Filmek
40 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Tud valaki valamilyen közeli dátumot, mikor lesz elérhető neten viszonylag jó minőségben a Predators?Köszönöm a választ
több mint 15 éve
Nolan úr pedig korunk (egyik) legnagyobb rendezője és forgatókönyvírója énszerintem. Kegyetlenül homlokon csókolja a múzsája mindig az tuti, akár írásról akár rendezésről van is szó. Már várom nagyon, hogy láthassam az Eredetet, tuti hogy az is eredeti 😊.BlitzerkriegTegnap este újranéztem a Prestige-t (A tökéletes trükk), kötelező darab. Nolan még nem adott ki szart a kezéből.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
Nem tudom volt e már, de ajánlom az érdeklődők figyelmébe a következő filmet:The Tillman Story:
http://www.youtube.com/watch?v=jaMAVAqef7I&feature=related
több mint 15 éve
Brookly Finest (Brookly Mélyén) - Nagyon bejövős a hangulat, meg a zene, és az is ,hogy három szálon fut a sztori.The Thin Red Line (Az őrület határán) - Háborús dráma, nagyon nagyon szép és jó, nem is tudom hogy maradt ki eddig. (parádés szereposztással a mellékszerepekben)
Expendables - Alapvetően nem rossz, ami viszont gány benne, hogy nem foglalkoztak eleget a szereplőkkel, így összecsapottnak tűnik és csupa mohóság volt a nagy neveket belepaszírozni.
Harsh Times (Nehéz idők) - Nagyon jól indult de egy középszerű mozi lett belőle, azért még nézhető.
Nolan úr pedig korunk (egyik) legnagyobb rendezője és forgatókönyvírója énszerintem. Kegyetlenül homlokon csókolja a múzsája mindig az tuti, akár írásról akár rendezésről van is szó. Már várom nagyon, hogy láthassam az Eredetet, tuti hogy az is eredeti 😊.
Simply the BEST!

több mint 15 éve
mozinapok vannak vasárnapig a Palace mozikban, 590-t mindenképpen érdemes rászánni az Inception-re 😊 el nem ájultam a filmtől, de ötlet és eredet (jajj de frappáns voltam) van benne rendesen, egyedül az akcióknál szokásos "soha el nem találó golyók" őrjítettek megJJ TillerÉn leesett állal néztem végig a filmet (ráadásul valami gagyi kamerás változatot), szerintem rohadt jó. Komolyan mondom a 2+ óra kb. 1-nek tűnt, annyira lekötött 😊 Vannak benne persze bakik, de engem a hangulata magával ragadott. Nálam az utóbbi idők kedvence a cucc.
Most délután néztem meg a Kaptár 4-et, nem volt rossz, mondjuk nekem a 3 is tetszett (pedig általában az általam még nem látott első kettőt dicsérik, a folytatásokat meg leszólják). Igazi látványmozi (és igen, a főszereplőre is gondolok amikor ezt írom 😊 )
A következő asszem a Machete lesz, már "megvan a mozijegy" 😛, szerintem a napokban meglesem 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 15 éve
mozinapok vannak vasárnapig a Palace mozikban, 590-t mindenképpen érdemes rászánni az Inception-re 😊 el nem ájultam a filmtől, de ötlet és eredet (jajj de frappáns voltam) van benne rendesen, egyedül az akcióknál szokásos "soha el nem találó golyók" őrjítettek meg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
fast and furious 5 ben mindenki zúzni fog aki eddig benne volt a szériában , plusz dwayne the rock jhonson fogja kergetni vin dieselt... jó lesz 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Tudod, megszoktam az első 2 évadban és akkor már úgy folytatnám 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
FNL season 3. valakinek megvan szinkronosan ? THX
több mint 15 éve
ha róla szólt volna sima oscar....😛😀 ,most ment délelőtt a viasaton a második esély c. műalkotás... nem tudtam h focis filmpeachVickről szólt? 😛konqueror
több mint 15 éve
http://www.youtube.com/watch?v=1XHwYVbpZz8&feature=relatedAz a 101 kiskutya.Dzsokijuingmost ment délelőtt a viasaton a második esély c. műalkotás... nem tudtam h focis filmpeachVickről szólt? 😛konqueror
több mint 15 éve
Az a 101 kiskutya.most ment délelőtt a viasaton a második esély c. műalkotás... nem tudtam h focis filmpeachVickről szólt? 😛konqueror
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 15 éve
most ment délelőtt a viasaton a második esély c. műalkotás... nem tudtam h focis filmpeachVickről szólt? 😛
több mint 15 éve
Megnéztem a Kaptár 3-at. Kár volt.....
több mint 15 éve
A filmet nem láttam (főleg a rossz kritikák miatt), de a képregény kötelező darab!Ma ismét megnéztem a Watchmen-t. Jobban tetszett, mint első alkalommal, de nekem akkor sem jön be.catattackén nagyon szeretem azt a filmet, különösen az introt-t : http://www.youtube.com/watch?v=nrVZV__w500EaRl
több mint 15 éve
Ma ismét megnéztem a Watchmen-t. Jobban tetszett, mint első alkalommal, de nekem akkor sem jön be.catattackén nagyon szeretem azt a filmet, különösen az introt-t : http://www.youtube.com/watch?v=nrVZV__w500
több mint 15 éve
most ment délelőtt a viasaton a második esély c. műalkotás... nem tudtam h focis film , de ha már így alakult megnéztem...röviden összegezve : szörnyű! 😀😀
több mint 15 éve
Antal Nimród a Machetében szivatja az új kertészt 😊http://www.indavideo.hu/video/Magyarul_poenkodnak_a_Machete-ben/
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 15 éve
KaranténSosem értettem, hogy minek kell az amerikaiaknak minden filmből egy saját, így ezt sem. Ráadásul az eredeti spanyol verzió után alig 1-2 évvel. Vicces.
Felkavaró film, de nagyon jól megcsinálták szerintem.Vrijbloed
Más: tegnap végre eljutottam odáig, hogy megnézzem a Törvénytisztelő polgárt. Na az viszont nagyon tetszett. Nem tudom, miért vártam vele eddig.

több mint 15 éve
És most jön a filmtörténelem egyik legkomolyabb párbaja 😛
több mint 15 éve
30 éve tudjuk mi lesz Anakin Skywalker sorsa és a Sithek bosszuját is vagy 10szer láttam de még mindig azért szorítok hogy ne térjen át a sötét oldalra 😀 És erre arany málnát adtak.JayBakkor ne nézz az avataromra 😛
több mint 15 éve
30 éve tudjuk mi lesz Anakin Skywalker sorsa és a Sithek bosszuját is vagy 10szer láttam de még mindig azért szorítok hogy ne térjen át a sötét oldalra 😀 És erre arany málnát adtak.
több mint 15 éve
Charlie St Cloud Halála és Élete.Egészen jó film,sokkal rosszabbra számítottam.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
KaranténFelkavaró film, de nagyon jól megcsinálták szerintem.