Filmek
40 feliratkozó
több mint 13 éve
Dehogyis.pedig minden top10-es listán ott a helyeJJMa este 22:00-kor a viasat3 nyomja az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmet. A kedvenc filmem, de már 2 éve nem néztem meg, mert mindig annyira felkavar!Megnéztem, érdekes film volt. Nem lett a kedvenc filmem, de tetszett. 😊Gabesz92
Aki most jött ki kapcsolatból, vagy még nagyon szerelmes annak feltétlenül ajánlom.catattack
A top10 karatefilm vagy Bruce Willis top10 filmje listáira merész lenne bepréselni. Ahogy a Jim Carrey top10-en kívül meglepne ha felférne máshova is.
több mint 13 éve
Tudtam, hogy a lányom, csak azt nem, hogy én vagyok az apja!hát igen az Oscar még mindig jó!braxa88Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem! 😂catattack
több mint 13 éve
pedig minden top10-es listán ott a helyeMa este 22:00-kor a viasat3 nyomja az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmet. A kedvenc filmem, de már 2 éve nem néztem meg, mert mindig annyira felkavar!Megnéztem, érdekes film volt. Nem lett a kedvenc filmem, de tetszett. 😊Gabesz92
Aki most jött ki kapcsolatból, vagy még nagyon szerelmes annak feltétlenül ajánlom.catattack
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
Ma este 22:00-kor a viasat3 nyomja az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmet. A kedvenc filmem, de már 2 éve nem néztem meg, mert mindig annyira felkavar!Megnéztem, érdekes film volt. Nem lett a kedvenc filmem, de tetszett. 😊
több mint 13 éve
JéBé
7 035
jók ezek az RTL-es reklámok, kár hogy meg-meg szakítják valami gyűrűk urával...
több mint 13 éve
Ha jól láttam, a Metropolis is lesz ma, M1-en háromnegyed éjféltől 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Az valóban nagyon jó film catattack. 😊 Bár én meg a TV2-n 21:35-kor kezdődő Apollo 13-at nézem, mert baromi régen láttam. 😊
több mint 13 éve
catattack
3 520
Ma este 22:00-kor a viasat3 nyomja az Egy makulátlan elme örök ragyogása című filmet. A kedvenc filmem, de már 2 éve nem néztem meg, mert mindig annyira felkavar!Aki most jött ki kapcsolatból, vagy még nagyon szerelmes annak feltétlenül ajánlom.
több mint 13 éve
catattack
3 520
hát igen az Oscar még mindig jó!braxa88Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem! 😂
több mint 13 éve
braxa88
12 534
hát igen az Oscar még mindig jó!
több mint 13 éve
Most néztem meg a Black Swan-t. Hát nekem nagyon megrázó nagy dráma volt nagyon bejött! Az egész feszültsége, hangulata, színészi játék végig. Amit meg Natalie összejátszott, le a kalappal!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy melyik város, illetve kikötő látható az alábbi trailer-ben?http://www.youtube.com/watch?v=3B3moWiI_J4
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ejnye Newman :rolleyes:
több mint 13 éve
könyvekben a verseket és énekeket kell kihagyni és tökéletesbriareos+1 , kiegészítve a leírásokkal... pl. nagyon megmaradt h lothorienben h milyenek a fák meg a csörgedező patakok cirka 25 oldal... ilyenkor (is) lapozz és máris fasza a könyv is!
x men - first class - egyszer megnéztem, elég volt 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ondskan (Könyörtelenek), svéd film, pár éve Oscarra is jelölték, de ennek ellenére ( 😊 ) elég jó film egy kamasz srácról egy elit kollégiumban, ahova magatartásbéli problémái miatt kerül, és nem igazán hagyja magát betörni, igazán megérte a másfél órát, végig pörgős, szórakoztató, nem sablonokkal operáló, szóval ajánlom bátran bárkinek.Sobri JóskaPár hónapja láttam és tetszett. Csak ajánlani tudom.
több mint 13 éve
Ondskan (Könyörtelenek), svéd film, pár éve Oscarra is jelölték, de ennek ellenére ( 😊 ) elég jó film egy kamasz srácról egy elit kollégiumban, ahova magatartásbéli problémái miatt kerül, és nem igazán hagyja magát betörni, igazán megérte a másfél órát, végig pörgős, szórakoztató, nem sablonokkal operáló, szóval ajánlom bátran bárkinek.
több mint 13 éve
na megvolt a Transformers 3,nem tudom,hogy miért lenne jobb a 2-nél (gondolom a storyra gondolnak,meglehet...),de én fan vagyok,tehát nekem mindhárom adta 😀bár tényleg kell valami változás (- Bay?),mert kicsit kezd unalmassá válni
most is csak egy váratlan fordulat volt,az árulás...de ez is csak azért lehet,mert én naív vagyok :rolleyes: 😀
több mint 13 éve
harrypottert és twilightot hogy ne lenne menő ócsárolni? 😊A Három testőr Afrikában. A könyvvel nem ér fel, de azért nagyon jó kis filmvigyázz, mert ha ilyet szóvá teszel, rögtön szarszemétszar alak vagy, harrypottert, twilightot, batmant és ehhez hasonló filmeket nem menő ócsárolniJJ
//más: Gyűrük Urából max az 1. szabad megnézni, a többinek gusztustalanul semmi köze a könyvhözBlack_Adder
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A harrypotter, twilight, batman, xmen és ehhez hasonló filmek szarok!!!! 😀
több mint 13 éve
A Három testőr Afrikában. A könyvvel nem ér fel, de azért nagyon jó kis filmvigyázz, mert ha ilyet szóvá teszel, rögtön szarszemétszar alak vagy, harrypottert, twilightot, batmant és ehhez hasonló filmeket nem menő ócsárolni
//más: Gyűrük Urából max az 1. szabad megnézni, a többinek gusztustalanul semmi köze a könyvhözBlack_Adder
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gyaníthatóan a prequelektől és sequelektől elvárható "színvonalat" fogja hozni, de kedvelem annyira az 1982-es klasszikust, hogy várjam az őszi bemutatót.The Thing (2011) trailer: http://www.youtube.com/watch?v=Txjm94GnrPA
Report all obscene mail to your Potsmaster!