Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 6 éve
Én azt látom, hogy kapkodás van, nincsenek fix sorok és fejben is szét van esve a csapat.Nagyon szerencsétlen eset, hogy lebetegedett a kapitány, de aki azt hitte, hogy Majoross nem b*sz szét mindent maga körül egy hét alatt, annak is gratulálok...Tolvanennel pontosan ugyanilyen fos lenne minden. Vagy úgy gondolod, Majoross pár nap alatt teljesen átalakított mindent?
somoskovig
Mikey
több mint 6 éve
Nagyon szerencsétlen eset, hogy lebetegedett a kapitány, de aki azt hitte, hogy Majoross nem b*sz szét mindent maga körül egy hét alatt, annak is gratulálok...Tolvanennel pontosan ugyanilyen fos lenne minden. Vagy úgy gondolod, Majoross pár nap alatt teljesen átalakított mindent?
somoskovig
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Ennyire hiányoznának a honosított játékosok?csak tegnaphoz képest két fontosabb magyar hiányzott, az valszeg szűkítette volna a különbséget
Kenny
Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Azon kívül, hogy egy nagyképű fasz? Meg, hogy egy kókler, aki még a bratyikat is nyomatja?Nagyon szerencsétlen eset, hogy lebetegedett a kapitány, de aki azt hitte, hogy Majoross nem b*sz szét mindent maga körül egy hét alatt, annak is gratulálok...Majoross-rol mar nem az elso amikor negativ dolgok olvasok.
somoskovig
mi a palya vele? mit vetett?
ZoliMP
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 520
Nagyon szerencsétlen eset, hogy lebetegedett a kapitány, de aki azt hitte, hogy Majoross nem b*sz szét mindent maga körül egy hét alatt, annak is gratulálok...Majoross-rol mar nem az elso amikor negativ dolgok olvasok.
somoskovig
mi a palya vele? mit vetett?
több mint 6 éve
A szlovénoknak ez nem jó forgatókönyv, mert ha véletlenül pontot szerzünk a jó eséllyel addigra feljutott kazahoktól kiesnek.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
Szóval ha a Litvánok nyernek rendes játékidőben akkor kiestünk, jól értem?jaja, ezért kellett volna 3-on belül maradnunk
Toca
most bízhatunk abban, hogy a szlovénok nem paktálnak le a litvánokkal (mert amúgy azért a szlovénok jobbak)
több mint 6 éve
Szóval ha a Litvánok nyernek rendes játékidőben akkor kiestünk, jól értem?
több mint 6 éve
Nagyon szerencsétlen eset, hogy lebetegedett a kapitány, de aki azt hitte, hogy Majoross nem b*sz szét mindent maga körül egy hét alatt, annak is gratulálok...
több mint 6 éve
Finoman szólva, kurvara nincs szerencsénk...
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 520
Rajottem, en basztam el. Egyedul a litvan meccset nem neztem meg, ott nyertunk is, 😕
több mint 6 éve
Tehat megint jobbak voltunk, de iszonyatosan pontatlanul lovunk erre a szlovenek jonnek, kb lonek egyet es 1-0 oda.Még mindig a Sharksról beszélünk? 😀
ZoliMP

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Nem kéne 3-nál többel kikapni.Bosszantó, de nagyon puhányak vagyunk 😢
gabokocka
több mint 6 éve
Nem kéne 3-nál többel kikapni.
több mint 6 éve
YoungZeeZee
9 520
Tehat megint jobbak voltunk, de iszonyatosan pontatlanul lovunk erre a szlovenek jonnek, kb lonek egyet es 1-0 oda.
több mint 6 éve
Pavs nagyon hiányzik.eh, fáradtak voltak a fiúk 😊 na de majd otthon és idegenben 😛Couture hat trick 😊 még egyet el kell hozni Denverből és sima libaNem eszik azt olyan forrón.
petey
2-2
😉
dawyd728
petey
Karlsson és Vlasic is sérült, szerintem Hertl sem száz százalékos, Burns meg szimplán csak fos, így azért nehéz.
De legalább Jones jobb, mint vártam 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
eh, fáradtak voltak a fiúk 😊 na de majd otthon és idegenben 😛Couture hat trick 😊 még egyet el kell hozni Denverből és sima libaNem eszik azt olyan forrón.
petey
2-2
😉
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
4 137
Couture hat trick 😊 még egyet el kell hozni Denverből és sima libaNem eszik azt olyan forrón.
petey
2-2
😉
több mint 6 éve
Szlovéneknek nagyon meleg ez a VB, holnap kb élet-halál meccsük lesz ellenünk, 4 órával kevesebb pihivel.
több mint 6 éve
Csak összeszedtük magunkat, ennek örülök. Reméljük ezzel tényleg megvan a bennmaradás, és a kazah meccs nyugi lesz.
több mint 6 éve
Így-így, jó volna ha na a szlovének pontot szereznének és akkor a litvánoktól már 4 pont kéne 2 meccsen az előzéshez. Mondjuk a legegyszerűbb ha mi nyerünk holnap és akkor a szlovéneknek lenne egy izgi meccsük az utolsó játéknapon.Na, a litvánok elleni meccs megvan, most a szlovének ellen extra teljesítmény kellelvileg már ezzel is meglehet a bentmaradás. legrosszabb esetben szlovén-magyar-litván körbeverés, és ott így mi +3-ról indulunk, a litvánok meg -3-ról.
Atik15
slowmotion
több mint 6 éve
Na, a litvánok elleni meccs megvan, most a szlovének ellen extra teljesítmény kellelvileg már ezzel is meglehet a bentmaradás. legrosszabb esetben szlovén-magyar-litván körbeverés, és ott így mi +3-ról indulunk, a litvánok meg -3-ról.
Atik15
több mint 6 éve
Na, a litvánok elleni meccs megvan, most a szlovének ellen extra teljesítmény kell