Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Nekem erősen karcolja a igazságérzetemet és nem fogom a ferdítéseket és hazugságokat szó nélkül hagyni. Rájuk hagyni ezeket a dolgokat olyan mint igazat adni nekik.De nem tudsz vele mit csinálni, nem? Akkor mi a ráknak kell gyűlölködni, meg gyűlöletet szítani? Ez van, el kell fogadni. Persze most nem rád célzok.JC6Oly könnyű a számítógép elől, messze a határtól okoskodni....JC6kit érdekel mennyire vagy a határtól. Szlovákia az űrből is annyira fantasy nation mint a komáromi híd közepéről.
Pedig én aztán nehezen vagyok vádolható nacionalizmussalharomt
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
Nyitott vagyok mindenféle felvilágosításra (a személyeskedésre nem annyira)Oly könnyű a számítógép elől, messze a határtól okoskodni....JC6Északi szomszédaink kapcsán még egy észrevétel: a kettőskereszt a keresztény király hatalmát jelképezi. Először Szent Lászó használta, hangsúlyozva ezzel apostoli királyi státuszát (ami jogokkal és a pápa felé kötelezettségekkel járt) az ország és hatalma stabilizálása érdekében, ugyanezért igyekeztek minél több korai keresztény magyart szentté avatni (Szent István, Imre, Gellért), így a keresztény Magyarország nyugaton is elismert állammá válhatott. Kiváncsi vagyok mit keres viszont a szlovánok címerében...A szlovákok szerint azokat mi loptuk. A kettős kereszttel a történelmükön egy bő ezeréves lyukat is befoltoztak (szerintük).atapapa
gyeek
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
De nem tudsz vele mit csinálni, nem? Akkor mi a ráknak kell gyűlölködni, meg gyűlöletet szítani? Ez van, el kell fogadni. Persze most nem rád célzok.kit érdekel mennyire vagy a határtól. Szlovákia az űrből is annyira fantasy nation mint a komáromi híd közepéről.A szlovákok szerint azokat mi loptuk. A kettős kereszttel a történelmükön egy bő ezeréves lyukat is befoltoztak (szerintük).atapapaOly könnyű a számítógép elől, messze a határtól okoskodni....JC6
Pedig én aztán nehezen vagyok vádolható nacionalizmussalharomt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kit érdekel mennyire vagy a határtól. Szlovákia az űrből is annyira fantasy nation mint a komáromi híd közepéről.Oly könnyű a számítógép elől, messze a határtól okoskodni....JC6Északi szomszédaink kapcsán még egy észrevétel: a kettőskereszt a keresztény király hatalmát jelképezi. Először Szent Lászó használta, hangsúlyozva ezzel apostoli királyi státuszát (ami jogokkal és a pápa felé kötelezettségekkel járt) az ország és hatalma stabilizálása érdekében, ugyanezért igyekeztek minél több korai keresztény magyart szentté avatni (Szent István, Imre, Gellért), így a keresztény Magyarország nyugaton is elismert állammá válhatott. Kiváncsi vagyok mit keres viszont a szlovánok címerében...A szlovákok szerint azokat mi loptuk. A kettős kereszttel a történelmükön egy bő ezeréves lyukat is befoltoztak (szerintük).atapapa
gyeek
Pedig én aztán nehezen vagyok vádolható nacionalizmussal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt adom.gyeek: minek írjak? 1. senki nem ért velem egyet, 2. lehülyéztek.Én sem szeretem a Vona-vonalat túzottan, ahogy általában nem szeretem a népet vadító gyűlölet-politikán alapuló formációkat. Tekintve viszont a környezetet be kell hogy lássam hogy van létjogosultságuk. A társadalmi elkeseredés mutatója, hogy most szóhoz jutottak. A hülyézés viszont akkor járna, ha azzal értenél egyet, hogy Vona miatt egy olyan magyargyűlölő fórumon esedeznél bocsánatért mint az féreg dgabor8, de gondolom ezt te se így gondolod. Amúgy meg ahogy fent elhangzott, van még 999 dolog amivel az országnak sikerül magát lejáratnia, ez az 1000. az álszent és képmutató gyűlölködők vesszőparipája.gyeek
Igenis vonáék lejáratják az országot. Többet nem írok, mert tiszteletben tartom a véleményeteket, és senki nem szeretnék megbántani, legfőképp nem szeretnék vitát generálni.JC6
több mint 14 éve
ööö... te szegény áldozat? :/Oly könnyű a számítógép elől, messze a határtól okoskodni....JC6Északi szomszédaink kapcsán még egy észrevétel: a kettőskereszt a keresztény király hatalmát jelképezi. Először Szent Lászó használta, hangsúlyozva ezzel apostoli királyi státuszát (ami jogokkal és a pápa felé kötelezettségekkel járt) az ország és hatalma stabilizálása érdekében, ugyanezért igyekeztek minél több korai keresztény magyart szentté avatni (Szent István, Imre, Gellért), így a keresztény Magyarország nyugaton is elismert állammá válhatott. Kiváncsi vagyok mit keres viszont a szlovánok címerében...A szlovákok szerint azokat mi loptuk. A kettős kereszttel a történelmükön egy bő ezeréves lyukat is befoltoztak (szerintük).atapapa
gyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 14 éve
gyeek: minek írjak? 1. senki nem ért velem egyet, 2. lehülyéztek.Én sem szeretem a Vona-vonalat túzottan, ahogy általában nem szeretem a népet vadító gyűlölet-politikán alapuló formációkat. Tekintve viszont a környezetet be kell hogy lássam hogy van létjogosultságuk. A társadalmi elkeseredés mutatója, hogy most szóhoz jutottak. A hülyézés viszont akkor járna, ha azzal értenél egyet, hogy Vona miatt egy olyan magyargyűlölő fórumon esedeznél bocsánatért mint az féreg dgabor8, de gondolom ezt te se így gondolod. Amúgy meg ahogy fent elhangzott, van még 999 dolog amivel az országnak sikerül magát lejáratnia, ez az 1000. az álszent és képmutató gyűlölködők vesszőparipája.
Igenis vonáék lejáratják az országot. Többet nem írok, mert tiszteletben tartom a véleményeteket, és senki nem szeretnék megbántani, legfőképp nem szeretnék vitát generálni.JC6
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Oly könnyű a számítógép elől, messze a határtól okoskodni....Északi szomszédaink kapcsán még egy észrevétel: a kettőskereszt a keresztény király hatalmát jelképezi. Először Szent Lászó használta, hangsúlyozva ezzel apostoli királyi státuszát (ami jogokkal és a pápa felé kötelezettségekkel járt) az ország és hatalma stabilizálása érdekében, ugyanezért igyekeztek minél több korai keresztény magyart szentté avatni (Szent István, Imre, Gellért), így a keresztény Magyarország nyugaton is elismert állammá válhatott. Kiváncsi vagyok mit keres viszont a szlovánok címerében...A szlovákok szerint azokat mi loptuk. A kettős kereszttel a történelmükön egy bő ezeréves lyukat is befoltoztak (szerintük).atapapa
gyeek
több mint 14 éve
Északi szomszédaink kapcsán még egy észrevétel: a kettőskereszt a keresztény király hatalmát jelképezi. Először Szent Lászó használta, hangsúlyozva ezzel apostoli királyi státuszát (ami jogokkal és a pápa felé kötelezettségekkel járt) az ország és hatalma stabilizálása érdekében, ugyanezért igyekeztek minél több korai keresztény magyart szentté avatni (Szent István, Imre, Gellért), így a keresztény Magyarország nyugaton is elismert állammá válhatott. Kiváncsi vagyok mit keres viszont a szlovánok címerében...A szlovákok szerint azokat mi loptuk. A kettős kereszttel a történelmükön egy bő ezeréves lyukat is befoltoztak (szerintük).
gyeek
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
rászisták vagytok. mohácsi viktória hiteles személyiség.mint ahogy a már meglágyult agyú 145 éves Konrád György is a spiegelben.
Az a baj, hogy MO egyébként is lejáratja magát mindenki előtt, nem kellenek ezek a tuskók. De legfőképpen nem kell foglalkozni velük.
több mint 14 éve
szánalmas egy nőszemély...Hasonlót tudnék még említeni, a neve (szerncsére) nem jut eszembe, jelenleg Brüsszel körnéyékén tevékenykedik a hölgy és a cigány jogvédelem bajnoka, nem mellesleg Magyarország kiemelkedő lejáratója. Vele pár hónapja megtörtént az a vicces eset, hogy a belga rendőr leállította a bazinagy Mercijében és nem akarta neki elhinni, hogy az a saját autója, azt hite lopott. Szóval ennyit a védencei imidzséről külföldön.gyeekNem rá gondolsz?
http://en.wikipedia.org/wiki/Vikt%C3%B3ria_Moh%C3%A1csiMatthew99
a fentiekhez hozzászólva csak annyit, hogy nem hiszem hogy Vonáék lejáratnák az országot...van még itt kismillió ember aki jobban ért ahhoz...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Hasonlót tudnék még említeni, a neve (szerncsére) nem jut eszembe, jelenleg Brüsszel körnéyékén tevékenykedik a hölgy és a cigány jogvédelem bajnoka, nem mellesleg Magyarország kiemelkedő lejáratója. Vele pár hónapja megtörtént az a vicces eset, hogy a belga rendőr leállította a bazinagy Mercijében és nem akarta neki elhinni, hogy az a saját autója, azt hite lopott. Szóval ennyit a védencei imidzséről külföldön.gyeekNem rá gondolsz?
http://en.wikipedia.org/wiki/Vikt%C3%B3ria_Moh%C3%A1csi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
gyeek: minek írjak? 1. senki nem ért velem egyet, 2. lehülyéztek.Igenis vonáék lejáratják az országot. Többet nem írok, mert tiszteletben tartom a véleményeteket, és senki nem szeretnék megbántani, legfőképp nem szeretnék vitát generálni.
több mint 14 éve
Északi szomszédaink kapcsán még egy észrevétel: a kettőskereszt a keresztény király hatalmát jelképezi. Először Szent Lászó használta, hangsúlyozva ezzel apostoli királyi státuszát (ami jogokkal és a pápa felé kötelezettségekkel járt) az ország és hatalma stabilizálása érdekében, ugyanezért igyekeztek minél több korai keresztény magyart szentté avatni (Szent István, Imre, Gellért), így a keresztény Magyarország nyugaton is elismert állammá válhatott. Kiváncsi vagyok mit keres viszont a szlovánok címerében... Én egyet értek vele a rosszabbikkal kapcsolatban.JC6Pontosan mivel is? Hogy Vona és a fasiszta oldal legkésőbb 10 éven belül "visszafoglalná az összes környező orságot fegyveres erővel?" Kicsit rezeg a léc ennek a kivitelezésével. De ha egy pillanatra is szégyellnéd magyarságod Vona & co miatt, gondolj csaj Johnny Slotára.
A másik, hogy jó lenne ha a magyar képes lenne a belpolitikáját az országon belül tartani. Undorító amit ez a húgyagyú kis farok közölt, nyilvánvalóan egy elkeseredett baloldali szavazó aki béna angolsággal megy sírni ezekhez a gyűlölkdő álszent patkányokhoz. Hasonlót tudnék még említeni, a neve (szerncsére) nem jut eszembe, jelenleg Brüsszel körnéyékén tevékenykedik a hölgy és a cigány jogvédelem bajnoka, nem mellesleg Magyarország kiemelkedő lejáratója. Vele pár hónapja megtörtént az a vicces eset, hogy a belga rendőr leállította a bazinagy Mercijében és nem akarta neki elhinni, hogy az a saját autója, azt hite lopott. Szóval ennyit a védencei imidzséről külföldön.
több mint 14 éve
korrektKezdjük ott hogy a magyar ember a fasizmust összekeveri a nácizmussal, ami alapból hatalmas hiba.De miért, van, fetomy?_😊természetesen van fasiszta, a környezetemben is akad 1-2, sőt nem is kell olyan messzire menni, de a fasizmust ne keverjük már a rasszizmussal 😊...eaglesmcnabb
Teljesen függetlenül a témától én még nem találkoztam eggyel sem. Persze láttam már buszon bakancsos, feketekabátos, kopasz majmot, sörrel a kezében, aki osztotta az észt a néger figuráról, de bocsánat, nekem ettől még nem lesz valaki fasiszta. Mivel az illető maga se tudja, hogy mi az.kishaszi
Az original olasz fasizmus nem volt rasszista, azt a német szövetség hozta magával később.
Szóval alapvetően elbaszott dolog a fasiszta terminus technicust használni amiatt, mert valaki zsidózik/cigányozik/arabozik/sárgázik.
ezt a két dolgot még a marxista-leninista történetírás mosta össze, amin ugye az élő magyar emberek 95%a nevelkedett illetve talán még nevelkedik is magyar bálint áldásos tevékenysége miattharomt
de a kettőt szétválasztására a magyar közgondolkodás már soha - vagy legalábbis belátható időn belül - nem lesz képes.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kezdjük ott hogy a magyar ember a fasizmust összekeveri a nácizmussal, ami alapból hatalmas hiba.De miért, van, fetomy?_😊természetesen van fasiszta, a környezetemben is akad 1-2, sőt nem is kell olyan messzire menni, de a fasizmust ne keverjük már a rasszizmussal 😊...eaglesmcnabb
Teljesen függetlenül a témától én még nem találkoztam eggyel sem. Persze láttam már buszon bakancsos, feketekabátos, kopasz majmot, sörrel a kezében, aki osztotta az észt a néger figuráról, de bocsánat, nekem ettől még nem lesz valaki fasiszta. Mivel az illető maga se tudja, hogy mi az.kishaszi
Az original olasz fasizmus nem volt rasszista, azt a német szövetség hozta magával később.
Szóval alapvetően elbaszott dolog a fasiszta terminus technicust használni amiatt, mert valaki zsidózik/cigányozik/arabozik/sárgázik.
ezt a két dolgot még a marxista-leninista történetírás mosta össze, amin ugye az élő magyar emberek 95%a nevelkedett illetve talán még nevelkedik is magyar bálint áldásos tevékenysége miatt
több mint 14 éve
De miért, van, fetomy?_😊természetesen van fasiszta, a környezetemben is akad 1-2, sőt nem is kell olyan messzire menni, de a fasizmust ne keverjük már a rasszizmussal 😊...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Srácok, én sokat nem láttam eddig az x faktorból, de kb. ennyi jött le belőle.Az amelyik hangosabb 😀
A mond valamit, B azt mondja nem így van. C azt mondja, hogy van igazsága A-nak, de tulajdonképpen A és B se beszél jót, majd jön D, aki beszól mindhármuknak.
Na, akkor ki a szakértő:?😀😀😀kishaszi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Srácok, én sokat nem láttam eddig az x faktorból, de kb. ennyi jött le belőle.A mond valamit, B azt mondja nem így van. C azt mondja, hogy van igazsága A-nak, de tulajdonképpen A és B se beszél jót, majd jön D, aki beszól mindhármuknak.
Na, akkor ki a szakértő:?😀😀😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Sajnos tegnap a pénz döntött,ha a produkciókat nézzük akkor egyértelműen a szinesvirág kinézetű csajnak kellett volna továbbmenni.Megesik az ilyen. Pedig igen gyengék voltak. Hamisak és szét is csúsztak. De nem aggódok mert erős a mezőny nekik és végtelenségig apuci se tarthat ki.Matthew99LOL apucinak hosszú kezei vannak...fetomyAzért finom elszólás volt Gesztitől, hogy "amúgy a család nagy barátja vagyok" 😐F.Schleck
Amúgy Király L. Norbi dalválasztása telitalálat volt (eddig mindkettő), remélem nem bohócot akarnak belőle csináltatni (Gesztivel az élen...) hanem énekest.
több mint 14 éve
De miért, van, fetomy?_😊Teljesen függetlenül a témától én még nem találkoztam eggyel sem. Persze láttam már buszon bakancsos, feketekabátos, kopasz majmot, sörrel a kezében, aki osztotta az észt a néger figuráról, de bocsánat, nekem ettől még nem lesz valaki fasiszta. Mivel az illető maga se tudja, hogy mi az.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Én egyet értek vele a rosszabbikkal kapcsolatban.JC6Azt tudjuk. Vona Gábor igazából Hitler álruhában.
kishaszi: nem azt mondtam, hogy az illető fasiszta. Hanem össze-vissza vádolja az egész országot, hogy itt mindenki undorító fasiszta, a cigányok meg lopnak és nem dolgoznak, aztán a végére odateszi, hogy ő bizony nem fasiszta, csak a tényeket közli.. Ez kábé olyan,mintha kijelentem, hogy minden cigány büdös, lop, gyilkos, satöbbi, majd hozzáteszem, hogy nem vagyok rasszista, csak a tényeket közlöm. Szóval hogy ilyen alapon, akiket ő fasisztának nevez (=magyar emberek), ugyanígy kimondhatják ezt a mondatot, és hopp nincs is fasiszta magyar ember.
több mint 14 éve
És? Attól, hogy valakire rámondjuk, hogy fasiszta, még nem lesz az. Mondjuk épp nem tudom mi a vita tárgya én csak erre a fasiszta nem fasiszta, hanem tény dologra reagáltam, mivel én még szeretnék látni egyet egyelőre és elbeszélgetni vele, hogy véleményt alkothassak😊 Nekem sajnos nem elég, hogy ráolvassuk valaki fejére, hogy fasiszta.attól hogy valaki valamit határozottabban állít, még nem lesz tény, csupán véleményJJ Tiller"Now, I am not fascist, I am trying to tell the FACTS." Legjobb mondat 😊 Szerintem akármelyik fasisztát megkérdezed, mind azt mondja, hogy ő nem fasiszta, csak a tényeket mondja.. 😀fetomyEz mekkora hülyeség😊))kishaszi
több mint 14 éve
attól hogy valaki valamit határozottabban állít, még nem lesz tény, csupán vélemény"Now, I am not fascist, I am trying to tell the FACTS." Legjobb mondat 😊 Szerintem akármelyik fasisztát megkérdezed, mind azt mondja, hogy ő nem fasiszta, csak a tényeket mondja.. 😀fetomyEz mekkora hülyeség😊))kishaszi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én egyet értek vele a rosszabbikkal kapcsolatban.