Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Na megnéztem a Majmok bolygója: Lázadást.
Nem volt rossz, sokkal szarabb filmet vártam, főleg a néhány évvel ezelőtti Majmok bolygója után. Bár néhány részlet azért hibádzik, vagy legalábbis kérdéses.. Mint ahogy Caesar megtiltja a majmoknak, hogy embert öljenek, holott ugye a régi film már úgy kezdődik, hogy egyenesen vadásznak az emberekre, úgyhogy mondjuk kíváncsian várom, hogy lesz-e folytatása a filmnek, valamint, hogy ki fogják-e kerekíteni a sztorit majd!? Nem lenne hülyeség szépen lassacskán.Stez
Én estére ütemeztem be a filmet. remélem jó lesz. A régi Charlton hestonos verzió az nagyon jó volt. Remélem az előzményeket is meg tudták csinálni rendesen.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Na megnéztem a Majmok bolygója: Lázadást.
Nem volt rossz, sokkal szarabb filmet vártam, főleg a néhány évvel ezelőtti Majmok bolygója után. Bár néhány részlet azért hibádzik, vagy legalábbis kérdéses.. Mint ahogy Caesar megtiltja a majmoknak, hogy embert öljenek, holott ugye a régi film már úgy kezdődik, hogy egyenesen vadásznak az emberekre, úgyhogy mondjuk kíváncsian várom, hogy lesz-e folytatása a filmnek, valamint, hogy ki fogják-e kerekíteni a sztorit majd!? Nem lenne hülyeség szépen lassacskán.

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 965 — we almost always almost win
Este Forest Gump. Emiatt a film miatt szurkolok a Bama-nak NCAA-ben.
Kár h most így 20-án úgyse látja majd senki...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 031 — Packers Suicide Squad
Harry Brown - Michael Caines angol "bosszúfilm" 2009-ből, igazán jól adagolt akciókkal, mondanivalóval, frankón, izgalmasan megvalósítva. Kicsit noir a hangulat, de ez kell, hogy életszerű legyen az egész, nagyon szórakoztató, hangulatos.
Kritikákban a Gran Torino-hoz hasonlítják, de némely elemében felül is múlja azt, pláne annak, aki Caine rajongó. Bátran ajánlom, csalódásmentes.Sobri Jóska
Köszönet az ajánlóért, teljesen rendben van. Jó filmélmény.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Tudom, hogy Sobri és még rajta kívül páran örülnek, ha valaki több sort ír le, más által megnézett filmről, de én most tényleg csak egy szót tudok írni a tegnap este megtekintett filmre, aminek a címe: Király!

Szóval: SZAR!
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Na sikerült végre megnéznem a HP7 part2-t, és megmondom őszintén, hogy csalódott vagyok. Olvastam a könyvet, azt hiszem az egyetlen az 1. és 2. részen kívül amit kiolvastam, így vártam a nagy csatát, egy amolyan "Sithek Bosszúja" féle végső harcot, biztos emlékeztek Obi-Wan és Anakin csatájára. Szóval egy olyasmit vártam itt is, de megmondom őszintén, hogy egy átütő erő nélküli majd, hogy nem tucat filmet kaptam. A látvány, színészek csillagos ötös, ez tiszta sor, de nagyon sok olyan részlet nem derül ki a filmből, ami zavaró, főleg, ha olvastad a könyvet. Ilyen bagatell, hogy, hogy hal meg az egyik Weasley srác, hogy nem a feka srác van ott Draco-val hanem Krakk (meg ugye Monstro).
Örülök, hogy végre láttam ezzel az összes HP filmet, de valami hiányzik... amitől teljes lenne. Kár.Amadeus91
Azt olvastam, hogy azért Zambini van ott Crak helyett, mert a Crakot alakító színészt lecsukták fű birtoklása miatt, és inkább odaraktak egy másik karaktert, mint egy másik színészt. Ez mondjuk sztem nem volt rossz megoldás. De tényleg sok (elég lényeges dolog) kimaradt. Ami zavaró, (SPOILER), amikor a végén mutatják Colin Creeveyt, hogy ott fekszik, és az egész filmben azelőtt nem jelent meg, így semmi súlya nincs.Szobi22
jaj nem jut eszembe... aki farkasember... na neki és a feleségének is a halála..amikor egyáltalán nem elhanyagolható szereplők. Piton kálváriájából is csak egy részlet merül fel, pedig kb. mind a 7 részt felöleli..sőt az egyik legfőbb mozgatórugója a sztorinak pont Piton.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Na sikerült végre megnéznem a HP7 part2-t, és megmondom őszintén, hogy csalódott vagyok. Olvastam a könyvet, azt hiszem az egyetlen az 1. és 2. részen kívül amit kiolvastam, így vártam a nagy csatát, egy amolyan "Sithek Bosszúja" féle végső harcot, biztos emlékeztek Obi-Wan és Anakin csatájára. Szóval egy olyasmit vártam itt is, de megmondom őszintén, hogy egy átütő erő nélküli majd, hogy nem tucat filmet kaptam. A látvány, színészek csillagos ötös, ez tiszta sor, de nagyon sok olyan részlet nem derül ki a filmből, ami zavaró, főleg, ha olvastad a könyvet. Ilyen bagatell, hogy, hogy hal meg az egyik Weasley srác, hogy nem a feka srác van ott Draco-val hanem Krakk (meg ugye Monstro).
Örülök, hogy végre láttam ezzel az összes HP filmet, de valami hiányzik... amitől teljes lenne. Kár.Amadeus91
Azt olvastam, hogy azért Zambini van ott Crak helyett, mert a Crakot alakító színészt lecsukták fű birtoklása miatt, és inkább odaraktak egy másik karaktert, mint egy másik színészt. Ez mondjuk sztem nem volt rossz megoldás. De tényleg sok (elég lényeges dolog) kimaradt. Ami zavaró, (SPOILER), amikor a végén mutatják Colin Creeveyt, hogy ott fekszik, és az egész filmben azelőtt nem jelent meg, így semmi súlya nincs.

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Amerikai szépség a TV2-n. Most.
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 902
Örülök, hogy végre láttam ezzel az összes HP filmet, de valami hiányzik... amitől teljes lenne. Kár.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 436 — #NoStress
Harry Brown - Michael Caines angol "bosszúfilm" 2009-ből, igazán jól adagolt akciókkal, mondanivalóval, frankón, izgalmasan megvalósítva. Kicsit noir a hangulat, de ez kell, hogy életszerű legyen az egész, nagyon szórakoztató, hangulatos.
Kritikákban a Gran Torino-hoz hasonlítják, de némely elemében felül is múlja azt, pláne annak, aki Caine rajongó. Bátran ajánlom, csalódásmentes.

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Aki szereti a dokumentumfilmeket annak ajánlom: Rabbit a la Berlin. Tavaly jelölve volt Oscarra, a berlini falról szól az állatok szemszögéből. Természetesen "Állatfarmos" metafora.

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Cool-on most kezdődött el a Piszkos Tizenkettő.Bébé
Ezredszerre is nagyon jó!
több mint 13 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Cool-on most kezdődött el a Piszkos Tizenkettő.
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 436 — #NoStress
Filmbuziknak kötelező oldal, zseniális:
http://www.lastexittonowhere.com
Én most rendeltem párat, ha lesznek tapasztalatok megosztom.

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Ki mit vár az új Majmok bolygójától? Szerintem hatalmas a látvány, de a színészek nem nyűgöznek le a trailerek alapján...Geeri
Már láttam. Nem tetszett.JC6
A napokban néztem... Azon kívül hogy kb. a közepén már lehet tudni mi lesz a vége, szerintem egész szórakoztató popcorn-movie, én teljesen elvoltam vele.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
21:00 Filmmúzeum Szakasz
Úgyse láttam még.Bébé
ha bejön a film nagyon tudom ajánlani Stanley Kubrick : Full Metal Jacket (Acéllövedék )

című filmjét ( MGM-en adják éppen , biztos lesz majd ismétlés... )

alapmű szintén Vietnam témában!
több mint 13 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
túl vagyok életem első dogma-filmjén: Születésnap

gabtsi
Az avatárod alapján, már rég meg kellett volna történnie. 😊

több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Amerika kapitány 3D,annyit dobott rajta (3D),mint a Transformersen,szinte semmit...
A film se tetszett annyira,a Marvel alkotások közül nekem a Thor és Iron Man is jobban tetszett.Viszont ez az Avengers jóféle lesz 😀

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
túl vagyok életem első dogma-filmjén: Születésnap

hát szerencsére sikerült hangulatba kerülni, mert rossz pillanatban lehet h 10 perc után kikapcsolom. de végül is tetszett.
kemény film, és annak ellenére, hogy én szeretem a szép, látványos dolgokat, nem hiányzott pl a zene, vagy egy normális kamerabeállítás, kevés kivétellel végig lekötött.

a port.hu 9.3-at túlzásnak érzem, az imdb 8.1 már közelebb áll.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Csúcshatás: tetszett
Deny
nekem is bár a vége nekem túl happyendes
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ki mit vár az új Majmok bolygójától? Szerintem hatalmas a látvány, de a színészek nem nyűgöznek le a trailerek alapján...Geeri
Már láttam. Nem tetszett.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Pont tegnap és tegnapelőtt néztem a svéd verzió 1-2-t. Ma megnézem a 3-at.
Haverom,- aki nem olvasta a könyvet- azt mondta hogy elsőre érthetetlen az egész film, nem vágja hogy ki kicsoda és kivel van... lehet benne valami.Jan
érdekes, mi is úgy láttuk, hogy nem olvastuk, és tökéletesen érthető volt, max gondolkozós, az meg nem baj. de ln is kíváncsi leszek az új változatra

több mint 13 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Ki mit vár az új Majmok bolygójától? Szerintem hatalmas a látvány, de a színészek nem nyűgöznek le a trailerek alapján...

Mindig jövőre!
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Az alapkönyv ugye adott.
A svéd verzió próbált "szöveghű" maradni, de sok minden kimaradt, ami ugye nem is csoda.
Fincher a könyvet filmesíti meg a saját módján (Saját forgatókönyvvel), semmi köze nincs a svéd film(ek)hez.
Vagyis a válasz röviden: saját verzió lesz.Sobri Jóska
Haverom,- aki nem olvasta a könyvet- azt mondta hogy elsőre érthetetlen az egész film, nem vágja hogy ki kicsoda és kivel van... lehet benne valami.

Úgy egyébként megértem, hogy nem lehet egy az egyben átvenni a könyvet, de így egy kicsit lecsupaszított verzió lett. Az ilyen sztoriknak meg szvsz pont az egyik lényege a konspiráció, meg hogy rendelkezz egy csomó háttérinfóval, ami lehet hogy valamikor a történet során majd fontos lesz -vagy nem. Ezek nagyrészt ki is maradtak a filmből.

Nem kirívóan rossz, de valami nagyobbra számítottam. Igazi svéd meló, olyan mint a Volvo. Megbízható, biztonságos de senki szerint nem a világ legizgalmasabb autója.Jan
A "sokat markol, keveset fog" tipikus esete lett. TV-sorozatnak ideális lett volna.Dzsokijuing
Valahol nagyon meg kell húzni a történetet, hogy beleférjen egy élvezhető, kerek 120 percbe. A svéd változat csalódás volt, még úgyis, hogy nem volt túlzott elvárásom.

Egyelőre csak az első könyvet illetve az abból készült filmet láttam. Én biztos minimálisra vettem volna vissza Salander szerepét, és akkor lehetett volna jobban Blomkvistra és a nyomozásra koncentrálni. Még annyi időben sem, amennyit rászántak Salanderre, sajnos egyáltalán nem sikerült a vásznon felépíteni a karakterét.

Az viszont biztos, hogy piszok jó mini szériát lehetett volna belőle csinálni (kb. 10x60 perc - első könyv).
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 264 — Saturday Night Lights
Valaki tudja, hogy a Fincher által most készülő Millennium trilógia első része a svéd változat újraforgatása más színészekkel, vagy teljesen "saját" verzió lesz?DoM
Az alapkönyv ugye adott.
A svéd verzió próbált "szöveghű" maradni, de sok minden kimaradt, ami ugye nem is csoda.
Fincher a könyvet filmesíti meg a saját módján (Saját forgatókönyvvel), semmi köze nincs a svéd film(ek)hez.
Vagyis a válasz röviden: saját verzió lesz.Sobri Jóska
Haverom,- aki nem olvasta a könyvet- azt mondta hogy elsőre érthetetlen az egész film, nem vágja hogy ki kicsoda és kivel van... lehet benne valami.

Úgy egyébként megértem, hogy nem lehet egy az egyben átvenni a könyvet, de így egy kicsit lecsupaszított verzió lett. Az ilyen sztoriknak meg szvsz pont az egyik lényege a konspiráció, meg hogy rendelkezz egy csomó háttérinfóval, ami lehet hogy valamikor a történet során majd fontos lesz -vagy nem. Ezek nagyrészt ki is maradtak a filmből.

Nem kirívóan rossz, de valami nagyobbra számítottam. Igazi svéd meló, olyan mint a Volvo. Megbízható, biztonságos de senki szerint nem a világ legizgalmasabb autója.Jan
A "sokat markol, keveset fog" tipikus esete lett. TV-sorozatnak ideális lett volna.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)