Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 415 — #NoStress
Egyébként én vagyok az egyetlen aki unja már ezeket a kurvázós linkeket? A legtöbb ember rendes barátnőt akar és fel is tud csípni egyet kettőt...Asbee
Én inkább úgy fogalmazok hogy régen rossz ha valakinek már külön csak az szexért is fizetnie kell. Toca
Korábban már írtam, lehet elkerülte a figyelmedet.
Aki szexuális szolgáltatást vesz igénybe, az nem a szexért fizet.
A következők egyikéért:
- szórakozás
Teljesen más feeling szórakozóhelyen, neten, munkahelyen, házibuliban, stb. ismerkedni, mint olyan közegben, ahol garantált a "siker".
Attól még az ember nem fordul ki magából, ugyanolyan normálisan viselkedik, de meg van a sajátos hangulata egy ilyen "instant randinak" is, hidd el.
Majd ha egyszer leküzdöd a gátlásaidat, akkor megtapasztalod
- azonnaliság
Sokszor van, hogy valaki MOST, izibe akar dugni, szexelni, nem akarja elötte a játékot, a fűzőcskét, se a másik életét, gondolatait megismerni, egyszerűen csak akar egy jót baszni, és kész. Erre a szolgáltató lányok tökéletesen alkalmasak, ha most kedvem lenne egyhez, egy este 10 órás meccsre már itthon lennék, mindenféle rohanás, sietség nélkül. Mivel a nemi vágy kielégítése szükséglet, sokszor felesleges túlmisztifikálni, érzéseket, történeteket köré rakni. Ahogy imádom a szüleim főztjét, társaságban, beszélgetve elfogyasztani, vagy étteremben szépen 4 órán át eszegetni, úgy ha igazán éhes vagyok, bekapok egy hamburgert vagy egy gyrost. Funkcionálisan tökéletes.
- korrektség
Én sosem szerettem az olyan randikat, ahol egy vonzó, de agyhalott lány ült szemben, és az egész disputa arról szólt, hogy terelgetem huncutul a farkam közvetlen közelébe, miközben ő jól szórakozik, és kedvel megfele.
Gondolom nálad is volt már sok olyan randi, hogy tudtad mit akar a lány hallani, mivel tudod becserkészni, és ezt mondtad, becserkészted, majd még aznap este (ha lusta vagy másnap reggel) hívtál egy taxit, és megköszönted a szép estét, majd az életbe többet nem kerested. Ezt nem érzem korrektnek, míg egy egyértelmű üzleti élethelyzet mindkét fél számára win-win szitu.
- viszonzatlanság
Azt ugye ecsetelnem se kell, milyen, amikor csak akarsz egy jót szopatni, vagy gyorsan lezavarni egy menetet, és kurvára nem érdekel mi történik rajtad kívül.
Ez azon kívül, hogy "red flag"-ként vissza hullik rád, meg meg is nehezíti a dolgod egy adott társaságban, nem is túl emberséges dolog.
Na ilyen esetekben megintcsak optimális megoldás a szolgáltató, aki nemhogy nyüffög, ha 20-30 perc után eldurransz, hanem még örül is a hatékony munkavégzésének.
- új, fura, szokatlan, más, perverz
Ezt ugye nagyon ki se kell fejtsem. Ha van/volt egy modellalkatú, szőke, értelmes, 175/50 barátnőd, idővel bekóstolnál egy gigacsöcsös sportosabbat, vagy egy rövid barnahajú vadócot, vagy egy kőostoba szopógépet, akinek ha ütközésig tolod bármelyik opcióba is, a végén büszkén annyit mond: "ugye milyen állat vagyok"?
És akkor nem is beszéltünk a 2-1 felállásról és egyéb szexuális játékokról, ötletek kipróbálásáról, stb. amit nem biztos, hogy mindenki egyből bedob egy új partnerkapcsolatban, vagy egy réginél akár, mikor eszébe jut.
És egyik fentebb deffiniált lányra se cserélnéd le a barátnődet, vagy egyikkel se járnál feltétlen, de kihagyni is butaság lenne, ha ahhoz van kedved.

És még egy záró meglátás:
Aki nem fizet a szexért, de korrekt, és férfias, annak hidd el, havonta többe van egy barátnő, a közös programok, szórakozások, utazások, igényei, örömei, életfeltételei, mint amit az költ el, aki csak kurvázik.
Tagadhatatlan, többet is kap, mint 20-30 orgazmus per hónap, de majd megtanulod, hogy semmi sincs ingyen, pláne nem egy igényes nő.
A statisztikakedvelőknek:
Ha egy hónapban 20szor megyek kurvázni, az 10ezer forintos átlagárral számolva 200ezer/hó, 20-30 orgazmussal.
Egy partneri kapcsolatban 20-30 orgazmus ha feltételezzük, hogy ugyanennyi idő alatt össze is jön (első pár hónapban meglehet, de kevés olyan kapcsolatom volt 1-2 év után, ahol naponta toltuk volna), hol van meg havi 200ezerből?
De ha valaki csak hetente egyszer látogat szolgáltatóhoz, akkor havi átlag 40ezerből van egy változatos nemiélete.
Havi 40ből barátnőt tartani max. gimiben sikerült, amikor mindenki szépen a szülei hűtőjéből és lakásában éldegélt. 😊

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 351 — Vikings fan
Egyébként én vagyok az egyetlen aki unja már ezeket a kurvázós linkeket? A legtöbb ember rendes barátnőt akar és fel is tud csípni egyet kettőt...Asbee
Én inkább úgy fogalmazok hogy régen rossz ha valakinek már külön csak az szexért is fizetnie kell.Toca
figyelj ha neked úgy megy a dolog, hogy kényed-kedved szerint leszólítasz egy csajt az utcán, aztán már nyomjátok is a témát, akkor nem szóltam, de sokszor nem azért vesz ilyen "szolgáltatást" idénybe valaki, mert más lehetősége nincs, fakadhat egyszerűen lustaságból is...

nekem már csak az önérzetem se engedné, hogy így tegyek, viszont érdemes néha más megközelítésből is nézni valamitjjncaa
Sajnos/ szerencsere nem vagyok ennyire csavo, ertek en az osszes nezopontot csak nem ertem minek telepostolni a forumot kurvakkal. Bar Sohritol talan ez meg a jobbik reakcio.
Amugy meg ne haragudj nekem az a velemenyem hogy gaz ennyi...
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 575
Lehet Sobri igazából csaj és csak magát hirdetiAsbee
csak tud élniAmadeus91
én is tudok... 😀 de akkor elgondolásod alapján aki nem kurvázik az nem tud élni 😀Asbee
nem ezt mondtam. Csupán, hogy megtalálta azt a tevékenységet amelytől jól érzi magát.
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
csak tud élniAmadeus91
én is tudok... 😀 de akkor elgondolásod alapján aki nem kurvázik az nem tud élni 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 975 — no es importante
Én inkább úgy fogalmazok hogy régen rossz ha valakinek már külön csak az szexért is fizetnie kell.Toca
figyelj ha neked úgy megy a dolog, hogy kényed-kedved szerint leszólítasz egy csajt az utcán, aztán már nyomjátok is a témát, akkor nem szóltam, de sokszor nem azért vesz ilyen "szolgáltatást" idénybe valaki, mert más lehetősége nincs, fakadhat egyszerűen lustaságból is...

nekem már csak az önérzetem se engedné, hogy így tegyek, viszont érdemes néha más megközelítésből is nézni valamit

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 498 — "Grammar maci"
csak tud élniAmadeus91
ez mindenkinek mást jelent... (hálistennek)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 575
csak tud élni
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 351 — Vikings fan
Én inkább úgy fogalmazok hogy régen rossz ha valakinek már külön csak az szexért is fizetnie kell. De hát az tény hogy van rá igény.
Bár Sobri túlzásba viszi mint mindent ezt már megszokhatnád 😀
több mint 13 éve
Lehet Sobri igazából csaj és csak magát hirdeti

több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Sobri, fizetsz te a reklámért? Vagy te futtatod őket?apeszos
Egyikse. Csak valós megoldásokat ajánlok valós problémákra. 😉
Sobri Jóska
A biztosítási ügynök pont ugyanígy fogalmazott. 😉
több mint 13 éve
Hát engem kurvára nem zavar kéthetente egy ilyen kép, ha meg zavarna átgörgetném szó nélkül... Meg egyébként is, nem a Keresztény Magyarország Portálon vagyunk 😛Rataxes
Meg aztán ha ott is lennénk, keresztény lányok is vannak, úgy is lehet szűkíteni a keresést, tessék:

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 234 — Eagles fan
Hát engem kurvára nem zavar kéthetente egy ilyen kép, ha meg zavarna átgörgetném szó nélkül... Meg egyébként is, nem a Keresztény Magyarország Portálon vagyunk 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Namost a kettő nem zárja ki egymást. Sőt.

Sobri, fizetsz te a reklámért? Vagy te futtatod őket?apeszos
Egyikse. Csak valós megoldásokat ajánlok valós problémákra. 😉

több mint 13 éve
Egyébként én vagyok az egyetlen aki unja már ezeket a kurvázós linkeket? A legtöbb ember rendes barátnőt akar és fel is tud csípni egyet kettőt...

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
futnak azok maguktól is, sobri csak kiszortírozza az általa kipróbáltakat, hogy jó minőséget ajánljon mindig 😊
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Sobri, fizetsz te a reklámért? Vagy te futtatod őket?
több mint 13 éve
√9801...Divat

És mind ferencvárosi!

több mint 13 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 485
√9801...Divat

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 234 — Eagles fan
Jólvanna', hát le is írta Laccoo74 hogy Ő bolti-wc fetisiszta, most nem értem miért kell kötözködni 😀

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 190 — je suis poloska
dolgoztál ott?
Szerencsére nem, csak vásárlóként jártam ott, és más multiknál is.Ha összesíteni kellene a tapasztalataimat az összképről, tehát kinézet, tisztaság, választék, stb, akkor nálam magasan vezet a madaras márka/ósön/.Mondjuk nekik kb országosan van annyi üzletük, mint a Tesconak egy megyében.Nekem fontos pl, hogy a wc mennyire tiszta, van-e folyékony szappan, működik-e a kézszárító stb.Nos, a Tescoban rá kellett szoknom a mozgáskorlátozott wc-re, mert ott mindig vannak ezek a dolgok, a mezeiben pedig sosem.Tudom, hogy ez nagy gyökérség a részemről, de a higiénia számomra fontosabb, mint a jellem.Amúgy ez a saját tapasztalatom/Kazincbarcika/, de a legretkesebb bolt a Penny Market.Elnézést mindenkitől, aki mást tapasztalt, mondjuk én nagyon keveset járok oda, legutóbb a Jégkorszakos 3D kártyagyűjtéskor költöttem ott a pénzem/kisfiamnak kellett, ilyenkor egy apa megvadul/.laccoo74
úgy látszik én elég igénytelen vásárló vagyok, mert nem azt nézem hogy hol lehet jobbat hugyozni vagy szarni, hanem hogy hol mit és mennyiért tudok megvásárolni 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
√9801...

|
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ez a melyik áruház a normálisabb dolog egyébként abszolút személyzet- és igazgató-függő, ...somoskovig
Ezt bennfentesként is csak alátámasztani tudom. Nálunk T'bányán két Penny van, saját (és vásárlói) tapasztalatok alapján a tökéletes ellentéte a kettő egymásnak. Szóval ha valahol nem szabad általánosítani, akkor az a boltok összehasonlítása.Mikey
Egy percig sem vitatom a dolgot, én is jártam már tiszta, rendezett Pennyben, meg abban is, ami nálunk van.
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 321
Ez a melyik áruház a normálisabb dolog egyébként abszolút személyzet- és igazgató-függő, ...somoskovig
Ezt bennfentesként is csak alátámasztani tudom. Nálunk T'bányán két Penny van, saját (és vásárlói) tapasztalatok alapján a tökéletes ellentéte a kettő egymásnak. Szóval ha valahol nem szabad általánosítani, akkor az a boltok összehasonlítása.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
catattack 3 520
Viszont a Pennyben van a legszebb zöldség-gyümölcs! Legalább is felénk...
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Ez a melyik áruház a normálisabb dolog egyébként abszolút személyzet- és igazgató-függő, pl. a budaörsi madaras borzasztó, ellenben vele szemben a tecsó egy nagyon szép üzlet, míg pl. a kaposvári tecsó egy hulladék.somoskovig
Mint írtam is a saját tapasztalataimat összegeztem.