Filmek
39 feliratkozó
több mint 15 éve
Most néztem meg A hullám c. filmet (Die Welle)Ja, a németek ebben a témakörben tapasztaltak, tudnak jó filmet csinálni (A kisérlet/Das Experiment is ilyen volt).
Jó kis film volt, tetszett, ahogy a tömegeket lehet manipulálni, a média is ezt csinálja. Szóval jó kis tanulságos történet! Aki szereti az ilyen jellegű elgondolkodtatós filmeket!
10/7Bruce
A média egyébként nem ezt csinálja, bár a technikái hasonlóak. De ez itt erősen off.
több mint 15 éve
Most néztem meg A hullám c. filmet (Die Welle)Jó kis film volt, tetszett, ahogy a tömegeket lehet manipulálni, a média is ezt csinálja. Szóval jó kis tanulságos történet! Aki szereti az ilyen jellegű elgondolkodtatós filmeket!
10/7
több mint 15 éve
Viszont a 3D filmek kurva jók, témától függetlenül. Még ha a sztori fos is, szórakoztató, feelinges nagyon. Én 3D fan vagyok.akarnak csinálni két új, 3D-s mátrix filmetStezA Mátrix 2-3-at úgysem lehet alulmúlni, szóval a remény hal meg utoljára.Dzsokijuing
több mint 15 éve
akarnak csinálni két új, 3D-s mátrix filmetStezA Mátrix 2-3-at úgysem lehet alulmúlni, szóval a remény hal meg utoljára.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
akarnak csinálni két új, 3D-s mátrix filmet
több mint 15 éve
Előfordulhat 😂 .A zöld lób.szás (green hornet) egész jó "egyszernézhetős" mozi. Jókat vigyorogtam a kezdő bénázásokon. Aztán visszasüpped és elér egy B kategóriás exsönmúvi szintet, de addig egész szórakoztató.toxiqueTox, nem te vagy az elveszett ikrem? 😀 Megint egyezik a véleményünk 😀 Ezt sem bírtam végignézni, inkább a felétől tekertem...JC6
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
A zöld lób.szás (green hornet) egész jó "egyszernézhetős" mozi. Jókat vigyorogtam a kezdő bénázásokon. Aztán visszasüpped és elér egy B kategóriás exsönmúvi szintet, de addig egész szórakoztató.toxiqueTox, nem te vagy az elveszett ikrem? 😀 Megint egyezik a véleményünk 😀 Ezt sem bírtam végignézni, inkább a felétől tekertem...
több mint 15 éve
A zöld lób.szás (green hornet) egész jó "egyszernézhetős" mozi. Jókat vigyorogtam a kezdő bénázásokon. Aztán visszasüpped és elér egy B kategóriás exsönmúvi szintet, de addig egész szórakoztató.
több mint 15 éve
Köszi srácok, ennyi elég lesz! :cool: 😉Little JarrySzerintem; az Undisputed sorozatot ne hagyd ki. Egy börtönboxos sorozat. Az első része Snipes-al boxolós, a másik kettő inkább mma jellegű. Nem egy oscar díjas darab egyik sem, de nekem tetszettek.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Most jön Mark Wahlberg-nek is valami boxolós, nem?
több mint 15 éve
Valaki ajánljon küzdősportos (főként boxos) filmeket légyszíves!Great White Hype, vígjáték a box világáról, én jókat röhögtem rajta.
Köszi előre is! 😊Little Jarry
több mint 15 éve
biztos valaki játszott is már vele, de az Alan Wake című xbox-game végigjátszása felér egy ultrahosszú kiváló horrorfilmmel 😊http://www.youtube.com/watch?v=f4YRctghLOk

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Most pótoltam be a Közönséges Bűnözőket. Simán hozta az elvártakat (ismerősök, imdb), imádom az ilyen filmeket. Valaki, hasonlót?Escalademiben hasonló? Lucky Number Slevin vagy mondjuk a Reservoir Dogs ugrana be így elsőre, de nem tudom pontosan mire gondolsz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Most pótoltam be a Közönséges Bűnözőket. Simán hozta az elvártakat (ismerősök, imdb), imádom az ilyen filmeket. Valaki, hasonlót?

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Köszi srácok, ennyi elég lesz! :cool: 😉
több mint 15 éve
A legjobb a The Champ, de jó még a Hurricane, a Play It To The Bone, a Million Dollar Baby, a Cinderella Man is.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Jarry: A remény bajnoka? Szerintem hatalmas film, top10-ben nálam benne van!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
köszi erre ránézek, persze ajánlatok még jöhetnek! 😊Rockykat már mind láttam jó sokszor, Never Back Down-t már láttam, Vitathatatlan 1-2 is megvoltLittle Jarrynem film, de most indult a Lights Out című sorozat, ha a felsoroltakat szeretted, ezt is imádni fogodJJ Tiller
több mint 15 éve
Rockykat már mind láttam jó sokszor, Never Back Down-t már láttam, Vitathatatlan 1-2 is megvoltLittle Jarrynem film, de most indult a Lights Out című sorozat, ha a felsoroltakat szeretted, ezt is imádni fogod

---
több mint 15 éve
dühöngő bika?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Rockykat már mind láttam jó sokszor, Never Back Down-t már láttam, Vitathatatlan 1-2 is megvolt
több mint 15 éve
Valaki ajánljon küzdősportos (főként boxos) filmeket légyszíves!never back down de az előző hsz a verhetetlen 😊
több mint 15 éve
Valaki ajánljon küzdősportos (főként boxos) filmeket légyszíves!Rocky I-VI 😛
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Valaki ajánljon küzdősportos (főként boxos) filmeket légyszíves!Köszi előre is! 😊