Filmek

40 feliratkozó

több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
mily boldog is voltam, míg elfeledtem, hogy te is látogatod még e hanyatló fórumot

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Semmi baj azzal, ha valaki magát futtatja és nem pm-ben válaszol 😊
több mint 13 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
bár néhány hete pm-ben jött, remélem nem lesz belőle sértődés, ha bemásolom ide

szia!
Azért írok, mert még régebben láttam az Egy makulátlan elme örök ragyogását, de sok dolog nem volt világos ( vagy úgy gondolom, hogy világos, de lehet hogy mégse) és úgy láttam a fórumon hogy te eléggé képben vagy a filmmel kapcsolatban. Sok helyen utánaolvastam a filmnek de sok dologra nem kaptam választ pl. írtad hogy a hajszíneknek jelentésük van, de én ezt nem vettem észre, leírnád hogy mire gondolsz? A másik kérdés ami mindig is foglalkoztatott a filmmel kapcsolatban, hogy szerinted hányszor törlik ki egymás emlékezetét? Mert én amíg néztem a filmet azt hittem csak egyszeri a történet, de az utolsó 10 másodperc ( amikor ugyanazt a jelenetet vetítik le háromszor ) megváltoztatta a véleményemet. Viszont ezen az egy jeleneten kívül sehol se találtam arra utalást hogy többszörösen törölnék ki egymást. Amúgy szerintem is top10-es ( ha filmeknél van olyan hogy top10)kisvanek4
elemző esszét nem akarok írni erről a filmről se, mert nem szeretem a szájbarágást (pl. hogy x meg y jelenetnél erre meg arra kell figyelni, és ezt meg azt akarták ezzel kifejezni), meg ugye a személyes élmények is jelentősen befolyásolhatják egy-egy műhöz, alkotáshoz való viszonyunkat

csak két dolgot emelnék ki elsőre, aztán felőlem még beszélhetünk másról is (az xy film kurva jó! hsz-eknek se látom sok értelmét, de tudom, én vagyok a kultúrsznob); a hajszínek jelentésére már az első percekben fény derül, ha jobban odafigyeltek, mikor Clementine a vonaton erről beszél Joel kérdésére válaszolva, míg az, hogy pontosan hányszor próbálnak emlékeket törölni, szerintem teljesen irreleváns

"Mily boldog az, ki feddhetetlen.
A világ is feledi, ki elfeledte már.
Ez a makulátlan elme örök ragyogása!
Az ima meghallgatásra lel, s a kívánság lemondásra."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Uj Fast & Furious nagyon utos, talan a legjobb a sorozatbol.JayB
nekemis ez az 5. tetszik a legjobban, végig pörög a film...csak először amikor néztem majdnem lemaradtam a felirat utáni részről 😛
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
Uj Fast & Furious nagyon utos, talan a legjobb a sorozatbol.
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
Förtelmes Főnökök. Ezerszer jobb, mint a másnaposok 😀JC6
Egyetertek!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Förtelmes Főnökök. Ezerszer jobb, mint a másnaposok 😀
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 373 — Expect the Best !
TV2 0:30 Ryan közlegény megmentése...nálam ez az a film amit nemtudok megunni..meg is nézem 50edjére is! 😊

A másik ilyen a Band of Brothers..ti hogy álltok vele? 😊Hall Of Green
Modern háborúsból alap mindkettő!
Régebbiekből is sok jó van ám!
pl.: A Sas leszállt ! (Ha már M. Caineről volt szó nemrég...)
+ egy kémfilm A Tű a szénakazalban ( másik kedvenc D. Sutherland itt főszerepben )
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
TV2 0:30 Ryan közlegény megmentése...nálam ez az a film amit nemtudok megunni..meg is nézem 50edjére is! 😊

3 havonta előveszem őket 😊JC6
Valahogy én is így vagyok vele. Régen talán a Minimax után késő este adtak régi háborús filmeket. A csatorna nevére nem emlékszem már, de azok a filmek is nagyon jók! 😊

több mint 13 éve
Törölt felhasználó

3 havonta előveszem őket 😊
több mint 13 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X

A másik ilyen a Band of Brothers..ti hogy álltok vele? 😊

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
ma 20:40 m1-en AmadeusStez
Alapfilm. Nálam. 😊Vrijbloed
Remélem mindenkinél!

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Mekkora film a Nyomás utána! 😂
Ezeket a Bud Spencer-Terence Hill filmeket nem tudom megunni!
Viszont külön-külön nem bírom őket!catattack
Dettó 😀JC6
Nem feltétlenül értek egyet, én nagy Terence Hill-Bud Spencer rajongó vagyok, de a Terence Hill filmek jók, nem az összes, de van néhány jó közöttük.
De hát nyilván együtt a legjobbak. 😊
A Szuperzsaru például az egyik kedvenc filmem, de én szeretem a Nevem: Senkit is, így elsőre. De van több film is, ami szerintem jó tőle. A Bud Spencer filmek már inkább rosszak viszont.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Viszont külön-külön nem bírom őket!catattack
Dettó 😀
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
ma 20:40 m1-en AmadeusStez
Alapfilm. Nálam. 😊
több mint 13 éve
ma 20:40 m1-en Amadeus

több mint 13 éve
catattack 3 520
Viszont külön-külön nem bírom őket!
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Megnéztem a Förtelmes Főnököket. nagyon fasza volt. Másnaposok feeling, de valami brutális baromkodás az egész. Ajánlom mindenkinek aki bírta a Másnaposokat.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 982 — Apu ökölbeszorított keze
Waltz vitte a filmet a hátán szvsz.

Történet tipikus Tarantinós mert,hogy tképp nincs történet 😊

Azért nem ez Tarantino fő alkotása de simán nézhető és dvd-n tárolandó az utódoknak.

több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Nna, tegnap nagy unalmamamban megnéztem az Inglourious Basterds-t. Nemis tudom...összességében annyira nem tetszett, inkább csak külön-külön kiemelendő dolgok vannak benne, mint pl. Brad Pitt játéka és beszéde, akcentusa. Diane Kruger is Christoph Waltz is nagyot játszottak. Én személy szerint szeretem Tarantino hosszú dialógusait meg schnittjeit. Ebben a filmben pl rögtön az első jelenetben sikerült óriási feszültséget teremteni és ugyanez volt a kocsmás jelenetnél is.

Úgyhogy mindent összevetve, nálam kb 10/8
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 547
Este Forest Gump. Emiatt a film miatt szurkolok a Bama-nak NCAA-ben.
Kár h most így 20-án úgyse látja majd senki...Black_Adder
világ legnagyobb filmje, szerencse, hogy ismét látomHurka
+1. Top 10 az tuti.
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Este Forest Gump. Emiatt a film miatt szurkolok a Bama-nak NCAA-ben.
Kár h most így 20-án úgyse látja majd senki...Black_Adder
világ legnagyobb filmje, szerencse, hogy ismét látom
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Na megnéztem én is az új majmok bolygóját. Stezhez hasonlót tudok én is csak mondani. nem olyan szar mint vártam, de azért nem is olyan fantasztikus. Egynek jó volt, többször meg nem fogom megnézni. Kíváncsian várom a folytatást.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na megnéztem a Majmok bolygója: Lázadást.
Nem volt rossz, sokkal szarabb filmet vártam, főleg a néhány évvel ezelőtti Majmok bolygója után. Bár néhány részlet azért hibádzik, vagy legalábbis kérdéses.. Mint ahogy Caesar megtiltja a majmoknak, hogy embert öljenek, holott ugye a régi film már úgy kezdődik, hogy egyenesen vadásznak az emberekre, úgyhogy mondjuk kíváncsian várom, hogy lesz-e folytatása a filmnek, valamint, hogy ki fogják-e kerekíteni a sztorit majd!? Nem lenne hülyeség szépen lassacskán.Stez
Én estére ütemeztem be a filmet. remélem jó lesz. A régi Charlton hestonos verzió az nagyon jó volt. Remélem az előzményeket is meg tudták csinálni rendesen.Shawn84
Szerintem azért még hiányos, ezért gondoltam, hogy csinálnak még folytatást, hogy kerekítsék a történetet és kialakítsák a jó storyt a Hestonos verziónakStez
Egy új trilógia 1. része ez, ha jól tudom.

És 1 előzetes mükedvelőknek. Roman Polanski új filmje (Carnege). Kicsit "gyengus" a szereposztás 😊 :
http://www.awardsdaily.com/2011/08/carnage-trailer/
több mint 13 éve
Na megnéztem a Majmok bolygója: Lázadást.
Nem volt rossz, sokkal szarabb filmet vártam, főleg a néhány évvel ezelőtti Majmok bolygója után. Bár néhány részlet azért hibádzik, vagy legalábbis kérdéses.. Mint ahogy Caesar megtiltja a majmoknak, hogy embert öljenek, holott ugye a régi film már úgy kezdődik, hogy egyenesen vadásznak az emberekre, úgyhogy mondjuk kíváncsian várom, hogy lesz-e folytatása a filmnek, valamint, hogy ki fogják-e kerekíteni a sztorit majd!? Nem lenne hülyeség szépen lassacskán.Stez
Én estére ütemeztem be a filmet. remélem jó lesz. A régi Charlton hestonos verzió az nagyon jó volt. Remélem az előzményeket is meg tudták csinálni rendesen.Shawn84
Szerintem azért még hiányos, ezért gondoltam, hogy csinálnak még folytatást, hogy kerekítsék a történetet és kialakítsák a jó storyt a Hestonos verziónak