Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 13 éve
Arról nem beszélve, hogy ha megnézed, ez nem egy mentőautó, hanem egy betegszállító. Nem mondom, hogy én rátenném, ha ez lenne a munkám, de nem egy megkülönböztető jelzést használó mentő van a képen. A KRESZ meg mindenkire vonatkozik.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Látom Münchenbe pár héttel később jutnak el a hírek 😀
több mint 13 éve
Szerintem interval-jellegű edzéssel (mint amit eaglesmcnabb írt) is lehet zsírt veszíteni, az a lényeg, hogy annyit mozogj, amivel több kalóriát használj fel, mint amit beviszel.jó az kezdésnek 7-8 pár az már egy negyed óra. szépen fokozatosan megvan az a félóra 😀1 perc megyek a sárga trikóért tempó, 1 perc örülök hogy élek tempó.Erről hol hallottál?
ez állítólag hatékonyan égeti a zsírt, bár olyan 7-8 párnál többet biztos ne csinálj első alkalmak soránHabi
Mert én mindenhol azt olvastam eddig, hogy zsírégetésre hosszú, 30 perc fölötti egyenletes tempójú edzés szükséges közepes intenzitással.Schleck
de amúgy igazad van, fasznak sem kell a kötött izomzat 😛
eaglesmcnabb
[Egyébiránt nem negyedóra kellene hogy legyen az a 7-8 pár sem (bemelegítés nélkül vagy egy perc bemelegítéssel kezded a "sárga trikós" tempót?)].
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
jó az kezdésnek 7-8 pár az már egy negyed óra. szépen fokozatosan megvan az a félóra 😀1 perc megyek a sárga trikóért tempó, 1 perc örülök hogy élek tempó.Erről hol hallottál?
ez állítólag hatékonyan égeti a zsírt, bár olyan 7-8 párnál többet biztos ne csinálj első alkalmak soránHabi
Mert én mindenhol azt olvastam eddig, hogy zsírégetésre hosszú, 30 perc fölötti egyenletes tempójú edzés szükséges közepes intenzitással.Schleck
de amúgy igazad van, fasznak sem kell a kötött izomzat 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Attól függ. Ez teljesen alkatfüggő. Csontozat, testtömeg összetétel, ilyenek számítanak. Én 176/69 körül mozgok, kérdezd meg Rajnát, vékony vagyok-e.szabaA sprintermezőnyben satnyának tűntél 😛
több mint 13 éve
1 perc megyek a sárga trikóért tempó, 1 perc örülök hogy élek tempó.Erről hol hallottál?
Mert én mindenhol azt olvastam eddig, hogy zsírégetésre hosszú, 30 perc fölötti egyenletes tempójú edzés szükséges közepes intenzitással.
több mint 13 éve
Akkor ide most szemétség beírni az én 186cm/67kilóm?Matthew99Az hát... 😀 😀
több mint 13 éve
187 cm mellé 71-73 kg. S vékony vagyok. 😀. De fater is ilyen volt, meg még páran az ősök közül 😀.
több mint 13 éve
Akkor ide most szemétség beírni az én 186cm/67kilóm?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Van itt még valaki 100 kiló felett? Emberek?sutianap105 vagyok a 188 centimhez, de dolgozok az ügyön h leadjak belőle 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Én is 98-nál tartok /182 cm. Annó a verseny súlyom (kb. 30 éve) 65 kg volt...Van itt még valaki 100 kiló felett? Emberek?sutianapéppenhogynem, 95-nél megálltam.shawnka
több mint 13 éve

Csikosbe

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Ippeg most néztem be a huszévekori képemet, alig ütöttem a hetvenet, és sokkal többet zabáltam. Ám a nők hajkurászása meg a kocsimentes élet és a rúpótlanság kidob egy másfeles szorzót. S emlékszem simán begyűrtem egy kacsát, mostmeg elvagyok a combjával.

több mint 13 éve
Én jelenleg 103 vagyok a 183 centimhez, de én is épp súlycsökkentéssel próbálkozom. 108-ról kezdtem május közepe tájékán. Az ideális 80-85-től még igen messze vagyok, talán majd jövőre 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Van itt még valaki 100 kiló felett? Emberek?sutianapbőven, és nem is vagyok hozzá 210 cm 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Van itt még valaki 100 kiló felett? Emberek?sutianapéppenhogynem, 95-nél megálltam.
több mint 13 éve
Van itt még valaki 100 kiló felett? Emberek?

több mint 13 éve
ha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊Hali! Szerintem nem. Bár nyilván most magamból indulok ki, én 192 cm vagyok és 80 kg, és szerintem nem vagyok vékony. 😀 Bár most azon talpalok, hogy egy kis izom feljöjjön. 😀
Szerintetek 187-188 centis magassághoz nagyon vékony a 80 kg? Hurka
több mint 13 éve
jó tudni, hogy oda is szoktam írogatni 😊problema egy szal se. remelem nem gazoltam azert nagyon a lelkedbe mr. nb1.hu 😉Fakebocs király 😉Hurkaolyan ember aki keptelen megerteni, hogy miert egyszerubb hulyesegeket kerdezgetni, ahelyett h hasznalnank a google-keresot, amely segitsegevel szakerto emberek tomkelege adna valaszt felmerulo kerdesunkre. FakeEz nem jó megközelítés. Tudhatnád, hogy fake milyen. 😀szabaazért, mert egy ilyet megkérdeztem? 😊 szaba miért tudott mégis normálisan válaszolni? 😉 Hurkaszerintem inkabb orientalodj a gyakorikerdesek fele, ott tapasztalni ilyen szinvonalas kerdeseket 😀Fakemaradok is az nba1.hun, oké 😊Hurkaha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊szerintem gecidagadtnak szamit.Fake
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sikerult rajonnod ? gratulalok 😀problema egy szal se. remelem nem gazoltam azert nagyon a lelkedbe mr. nb1.hu 😉FakeAkkor kijelenthető, hogy nincs szükség a kérdések topikra sem.szaba
több mint 13 éve
problema egy szal se. remelem nem gazoltam azert nagyon a lelkedbe mr. nb1.hu 😉FakeAkkor kijelenthető, hogy nincs szükség a kérdések topikra sem.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
problema egy szal se. remelem nem gazoltam azert nagyon a lelkedbe mr. nb1.hu 😉bocs király 😉Hurkaolyan ember aki keptelen megerteni, hogy miert egyszerubb hulyesegeket kerdezgetni, ahelyett h hasznalnank a google-keresot, amely segitsegevel szakerto emberek tomkelege adna valaszt felmerulo kerdesunkre. FakeEz nem jó megközelítés. Tudhatnád, hogy fake milyen. 😀szabaazért, mert egy ilyet megkérdeztem? 😊 szaba miért tudott mégis normálisan válaszolni? 😉 Hurkaszerintem inkabb orientalodj a gyakorikerdesek fele, ott tapasztalni ilyen szinvonalas kerdeseket 😀Fakemaradok is az nba1.hun, oké 😊Hurkaha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊szerintem gecidagadtnak szamit.Fake
több mint 13 éve
bocs király 😉olyan ember aki keptelen megerteni, hogy miert egyszerubb hulyesegeket kerdezgetni, ahelyett h hasznalnank a google-keresot, amely segitsegevel szakerto emberek tomkelege adna valaszt felmerulo kerdesunkre. FakeEz nem jó megközelítés. Tudhatnád, hogy fake milyen. 😀szabaazért, mert egy ilyet megkérdeztem? 😊 szaba miért tudott mégis normálisan válaszolni? 😉 Hurkaszerintem inkabb orientalodj a gyakorikerdesek fele, ott tapasztalni ilyen szinvonalas kerdeseket 😀Fakemaradok is az nba1.hun, oké 😊Hurkaha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊szerintem gecidagadtnak szamit.Fake
több mint 13 éve
ha már így témába jött, de off is egy kicsit 😊én 183-hoz 70 vagyok és pont fasza. 😛
na jó nem, de lassan az lesz 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!