Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊
Szerintetek 187-188 centis magassághoz nagyon vékony a 80 kg? Hurka
szerintem gecidagadtnak szamit.Fake
maradok is az nba1.hun, oké 😊Hurka
szerintem inkabb orientalodj a gyakorikerdesek fele, ott tapasztalni ilyen szinvonalas kerdeseket 😀Fake
azért, mert egy ilyet megkérdeztem? 😊 szaba miért tudott mégis normálisan válaszolni? 😉 Hurka
Ez nem jó megközelítés. Tudhatnád, hogy fake milyen. 😀szaba
olyan ember aki keptelen megerteni, hogy miert egyszerubb hulyesegeket kerdezgetni, ahelyett h hasznalnank a google-keresot, amely segitsegevel szakerto emberek tomkelege adna valaszt felmerulo kerdesunkre.
több mint 13 éve
pc_x 943 — Red Fist
Pár nap és újra megindul majd. A távot nem kell növelni, csak minden nap mozogj ugye. Ha növelnéd az csak az állóképességed fejlesztené, a kilók nem mennének le gyorsabban.
30% edzés, 70% kaja. Csak arra figyelj, bármily nehéz is. Meglesz simán még a 75 is, az meg tökéletes. 6 után ne egyél nehezet, nekem így ment le régen.JC6
3-4óra körül ebédelek, onnantól csak müzlit eszek. Heti hatszor futok, egy teljes délután a kiscsajszié (a többi csak részben). Tudom, hogy megy majd lefelé, csak sok türelem kell hozzá.
De köszi a tanácsot.Bazzani
A múltkor írtam ezzel kapcsolatban a fórumra. Ha érdekel a dolog keress meg. Barátnőm dietetikus és foglalkozik ilyennel, mivel HMVHről származik, ezért néha jár is arra, ha gondolod egy tanácsadásra biztos ráér 😊

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 342
szerintem inkabb orientalodj a gyakorikerdesek fele, ott tapasztalni ilyen szinvonalas kerdeseket 😀Fake
azért, mert egy ilyet megkérdeztem? 😊 szaba miért tudott mégis normálisan válaszolni? 😉 Hurka
Ez nem jó megközelítés. Tudhatnád, hogy fake milyen. 😀
több mint 13 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
azért, mert egy ilyet megkérdeztem? 😊 szaba miért tudott mégis normálisan válaszolni? 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerintem inkabb orientalodj a gyakorikerdesek fele, ott tapasztalni ilyen szinvonalas kerdeseket 😀
több mint 13 éve
Attól függ. Ez teljesen alkatfüggő. Csontozat, testtömeg összetétel, ilyenek számítanak. Én 176/69 körül mozgok, kérdezd meg Rajnát, vékony vagyok-e.
több mint 13 éve
maradok is az nba1.hun, oké 😊
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
szerintem gecidagadtnak szamit.
több mint 13 éve
Szerintetek 187-188 centis magassághoz nagyon vékony a 80 kg?
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Mennyit futsz Bazza? Naponta?JC6
Úgy 5km-t. Meló mellett bőven elég, ott is talpalok bőven.Bazzani
Grat.
Én pont a másik véglet vagyok. Ha megennék egy lovat, akkor sem jönnének a kilók 😀.tüsi91
Úgy 25éves koromig én is olyan voltam.
Aztán szépen jöttek fel a kilók.
Amikor már túl sok volt a basztatásból (haverok, muterom) akkor kezdtem el dolgozni az ügyön.
Csináltam egy kis mini edzőtermet a garázsomban + futok minden nap.
Nagy eredménye nem lesz izmokban de lejött 9kiló három hónap alatt kb. Azóta stagnál fene egye meg. 😊Bazzani
(szoba)bicikli
1 perc megyek a sárga trikóért tempó, 1 perc örülök hogy élek tempó.
ez állítólag hatékonyan égeti a zsírt, bár olyan 7-8 párnál többet biztos ne csinálj első alkalmak során

JT Daniels fan
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Azt mondják, házasság után könnyű hízni. Kíváncsi leszek majd, mi igaz ebből. 😀szaba
Elkényelmesedik az ember az biztos.
Meg nem is adsz annyira a külsődre, mint előtte amikor "jól kellett kinézni" a csajozáshoz.
Én is a házasság után kezdtem el drasztikusan hízni.
Anyósom és apósom nem mellesleg konyhazseni.Bazzani
nemcsak, +10év = +10 kiló, kábé ilyenre számíthatsz, normál esetben ennyit romlik az anyagcsere hatékonysága.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 152 — Axel Foley
Azt mondják, házasság után könnyű hízni. Kíváncsi leszek majd, mi igaz ebből. 😀szaba
Elkényelmesedik az ember az biztos.
Meg nem is adsz annyira a külsődre, mint előtte amikor "jól kellett kinézni" a csajozáshoz.
Én is a házasság után kezdtem el drasztikusan hízni.
Anyósom és apósom nem mellesleg konyhazseni.

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Minden... 😀 😀
több mint 13 éve
Pár nap és újra megindul majd. A távot nem kell növelni, csak minden nap mozogj ugye. Ha növelnéd az csak az állóképességed fejlesztené, a kilók nem mennének le gyorsabban.
30% edzés, 70% kaja. Csak arra figyelj, bármily nehéz is. Meglesz simán még a 75 is, az meg tökéletes. 6 után ne egyél nehezet, nekem így ment le régen.JC6
3-4óra körül ebédelek, onnantól csak müzlit eszek. Heti hatszor futok, egy teljes délután a kiscsajszié (a többi csak részben). Tudom, hogy megy majd lefelé, csak sok türelem kell hozzá.
De köszi a tanácsot.

több mint 13 éve
Azt mondják, házasság után könnyű hízni. Kíváncsi leszek majd, mi igaz ebből. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
30% edzés, 70% kaja. Csak arra figyelj, bármily nehéz is. Meglesz simán még a 75 is, az meg tökéletes. 6 után ne egyél nehezet, nekem így ment le régen.
több mint 13 éve
Grat.
Én pont a másik véglet vagyok. Ha megennék egy lovat, akkor sem jönnének a kilók 😀.tüsi91
Úgy 25éves koromig én is olyan voltam.
Aztán szépen jöttek fel a kilók.
Amikor már túl sok volt a basztatásból (haverok, muterom) akkor kezdtem el dolgozni az ügyön.
Csináltam egy kis mini edzőtermet a garázsomban + futok minden nap.
Nagy eredménye nem lesz izmokban de lejött 9kiló három hónap alatt kb. Azóta stagnál fene egye meg. 😊

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Grat.
Én pont a másik véglet vagyok. Ha megennék egy lovat, akkor sem jönnének a kilók 😀.
több mint 13 éve
Úgy 5km-t. Meló mellett bőven elég, ott is talpalok bőven.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mennyit futsz Bazza? Naponta?
több mint 13 éve
Biztos, hogy mindent ő tesz?szaba
Szerintem ne ingereld az alvó oroszlánt 😊 Ott van inkább a némítás funkció.Rataxes
Bazzaninak mi köze van ehhez? 😊iktriad
Nekem mindenhez közöm van. 😀

És,hogy ontopik is legyek:
Sikerült lefogynom (sok futás, diéta, edzés, foci) 89ről 80kg-ra. 76-77 kg a cél,de két hete egy kibaszott grammot nem mozdul lefelé. Egye meg a fene.Bazzani
bal kéz?sutianap
Vágjam le? 😀
Inkább növelek valamicskét a futott távolságon.

több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 740 — capitaine du château de Vienne 1487
Szerintem ne ingereld az alvó oroszlánt 😊 Ott van inkább a némítás funkció.Rataxes

Sikerült lefogynom (sok futás, diéta, edzés, foci) 89ről 80kg-ra. 76-77 kg a cél,de két hete egy kibaszott grammot nem mozdul lefelé. Egye meg a fene.Bazzani
bal kéz?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve

Sikerült lefogynom (sok futás, diéta, edzés, foci) 89ről 80kg-ra. 76-77 kg a cél,de két hete egy kibaszott grammot nem mozdul lefelé. Egye meg a fene.

több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 956 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bazzaninak mi köze van ehhez? 😊
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 229 — Eagles fan
Szerintem ne ingereld az alvó oroszlánt 😊 Ott van inkább a némítás funkció.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)