Kérdések bármiről
31 feliratkozó
1 órája
A Mieléből is ugye a hidraulikus emelősre gondoltál? 🙂Ja csak arről egy +120as nem kel fel, hacsak nincs rajt teleszkóp, Miele...Van olyan, hogy felfújható vendégágy. Mint egy kvanagy és vastag matrac kb. Nem nyikorog, ha nincs rá szükség, leengeded és berakod a szekrénybe.Szőnyeg kontaktod nincs? 😅Van egy rokonunk, már egyedül el, sűrűn meglátogat. Messze lakik, ezért pár napot itt szokott tölteni. 120 kiló… és a vendég ágy már nyekereg.. a szoba mérete miatt gondolkozok egy kinyitható kanapén, de valami masszívan terhelhető kellene, hosszú időre… mit ajánlotok?www.comforte.hu/
- JC6
Én őket merem ajánlani, üzleti kapcsolatban vagyok velük régóta, tudom hogy jó minőségből dolgoznak, megbízható cég.
Én is vettem már tőlük bőr ülőgarnitúrát, kinyitható kanapéval, ami azt gondolom, hogy az átlagosnál sokkal többet volt használva. Mindent kibírt kb 16-17 évig... akkor az ülőlapon elfeslett a varrás. Előzetes megbeszélés után visszavittem a gyárba, és egy szinte jelképes összegért korrekten felújították. A családban is őket ajánlottam, szüleim és sógoromék is tőlük vásároltak.
Azt nem tudom, hogy mekkora súlyra terveznek, de egy telefont szerintem megér. Csak ne viszonteladót hívj fel, hanem közvetlenül a gyártót: Kárpit Design Kft, Dusnok.
Jan
200x200-as vagy nagyobb kellene, jobb minőség, sehol sem találok.
Online meg egy lutri… amelyik cég után kérdeznek gyakorikerdeseken vagy redditen hogy biztonságos e és nem kamu, attól alapból nem..
- JC6
Vitézlő Titoknok tomz
sutianap
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 órája
Ja csak arről egy +120as nem kel fel, hacsak nincs rajt teleszkóp, Miele...Van olyan, hogy felfújható vendégágy. Mint egy kvanagy és vastag matrac kb. Nem nyikorog, ha nincs rá szükség, leengeded és berakod a szekrénybe.Szőnyeg kontaktod nincs? 😅Van egy rokonunk, már egyedül el, sűrűn meglátogat. Messze lakik, ezért pár napot itt szokott tölteni. 120 kiló… és a vendég ágy már nyekereg.. a szoba mérete miatt gondolkozok egy kinyitható kanapén, de valami masszívan terhelhető kellene, hosszú időre… mit ajánlotok?www.comforte.hu/
- JC6
Én őket merem ajánlani, üzleti kapcsolatban vagyok velük régóta, tudom hogy jó minőségből dolgoznak, megbízható cég.
Én is vettem már tőlük bőr ülőgarnitúrát, kinyitható kanapéval, ami azt gondolom, hogy az átlagosnál sokkal többet volt használva. Mindent kibírt kb 16-17 évig... akkor az ülőlapon elfeslett a varrás. Előzetes megbeszélés után visszavittem a gyárba, és egy szinte jelképes összegért korrekten felújították. A családban is őket ajánlottam, szüleim és sógoromék is tőlük vásároltak.
Azt nem tudom, hogy mekkora súlyra terveznek, de egy telefont szerintem megér. Csak ne viszonteladót hívj fel, hanem közvetlenül a gyártót: Kárpit Design Kft, Dusnok.
Jan
Online meg egy lutri… amelyik cég után kérdeznek gyakorikerdeseken vagy redditen hogy biztonságos e és nem kamu, attól alapból nem..
- JC6
Vitézlő Titoknok tomz
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
10 órája
Vitézlő Titoknok tomz
1 406
Van olyan, hogy felfújható vendégágy. Mint egy kvanagy és vastag matrac kb. Nem nyikorog, ha nincs rá szükség, leengeded és berakod a szekrénybe.Szőnyeg kontaktod nincs? 😅Van egy rokonunk, már egyedül el, sűrűn meglátogat. Messze lakik, ezért pár napot itt szokott tölteni. 120 kiló… és a vendég ágy már nyekereg.. a szoba mérete miatt gondolkozok egy kinyitható kanapén, de valami masszívan terhelhető kellene, hosszú időre… mit ajánlotok?www.comforte.hu/
- JC6
Jan
- JC6
10 órája
- JC6
7 062
Szőnyeg kontaktod nincs? 😅Van egy rokonunk, már egyedül el, sűrűn meglátogat. Messze lakik, ezért pár napot itt szokott tölteni. 120 kiló… és a vendég ágy már nyekereg.. a szoba mérete miatt gondolkozok egy kinyitható kanapén, de valami masszívan terhelhető kellene, hosszú időre… mit ajánlotok?www.comforte.hu/
- JC6
Jan
12 órája
Van egy rokonunk, már egyedül el, sűrűn meglátogat. Messze lakik, ezért pár napot itt szokott tölteni. 120 kiló… és a vendég ágy már nyekereg.. a szoba mérete miatt gondolkozok egy kinyitható kanapén, de valami masszívan terhelhető kellene, hosszú időre… mit ajánlotok?www.comforte.hu/
- JC6
1 napja
YoungZeeZee
8 593
repteres kerdesek es gyogyo is egyben.- a kezipoggyasz merete mindenhol azonos (wizzair), szoval nincs mas meretezes becsben, mint pesten?
-a becsi repuloternel ki tud olcso es biztonsagos hosszutavu parkolasi lehetoseget?tudom a honlapon vannak opciok irva,de ezeken kivul tipp?
koszi elore is!
2 napja
nincs. egyik gyártónak sem éri meg ilyesmit tervezni, általában 120 kilós terheléssel vannak tesztelve, nyilván afelett is lehet használni, de a gyártónak nyilván nem fáj, ha te gyakrabban veszel újat. 😊ez mondjuk elektromos rollereknél is így van
törölt kristof
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
nincs. egyik gyártónak sem éri meg ilyesmit tervezni, általában 120 kilós terheléssel vannak tesztelve, nyilván afelett is lehet használni, de a gyártónak nyilván nem fáj, ha te gyakrabban veszel újat. 😊Az a baj hogy hosszútávra kell tervezni tesó és az ember nem fog fogyni, inkább…Van egy rokonunk, már egyedül el, sűrűn meglátogat. Messze lakik, ezért pár napot itt szokott tölteni. 120 kiló… és a vendég ágy már nyekereg.. a szoba mérete miatt gondolkozok egy kinyitható kanapén, de valami masszívan terhelhető kellene, hosszú időre… mit ajánlotok?karácsonykor mikor szüleimnél vagyok akkor egy Ikea ANGSTA kinyitható kanapé-ágyon szoktam aludni
- JC6
szintén 120 kiló vagyok és kibír
Negritis, a vajda
Szóval ilyen 160 kg terhelhetőség kellene kb 🤭
- JC6
Szerkesztette: törölt kristof
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
2 napja
2 embert is elbírt 😉Az a baj hogy hosszútávra kell tervezni tesó és az ember nem fog fogyni, inkább…Van egy rokonunk, már egyedül el, sűrűn meglátogat. Messze lakik, ezért pár napot itt szokott tölteni. 120 kiló… és a vendég ágy már nyekereg.. a szoba mérete miatt gondolkozok egy kinyitható kanapén, de valami masszívan terhelhető kellene, hosszú időre… mit ajánlotok?karácsonykor mikor szüleimnél vagyok akkor egy Ikea ANGSTA kinyitható kanapé-ágyon szoktam aludni
- JC6
Negritis, a vajda
- JC6
amúgy ahogy néztem az a baj hogy most már az a cucc nincs az ikeában
2020ban vettem 70k volt
most ez van ami hasonló:
www.ikea.com/hu/hu/p/aelvdalen-3-sz-sarokkanape-agy-fekvofotellel-knisa-szuerke-bezs-10530669/
de ahogy nézem 110 kilóval van tesztelve
amúgy sztem ha írsz nekik akkor tudnak mondani valamit arra hogy mi az ami bír 150kilót
2 napja
- JC6
7 062
Az a baj hogy hosszútávra kell tervezni tesó és az ember nem fog fogyni, inkább…Van egy rokonunk, már egyedül el, sűrűn meglátogat. Messze lakik, ezért pár napot itt szokott tölteni. 120 kiló… és a vendég ágy már nyekereg.. a szoba mérete miatt gondolkozok egy kinyitható kanapén, de valami masszívan terhelhető kellene, hosszú időre… mit ajánlotok?karácsonykor mikor szüleimnél vagyok akkor egy Ikea ANGSTA kinyitható kanapé-ágyon szoktam aludni
- JC6
Negritis, a vajda
2 napja
Van egy rokonunk, már egyedül el, sűrűn meglátogat. Messze lakik, ezért pár napot itt szokott tölteni. 120 kiló… és a vendég ágy már nyekereg.. a szoba mérete miatt gondolkozok egy kinyitható kanapén, de valami masszívan terhelhető kellene, hosszú időre… mit ajánlotok?karácsonykor mikor szüleimnél vagyok akkor egy Ikea ANGSTA kinyitható kanapé-ágyon szoktam aludni
- JC6
2 napja
- JC6
7 062
Van egy rokonunk, már egyedül el, sűrűn meglátogat. Messze lakik, ezért pár napot itt szokott tölteni. 120 kiló… és a vendég ágy már nyekereg.. a szoba mérete miatt gondolkozok egy kinyitható kanapén, de valami masszívan terhelhető kellene, hosszú időre… mit ajánlotok?
2 napja
Valakinek van tapasztalata carbon kaszni gyártás / használatban?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 napja
Hogyan szoktátok jelezni az elől haladó kreténnek, hogy legyen szíves lekapcsolni a ködzáró fényét, mert fölösleges?Sehogy.
gamerkr
Nem tudják.
Sokszor megpróbáltam, beleléptem ilyen sztoriba, és elengedtem a dolgot. Se villogás, se dudálás, se activity nem segít.
Akkor dobtam el végleg, amikor egyik este - eső meg ilyenek környéken se voltak hírekben se, és manusznak akkor tudtam szólni, mikor mellette tudtam megállni piros lámpánál- Ablak leteker, integetek, észreveszi, szépen elmondtam, hogy ködlámpával közlekedik.
Az arcára volt írva, hogy
1) fogalma sincs miről beszélek
2) fogalma sincs róla, hogy ilyen létezik az autójában
3) fogalma sincs hogy lehetne kikapcsolni - ami persze a 2)-es pont egyenes következménye
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
9 napja
Mondtam hogy sima 9 napja
Corsair vs Ninjat nezem de meg nem jottem ra a kulobsegre. De hat Chatgpt baratommal meg nem beszelgettem
9 napja
Nekünk a egy két személyes Philips van. Igazi megváltozik tőle az életed beruházás volt. Szerintem mióta megvan 80%-al esett vissza a sütő használata. Sokkal gyorsabb és energiatakarékosabb vele bármit csinálni. Mondjuk mi alapból nem használunk semmihez napraforgóolajat, így a sültkrumpli milyenségében nem tudok véleményt mondani, de TOP3 konyhai eszközöm lett az elmúlt 3 évben mióta megvan. Mikor megyünk a balcsira a nyaralóba, oda is leszoktuk vinni, annyira szeretjük. Egyetlen óriási negatívuma van, ami engem nagyon zavar, hogy konkrétan lehetetlen tisztán tartani belül.
9 napja
máshogy kell csinálni, mert az intezzívebben mozgó forró levegő máshogy működik mint a sima sütőegyébként ettél már?Lehet h nem jól csinálták 😛
én egyszer ettem af-es krumplit, nekem nagyon száraz volt
NB2
De vannak ételek amiket ki tud szárítani, más technikája van, ki kell tapasztalni.
Lúdas Solymi
pl a mirelit cuccokat amiket lehet sütőben is csinálni azokat kevesebb ideig kell AF-ben sütni
nekem van és én imádom, vettem is egy ilyen kiegészítő csomagot hozzá:
www.amazon.de/dp/B07MG3FG44
Pork Belly-t is abban csinálom mer sokkal jobb mint sütőben
www.youtube.com/watch?v=Y1LrE5JC1sk
nem igazán rajongok a silvercrest cuccokértAir Fryert vennék. Ki milyet ajánl? Egyaltalan mire érdemes figyelni?Köszi, pont itt tartok én is 😀
Toca
Amúgy a Lidl-ben láttam 2 rekeszes, elég nagy méretű, kocka formájút asszem 33 ezerért.
Ilyesmi:
www.arukereso.hu/olajsuto-c4109/masterpro/silvercrest-xxl-447507-p1003215241/#termek-leiras
bcsarli, Udvari Főkóstoló
9 napja
Lúdas Solymi
8 058
egyébként ettél már?Lehet h nem jól csinálták 😛
NB2
De vannak ételek amiket ki tud szárítani, más technikája van, ki kell tapasztalni.
9 napja
egyébként ettél már?1-2x ettem. Nem ereztem komoly kulonbseget.
NB2
Nekem a napi eletben tök praktikus eszköznek tűnik. Nyilván van amit nem ebben csinálnánk.
9 napja
Air Fryert vennék. Ki milyet ajánl? Egyaltalan mire érdemes figyelni?Köszi, pont itt tartok én is 😀
Toca
Amúgy a Lidl-ben láttam 2 rekeszes, elég nagy méretű, kocka formájút asszem 33 ezerért.
Ilyesmi:
www.arukereso.hu/olajsuto-c4109/masterpro/silvercrest-xxl-447507-p1003215241/#termek-leiras
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
9 napja
egyébként ettél már?én egyszer ettem af-es krumplit, nekem nagyon száraz volt
9 napja
Köszi.Van kismillió féle.Koszi.Air Fryert vennék. Ki milyet ajánl? Egyaltalan mire érdemes figyelni?A méretre meg a formára első körben.
Toca
Menjetek el, nézzetek meg egy párat élőben, hogy mekkora.
Forma szokott kerek meg kocka lenni, utóbbi jobb, mert jobban lehet bele pakolni.
A méretnél a 3,5 literesben is lehet viszonylag nagy adag kaját készíteni, de itt is a nagyobb méret jobb, szerintem minimum 5 literes kell egy családnak vagy 2 főnek.
Ezen kívül a funkciók azok amik lényegesek meg a teljesítmény és ahogy írták, a javítás, garancia.
Olaj itt is kell valamennyi, de arra ott a rendes olaj vagy olivaolaj sprék.
Lúdas Solymi
4 fős család az elsődleges szoval arra lenne a lenyeg. Benezunk ma mediamarkba formára. Corsair premium jonak tűnt csak nekem nem volt ismeros a marka.
Toca
Azért ezt az 5 litert ne vedd szentírásnak (sztem alul lövök), bőven vannak nagyobbak és ti tudjátok, hogy milyen ételeket készítetek.
Abból nem lesz baj ha nagyobbat veszel, abból igen, ha kisebbet.
Mérjetek le pár tepsit meg egyebet otthon amit használtok, hogy legyen méret.
Szemre nem biztos, hogy jól belövitek h kicsi-e.
Lúdas Solymi
Igazából arra vagyok még kíváncsi hogy vannak-e must have fukciók vagy igazából egy szint felett mindenki tudja kb ugyanazt.
9 napja
Lúdas Solymi
8 058
Van kismillió féle.Koszi.Air Fryert vennék. Ki milyet ajánl? Egyaltalan mire érdemes figyelni?A méretre meg a formára első körben.
Toca
Forma szokott kerek meg kocka lenni, utóbbi jobb, mert jobban lehet bele pakolni.
A méretnél a 3,5 literesben is lehet viszonylag nagy adag kaját készíteni, de itt is a nagyobb méret jobb, szerintem minimum 5 literes kell egy családnak vagy 2 főnek.
Ezen kívül a funkciók azok amik lényegesek meg a teljesítmény és ahogy írták, a javítás, garancia.
Lúdas Solymi
4 fős család az elsődleges szoval arra lenne a lenyeg. Benezunk ma mediamarkba formára. Corsair premium jonak tűnt csak nekem nem volt ismeros a marka.
Toca
Azért ezt az 5 litert ne vedd szentírásnak (sztem alul lövök), bőven vannak nagyobbak és ti tudjátok, hogy milyen ételeket készítetek.
Abból nem lesz baj ha nagyobbat veszel, abból igen, ha kisebbet.
Mérjetek le pár tepsit meg egyebet otthon amit használtok, hogy legyen méret.
Szemre nem biztos, hogy jól belövitek h kicsi-e.
9 napja
Koszi.Air Fryert vennék. Ki milyet ajánl? Egyaltalan mire érdemes figyelni?A méretre meg a formára első körben.
Toca
Lúdas Solymi