Filmek

39 feliratkozó

több mint 14 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 840 — no es importante
elmentem a Másnaposok 2.-re, hát kidobtam az ablakon pár sör árát és ennyi. az első nem volt rossz, sőt kifejezetten tetszett akkor, bár ez inkább annak köszönhető h azon a nyáron az összes többi film szar volt így üdítő kivétel volt, mindenesetre mindig úgy gondoltam h túl van sztárolva.
a második részben sztem laposabb történet, galifianakis megint jót játszott, pár jó poén és ennyi. összességében 6.5/10 de az utolsó fél perc nélkül egy féllel kevesebb

aki még most, 2011ben is imádja az első részt az menjen el, jól fog szórakozni többieknek annyira nem ajánlom.kristof
Akkor velem van a gond, én sírtam végig a Másnaposok 2n is 😀tenorx
nyilván

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
tenorx 14 103 — fő libsi
elmentem a Másnaposok 2.-re, hát kidobtam az ablakon pár sör árát és ennyi. az első nem volt rossz, sőt kifejezetten tetszett akkor, bár ez inkább annak köszönhető h azon a nyáron az összes többi film szar volt így üdítő kivétel volt, mindenesetre mindig úgy gondoltam h túl van sztárolva.
a második részben sztem laposabb történet, galifianakis megint jót játszott, pár jó poén és ennyi. összességében 6.5/10 de az utolsó fél perc nélkül egy féllel kevesebb

aki még most, 2011ben is imádja az első részt az menjen el, jól fog szórakozni többieknek annyira nem ajánlom.kristof
Akkor velem van a gond, én sírtam végig a Másnaposok 2n is 😀
több mint 14 éve
azoknak, akik szerint a 12 dühös ember minden idők egyik legjobb filmje:

hónap végig megpróbálok magyar feliratot kreálni hozzá, nem lesz egyszerű

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Sanco Green Bay Packers 2 744 — Rest of the World fan
Kill the Irishman
Ajánlom mindenkinek!!! Cleveland (ahol az egyik legnagyobb számú magyar populáció él(t) - Shondor Birns) 70-es évek; valós történet; olasz maffia (sok ismerős arc a Sopranosból 😊) vs Danny Greene. Többször nézhető, nagyon jó kis film.

Perrier's Bounty
Ezt is ajánlom mindenkinek, de főleg azoknak, akiknek tetszik a tipikusan angolos, Guy Ritchie-s vonal. A story és a karakterek nagyon el vannak találva, talán csak a színészi alakítás hagy némi kívánni valót maga után, de a film így is végig élvezhető.
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
Millió dolláros bébi = én egy laza boxolós sportfilmre számítottam de sokkal komolyabb annál, nagyon megható sztori.
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 10 217 — Saturday Night Lights
Can I Kick It? The Movie: http://www.youtube.com/watch?v=4ciJsPI9PTs

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 756 — Salus populi suprema lex esto
Megnéztem az Időbűnök c filmet (Los Cronocrimenes), ami egy spanyol film és az időutazás témájával foglalkozik. Látszik rajta, hogy kis költségvetéssel készült, de a története egész jó. Akit érdekelnek az ilyen időutazásos filmek és a vele összefüggő dolgok, azoknak bátran ajánlom. Az hogy jó film, mi sem mutatja jobban, hogy már az USÁban készítik is a remake-jét.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó

aki még most, 2011ben is imádja az első részt az menjen el, jól fog szórakozni többieknek annyira nem ajánlom.
több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
Engem is kilóra megvettek a káprázatos CGI-vel és OST-vel. A sztori nem volt rossz. Minden korosztálynak voltak benne jelenetek. Kinek ajánlod? Olyan kicsiknek és nagyoknak egyaránt, de nem mindig, minden jelenetnél 😀

Eastwood figurája meg adott valami pluszt. Nálam 8/10.JC6
inkább nagyoknak. Eastwoodot meg direkt nem írtam bele, hatalmas poén amikor megjelenik 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
megnéztem a rango-t és írtam is róla. vélemények jöhetnek
http://monkey.blog.hu/2011/06/03/rango_2019.brk
Engem is kilóra megvettek a káprázatos CGI-vel és OST-vel. A sztori nem volt rossz. Minden korosztálynak voltak benne jelenetek. Kinek ajánlod? Olyan kicsiknek és nagyoknak egyaránt, de nem mindig, minden jelenetnél 😀

Eastwood figurája meg adott valami pluszt. Nálam 8/10.
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
http://famousobjectsfromclassicmovies.com/

famous objects from classic movies, akasztófa. enjoy.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
http://monkey.blog.hu/2011/06/03/rango_2019.brk
a "véletlen" hasonlóságról 😊

több mint 14 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
http://monkey.blog.hu/2011/06/03/rango_2019
több mint 14 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Nekem szórakoztató, jó film a Nashville-től kezdődik, ezért is bátorkodtam megjegyezni, bár persze megnézni senki nem fogjaJJ
ha fent lenne enkóron, már letöltöttem volna

több mint 14 éve
Nem mertem megnézni a Másnaposok 2-őt, az itteni tapasztalatok miatt 😀eaglesmcnabb
Ha az első nagyon tetszett, akkor valószínűleg ezzel sem leszel másképp... nem is azzal van a bajom, hogy valaki szerint a Másnaposok jó film (szerintem nem, de ez tényleg ízlés dolga), hanem hogy még egyszer ugyanazt a rókabőrt nemcsak hogy le lehet húzni róla, hanem egyenesen bevételi rekordok döntésére is elég...

Nekem szórakoztató, jó film a Nashville-től kezdődik, ezért is bátorkodtam megjegyezni, bár persze megnézni senki nem fogja

---
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 506
Másnaposok 1 sztem szarra sikeredett, de a 2 jó volt.Bébé
Úristen...Másnaposok 1 az überkirályfilm 😀 1000szer újranézhető.

(persze ez szubjektív, ízlések és pofonok)

más:

Látta valaki a Gods & Generals (magyarul: Isten és Katonák asszem) c. amerikai polgárháborús filmet? Tud valaki hozzá magyar feliratot?
több mint 14 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 540 — rabszolga
Másnaposok 1 sztem szarra sikeredett, de a 2 jó volt.
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 120 — Illegális gyakorló
Nagyon tetszett a Másnaposok 2. Az első nyilván annyiban jobb, hogy ott az egész sztori új volt, itt meg már nem. Szerintem poénokban tartotta a szintet. Egyébként nagyon tetszett, hogy nem próbálták újként eladni a sztorit. Nem próbáltak gagyi és átlátszó módosításokat alkalmazni, tudták, hogy a vége senkinek nem lesz új, és hát egyébként sem a sztori ennek és az ilyen fajta vígjátékoknak a lényege (nem véletlen, hogy milliószor nézhető). Illetve simán meghúztak dolgokat, amik ugyanígy voltak kb. az előzőben is (pl. Phil telefonálása). Szóval a lényeg, hogy nem rossz a folytatás, lehet vitatkozni, hogy vetekszik-e az elsővel, de azért nincs ennek olyan nagy jelentősége, mert mindkettő kurvajó 😀fetomy
Kb. ugyanaz volt, mint az 1. Tán kicsit kevesebb poén volt, de azok meg ütősek voltak. Szal ugyanúgy megéri megnézni egyszer, röhögni jó egyet.Duff
Az elsőnél is kevesebb poén? Mi ez, valami dráma? 😀

több mint 14 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 117 — je suis poloska
Tegnap megnéztem a Forráskódot.
hát olyan jó közepes...
Nem mertem megnézni a Másnaposok 2-őt, az itteni tapasztalatok miatt 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 506
megnéztem a Battle: LA-t. Nekem tetszett. Jó kis kikapcsolódás volt így emeltnémet utáni este.Double B
nekem is nagyon tetszett, eredeti angol szöveggel + felirattal. Nem értem miért húzzák le, nagyon jó kis lövöldözős idegenes film.
több mint 14 éve
Duff Seattle Seahawks 3 427
Nagyon tetszett a Másnaposok 2. Az első nyilván annyiban jobb, hogy ott az egész sztori új volt, itt meg már nem. Szerintem poénokban tartotta a szintet. Egyébként nagyon tetszett, hogy nem próbálták újként eladni a sztorit. Nem próbáltak gagyi és átlátszó módosításokat alkalmazni, tudták, hogy a vége senkinek nem lesz új, és hát egyébként sem a sztori ennek és az ilyen fajta vígjátékoknak a lényege (nem véletlen, hogy milliószor nézhető). Illetve simán meghúztak dolgokat, amik ugyanígy voltak kb. az előzőben is (pl. Phil telefonálása). Szóval a lényeg, hogy nem rossz a folytatás, lehet vitatkozni, hogy vetekszik-e az elsővel, de azért nincs ennek olyan nagy jelentősége, mert mindkettő kurvajó 😀fetomy
Kb. ugyanaz volt, mint az 1. Tán kicsit kevesebb poén volt, de azok meg ütősek voltak. Szal ugyanúgy megéri megnézni egyszer, röhögni jó egyet.
több mint 14 éve
nagyon-nagyon ajánlom neked - meg persze mindenki másnak is - a Nashville-t 😊

---
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Nagyon tetszett a Másnaposok 2. Az első nyilván annyiban jobb, hogy ott az egész sztori új volt, itt meg már nem. Szerintem poénokban tartotta a szintet. Egyébként nagyon tetszett, hogy nem próbálták újként eladni a sztorit. Nem próbáltak gagyi és átlátszó módosításokat alkalmazni, tudták, hogy a vége senkinek nem lesz új, és hát egyébként sem a sztori ennek és az ilyen fajta vígjátékoknak a lényege (nem véletlen, hogy milliószor nézhető). Illetve simán meghúztak dolgokat, amik ugyanígy voltak kb. az előzőben is (pl. Phil telefonálása). Szóval a lényeg, hogy nem rossz a folytatás, lehet vitatkozni, hogy vetekszik-e az elsővel, de azért nincs ennek olyan nagy jelentősége, mert mindkettő kurvajó 😀
több mint 14 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
megnéztem a Battle: LA-t. Nekem tetszett. Jó kis kikapcsolódás volt így emeltnémet utáni este.
több mint 14 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
A Credits alatt nehogy kimenjetek majd 😀shawnka
Kb az összes új Marvel filmet láttam moziban és egyedül a Thor volt az, amikor maradt valaki rajtunk kívül a teremben 😀