Kérdések bármiről
31 feliratkozó
2 napja
muterék tv-je pont ma halt meg (a panel már döglődött egy ideje csak aszitték pixel hiba hogy börtöncsíkos)elvileg egy Samsung Q60 a terv
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
139 centiméteres képátmérőjű tv-t terveznék venni nulla darab hozzáértéssel, körülbelül 200 000Ft-ig tervezve. Van bármi amire érdemes odafigyelni,márka amit érdemes elkerülni vagy bármi tipp?www.alza.hu/55-samsung-ue55du7172-d12154949.htm
Chef a'la Laci pecsenyés
Sztem tökéletes átlag otthoni felhasználásra
Most 10%-al olcsóbb is.
3 napja
Ha esetleg a TV nem ajánl fel szoftverfrissítést, akkor csak Telegramon keresztül vagy máshonnan tudod letölteni, általában azok javítják a hibákat.Nem vagyok otthon, nem tudom melyik típus, de akkor megpróbálom majd ezt.Melyik típust?Mi most azt vettük. De a kép elég érdekes. Egyrészt mintha bizonyos mozgásokat nem tudna lekövetni, másrészt néha kérés nélkül sötétedik, aztán világosodik. Hazamegyek szabiról hívok is valami szerelőt, a 4 hónapos tv-hez.adom a TLC-t.139 centiméteres képátmérőjű tv-t terveznék venni nulla darab hozzáértéssel, körülbelül 200 000Ft-ig tervezve. Van bármi amire érdemes odafigyelni,márka amit érdemes elkerülni vagy bármi tipp?+1 a TCL-re, kb. standard Android TV oprendszer minden flikkflakk nélkül, panel képe szép, az újabbaké méginkább. Ha telekomos vagy, szokott náluk előfizetés mellé nagyon jó kondíciókkal elhozható készülék.
Chef a'la Laci pecsenyés
Vitézlő Titoknok tomz
nekem is ezt ajanlotta egy rokon aki elektronikai cuccokban utazik
YoungZeeZee
Klaci79
Tavalyiaknál is voltak ilyen hibák, szoftverfrissítés megoldhatja ezt.
Én is azt vettem 2 éve meg tesómnak is azt ajánlottam, jelenleg ár/érték arányban veri a mezőnyt.
Persze ha valakinek van lóvéja, akkor nézzen el LG/Samsung/Sony fele, de az TCL a miniLED-jével nagyot ugrott.
Lúdas Solymi
Klaci79
Tavaly a C845-nél voltak nem meggyőzőek a tesztek, miközben maga a TV profi, a C805-nek meg szép képe volt.
Nemtom, hogy azóta javították-e, de azért 1 év után a szoftveres problémákat kiküszöbölik.
De amúgy ne szerelőt hívj, hanem gariban cseréltesd ki, szerelő ezzel nem tud mit csinálni.
3 napja
Nem vagyok otthon, nem tudom melyik típus, de akkor megpróbálom majd ezt.Melyik típust?Mi most azt vettük. De a kép elég érdekes. Egyrészt mintha bizonyos mozgásokat nem tudna lekövetni, másrészt néha kérés nélkül sötétedik, aztán világosodik. Hazamegyek szabiról hívok is valami szerelőt, a 4 hónapos tv-hez.adom a TLC-t.139 centiméteres képátmérőjű tv-t terveznék venni nulla darab hozzáértéssel, körülbelül 200 000Ft-ig tervezve. Van bármi amire érdemes odafigyelni,márka amit érdemes elkerülni vagy bármi tipp?+1 a TCL-re, kb. standard Android TV oprendszer minden flikkflakk nélkül, panel képe szép, az újabbaké méginkább. Ha telekomos vagy, szokott náluk előfizetés mellé nagyon jó kondíciókkal elhozható készülék.
Chef a'la Laci pecsenyés
Vitézlő Titoknok tomz
YoungZeeZee
Klaci79
Én is azt vettem 2 éve meg tesómnak is azt ajánlottam, jelenleg ár/érték arányban veri a mezőnyt.
Persze ha valakinek van lóvéja, akkor nézzen el LG/Samsung/Sony fele, de az TCL a miniLED-jével nagyot ugrott.
Lúdas Solymi
3 napja
Melyik típust?Mi most azt vettük. De a kép elég érdekes. Egyrészt mintha bizonyos mozgásokat nem tudna lekövetni, másrészt néha kérés nélkül sötétedik, aztán világosodik. Hazamegyek szabiról hívok is valami szerelőt, a 4 hónapos tv-hez.adom a TLC-t.139 centiméteres képátmérőjű tv-t terveznék venni nulla darab hozzáértéssel, körülbelül 200 000Ft-ig tervezve. Van bármi amire érdemes odafigyelni,márka amit érdemes elkerülni vagy bármi tipp?+1 a TCL-re, kb. standard Android TV oprendszer minden flikkflakk nélkül, panel képe szép, az újabbaké méginkább. Ha telekomos vagy, szokott náluk előfizetés mellé nagyon jó kondíciókkal elhozható készülék.
Chef a'la Laci pecsenyés
Vitézlő Titoknok tomz
YoungZeeZee
Klaci79
3 napja
Mondjuk nem tudjuk mire használnád a tv-t, de nálam pl fontos szempont volt a csatlakozók száma és a 4k is.Előtte a legolcsóbb plazmám volt, szép képe volt, de volt 2 HDMI csati és 0 USB és nem volt okos tv. A 2 HDMI-n osztozott a DVD lejátszó/később a chromecast, a xbox és a voda box. Utóbbi állandó volt, de az első kettőt állandóan cserélgettem.
Ahogy írtam
De ha tényleg sima tvzés akkor nem kell túlgondolni, ezek a tévék általános felhasználásra bőven jók!
3 napja
Ne rohanjunk ennyire előre. Előbb vegyen egy tvt, utána nézheti azt a női csatornát. 😀adom a TLC-t.139 centiméteres képátmérőjű tv-t terveznék venni nulla darab hozzáértéssel, körülbelül 200 000Ft-ig tervezve. Van bármi amire érdemes odafigyelni,márka amit érdemes elkerülni vagy bármi tipp?+1 a TCL-re, kb. standard Android TV oprendszer minden flikkflakk nélkül, panel képe szép, az újabbaké méginkább. Ha telekomos vagy, szokott náluk előfizetés mellé nagyon jó kondíciókkal elhozható készülék.
Chef a'la Laci pecsenyés
Vitézlő Titoknok tomz
YoungZeeZee
| Mielőtt magadra vennéd, én is mindig végig gondolom, hogy melyik melyik 😀 |

3 napja
Mi most azt vettük. De a kép elég érdekes. Egyrészt mintha bizonyos mozgásokat nem tudna lekövetni, másrészt néha kérés nélkül sötétedik, aztán világosodik. Hazamegyek szabiról hívok is valami szerelőt, a 4 hónapos tv-hez.adom a TLC-t.139 centiméteres képátmérőjű tv-t terveznék venni nulla darab hozzáértéssel, körülbelül 200 000Ft-ig tervezve. Van bármi amire érdemes odafigyelni,márka amit érdemes elkerülni vagy bármi tipp?+1 a TCL-re, kb. standard Android TV oprendszer minden flikkflakk nélkül, panel képe szép, az újabbaké méginkább. Ha telekomos vagy, szokott náluk előfizetés mellé nagyon jó kondíciókkal elhozható készülék.
Chef a'la Laci pecsenyés
Vitézlő Titoknok tomz
YoungZeeZee
3 napja
YoungZeeZee
8 919
adom a TLC-t.139 centiméteres képátmérőjű tv-t terveznék venni nulla darab hozzáértéssel, körülbelül 200 000Ft-ig tervezve. Van bármi amire érdemes odafigyelni,márka amit érdemes elkerülni vagy bármi tipp?+1 a TCL-re, kb. standard Android TV oprendszer minden flikkflakk nélkül, panel képe szép, az újabbaké méginkább. Ha telekomos vagy, szokott náluk előfizetés mellé nagyon jó kondíciókkal elhozható készülék.
Chef a'la Laci pecsenyés
Vitézlő Titoknok tomz
3 napja
139 centiméteres képátmérőjű tv-t terveznék venni nulla darab hozzáértéssel, körülbelül 200 000Ft-ig tervezve. Van bármi amire érdemes odafigyelni,márka amit érdemes elkerülni vagy bármi tipp?+1 a TCL-re, kb. standard Android TV oprendszer minden flikkflakk nélkül, panel képe szép, az újabbaké méginkább. Ha telekomos vagy, szokott náluk előfizetés mellé nagyon jó kondíciókkal elhozható készülék.
Chef a'la Laci pecsenyés
4 napja
139 centiméteres képátmérőjű tv-t terveznék venni nulla darab hozzáértéssel, körülbelül 200 000Ft-ig tervezve. Van bármi amire érdemes odafigyelni,márka amit érdemes elkerülni vagy bármi tipp?Samsung v LG
Chef a'la Laci pecsenyés
Annyi hogy ne idei modell legyen ebben az árban mert azok drágábbak, tavalyi tökéletes
4 napja
Tv-nek miele, hűtőnek Samsung, fordított napot tartunk vagy micsoda?Mindennek Miele!
r.baggio
Poloska vagyok.
4 napja
Nem akarom fellebbezni, igazából ma már be is fizettem.Mai sztori: egy ipartelepen megyek kocsival egyik telephelyről a másikra, kavicsos-földes-zúzottköves úton. Látom hogy kamion félreállítva, valamit intézkednek a rendőrök. Odaérek melléjük, az egyik félreállít. Miért nincs bekapcsolva az övem? Mondom nekik, hogy bocs, erről a telephelyről megyek a másikra, kb 500 méter, nem kapcsoltam be, mert tudtam hogy kb 1 perc múlva ki fogok szállni.Köziget nem tudsz fellebbezni ha aláírtad, ott van a tájékoztató alján.
Mondták hogy persze, megértik, akkor 20000 Ft és 3 pont. Megcsinálták a papírokat, aláírtam (nem szoktam okoskodni ha valamivel megfognak, mindig elismerem, legfeljebb utólag mérgelődök 😊)
Bemegyek a telephelyre, mondom a tulajnak, képzeld, megbüntettek itt a bejáródon. Azt mondja, hogy az érdekes, mert az nem közút, hanem magánterület. Az ő cége a tulajdonos. Lehet hogy még csak nem is útként szerepel a nyilvántartásban, de ha mégis, akkor is az magánút. Nincs lezárva, hogy az ügyfelek be tudjanak hajtani a telephelyre, de attól még nem közút. Nézzük, az intézkedés helyszíneként mit írtak a papírra: Fő u 2. Ezen a településen nincs is Fő utca. wtf?
Mondom visszasétálok, már rákérdezek erre, hogy magánterületen hogy gondoltak közúti ellenőrzést csinálni (nem helyiek voltak, lehet nem tudták hogy az magánterület), meg miért van fiktív helyszín a papíron, de mire visszamentem, kb 10 perccel az eset után már nem voltak ott.
Szerintetek érdemes ezzel egy kört futni?
Jan
Amúgy ki van táblázva hogy magánterület? Vagy csak simán közforgalom elől el nem zárt magánterület? Mert akkor ott a kresz szabályai érvényesek, és jogszerű volt az ellenőrzés.
kapitnono
Már csak elméleti síkon érdekel, hogy mondjuk az, hogy a végén aláíratnak velem egy dokumentumot, amin valótlan adatok szerepelnek, az teljesen oké?
Vagy, -mint kiderült komlói rendőrök voltak- tekintsük pozitívumnak hogy egyáltalán írni tudnak, és ne akadjunk fenn olyasmin,hogy az intézkedés helyszíneként egy nem létező utca, nem létező házszámát adták meg, egy hivatalos papíron? 😊
4 napja
139 centiméteres képátmérőjű tv-t terveznék venni nulla darab hozzáértéssel, körülbelül 200 000Ft-ig tervezve. Van bármi amire érdemes odafigyelni,márka amit érdemes elkerülni vagy bármi tipp?Ennyi pénzért nem nagyon vacakolnék. Én 3 éve nyúzok egy Hisenset, szép képe van, de applikációk terén egy nagy 0. TCL-t is sokan ajánlották, főleg picit magasabb ársávban, de én úgy vagyok vele, hogy egyszerű embernek LG vagy Samu.
Chef a'la Laci pecsenyés
4 napja
Tv-nek miele, hűtőnek Samsung, fordított napot tartunk vagy micsoda?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 napja
139 centiméteres képátmérőjű tv-t terveznék venni nulla darab hozzáértéssel, körülbelül 200 000Ft-ig tervezve. Van bármi amire érdemes odafigyelni,márka amit érdemes elkerülni vagy bármi tipp?Csakis a Miele
Chef a'la Laci pecsenyés
4 napja
Egyetértek.A hűtő vásárlás itt volt téma pár hónapja?Jelentem: Samsung.
Melyik márka lett a befutó?
Köszi
Sinisa
nagylaza, főpohárnok
4 napja
139 centiméteres képátmérőjű tv-t terveznék venni nulla darab hozzáértéssel, körülbelül 200 000Ft-ig tervezve. Van bármi amire érdemes odafigyelni,márka amit érdemes elkerülni vagy bármi tipp?
Egy jéghideg mit kérsz?
4 napja
A hűtő vásárlás itt volt téma pár hónapja?Jelentem: Samsung.
Köszi
Sinisa
4 napja
Hulye kérdésA hűtő vásárlás itt volt téma pár hónapja?miele
Köszi
Sinisa
Negritis, a vajda
4 napja
A hűtő vásárlás itt volt téma pár hónapja?miele
Köszi
Sinisa
4 napja
mondjuk én azt nem értem, ha tudom, hogy nem vagyok bekötve, de látom a zsarukat, azonnal nyúlok az övért, hátha megúszom...Én meg ha egy utcával arrébb is megyek, bekötöm magam. Reflex.
NB2
4 napja
A hűtő vásárlás itt volt téma pár hónapja?Melyik márka lett a befutó?
Köszi
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
5 napja
mondjuk én azt nem értem, ha tudom, hogy nem vagyok bekötve, de látom a zsarukat, azonnal nyúlok az övért, hátha megúszom...
5 napja
Mai sztori: egy ipartelepen megyek kocsival egyik telephelyről a másikra, kavicsos-földes-zúzottköves úton. Látom hogy kamion félreállítva, valamit intézkednek a rendőrök. Odaérek melléjük, az egyik félreállít. Miért nincs bekapcsolva az övem? Mondom nekik, hogy bocs, erről a telephelyről megyek a másikra, kb 500 méter, nem kapcsoltam be, mert tudtam hogy kb 1 perc múlva ki fogok szállni.lehet nem is igazi rendőrök voltak és kamu csekket írtak.
Mondták hogy persze, megértik, akkor 20000 Ft és 3 pont. Megcsinálták a papírokat, aláírtam (nem szoktam okoskodni ha valamivel megfognak, mindig elismerem, legfeljebb utólag mérgelődök 😊)
Bemegyek a telephelyre, mondom a tulajnak, képzeld, megbüntettek itt a bejáródon. Azt mondja, hogy az érdekes, mert az nem közút, hanem magánterület. Az ő cége a tulajdonos. Lehet hogy még csak nem is útként szerepel a nyilvántartásban, de ha mégis, akkor is az magánút. Nincs lezárva, hogy az ügyfelek be tudjanak hajtani a telephelyre, de attól még nem közút. Nézzük, az intézkedés helyszíneként mit írtak a papírra: Fő u 2. Ezen a településen nincs is Fő utca. wtf?
Mondom visszasétálok, már rákérdezek erre, hogy magánterületen hogy gondoltak közúti ellenőrzést csinálni (nem helyiek voltak, lehet nem tudták hogy az magánterület), meg miért van fiktív helyszín a papíron, de mire visszamentem, kb 10 perccel az eset után már nem voltak ott.
Szerintetek érdemes ezzel egy kört futni?
Jan
a 90es években korrupt rendőrök ebből szedték meg magukat. igaz akkor könnyebben mert volt helyszíni bírság.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...