NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
1
1
2:15, ARENA4
Filmek
40 feliratkozó
több mint 12 éve
A Salot én is skippeltem, kábé jó 20-30 perc elég volt egy életre. A késes film meg van vagy 3 óra, ha nem több, hát azt se sikerült, eléggé öncélú faszkodásnak tűnt, így töröltem...Túlestem életem legbetegebb filmjén:Szodoma 120 napja.Csak erős gyomrúaknak, vagy nagyon perverzeknek ajánlom.laccoo74Te képes voltál végignézni? 😀 Én olvastam róla úgyhogy kiváncsi voltam és letöltöttem, de elég volt beletekernem az azonnali törléshez 😊
Más a téma, de hasonlóan beteg: Egy kés filozófiája. Ezt se sikerült végignéznem.Rataxes
több mint 12 éve
A Begotten talán minden idők egyik legérdekesebb filmje, de az tény, hogy bár nem hosszú, de nem is garancia a szórakozásra.Várjál ez az a fekete-fehér film, ami néma, és a "főhős" kibelezi magát?😀 Mármint a Begotten. 😀
Őszinte, igaz szívvel nem ajánlom senkinek.
Az ilyen filmek egyfajta metafórák, szimbólumok, és a valóság bizonyos árnyoldalaira reflektálnak a maguk módján. Ahogy pl. a Szerb film se öncélú brutalitás, és megbotránkoztatás, hanem egy elég egyszerű, könnyen dekódolható párhuzam, valós mondanivalóval, üzenettel.
Viszont ahogy jjncaa is mondta, a Salo forgatókönyvírója a valóban létezett fasiszta állam, Mussolini, és a 2.világháború. Pasolini csak dramaturgizálta és filmre vitte a klasszikus "akár így is történhetett volna" szellemében.Sobri Jóska
több mint 12 éve
Django elszabadult nálam is, de még hogy! Ponyvaregény után nálam a legjobb Tarantino film, zseniális.Ez lehet hogy volt már de Brian De palma megfilmesíti Paternot mégpedig Al Pacinoval!
www.origo.hu/filmklub/blog/keszuloben/20130117-brian-de-palma-al-pacino-foszereplesevel-filmet-csinal-joe-paterno.html
több mint 12 éve
JJ Abrams eléggé belehúzott, a Star Trek után a Star Wars új részét is ő fogja rendezni.
több mint 12 éve
A Begotten talán minden idők egyik legérdekesebb filmje, de az tény, hogy bár nem hosszú, de nem is garancia a szórakozásra. Őszinte, igaz szívvel nem ajánlom senkinek.
Az ilyen filmek egyfajta metafórák, szimbólumok, és a valóság bizonyos árnyoldalaira reflektálnak a maguk módján. Ahogy pl. a Szerb film se öncélú brutalitás, és megbotránkoztatás, hanem egy elég egyszerű, könnyen dekódolható párhuzam, valós mondanivalóval, üzenettel.
Viszont ahogy jjncaa is mondta, a Salo forgatókönyvírója a valóban létezett fasiszta állam, Mussolini, és a 2.világháború. Pasolini csak dramaturgizálta és filmre vitte a klasszikus "akár így is történhetett volna" szellemében.
több mint 12 éve
Jó pár év után, újra megnéztem a Jeleket. Jó volt felidézni. Nálam ez a film, mondhatni klasszikus, mert régebben (kisebb koromban) nagyon sokszor láttam már. 😊
több mint 12 éve
belenéztem a Begottenbe youtube-on, először a Tetsuo a vasember jutott eszembe róla: www.youtube.com/watch?v=PQ0PhMH3sLgA film címe valójában Saló, és már többször is láttamBarátom mié búsúlnál 😉 tiéd lehet miről álmodtál...
nagyon elgondolkodtató, ha kicsit ki tudsz lépni az 'árnyékból'sapka
Üdv a klubban, a topten horrormirrorbő a Begottenre meg a VisitorQra kell már csak rávenni magam, de lesz oly sivár délutánom ügyeletbe úgyis.sutianap
bár ez még nem olyan beteg a 964 Pinocchio c. műremekhez képest
buhloone mindstate
több mint 12 éve
A film címe valójában Saló, és már többször is láttamBarátom mié búsúlnál 😉 tiéd lehet miről álmodtál...
nagyon elgondolkodtató, ha kicsit ki tudsz lépni az 'árnyékból'sapka
Üdv a klubban, a topten horrormirrorbő a Begottenre meg a VisitorQra kell már csak rávenni magam, de lesz oly sivár délutánom ügyeletbe úgyis.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
A film címe valójában Saló, és már többször is láttamnagyon elgondolkodtató, ha kicsit ki tudsz lépni az 'árnyékból'
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Elméletileg református vagyok, de nem gyakorlom.Templom, zsinagóga, dzsámi csak mint látnivaló érdekel, de ezt a filmet én a büdös életbe még1szer meg nem nézem.Inkább a Kannibál Holocaust, vagy az Amerikai Psychoöö, az élet? ha hívő keresztény vagy, akkor Isten, ha mohamedán, akkor Allah, folytassam még?jjncaaHát, néha nagyon vissza kellett nyelni a taccsot, de voltam olyan beteg, hogy végigkínlódtam.Mondjuk bizonyos részek/pl. szarevés/erősen tekerősek voltak.Ki az az állat, aki ilyet ki tud találni?laccoo74Túlestem életem legbetegebb filmjén:Szodoma 120 napja.Csak erős gyomrúaknak, vagy nagyon perverzeknek ajánlom.laccoo74Te képes voltál végignézni? 😀 Én olvastam róla úgyhogy kiváncsi voltam és letöltöttem, de elég volt beletekernem az azonnali törléshez 😊
Más a téma, de hasonlóan beteg: Egy kés filozófiája. Ezt se sikerült végignéznem.Rataxes
több mint 12 éve
öö, az élet? ha hívő keresztény vagy, akkor Isten, ha mohamedán, akkor Allah, folytassam még?Hát, néha nagyon vissza kellett nyelni a taccsot, de voltam olyan beteg, hogy végigkínlódtam.Mondjuk bizonyos részek/pl. szarevés/erősen tekerősek voltak.Ki az az állat, aki ilyet ki tud találni?laccoo74Túlestem életem legbetegebb filmjén:Szodoma 120 napja.Csak erős gyomrúaknak, vagy nagyon perverzeknek ajánlom.laccoo74Te képes voltál végignézni? 😀 Én olvastam róla úgyhogy kiváncsi voltam és letöltöttem, de elég volt beletekernem az azonnali törléshez 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Hát, néha nagyon vissza kellett nyelni a taccsot, de voltam olyan beteg, hogy végigkínlódtam.Mondjuk bizonyos részek/pl. szarevés/erősen tekerősek voltak.Ki az az állat, aki ilyet ki tud találni?Túlestem életem legbetegebb filmjén:Szodoma 120 napja.Csak erős gyomrúaknak, vagy nagyon perverzeknek ajánlom.laccoo74Te képes voltál végignézni? 😀 Én olvastam róla úgyhogy kiváncsi voltam és letöltöttem, de elég volt beletekernem az azonnali törléshez 😊
több mint 12 éve
Túlestem életem legbetegebb filmjén:Szodoma 120 napja.Csak erős gyomrúaknak, vagy nagyon perverzeknek ajánlom.laccoo74Te képes voltál végignézni? 😀 Én olvastam róla úgyhogy kiváncsi voltam és letöltöttem, de elég volt beletekernem az azonnali törléshez 😊
Más a téma, de hasonlóan beteg: Egy kés filozófiája. Ezt se sikerült végignéznem.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Túlestem életem legbetegebb filmjén:Szodoma 120 napja.Csak erős gyomrúaknak, vagy nagyon perverzeknek ajánlom.
több mint 12 éve
a Te'o-sztori után muszáj volt megnéznem 😊nekem nem tetszett, szerintem már túl átlátszó volt az elején a dolog + valahogy nem kötött le (pedig szeretem a dokumentumfilmeket)
nagyon beteg, bár azt továbbra sem hiszem el, hogy pontosan ez történt volna Mantival is...jjncaa
több mint 12 éve
a Te'o-sztori után muszáj volt megnéznem 😊
nagyon beteg, bár azt továbbra sem hiszem el, hogy pontosan ez történt volna Mantival is...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Az nem a Te tököd volt 😀
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Shame Michael Faszbenderrel. A megnézése után elgondolkodtam, hogy most tulajdonképpen mi a tökömet is láttam.
több mint 12 éve
elgondolkodtató, tartalmas drámákat ( ne Shakespearet azért ) ajánljon aki tud legyen szives!egerek és emberek,az elefántember,korcs szerelmek,Ments meg uram,
kevésbé ismert , nem amerikai filmek is jöhetnek!!
jjncaa és Sobri tuti írt már ilyeneket , de hát tudja a franc mikor volt már az...
yooker
több mint 12 éve
teljesen rendben volt, köszi az ajánlást 😊A The Perks of Being a Wallflowert ajánlom mindenkinek! Az első hangzásra sablonosnak tűnő sztorira nagyon jó filmet tettek rá. Jók a karakterek és a színészek is jók voltak szerintem. Annak külön örülök, hogy a főszereplő gyereknek nem Cerát tették meg, pedig ez nagyon az ő szokásos karaktere. Emma Watsonba meg nyilván szerelmes lettem. 😊kösz az ajánlást, egyből meg is néztem, összességében jó film, de nekem sok-sok apróság nem tetszett, több klisé pedig kifejezetten zavart 😊 | ha valaki introvertált, akkor a hollywoodi filmesek szerint vagy gyerekkori trauma érte, vagy meleg, vagy őrült, vagy egyszerre mindegyik, kár hogy Junggal erről már nem tudnak elbeszélgetni | (tudom, hogy itt Chbosky a saját könyvét rendezi, de akkor is)
Egyedül azaz apróság nem tetszett, ahogy | Mary Elizabeth karakterét hirtelen meg akarják utáltatni, hogy a nézőket ne zavarja, hogy a főszereplő srác dobni akarja. | Schleck
de remélem sok tinédzser nézi meg, mert felüdülés a kínálatban és szolgálhat pár motiváló tanulsággaljjncaa
több mint 12 éve
elgondolkodtató, tartalmas drámákat ( ne Shakespearet azért ) ajánljon aki tud legyen szives!kevésbé ismert , nem amerikai filmek is jöhetnek!!
jjncaa és Sobri tuti írt már ilyeneket , de hát tudja a franc mikor volt már az...
több mint 12 éve
Láttam azt is.Most tudtam megnézni a Fekete hattyút.tényleg nagyon jó film! érdekes a téma és a megvalósítás ! ha
Miről is szól akkor?
Elsőként arról milyen a skizofrénia,milyen módon tud rajtad eluralkodni,miként kerít hatalmába és mit is okoz.
Mennyire tud félelmet okozni a saját tudatod/alattid magadnak,mennyire kétségbeejtő látomásaid lehetnek amik valóságnak tűnnek.
-Mennyire tud átváltozni egy ember-mindkét síkon- mennyire nem ismersz rá Ninára(Natalira)mikor a fehér fekete lesz.
Cassel játéka a szokott magas színvonal de Natalie Portman megdöbbentően jó volt kvázi róla szól a film...
aki nem látta tegye meg szerintem
Janek
még nem láttad ajánlom figyelmedbe a Viharszigetet! yooker
Kevésbé fogott meg mint ez de ennek van pár oka ami nem bennem van .
De sok hasonló témát feszegető film van szerencsére.
Legbelső félelem(igaz ott nem skizo a srác ),angyalszív....
a Cassel játéka... mondatnál be is ugrott vajon hányan csapják le a magas labdát.
több mint 12 éve
Most tudtam megnézni a Fekete hattyút.tényleg nagyon jó film! érdekes a téma és a megvalósítás ! ha
Miről is szól akkor?
Elsőként arról milyen a skizofrénia,milyen módon tud rajtad eluralkodni,miként kerít hatalmába és mit is okoz.
Mennyire tud félelmet okozni a saját tudatod/alattid magadnak,mennyire kétségbeejtő látomásaid lehetnek amik valóságnak tűnnek.
-Mennyire tud átváltozni egy ember-mindkét síkon- mennyire nem ismersz rá Ninára(Natalira)mikor a fehér fekete lesz.
Cassel játéka a szokott magas színvonal de Natalie Portman megdöbbentően jó volt kvázi róla szól a film...
aki nem látta tegye meg szerintem
Janek
még nem láttad ajánlom figyelmedbe a Viharszigetet!
több mint 12 éve
örülünk VINCENT! 😉Cassel játéka a szokott magas színvonalJanekez a mondat egy NFL fórumon kicsit vicces 😀fetomy

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Cassel játéka a szokott magas színvonalJanekez a mondat egy NFL fórumon kicsit vicces 😀
egyébként én is nemrég láttam, mondjuk én nagyon szeretem az ilyen témájú filmeket alapból is, de szerintem is iszonyat jó. 😊