NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
237
16
22:05
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
114
21
22:25
RedZone week 16
87
16
19:00
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
22:25
Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Vedd úgy, hogy ez a SBd 😛Korán? Jaj!😊fent az emeleten vannak jóféle cuccok, csak korán kell érkezni, hogy még ne vigyék el a portékát. és hát kistermelőknél kell nézni, a Fehérvári út felőli részen.Futólag nézegetettem arra is, de nem találtam. Majd akkor alaposabban megvizsgálom a terepet.ja nem, 25 perc alatt a hatból talán már itt lehet lenni a Fehérvári úti piacnálMindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
Olyasmire gondolok, amilyet nagypapám hozott anno a Fehérvári úti piacról...😊
nagylaza
slowmotion
(Tegnap két hentesnél próbálkoztam a Szondi utcában, sikertelenül.)
nagylaza
slowmotion
nagylaza
slowmotion
nagylaza
több mint 4 éve
Korán? Jaj!😊fent az emeleten vannak jóféle cuccok, csak korán kell érkezni, hogy még ne vigyék el a portékát. és hát kistermelőknél kell nézni, a Fehérvári út felőli részen.Futólag nézegetettem arra is, de nem találtam. Majd akkor alaposabban megvizsgálom a terepet.ja nem, 25 perc alatt a hatból talán már itt lehet lenni a Fehérvári úti piacnálMindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
slowmotion
nagylaza
slowmotion
nagylaza
slowmotion
több mint 4 éve
fent az emeleten vannak jóféle cuccok, csak korán kell érkezni, hogy még ne vigyék el a portékát. és hát kistermelőknél kell nézni, a Fehérvári út felőli részen.Futólag nézegetettem arra is, de nem találtam. Majd akkor alaposabban megvizsgálom a terepet.ja nem, 25 perc alatt a hatból talán már itt lehet lenni a Fehérvári úti piacnálMindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
slowmotion
nagylaza
slowmotion
nagylaza
több mint 4 éve
A Hold utca - számomra nem világos okokból - ideiglenesen bezárt. Legutóbb biztonsági őrök és csukott üzletek fogadtak. Maga a csarnok nyitva volt ugyan, de sokra nem mentem vele.hold ucca?Rajta van a listámon, de már nem hiszek benne... Ma legalább öt helyen néztem a Nagycsarnokban (Fővám tér), gyönyörű házi füstölésű sonkák és szalonnák mindenütt, csak éppen pont a főtt-füstölt császár nem az. Az egyik helyen szomorúan mondták, hogy ők nemrég még árultak olyat, de a kis vidéki cég, ahonnan kapták, tönkrement a vírusválságban. Most már nekik is csak gyorspácolt van.Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Dohány 47.
nagylaza
De nem érdemled meg.
Sobri Jóska
Ja, és megrendült szívvel tudatom mindazokkal, akik szerették, hogy a Hajós utcai híres-neves hentesnek se híre, se hamva. Ámen.
nagylaza
sutianap
több mint 4 éve
hold ucca?Rajta van a listámon, de már nem hiszek benne... Ma legalább öt helyen néztem a Nagycsarnokban (Fővám tér), gyönyörű házi füstölésű sonkák és szalonnák mindenütt, csak éppen pont a főtt-füstölt császár nem az. Az egyik helyen szomorúan mondták, hogy ők nemrég még árultak olyat, de a kis vidéki cég, ahonnan kapták, tönkrement a vírusválságban. Most már nekik is csak gyorspácolt van.Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Dohány 47.
nagylaza
De nem érdemled meg.
Sobri Jóska
Ja, és megrendült szívvel tudatom mindazokkal, akik szerették, hogy a Hajós utcai híres-neves hentesnek se híre, se hamva. Ámen.
nagylaza

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Rajta van a listámon, de már nem hiszek benne... Ma legalább öt helyen néztem a Nagycsarnokban (Fővám tér), gyönyörű házi füstölésű sonkák és szalonnák mindenütt, csak éppen pont a főtt-füstölt császár nem az. Az egyik helyen szomorúan mondták, hogy ők nemrég még árultak olyat, de a kis vidéki cég, ahonnan kapták, tönkrement a vírusválságban. Most már nekik is csak gyorspácolt van.Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Dohány 47.
nagylaza
De nem érdemled meg.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Dohány 47.
nagylaza
De nem érdemled meg.
több mint 4 éve
Futólag nézegetettem arra is, de nem találtam. Majd akkor alaposabban megvizsgálom a terepet.ja nem, 25 perc alatt a hatból talán már itt lehet lenni a Fehérvári úti piacnálMindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
slowmotion
nagylaza
slowmotion
több mint 4 éve
Szikra mozi mellett van egy jó. 😊Ismerem, a Pinczi. Ott se nincs...
ozibozi
több mint 4 éve
Az Allee melletti? Az tényleg fasza, imádtam oda járni a kifőzdékba, amíg ott dolgoztam a Budafokin 😊ja nem, 25 perc alatt a hatból talán már itt lehet lenni a Fehérvári úti piacnálMindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
slowmotion
nagylaza
slowmotion

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
ja nem, 25 perc alatt a hatból talán már itt lehet lenni a Fehérvári úti piacnálMindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
slowmotion
nagylaza
több mint 4 éve
Szikra mozi mellett van egy jó. 😊
több mint 4 éve
Mindenre nyitott vagyok.😊 Fény utca?Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
slowmotion
több mint 4 éve
Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Mi a beláthatatlan távolság? 25 perc a 4-6-ossal már az? 😊
nagylaza
több mint 4 éve
Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Küldjél róla screenshotot, mert így nehéz beazonosítani!!! 😊😊😊
nagylaza
több mint 4 éve
Nekem egy sokkal összetettebb, szinte már komplex kérdésem van. Tud valaki olyan, a VI. kerülettől nem beláthatatlan távolságra lévő hentest/húsboltot ajánlani, ahol "házi" (nem gyorspácolt) főtt-füstölt császár szalonnát lehet venni?Olyasmire gondolok, amilyet nagypapám hozott anno a Fehérvári úti piacról...😊
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 4 éve
A németen találtam. Már rendelem is.Nincs véletlen Turbó csiga plüss valakinek elfekvőben? Hiába túrom a netet, de sehol nem találok és a kisfiam ilyet szeretne.ali-n van, de a minőség ott lehet necces 😀
Matthew99
www.aliexpress.com/item/32793442129.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.296515d5E6s2FE&algo_pvid=3fe0cbe6-d21a-40a0-80ae-abad51971459&algo_expid=3fe0cbe6-d21a-40a0-80ae-abad51971459-0&btsid=0bb0624216146731663747695ebc29&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
német vagy angol amazon?
Negritis
Kösz warr_b neked is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Nincs véletlen Turbó csiga plüss valakinek elfekvőben? Hiába túrom a netet, de sehol nem találok és a kisfiam ilyet szeretne.www.jofogas.hu/gyor_moson_sopron/Uj_Theo_Turbo_Csiga_Pluss_Jatek_Figura_Plussfigura_116058999.htm
Matthew99
Ez esetleg?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Nincs véletlen Turbó csiga plüss valakinek elfekvőben? Hiába túrom a netet, de sehol nem találok és a kisfiam ilyet szeretne.ali-n van, de a minőség ott lehet necces 😀
Matthew99
www.aliexpress.com/item/32793442129.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.296515d5E6s2FE&algo_pvid=3fe0cbe6-d21a-40a0-80ae-abad51971459&algo_expid=3fe0cbe6-d21a-40a0-80ae-abad51971459-0&btsid=0bb0624216146731663747695ebc29&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
német vagy angol amazon?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nincs véletlen Turbó csiga plüss valakinek elfekvőben? Hiába túrom a netet, de sehol nem találok és a kisfiam ilyet szeretne.
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
brikka

több mint 4 éve
Várjunk egy félpillanatot, melyik Bialettiről beszélünk? Moka vagy Brikka, vagy valami harmadik?Ez a krémes dolog tetszik nekem, köszönöm szépen. Kíváncsi vagyok, hogy érezni fogom-e a különbséget, mert valószínűleg ez az út lesz a befutó. 😀belül van egy fekete csík, pont annyi víz kell bele setöbb sekevesebb
adam8
sutianap
több mint 4 éve
Ez a krémes dolog tetszik nekem, köszönöm szépen. Kíváncsi vagyok, hogy érezni fogom-e a különbséget, mert valószínűleg ez az út lesz a befutó. 😀belül van egy fekete csík, pont annyi víz kell bele setöbb sekevesebb
adam8

több mint 4 éve
Ez a krémes dolog tetszik nekem, köszönöm szépen. Kíváncsi vagyok, hogy érezni fogom-e a különbséget, mert valószínűleg ez az út lesz a befutó. 😀
több mint 4 éve
@warr_b Látod mennyire nem megy 😀a bialetti tudja a coffe cremat, más a teteje - viszont nem ajánlatos túltölteni mer kirobban belőle a habos izé
@negritis Jó ötlet szétnézek a használtak közt is.
@sutianap A bialetti kotyogós sokkal jobb, mint a hagyományos szarvasi kotyogós?
Köszönöm mindnyájatoknak. 😊
adam8
a szemes kávé a jó szépen végig lehet menni mindenen, kotyogósba nem szabad kurvaapróra darálni, ezér nem jók a daráltak se - kicsit megpörgeted még durván szemcsés azt mehet a kottyerba De lehet érezni hogy sokkal jobb - anyám darált Csibós szarvasiját én csak remegősnek hívom, emmeg rendes espresso, ijen lidlis faszom világtútás majomság, dekettő elég egy nap ohne zukker