Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla
 www.origo.hu/nagyvilag/20201016-lefejeztek-egy-ferfit-parizs-kozelebe.html
 www.origo.hu/nagyvilag/20201014-bunbandak-raboljak-ki-manhattan-luxusboltjait-az-aldozatok-a-rasszizmus-vadjatol-felnek.html
Kibaszott egy világban élünk... 😵
nagir
Én a 2.-at nem tudom elképzelni. Többször voltam NY-ban, volt szerencsém ezekhez a boltokhoz is, többségében ráadásul fekete biztonsági emberekkel, meg amúgy is ezek az 5. sugárúton levő boltok, meg áruházakban lévők annyira szem előtt vannak, egy csomó rendőrrel, hogy elképzelhetetlennek tartom. Persze, hogy sok szörnyűség van az biztos, de a New York Post most nagyon tolja ezt a vonalat.
Sajnos az első eset megtörtént. Borzalom, de Franciaországban ez valahogy kezelhetetlenné vált. Nem tudom miért, vajon 10-20 éve csak nem jutottak el ilyen hírek ide, vagy nem mutogattak Mohamed karikatúrákat az iskolában?
Pedig már akkor is rengeteg volt a bevándorló ott.
Klaci79
Van abban valami amit írsz, mondom ezt úgy, hogy én is voltam Amerikában párszor és Manhattanben is '12-'13-ban...✔️

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 893 — The Mathematician
 www.origo.hu/nagyvilag/20201014-bunbandak-raboljak-ki-manhattan-luxusboltjait-az-aldozatok-a-rasszizmus-vadjatol-felnek.html
nagir
Én a 2.-at nem tudom elképzelni. Többször voltam NY-ban, volt szerencsém ezekhez a boltokhoz is, többségében ráadásul fekete biztonsági emberekkel, meg amúgy is ezek az 5. sugárúton levő boltok, meg áruházakban lévők annyira szem előtt vannak, egy csomó rendőrrel, hogy elképzelhetetlennek tartom. Persze, hogy sok szörnyűség van az biztos, de a New York Post most nagyon tolja ezt a vonalat.
Sajnos az első eset megtörtént. Borzalom, de Franciaországban ez valahogy kezelhetetlenné vált. Nem tudom miért, vajon 10-20 éve csak nem jutottak el ilyen hírek ide, vagy nem mutogattak Mohamed karikatúrákat az iskolában?
Klaci79
elég sok luois rossmann-t nézek, én se hiszem el

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 971
nagir
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 521 — Bla, bla, bla

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 305 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 telex.hu/belfold/2020/10/16/pinter-sandor-meghallgatas-sikloernyos-baleset-hiba

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 664 — Grady Judd fan
 index.hu/belfold/2020/10/15/lazar_a_cigiaremeles_olyan_mint_egy_vedooltas/

Életmentés... 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Ha már a bulvárnál tartunk. Teljesen összeomlottam...
"Berki Krisztián bevallotta, hogy egy szó sem volt igaz a herevasalós sztorijából, valójában soha nem csináltak rajta ilyen beavatkozást."
 propeller.hu/szorakozas/3584999-kamu-volt-atvertek-egesz-orszagot-berki-soha-nem?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
nagylaza
Ezt már évek óta mondja Puzsér, most a perük kapcsán is többször előjött.
Sobri Jóska
Ezek szerint Puzsér és Berki pereskedett. Szépen vagyunk. (Meg se merem kérdezni, hogy ki győzött...)
nagylaza
Még zajlik, messze még a vége.
De gondolom ennek kapcsán kellett most Berkinek önbevallani.
Amúgy sok értelmiségi ódzkodik a bulvártól, de én szeretem a trasht (lehet nem is vagyok ilyeténképp klasszikus értelmiségi), módfelett szórakoztató tud lenni, és végtelen a tárháza youtubeon.
Sobri Jóska
hát nem tudom....
laza kikapcsolódó szórakozásnak ez pl kiváló trash bulvár helyett...😉

www.youtube.com/watch?v=M1uDf7snfV0
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 305 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 index.hu/belfold/2020/10/13/egy_piroson_athalado_domper_gyurt_maga_ala_egy_robogot_a_lehel_ternel_-_sokkolo_video/

Hova az anyjába siet vajon ennyire...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 412
Lassan azért megadhatnák rá a kilövési engedélyt, mert rohadt gáz ez a fickó. Értem én, hogy a hatalom embere, de azért van egy színt ami már kurva gáz.

index.hu/belfold/2020/10/12/bors_eltiltottak_megis_jogsi_nelkul_vezet_a_dozsa_gyorgy_uti_gazolo/
NB2
Bárki számára meglepetés tán, hogy ez az izomagyú kirakatköcsög fog még vezetni?
gyeek
Csak vászonért ugrott el a Művészellátóba.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 409 — Do Your Job
 index.hu/belfold/2020/10/12/maruzsa_az_iskolakban_elegendonek_bizonyultak_az_eddigi_intezkedesek/

Őt kellene kisöpörni jó messzire...
dande
Az őszi szünet!!!!!!! 😀 😀

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 459 — Így remélem megfelelek nektek.....
 index.hu/belfold/2020/10/12/maruzsa_az_iskolakban_elegendonek_bizonyultak_az_eddigi_intezkedesek/

Őt kellene kisöpörni jó messzire...
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 323 — #NoStress
Lassan azért megadhatnák rá a kilövési engedélyt, mert rohadt gáz ez a fickó. Értem én, hogy a hatalom embere, de azért van egy színt ami már kurva gáz.

index.hu/belfold/2020/10/12/bors_eltiltottak_megis_jogsi_nelkul_vezet_a_dozsa_gyorgy_uti_gazolo/
NB2
Bárki számára meglepetés tán, hogy ez az izomagyú kirakatköcsög fog még vezetni?
gyeek
"Nem a jogsitól megy a zautó, hanem a benyától."

több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 664 — Grady Judd fan

NB2

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 550
Hulye picsa nyilvan lecsapatta 3 nap alatt az elzaszi turara magat (vonattal es busszal😊), aztan ma buszken buszken mondja, hogy a kutya se kert tesztet. Felelotlen hulye.

Szerkesztette: dankodavid

Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 273 — nabege2@yahoo.com

több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 848 — Steelers fan
de tessék
 www.youtube.com/watch?v=bSgq0bXi1Qo
Negritis
Elvetted tőlem a lehetőséget, hogy a szenes vasalóban és a mérhetetlen fájdalomban higgyek.
Már nem is érdekes ez a vasalás.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
de tessék
 www.youtube.com/watch?v=bSgq0bXi1Qo

több mint 5 éve
Tudom meg fogom bánni ezt a kérdést, de.....
Mi az a herevasalás?
Bazzani
képzeld el a japán apple - pen + pineapple - pen csávót
csak vasalóval és herével

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 129 — Axel Foley
Tudom meg fogom bánni ezt a kérdést, de.....
Mi az a herevasalás?

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 305
"Berki Krisztián bevallotta, hogy egy szó sem volt igaz a herevasalós sztorijából, valójában soha nem csináltak rajta ilyen beavatkozást."
 propeller.hu/szorakozas/3584999-kamu-volt-atvertek-egesz-orszagot-berki-soha-nem?utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=referral
nagylaza
En meg ismerem aki vasalta.
diverdoc
Én Berki édesanyjával dolgoztam egy boltban és hát ő sem tagadta. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 391 — beers & Packers
nagylaza
diverdoc
Nem ez a lényeg. Hanem az: miért akadályozta meg a Háttérhatalom, hogy Berki főpolgármester lehessen? Kinek állt ez érdekében? Már előtte tudták, hogy ő aztán nem fog bedőlni a vírushisztériának? Felismerték, hogy nem egy madzagon rángatható báb, aki úgy táncol, ahogy a Tudjukkik fütyülnek? Szomorú kérdések ezek, amelyekre csak még szomorúbb válaszok léteznek. Szegény Hazám...
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
nagylaza

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 848 — Steelers fan
nagylaza
Sobri Jóska
Ezek szerint Puzsér és Berki pereskedett. Szépen vagyunk. (Meg se merem kérdezni, hogy ki győzött...)
nagylaza
Amúgy sok értelmiségi ódzkodik a bulvártól, de én szeretem a trasht (lehet nem is vagyok ilyeténképp klasszikus értelmiségi), módfelett szórakoztató tud lenni, és végtelen a tárháza youtubeon.
Sobri Jóska
És még több tagadja, hogy szereti. 😀

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 323 — #NoStress
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza

több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 391 — beers & Packers
nagylaza
Sobri Jóska