Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 500 — #neverpunt
 index.hu/belfold/2012/08/22/ittas_volt_az_m3-ason_balesetet_okozo_bmw-s/

ha van egy csepp önérzete (nincs), azonnal fejbelövi magát... felháborító és egyben végtelen szomorú történet, sajnos ez az, ami bárkivel megtörténhetett volna, amíg nincs példastatuálás, addig pedig nem ez az utolsó esetjjncaa
Akkor se ez lenne az utolsó eset, ha holnap a nőt villamosszékbe tennék.

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 231 — Axel Foley

ha van egy csepp önérzete (nincs), azonnal fejbelövi magát... felháborító és egyben végtelen szomorú történet, sajnos ez az, ami bárkivel megtörténhetett volna, amíg nincs példastatuálás, addig pedig nem ez az utolsó esetjjncaa
Csak nehogy még egy Tobin eset legyen belőle. Remélem nem fognak megint akkora hibákat elkövetni a magyar hatóságok, mint abban az esetben.Schleck
a befolyásos , politikai kapcsolatokkal bíró , gazdag rokonság , várhatóan menő ügyvédek garmadájával a háttérben mindenesetre nekem kicsit aggasztó !
pláne hogy nálunk még az ilyen Sztojka félék is nevetséges ítéletekkel ússzák meg ugyebár...yooker
Kap egy évet felfüggesztve kb.

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !

Csak nehogy még egy Tobin eset legyen belőle. Remélem nem fognak megint akkora hibákat elkövetni a magyar hatóságok, mint abban az esetben.Schleck
a befolyásos , politikai kapcsolatokkal bíró , gazdag rokonság , várhatóan menő ügyvédek garmadájával a háttérben mindenesetre nekem kicsit aggasztó !
pláne hogy nálunk még az ilyen Sztojka félék is nevetséges ítéletekkel ússzák meg ugyebár...
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Csak nehogy még egy Tobin eset legyen belőle. Remélem nem fognak megint akkora hibákat elkövetni a magyar hatóságok, mint abban az esetben.

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

ha van egy csepp önérzete (nincs), azonnal fejbelövi magát... felháborító és egyben végtelen szomorú történet, sajnos ez az, ami bárkivel megtörténhetett volna, amíg nincs példastatuálás, addig pedig nem ez az utolsó eset

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 563 — "Grammar maci"
Nem tudtam hogy hova írjam be,máshol eddig nem láttam itt a fórumban:
 sportgeza.hu/sport/nfl/2012/08/22/2016-ig_ujabb_europai_nfl-meccsek_jonnek/
Az utolsó bekezdést figyeljétek. 2x olvastam el,nem tudtam hogy ennyire lemaradtam a nyári eseményekről és csapatot váltott Newton (pedig figyelemmel követtem) vagy csak a szokásos színvonal?Joco
most akartam betenni én is, és valaki újságírónak képzeli magát egy ilyen cikk megírása után. Ha csak felmegy a csapat honlapjára (vagy legalább normálisan átnézi azt a cikket amit fordít...) akkor rájön milyen hülyeséget ír. Felháborító.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Nem tudtam hogy hova írjam be,máshol eddig nem láttam itt a fórumban:
 sportgeza.hu/sport/nfl/2012/08/22/2016-ig_ujabb_europai_nfl-meccsek_jonnek/
Az utolsó bekezdést figyeljétek. 2x olvastam el,nem tudtam hogy ennyire lemaradtam a nyári eseményekről és csapatot váltott Newton (pedig figyelemmel követtem) vagy csak a szokásos színvonal?

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 518 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tetves torokfájás.
Ráadásul a picilány is beteg.Bazzani
Gyógyulást kívánok mindhármunknak (hapci).
több mint 13 éve
Tetves torokfájás.
Ráadásul a picilány is beteg.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Majdnem sikerült körbetekerni a Balatont. Közbeszólt a murva!catattack
A murva anyját!

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 518 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gyűlölőm, hogy náthám van kánikula idején. És nem is légkondi volt a ludas.
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 477
Nyomorult tetves rohadt geci bkv vagy bkk. Hogy munkába menet és munkából jövet is így megtudott szopatni...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
DHP...empty taxi
101%, hogy ivott. Majdnem sírok.
több mint 13 éve
DHP...empty taxi
Egyszerűen tragédia.
Amikor arról beszélt, hogy Pars nem tudja pontosan kicentizni a 80métert azt hittem,hogy leesek a székről.

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 301 — NFL bracket champion '26
DHP...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
catattack 3 520
Majdnem sikerült körbetekerni a Balatont. Közbeszólt a murva!
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 858 — capitaine du château de Vienne 1487
Viszonylagosan a nyelvtudomány áll tőlem a legtávolabb, közvetlenul a gyerekrablás után. De talán a cigány nyelv, illetve a tisztán egymás közt ezt alkalmazók viszonyára úgy tekintek mint a gaelre. Úraalkották hurrá, de nem támadt fel. Annyit tudok erdélyi ismerősöktől, aki mind a két nyelvet használják, hogy belső kommunikációban, mikor nem akarják, hogy más értse mit vakernak, a romànt használják, értehetően.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Az első mondathoz: az általam ismert összes életvitelszerűen adócsaló ember fehér. Sőt, szerintem nem sok cigány drogdealer van. Akit én ismerek csempészek is mind fehérek. Aki régen a csempészett cigit hozta a koleszba, ő is tök fehér volt, de ő orgazda volt inkább.
Gyurma Pappa
Lehet, hogy utcai dílert ("kiskereskedőt") nem sokat találsz közöttük, nagybani árusok között viszont szép számmal vannak,a fogyasztókról nem is beszélve. Az orrgazda vagy a gyümölcstolvaj meg számlát sem ad gondolom, tehát ő adócsaló is egyben.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Akkor egész mást értünk törzsi szervezet alatt, az egy katonai - politikai felépítmény. A vérségi kötelék család, nagycsalád, nemzetség után következő fokozat, egy miniállam. Az elég furcsa mikor a nyelvvel próbálják bizonyítani, igen a vándorlás kezdete előtt megvolt a szervezet. De maga a vándorlás igen kis csoportokban történt, kvázi beszivárgás mindenféle szervetettség nélkül. S ha már a nyelv hogyhogy a többség a román valamely dialekutához áll közel, kivéve ha a többségi nemzet más, mert akkor meg a magyart használják, nos?sutianap
A cigány nyelv alapvetően szanszkrit eredetű, semmi köze a románhoz.
"A magyarországi romáknak nyelvi és történeti szempontból, valamint önmaguk meghatározása szerint hat nagy csoportja különböztethető meg. A hat csoport közül három, a magyarcigányok, az oláhcigányok és a beások nagyobb létszámban élnek Magyarországon, míg három kisebb csoport, a kárpáti cigányok, a szintók és a román cigányok csupán néhány száz, illetve egy-két ezer tagot számlálhatnak."
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 858 — capitaine du château de Vienne 1487
Akkor egész mást értünk törzsi szervezet alatt, az egy katonai - politikai felépítmény. A vérségi kötelék család, nagycsalád, nemzetség után következő fokozat, egy miniállam. Az elég furcsa mikor a nyelvvel próbálják bizonyítani, igen a vándorlás kezdete előtt megvolt a szervezet. De maga a vándorlás igen kis csoportokban történt, kvázi beszivárgás mindenféle szervetettség nélkül. S ha már a nyelv hogyhogy a többség a román valamely dialekutához áll közel, kivéve ha a többségi nemzet más, mert akkor meg a magyart használják, nos?

több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 924 — zászló zászló szív
A tárgyi tévedést semmiképpen nem bántó célzattal írtam, ha úgy érezted bocsánat érte.apeszos
Nincs miért, nem találtam semmi sértőt benne, csak mondtam, hogy nem találok ki szavakat 😀

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Hadd kérdezzem már meg, hogy mikor is érték e a cigányok a törzsi szervezettséget? Vándorló nagycsaládokról beszélhetünk, de nem nomádokról, akik eleve a kitaszított, tisztátalan kategóriába esnek bele, ezért arab területeken még a városok közelébe se engedték őket. A fennen hangoztatott hangzatos szervezettségi címekkel a török időkben ismerkedtek meg, vajda rendszer, de mindenki lehetett éppen egyperc alatt vajda és a következő percben Sejemzsinóros Jimmy. Általában előhozzák az indiai származást, kultúrát, kasztokat, - kérdéses, ha valahol muszály lenne elhelyezni akkor a páriáknál lenne. Úgy fogalmaznék, hogy az oszmán hadsereg mozgásait követve és kihasználve kerültek egyre nyugatabbra, esetleges seregkövető segédcsapatokként. De ez eltűnt, s aztán eltűntek az ebből fakadó mesterségek is. A fortélyok megmaradtak, mért beszélnek itthon románul, romániában meg magyarul? Hümm? Gondókodni, gondókodni, gondókodni.sutianap
"Az oláhcigányok hosszabb időt töltöttek együtt, nagyobb csoportokban, törzsi-nemzetiségi szervezetük ma is fennáll. Ennek egyik bizonyítéka a nyelvi dialektusok."
Idézet Rostás-Farkas Györgytől.
több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 488
Ez így van. Ők sem hülyék azért. Sőt! Én komolyan nem is értem, hogy miért nem vezették már be újra a vízumkötelezettséget.Gabesz92
Én se értettem sose, hogy hogy lehet csak így kimenni és ott ugyanazt a semmit tevést csinálni. Ausztráliába például úgy mehetsz ki, hogyha előtte (!) elvállalsz egy ottani hiányszakmát, és azt rendszeresen végzed, vagy jöhetsz is haza.süti
Kanadában tovább "szívóznak" veled a reptéren ha turistaként mész (mert azt hiszik feketén fogsz melózni és nem mész haza) mint ha menedékkérő státusszal lennél ott. De ez van, a megmentő Kanada és a megmentő Harper mindenkiért! Egyelőre...

több mint 13 éve
Hadd kérdezzem már meg, hogy mikor is érték e a cigányok a törzsi szervezettséget? Vándorló nagycsaládokról beszélhetünk, de nem nomádokról, akik eleve a kitaszított, tisztátalan kategóriába esnek bele, ezért arab területeken még a városok közelébe se engedték őket. A fennen hangoztatott hangzatos szervezettségi címekkel a török időkben ismerkedtek meg, vajda rendszer, de mindenki lehetett éppen egyperc alatt vajda és a következő percben Sejemzsinóros Jimmy. Általában előhozzák az indiai származást, kultúrát, kasztokat, - kérdéses, ha valahol muszály lenne elhelyezni akkor a páriáknál lenne. Úgy fogalmaznék, hogy az oszmán hadsereg mozgásait követve és kihasználve kerültek egyre nyugatabbra, esetleges seregkövető segédcsapatokként. De ez eltűnt, s aztán eltűntek az ebből fakadó mesterségek is. A fortélyok megmaradtak, mért beszélnek itthon románul, romániában meg magyarul? Hümm? Gondókodni, gondókodni, gondókodni.

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Ez így van. Ők sem hülyék azért. Sőt! Én komolyan nem is értem, hogy miért nem vezették már be újra a vízumkötelezettséget.Gabesz92
Én se értettem sose, hogy hogy lehet csak így kimenni és ott ugyanazt a semmit tevést csinálni. Ausztráliába például úgy mehetsz ki, hogyha előtte (!) elvállalsz egy ottani hiányszakmát, és azt rendszeresen végzed, vagy jöhetsz is haza.