NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
237
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
114
21
22:25
RedZone week 16
87
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 4 éve
@warr_b Látod mennyire nem megy 😀Nekem van mindkettő, a Bialetti szvsz jobban kihozza a kávé ízét. Ha lefözök valami prémium minőségű kávét, meg valami közepes boltit, akkor nagy különbséget érzek. A szarvasival nincs akkora különbség. Azzal főzve a jó nem annyival jobb, hogy érdemes lenne megvenni a drágább kávét. Persze azzal is van különbség, csak nem olyan feltűnő mint a Bialettivel.
@negritis Jó ötlet szétnézek a használtak közt is.
@sutianap A bialetti kotyogós sokkal jobb, mint a hagyományos szarvasi kotyogós?
Köszönöm mindnyájatoknak. 😊
adam8
Feleségem szerint viszont ez hülyeség, szerinte egyformák. 😊
több mint 4 éve
Kávéfőző-keresésben kérném a segítségetket.vösző
Darálósat szeretne a család, de nem nagyon vaguynk képben. 😀
www.arukereso.hu/kavefozo-c3174/delonghi/ec-850-m-p71680080/#termek-leiras
Ilyesmit nézegettem, de jó lenne hasonlót találni olcsóbban.
Előre is köszi az ötleteket.
adam8
bialetti kotyogóst meg egy sencor darálót sztán mék kigyön egy bialetti tejhabosító/melegítő
Sanyi, a többi parasztvakítás

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Kávéfőző-keresésben kérném a segítségetket.muterék philips-saeko-t vettek és elvileg az jó
adam8
az is 100k környékén van tán, de elvileg használtan is lehet venni és megéri
van tán vmi speckó oldal a használtaknak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Kávéfőző-keresésben kérném a segítségetket.Ez mondjuk pont nem darálós 😊😉
adam8

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Kávéfőző-keresésben kérném a segítségetket.Darálósat szeretne a család, de nem nagyon vaguynk képben. 😀
több mint 4 éve
turházni?TúrázásTúrázni csakis maszkban!!!44!!
Elmennék a közeli erdőbe túrázni egyet. Viszek magammal kinyomtatott térképet biztos, ami biztos alapon 😀 , de a navigációs appok kapcsán szeretnék érdeklőni. Melyik alkalmazásokat ajánlanátok?
Leszedtem a Locus Map ingyenes verzióját. Offline letöltöttem a térképet. Azt valahol be lehet állítani, hogy a túraútvonal jelzéseket is mutassa? Mert mintha online-on mutatta volna, de az offline-on nem találom.
Valamint az OsmAnd appot töltöttem le. Itt jelölve vannak az útvonalak. Úgyhogy ez elméletileg jónak tűnik. Iránytű van ebben?
Ezeknél lehet alapozni arra, hogy a természetben, a "semmi közepén" is fogják mutatni, hogy merre járok?
Nagy dolgok egyelőre nem kellenek. (útvonaltervezés meg hasonlók) Annyi lenne az elvárásom, hogy a kis telómmal is lássam, hogy merre járok, meg egy iránytű. Ha ez reális elvárás egy kis okostelefontól. 😀
Valamint egy offline növényhatározó appot keresek. A Fa Book jónak tűnik, de ebben csak fák vannak. A Fa-lexikon és a Gomba-lexikon nem tölti be az adatbázist a program elindítása után.
Bébé
#JC6

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
TúrázásTúrázni csakis maszkban!!!44!!
Elmennék a közeli erdőbe túrázni egyet. Viszek magammal kinyomtatott térképet biztos, ami biztos alapon 😀 , de a navigációs appok kapcsán szeretnék érdeklőni. Melyik alkalmazásokat ajánlanátok?
Leszedtem a Locus Map ingyenes verzióját. Offline letöltöttem a térképet. Azt valahol be lehet állítani, hogy a túraútvonal jelzéseket is mutassa? Mert mintha online-on mutatta volna, de az offline-on nem találom.
Valamint az OsmAnd appot töltöttem le. Itt jelölve vannak az útvonalak. Úgyhogy ez elméletileg jónak tűnik. Iránytű van ebben?
Ezeknél lehet alapozni arra, hogy a természetben, a "semmi közepén" is fogják mutatni, hogy merre járok?
Nagy dolgok egyelőre nem kellenek. (útvonaltervezés meg hasonlók) Annyi lenne az elvárásom, hogy a kis telómmal is lássam, hogy merre járok, meg egy iránytű. Ha ez reális elvárás egy kis okostelefontól. 😀
Valamint egy offline növényhatározó appot keresek. A Fa Book jónak tűnik, de ebben csak fák vannak. A Fa-lexikon és a Gomba-lexikon nem tölti be az adatbázist a program elindítása után.
Bébé
több mint 4 éve
Ezt javaslom.turistautak.hu/mapsforge.php
Illetve ha van kedvetek "játszani" is:
www.geocaching.hu/
Sok érdekes dolgot, helyet felfedezhetsz. Szívesen segítenek is.🙂

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
TúrázásElmennék a közeli erdőbe túrázni egyet. Viszek magammal kinyomtatott térképet biztos, ami biztos alapon 😀 , de a navigációs appok kapcsán szeretnék érdeklőni. Melyik alkalmazásokat ajánlanátok?
több mint 4 éve
A jelenleg általános politika-kororna véleménnyel. Ne misztifikáld túl, ne mondj ilyen gyermekded dolgokat, pontosan tudod miről van szó. Már én is megkaptam ezt Borbitól, mert éppen valamiben nagyon egy húron voltunk Sobrival, ez már csak így megy itt. 😊Nem ért egyet? Kivel? Mivel?Hagyjad. itt, aki nem ért egyet az ezt megkapja elég hamar. 😉 Szóval valamit te is jól csinálsz, mint látszik.És amikor sobrival nem értünk egyet akkor sobri meghasadt személyiségei vitatkoznak egymással ? 😊 az az új reg meg vagy 10 hónapos. Plusz akkor sobri (egyik személyisége) eléggé kiművelődhetett Saintsből. Na mindegy.MC12 Sobri új regje, vagy a Betyár tért vissza? 😀betyárnál azért szofisztikáltabb, szóval sobri lesz az 😀
Borbinho
Negritis
MC12
kristóf17
Úgy gondolod itt páran háttérben megbeszélik, hogy hű az MC (most csak példa )mit mondott? Szálljunk rá!
Toca
több mint 4 éve
Nem ért egyet? Kivel? Mivel?Hagyjad. itt, aki nem ért egyet az ezt megkapja elég hamar. 😉 Szóval valamit te is jól csinálsz, mint látszik.És amikor sobrival nem értünk egyet akkor sobri meghasadt személyiségei vitatkoznak egymással ? 😊 az az új reg meg vagy 10 hónapos. Plusz akkor sobri (egyik személyisége) eléggé kiművelődhetett Saintsből. Na mindegy.MC12 Sobri új regje, vagy a Betyár tért vissza? 😀betyárnál azért szofisztikáltabb, szóval sobri lesz az 😀
Borbinho
Negritis
MC12
kristóf17
Úgy gondolod itt páran háttérben megbeszélik, hogy hű az MC (most csak példa )mit mondott? Szálljunk rá!
több mint 4 éve
Hagyjad. itt, aki nem ért egyet az ezt megkapja elég hamar. 😉 Szóval valamit te is jól csinálsz, mint látszik.És amikor sobrival nem értünk egyet akkor sobri meghasadt személyiségei vitatkoznak egymással ? 😊 az az új reg meg vagy 10 hónapos. Plusz akkor sobri (egyik személyisége) eléggé kiművelődhetett Saintsből. Na mindegy.MC12 Sobri új regje, vagy a Betyár tért vissza? 😀betyárnál azért szofisztikáltabb, szóval sobri lesz az 😀
Borbinho
Negritis
MC12
több mint 4 éve
Akkor ez Patrícia volt1 éve van lassan karantén, simán lehet hogy 2-3 hónap alatt szakadt meg Sobri elméjePedig lehet jobban jártál volna mint meghasadt személyiség, mint egy gyengén erőlködő másolat 😀És amikor sobrival nem értünk egyet akkor sobri meghasadt személyiségei vitatkoznak egymással ? 😊 az az új reg meg vagy 10 hónapos. Plusz akkor sobri (egyik személyisége) eléggé kiművelődhetett Saintsből. Na mindegy.MC12 Sobri új regje, vagy a Betyár tért vissza? 😀betyárnál azért szofisztikáltabb, szóval sobri lesz az 😀
Borbinho
Negritis
MC12
Toca
addig jó míg a beast nem jön 😀
Negritis
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Nagy szerencse, hogy nem a másik személyisége vagyok mert nem bírom végigolvasni a 3 oldalas eszemefuttatásait a katolikus vallásról és annak hibáiról. Hogy lehet vallásokról ennyit írni....na majd megkérdem tőle amikor accountot váltunk.1 éve van lassan karantén, simán lehet hogy 2-3 hónap alatt szakadt meg Sobri elméjePedig lehet jobban jártál volna mint meghasadt személyiség, mint egy gyengén erőlködő másolat 😀És amikor sobrival nem értünk egyet akkor sobri meghasadt személyiségei vitatkoznak egymással ? 😊 az az új reg meg vagy 10 hónapos. Plusz akkor sobri (egyik személyisége) eléggé kiművelődhetett Saintsből. Na mindegy.MC12 Sobri új regje, vagy a Betyár tért vissza? 😀betyárnál azért szofisztikáltabb, szóval sobri lesz az 😀
Borbinho
Negritis
MC12
Toca
Negritis
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
1 éve van lassan karantén, simán lehet hogy 2-3 hónap alatt szakadt meg Sobri elméjePedig lehet jobban jártál volna mint meghasadt személyiség, mint egy gyengén erőlködő másolat 😀És amikor sobrival nem értünk egyet akkor sobri meghasadt személyiségei vitatkoznak egymással ? 😊 az az új reg meg vagy 10 hónapos. Plusz akkor sobri (egyik személyisége) eléggé kiművelődhetett Saintsből. Na mindegy.MC12 Sobri új regje, vagy a Betyár tért vissza? 😀betyárnál azért szofisztikáltabb, szóval sobri lesz az 😀
Borbinho
Negritis
MC12
Toca
több mint 4 éve
Pedig lehet jobban jártál volna mint meghasadt személyiség, mint egy gyengén erőlködő másolat 😀És amikor sobrival nem értünk egyet akkor sobri meghasadt személyiségei vitatkoznak egymással ? 😊 az az új reg meg vagy 10 hónapos. Plusz akkor sobri (egyik személyisége) eléggé kiművelődhetett Saintsből. Na mindegy.MC12 Sobri új regje, vagy a Betyár tért vissza? 😀betyárnál azért szofisztikáltabb, szóval sobri lesz az 😀
Borbinho
Negritis
MC12
több mint 4 éve
És amikor sobrival nem értünk egyet akkor sobri meghasadt személyiségei vitatkoznak egymással ? 😊 az az új reg meg vagy 10 hónapos. Plusz akkor sobri (egyik személyisége) eléggé kiművelődhetett Saintsből. Na mindegy.MC12 Sobri új regje, vagy a Betyár tért vissza? 😀betyárnál azért szofisztikáltabb, szóval sobri lesz az 😀
Borbinho
Negritis
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Új megvilágításba helyezi akkor azt is h korbelijkoljak egymást 😊Jinxtriadnak már rengeteg padawanja van itt, ideje volt, hogy Jóskánknak is legyen 😊Magát ismételgeti egy általa képzelt hülyeség megoldására.Az ódium után eldőlt, ja 😀MC12 Sobri új regje, vagy a Betyár tért vissza? 😀betyárnál azért szofisztikáltabb, szóval sobri lesz az 😀
Borbinho
Negritis
Borbinho
Vagy Sobri vagy valami tanítványa 😀
Toca
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Jinxtriadnak már rengeteg padawanja van itt, ideje volt, hogy Jóskánknak is legyen 😊Magát ismételgeti egy általa képzelt hülyeség megoldására.Az ódium után eldőlt, ja 😀MC12 Sobri új regje, vagy a Betyár tért vissza? 😀betyárnál azért szofisztikáltabb, szóval sobri lesz az 😀
Borbinho
Negritis
Borbinho
Toca

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Magát ismételgeti egy általa képzelt hülyeség megoldására.Az ódium után eldőlt, ja 😀MC12 Sobri új regje, vagy a Betyár tért vissza? 😀betyárnál azért szofisztikáltabb, szóval sobri lesz az 😀
Borbinho
Negritis
Borbinho
több mint 4 éve
Az ódium után eldőlt, ja 😀MC12 Sobri új regje, vagy a Betyár tért vissza? 😀betyárnál azért szofisztikáltabb, szóval sobri lesz az 😀
Borbinho
Negritis
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
MC12 Sobri új regje, vagy a Betyár tért vissza? 😀betyárnál azért szofisztikáltabb, szóval sobri lesz az 😀
Borbinho
több mint 4 éve
MC12 Sobri új regje, vagy a Betyár tért vissza? 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 410
Facebook csoportokban nem tudom megosztani az eladni kivant ingatlant.Korabban par honapja ment. 1 csoportban sikerult kiirni. a marketplace-en es mas csoportokban inaktiv a pop up, tehat feljon es a gomb szurke.
miert lehet ez?