Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 180 — je suis poloska
fasza ez az "EU tagjai vagyunk " duma. Azokból az országokból könnyen beszélnek ahol nem él etnikum. Sarkozy anno szépen meg is mondta a frankót valamelyik (asszem luxemburgi) öregasszonynak. Meg is van a megoldás. Vigyük őket oda ahol megtűrik és nem olyan köcsög rasszisták mint mi magyarok. Kíváncsi lennék mit szólnának egyes nyugat-európai országokban ha megfognánk az összeset és odatelepítenénk 😉Egyébként is Mekkora agyhalott a jobbik hogy nem tűri hogy lassan a fejünkre szarnak. Dehát agyhalottak, szó se róla hiszen SobriJóska márpedig azt mondta. Meg van ez érvelve kérem.

És való igaz, ahogy Szobi is mondta, az embert a tettei jellemeznek, nem a hovatartozása. Ettől függetlenül én még egyszer sem haragudtam meg ha lemagyaroztak. 😊
És felháborító, hogy Ha az etnikummal történik véletlenül valami egyből jön a "rasszizmus" szöveg, most meg csúnya dolog kiemelni hogy cigány volt az illető.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 342 — Vikings fan
Sobri!
A Te véleményed annyit ér nekem, mint a lányom szaros pelenkája amit az előbb a kukába dobtam. Várj, annyit sem.Bazzani
Tudom, hogy a tényekre sosem voltak érveid. Hisz pont ezt írtam le az elöbb kicsit hosszabban.Sobri Jóska
Én egy dolgot remélek. Azt, hogy legközelebb valamelyik nőismerősöd lesz az a bizonyos "random nő".
Amúgy kerestem a hsz-odban a tényeket, de csak baromságokat találtam. Mondhatni a szokásos trollkodást, hogy tönkretedd ezt a fórumot.Bazzani
Kinek kívánod, hogy egy agresszív barom ölje meg? Anyámnak, nagynénémnek, húgomnak, esetleg a lányomnak? Vagy elég egy barátnő, szerető? És miért is pontosan? Mert egy számodra ismeretlen idegen (sőt, amennyit te értesz belőle egy troll) rá próbál világítani, hogy bután általánosítani butaság?
Csak azért kérdem, hogy empatikus és igazságos lelkivilágodról teljesebb képet festhess mindőnk számára, és megértsem, hogy miben vagy különb mint az az agyhalott, aki nem kívángat ilyeneket, hanem őrültebb pillanataiban meg is cselekszi.
Örülök, hogy te egyelőre megállsz a verbális agressziónál. De a lányod már így is, ennyitől is biztos büszke lesz az apjára.
Sobri Jóska
Mondjuk nem értem mitől jobb érvelés az hogy te leírod a véleményed mintha más leírja ?
Tényeket írsz amikor fogalmad sincs a problémával hiszen sosem éltél benne.
Én nem kívánom hogy támadják meg barátod/ismerősöd vagy akárkid, de a szép elefántcsont toronyból könnyű papolni, hogy nincs cigánybűnözés. Riportokban is volt szó róla hogy a környékbeliek félnek mert rossz környék lett.
Miskolcon költözz be a számozott utcákra vagy környékére, érezd milyen az amikor nagyanyád inkább rossz busszra szállt fel mert ki akartál rabolni. Érezd azt, hogy a paraszt cigány felszáll 30 fős családjával a villamosra bömbölteti a zenét, ordibál hogy kussoljá, meg késsel hadonászik mert nem tetszik neki valami és mikor a villamosvezető rászól majdnem megverik. Vagy mikor megállsz az autóval mert kiugrott a labda után a gyerek és igaz csak a labdát ütötted el, de kiszállsz,hogy jól van-e mire 40en akarják szétverni a fejed és 10 rendőrautó kell 2 percen belül hogy ne legyen gond.
Persze nem mind ilyen, de ezt a szaporodási és ingyenélési dolgot meg kell állítani mert egyszer tényleg kissebbségben leszünk saját országunkban...
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 152 — Axel Foley
Az a baj, hogy a börtönnek semmi elrettentő ereje nincs.
Olyan ellátást kapnak amiről sok dolgozó ember álmodni sem mer.
Egyik haverom az áruszállító a nagyfai börtönbe. Szoktam látni miket kapnak. Mars vagy Snickers ki mit szeret... Mert ugye nekik megfelelő kalóriamennyiséget kell elfogyasztani.

több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Eléggé szenzációhajhász dolog megemlíteni ezt a hírt ez a rész nélkül:

"...Mert az ilyen bejelentéseket nem is lehet valódi kezdményezésnek tekintetni, a jogi helyzet ugyanis teljesen egyértelmű, és kizárja, hogy Magyarország bevezesse a halálbüntetést. Az Európai Unió 2000 decemberében elfogadott, az Alapvető Jogok Chartája 2. Cikkének 2. pontja leszögezi: „senkit sem szabad halálra ítélni, sem kivégezni."

Magyarország korábban is elkötelezte magát két nemzetközi egyezménnyel arra, hogy tiltja a halálos ítéletek kimondását. Az 1950-ben elfogadott Római Egyezményként ismert, Emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről szóló megállapodás, valamint az ENSZ-ben 1989-ben elfogadott Polgári és Politikai Jogok Nemzetközi Egyezségokmánya hatálya is kiterjedt az országra, miután az előbbit 1995-ben, az utóbbit pedig mind a nyolc kiegészítő jegyzőkönyvével együtt az Európa Tanácsba való felvételünk után, 1993-ban ratifikálta az országgyűlés."

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 567
(Itt jegyzem meg, hogy azért ilyen az országunk államformája, berendezkedése, azért vagyunk az EU tagjai, köztársaság, azért nincs halálbüntetés, statáriális bíráskodás, stb. mert az ország többsége, törvényes keretek között így döntött. Úgy is mondhatnám, hogy így akartad, így akartuk.)

Sobri Jóska
Itt jegyzem meg h épp ma sikerült a Fideszen belüli kisgazda frakciónak kitalálnia h indítványozzák a halálbüntetés visszaállítását.empty taxi
páratlan hatalmat adna egy már így is ellenőrizhetetlen kormány kezébe... azért esküdt, bíró és hóhér ne legyen senki sem egy személyben egy papíron még demokratikus országban.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
(Itt jegyzem meg, hogy azért ilyen az országunk államformája, berendezkedése, azért vagyunk az EU tagjai, köztársaság, azért nincs halálbüntetés, statáriális bíráskodás, stb. mert az ország többsége, törvényes keretek között így döntött. Úgy is mondhatnám, hogy így akartad, így akartuk.)

Sobri Jóska
Itt jegyzem meg h épp ma sikerült a Fideszen belüli kisgazda frakciónak kitalálnia h indítványozzák a halálbüntetés visszaállítását.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Van ilyen? Hol? Mekkora találmány!Bazzani
rámész a felhasználóra és a kép alatt van egy némítás gomb, azt kell "on"-ra állítanikristof
Köszi. Jobb mint nővel. 😀

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Van ilyen? Hol? Mekkora találmány!Bazzani
rámész a felhasználóra és a kép alatt van egy némítás gomb, azt kell "on"-ra állítani
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 381 — #NoStress
Sobri!
A Te véleményed annyit ér nekem, mint a lányom szaros pelenkája amit az előbb a kukába dobtam. Várj, annyit sem.Bazzani
Tudom, hogy a tényekre sosem voltak érveid. Hisz pont ezt írtam le az elöbb kicsit hosszabban.Sobri Jóska
Én egy dolgot remélek. Azt, hogy legközelebb valamelyik nőismerősöd lesz az a bizonyos "random nő".
Amúgy kerestem a hsz-odban a tényeket, de csak baromságokat találtam. Mondhatni a szokásos trollkodást, hogy tönkretedd ezt a fórumot.Bazzani
Kinek kívánod, hogy egy agresszív barom ölje meg? Anyámnak, nagynénémnek, húgomnak, esetleg a lányomnak? Vagy elég egy barátnő, szerető? És miért is pontosan? Mert egy számodra ismeretlen idegen (sőt, amennyit te értesz belőle egy troll) rá próbál világítani, hogy bután általánosítani butaság?
Csak azért kérdem, hogy empatikus és igazságos lelkivilágodról teljesebb képet festhess mindőnk számára, és megértsem, hogy miben vagy különb mint az az agyhalott, aki nem kívángat ilyeneket, hanem őrültebb pillanataiban meg is cselekszi.
Örülök, hogy te egyelőre megállsz a verbális agressziónál. De a lányod már így is, ennyitől is biztos büszke lesz az apjára.

több mint 13 éve
Sobri!
javaslom a "némítás" funkciót, nekem használ 😊kristof
Sobri!
javaslom a "némítás" funkciót, nekem használ 😊kristof
Van ilyen? Hol? Mekkora találmány!

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Sobri!
javaslom a "némítás" funkciót, nekem használ 😊
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
sokat gondolkodtam hasznos e a némítás funkció, végre rájöttem! 😊

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Sobri!
Amúgy kerestem a hsz-odban a tényeket, de csak baromságokat találtam. Mondhatni a szokásos trollkodást, hogy tönkretedd ezt a fórumot.

több mint 13 éve
Sobri!
Tudom, hogy a tényekre sosem voltak érveid. Hisz pont ezt írtam le az elöbb kicsit hosszabban.

több mint 13 éve
Sobri!
A Te véleményed annyit ér nekem, mint a lányom szaros pelenkája amit az előbb a kukába dobtam. Várj, annyit sem.

több mint 13 éve
A rendszer hibája, hogy támogatja ezt a tolvajféreg nemdolgozó életmódot, meghogy nem basszák ki innen őket a picsába. Aki nem tud/akar alkalmazkodni annak viszontnemlátás.
Én egy dolgot szeretnék, biztonságban élni.Bazzani
Innen nézve úgy tűnik, hogy te nem tudsz/akarsz alkalmazkodni.
Nem tudsz alkalmazkodni ahhoz a tényhez, hogy 1-2-100, de még 500 esetből sem fogsz tudni helyesen általánosítani 500.000-800.000 emberre nézve.
Nem tudsz alkalmazkodni ahhoz, hogy az EU-ban élünk, és 2012-ben, és vannak bizonyos emberi, emberijogi, törvényi normák, melyekkel - akár sajnálod, akár nem - nem lehetséges senkit se kibaszni a picsába, és melyekkel kénytelen vagy azonosulni, ha Magyarország törvénytisztelő állampolgára akarsz lenni, és nem pedig bűnöző, aki megkérdőjelezi a törvényes eljárásokat, metódusokat. (Itt jegyzem meg, hogy azért ilyen az országunk államformája, berendezkedése, azért vagyunk az EU tagjai, köztársaság, azért nincs halálbüntetés, statáriális bíráskodás, stb. mert az ország többsége, törvényes keretek között így döntött. Úgy is mondhatnám, hogy így akartad, így akartuk.)
Nem tudsz alkalmazkodni a valóság azon szegmenséhez sem, hogy nem a kurucinfóhoz, Jobbikhoz hasonló agyhalottak manipulatív, gyűlölködő kommunikációja a többség hangja, ők csak egy nagyon harsány kisebbség.
Valójában te nem tudsz alkalmazkodni a többséghez, miközben ezt kéred számon a cigányoktól. Igen, a többséghez, ahhoz a többséghez, mely mint tömeg lehet nem túl okos szerinted, és egy felmérés szerint azt hiszi 1 millió zsidó, és duplaannyi cigány él közöttünk, mégsem akarja kiírtani, kibaszni, kizavarni őket, hiszen ha ezt akarná, akkor nem a Fidesznek lenne kétharmada, lenne Magyar Gárda, csendőrség, vagy Cigányvadász Kommandó is akár. De a többség ezt nem akarja, és ezt 4 évente egyértelműen ki is fejezi.
És végül: azt írod, hogy biztonságban szeretnél élni, miközben te fenyegetsz százezreket pusztán származásuk - és nem tetteik!- okán kibaszással.
Gondolom ez az ellentmondás nem zavar, mivel nem is látod, és egy teljesen iskolázatlan, agresszív, hülye ember (aki ugyan cigány származású, de ennek semmi köze sincs ahhoz, hogy épp aznap este dugni akart egy random nővel, aki szembejött vele az utcán, és aki nem akart vele, ezért megölte) brutális tettében is csak egy jó ürügyet látsz egy jó kis cigányozásra, aminek a tett indítékaihoz semmi köze sincs.
De biztosan ez az önként válallt dacos ellenállásod a valósággal szemben, alkalmazkodásképtelenséged a többségi társadalomhoz ad neked biztonságéerzetet, mert más magyarázat nem nagyon van, hogy mi egyéb hasznod származik belőle.

több mint 13 éve
Azért kíváncsi vagyok, hogy hányan engednétek át nyugodt szívvel a gyereketeket egy cigánytelepen? Pedig minden tízezredik rendes.
Ez csak egy álom. Mi integrálni akarjuk őket de ők nem akarnak a mi normáink szerint élni. És erre nem válasz, hogy a "magyarok között is van rossz ember". Nézz meg egy cigány bandát az utcán, diszkóban vagy akárcsak a strandon. Én láttam sajnos eleget, köszönöm nem kérek többet belőlük. Bazzani
Jó, de nyilván a normális cigányok nagy része nem a telepen él. Az, hogy törvényen kívüliek - mert sajnos azok -, az meg legalább annyira a rendszer hibája, mint az övék.szaba
A rendszer hibája, hogy támogatja ezt a tolvajféreg nemdolgozó életmódot, meghogy nem basszák ki innen őket a picsába. Aki nem tud/akar alkalmazkodni annak viszontnemlátás.
Én egy dolgot szeretnék, biztonságban élni.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 344
Azért kíváncsi vagyok, hogy hányan engednétek át nyugodt szívvel a gyereketeket egy cigánytelepen? Pedig minden tízezredik rendes.
Ez csak egy álom. Mi integrálni akarjuk őket de ők nem akarnak a mi normáink szerint élni. És erre nem válasz, hogy a "magyarok között is van rossz ember". Nézz meg egy cigány bandát az utcán, diszkóban vagy akárcsak a strandon. Én láttam sajnos eleget, köszönöm nem kérek többet belőlük. Bazzani
Jó, de nyilván a normális cigányok nagy része nem a telepen él. Az, hogy törvényen kívüliek - mert sajnos azok -, az meg legalább annyira a rendszer hibája, mint az övék.
több mint 13 éve
"A Halas Média riporterei hétfőn felkutatták Kelebián P. László anyjának a házát. Megmutatta a riportereknek férfi szobáját is, ott szexlapokat és rendőrségi behívókat is találtak. Az egyik papír alapján P. Lászlónak 2012. július 2-án kellett volna bevonulnia a kecskeméti börtönbe egy szabálysértési eljárás miatt. 20 napig lett volna elzárva, tehát a gyilkosság idején is bent kellett volna lennie. A Halas Média azt is megtudta, hogy a férfi novemberben szabadult legutóbb, előtte egy évig ült gépkocsi-feltörés miatt, azelőtt pedig 6 évig volt elzárva rablás miatt."

és mi, senki nem ment érte? nem keresték? Ez azért elég abszurd.... "majd bejön magától" vagy nem értem most...
több mint 13 éve
Ez csak egy álom. Mi integrálni akarjuk őket de ők nem akarnak a mi normáink szerint élni. És erre nem válasz, hogy a "magyarok között is van rossz ember". Nézz meg egy cigány bandát az utcán, diszkóban vagy akárcsak a strandon. Én láttam sajnos eleget, köszönöm nem kérek többet belőlük.

több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Van itt még valaki 100 kiló felett? Emberek?sutianap
114. de szerintem az elmúlt 20 évben én szedtem fel a legtöbbet, mivel kb 14 kiló voltam 😊

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nyílván vannak normális romák (mert ugye a cigány az sértő), de a nagy többség (over 80%) nem éppen az. Előbb-utóbb ebben az országban ki..szott nagy problémák lesznek, amit demokratikus eszközökkel igencsak problémás lesz megoldani.
több mint 13 éve
Na elkapták a pszichológus lány gyilkosát. Természetesen tetves cigány, mondjuk a környékből meg a piszkos munkából már előre lehetett sejteni. Természetesen a "független" média elfelejti közölni ezt az apró részletet, megnéztem az origót meg az indexet, még kitakart képet se, mert abból is látszana egyből. Index nagyvonalúan nem foglalkozik a kérdésről, az origó meg "Egy huszonhat éves magyar férfit gyanúsítanak"-al kezd....magyar ám a rühes kurva anyád... Bezzeg ha fordítva történne és adott esetben cigány lett volna az áldozat és magyar az elkövető... még New Yorkban is az újabb rasszista gyilkosságról írnának... felháborítónak tartom ezt a kettős mércét, jó lenne ha valahogy egyszer eltűnnének már ezek az újságírónak meg szerkesztőnek nevezett megélhetési szemetek a tömegtájékoztatás közeléből.Dub
ez sajnos olaj a tűzre, hogy cigány, mellesleg a retkesebb fajtából; se meló, se otthon, prostituált barátnő, büntetett előélet. Megint lesz mibe kapaszkodnia a szélsőjobbnak és lesz táptalaja a gyűlöletnek. Amadeus91
Persze ez is a szélsőjobb hibája.
Nem ezeké az állatoké akiket eltartunk ahelyett, hogy kiírtanánk őket vagy kizavarnánk mindet az országból. Persze mi szépen csendben tűrjük és rendes cigányokról álmodozunk.Bazzani
nem de általánosítani sem kell, hogy na de biztos az összes olyan...
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

www.youtube.com/watch?v=AYIgk-yLulI

Ez a szám abból az időből, amikor naponta vertek össze a cigányok Pécsett. Azóta sokkal több a joguk. Sokkal többen vannak. És most már a gyerekeim nincsenek biztonságban.

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Szerintetek akkor is ilyen felkapott lenne az ügy, ha nem ment volna facebookon a megosztó mozgalom?szaba
Nyilván nem, meg gondolom az is sokat nyomott a latban, hogy félig-meddig a rendőröknek kollégáról volt szó. Minden ilyen esetben ilyen intenzitással kellene eljárni, de őszintén szólva a mi agyonképzett rendőreinkről ezt nehezen tudom elképzelni.
kuruc ide vagy oda, ezt érdemes megnézni:
http://kuruc.info/r/6/98784/
Szvsz ez már mindennek a legalja. Eddig is tudtam, hogy egy alja szenny lap a Dunántúli napló és a hozzá tartozó bama.hu is, de ez még engem is meglepett. Azért szórakoznak az eredeti kép fényerejével, hogy ne látszódjon már messziről egyértelműen az elkövető származása (amit kb már mindenki tud). Ráadásul ilyen amatőr, balfasz módon. Inkább ne raktak volna ki semmit, mint origós vagy indexes elvbarátaik. Pontosan az ehhez hasonló "újságírói" dolgokon háborodtam fel a korábbi hsz-emben. Ráadásul szánalmas is, mert a menthetetlen próbálja menteni.