoooon 😀JC6
Nagy király vagy. :cool: Jó hogy szóltál, mert nekem elkerülte a figyelmemet. :rolleyes:
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ááááááááááááá, mit találtam:

http://www.youtube.com/watch?v=BpA6TC0T_Lw&feature=relmfu

Alig várom. Juj de várom. Nagyoooon 😀
több mint 13 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
beszélgettem 2 sráccal pár napja, filmekről elég sokat, elég művelt volt a társaság és úgy fogadtak be, hogy ha igazán filmbuzi vagy tudod a kérdésre a választ. ki volt az aki a keresztapa csak 1. és 3. részében játszott?
speciel én tudtam a választ, valahol olvastam már és ettől még nem tartom magam nagy filmbuzinak, de jó ez a kérdés. tudjátok? (google nem ér, pillanatok alatt megvan a válasz, bár úgyis lesz olyan aki kapásból betolja onnan)
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Valaki legyen szíves ajánljon jó romantikus vígjátékokat! 😊Little Jarry
Randiguru, Ünneprontók ünnepe, Nász-ajánlat, 27 idegen igen, Míg a jackpot el nem választ, A spanom csaja
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
amerikai pszichóbriareos
Best. 😂 Fetrengtem a röhögéstől. 😂

A hím a legyőzött hímtársa vérével keni be testét, hogy imponáljon a nősténynek, pluszban még egy láncfűrészt is bekapcsol a teljes hatás kedvéért, és elmebeteg módon üvölt, ahogyan azt kell, tuti befutó. 😊 😂
több mint 13 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life
amerikai pszichó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
pont feljebb írták a Flipped-et, sztem az jó lesz egynek 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valaki legyen szíves ajánljon jó romantikus vígjátékokat! 😊
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 264 — Saturday Night Lights
Óriási 😀
http://www.youtube.com/watch?v=26eyBmUwi6w

Az egészestés változat Zajháborítók címmel a héttől a mozikban.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 264 — Saturday Night Lights
végre eljutottam oda, hogy megnézzem a Rango-t, és hát nem kellett csalódnom, rendkívül ötletes, szórakoztató film, szerethető karakterekkel, sok-sok "belső" poénnal, gyönyörű megvalósítással, egyedülálló a maga nemében - MUST SEEJJ
A nagyobbik fiam kedvence 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
Ezt a két pólót JJ-nek ajánlom:

http://www.lastexittonowhere.com/shop/product/hal-9000/

http://www.lastexittonowhere.com/shop/product/ludovico-technique/

Ezt meg mindenkinek aki szereti:

http://www.lastexittonowhere.com/shop/product/shawshank-state-prison/Sobri Jóska
nem vagyok akkora filmbuzi, hogy ilyen pólókat hordjak 😊

más: végre eljutottam oda, hogy megnézzem a Rango-t, és hát nem kellett csalódnom, rendkívül ötletes, szórakoztató film, szerethető karakterekkel, sok-sok "belső" poénnal, gyönyörű megvalósítással, egyedülálló a maga nemében - MUST SEE

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Én most a Flipped (Változó szerelem) c. filmet néztem meg nemrégiben, nagyon bejött. Kedves film.Bruce
Nekem is tetszett a Flipped, nagyon is, viszont a Másnaposok nem. Ezért írtam, hogy a FF 1000x jobb 😊

szerk.: A szinkron nagyon ott volt. Bármikor is szólalt meg a fogász kiscsávó, én már görcsöltem 😀JC6
Engem meg pont idegesített a hangja. Kevesebbet is beszélhetett volna 😊
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 437 — #NoStress
Ezt a két pólót JJ-nek ajánlom:

http://www.lastexittonowhere.com/shop/product/hal-9000/

http://www.lastexittonowhere.com/shop/product/ludovico-technique/

Ezt meg mindenkinek aki szereti:

http://www.lastexittonowhere.com/shop/product/shawshank-state-prison/

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
A Lucky number selvin-t viszont még nem láttam teljesen, de már sok helyről hallottam hogy dícsérik! 😊Bruce
Egyik kedvencem. Hatalmas film, nagyon ajánlom mindenkinek! ^^
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Én most a Flipped (Változó szerelem) c. filmet néztem meg nemrégiben, nagyon bejött. Kedves film.Bruce
Nekem is tetszett a Flipped, nagyon is, viszont a Másnaposok nem. Ezért írtam, hogy a FF 1000x jobb 😊

szerk.: A szinkron nagyon ott volt. Bármikor is szólalt meg a fogász kiscsávó, én már görcsöltem 😀
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Két frissen látott mozi: Inside man/belső ember. Korrekt film, akár csak a Lucky number slevin.Escalade
Egyik all-time kedvencem. Spike Lee úgy csinál mainstream (inteligens) bankrablós filmet, hogy közben belecsempészi rendesen a stílusjegyeit!
több mint 13 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 506 — Sic semper tyrannis!
Lehet, hogy csak jó hangulatban kaptam el, de nekem valahogy nem tűnt annyira erőltetettnek, mint sok mostani vígjáték. A másnaposokhoz nem szeretek semmit hasonlítani, mert közel sem nyűgözött le annyira, mint ahogy beharangozták. Ebben a filmben viszont a sok apróság tetszett, amitől ha nem is köpöd ki a popcornt, még vicces (Farrell háza, Jaime Foxx karaktere, stb).

Két frissen látott mozi: Inside man/belső ember. Korrekt film, akár csak a Lucky number slevin.Escalade
Jah igen Jamie Foxx az jó karakter volt! 😊
Igen, én is azt mondom, hogy vicces film, de nem az a nagyon röhögős, mint mondjuk a másnaposok!

A belső ember az nagyon jó film, nekem legalábbis nagyon tetszett. A Lucky number selvin-t viszont még nem láttam teljesen, de már sok helyről hallottam hogy dícsérik! 😊

Én most a Flipped (Változó szerelem) c. filmet néztem meg nemrégiben, nagyon bejött. Kedves film.
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Förtelmes Főnökök. Ezerszer jobb, mint a másnaposok 😀JC6
Egyetertek!zavi27
Hát én megnéztem a Förtelmes Főnököket, de nem találom 1000× jobbnak, sőt nem is jobb szerintem mint a másnaposok! De fajin kis film és ugye ott vannak a híres szereplők, akik miatt még egy plusz van a filmben. De azért én sokkal többet röhögtem a másnaposokon.
Jennifer Aniston sötét hajjal nagyon jól néz ki! Colin Farrell rohadt jól játssza a narkós hülyegyereket, Kevin Spacey meg garancia a minőségre. A 3 beosztott is jól nyomja, de nem az a folyamatos röhögős film azért nekem. Vígjátéknak vígjáték és vannak benne jó poénok, de be kell vallanom, hogy én amiatt néztem meg, mert itt olvastam, hogy milyen extra jó, aztán mégse volt azért olyan extra jó! 😊Bruce
Lehet, hogy csak jó hangulatban kaptam el, de nekem valahogy nem tűnt annyira erőltetettnek, mint sok mostani vígjáték. A másnaposokhoz nem szeretek semmit hasonlítani, mert közel sem nyűgözött le annyira, mint ahogy beharangozták. Ebben a filmben viszont a sok apróság tetszett, amitől ha nem is köpöd ki a popcornt, még vicces (Farrell háza, Jaime Foxx karaktere, stb).

Két frissen látott mozi: Inside man/belső ember. Korrekt film, akár csak a Lucky number slevin.