Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 6 éve
Mi ceremóniamester árajánlatokat kérünk éppen be, hát egy-kettő után tátva maradt a szám. De nem az önfényezés jelenségtől....
több mint 6 éve
Azóta célom esküvői rendezvényszervezésbe belefogni, mióta megtudtam, ez mit takar. "Csodálatos" dolgok ezek. 😊Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊Ha ezt tudtam volna, amikor pályát választok.. 😀
kristóf17
adam8
több mint 6 éve
Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊Ha ezt tudtam volna, amikor pályát választok.. 😀
kristóf17
több mint 6 éve
Nincs mert mi egyetértettünk abban hogy nem kell videó és egy percig nem bántuk meg. A képeket is max 2-szer néztük meg. Ennek ellenére a fontos dolgok megvannak videón is. Volt a családban olyan akinél drón meg 3 videós volt és azóta se nézték meg és véleményem szerint nem is fogják.mi dettó. szerintem a kislányom többször nézte meg a képeket, mint mi ketten összesen, pedig már négy éve volt az is.
Matthew99
több mint 6 éve
Nálunk is pont ez a helyzet. Állandóan videóz, fotóz, imádja, ezért van olyan telója amilyen, teli képekkel. Néha leül laptop elé, nézegeti a régieket stb. Nyilván fotóba belementem a drágább megoldásba, de videónál nem érzem ennek fontosságát. Majd kirakunk hajnaltól egy GoPro-t, és mindig ott lesz valakin. Bőven elég. 😊Ja amúgy én se szoktam szinte semmit végignézni. Én is inkább az "éljük meg, ne videózzunk" híve vagyok. Bár a barátnőm sűrűn visszanézegeti a képeket amiket készít.Nincs mert mi egyetértettünk abban hogy nem kell videó és egy percig nem bántuk meg. A képeket is max 2-szer néztük meg. Ennek ellenére a fontos dolgok megvannak videón is. Volt a családban olyan akinél drón meg 3 videós volt és azóta se nézték meg és véleményem szerint nem is fogják.Akkor győzd meg hogy az a pénz jó lesz máshol. A rokonok telefonos videóiból ugyanúgy össze lehet vágni egy szép emléket, amit ugyanúgy nem fogtok soha megnézni 😉Kicsit az az érzésem, hogy vannak ezzel kapcsolatban fájdalmas emlékeid 😀
Matthew99
dugo93
Matthew99
dugo93
több mint 6 éve
Ja amúgy én se szoktam szinte semmit végignézni. Én is inkább az "éljük meg, ne videózzunk" híve vagyok. Bár a barátnőm sűrűn visszanézegeti a képeket amiket készít.Nincs mert mi egyetértettünk abban hogy nem kell videó és egy percig nem bántuk meg. A képeket is max 2-szer néztük meg. Ennek ellenére a fontos dolgok megvannak videón is. Volt a családban olyan akinél drón meg 3 videós volt és azóta se nézték meg és véleményem szerint nem is fogják.Akkor győzd meg hogy az a pénz jó lesz máshol. A rokonok telefonos videóiból ugyanúgy össze lehet vágni egy szép emléket, amit ugyanúgy nem fogtok soha megnézni 😉Kicsit az az érzésem, hogy vannak ezzel kapcsolatban fájdalmas emlékeid 😀
Matthew99
dugo93
Matthew99
több mint 6 éve
Nincs mert mi egyetértettünk abban hogy nem kell videó és egy percig nem bántuk meg. A képeket is max 2-szer néztük meg. Ennek ellenére a fontos dolgok megvannak videón is. Volt a családban olyan akinél drón meg 3 videós volt és azóta se nézték meg és véleményem szerint nem is fogják.Akkor győzd meg hogy az a pénz jó lesz máshol. A rokonok telefonos videóiból ugyanúgy össze lehet vágni egy szép emléket, amit ugyanúgy nem fogtok soha megnézni 😉Kicsit az az érzésem, hogy vannak ezzel kapcsolatban fájdalmas emlékeid 😀
Matthew99
dugo93

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Akkor győzd meg hogy az a pénz jó lesz máshol. A rokonok telefonos videóiból ugyanúgy össze lehet vágni egy szép emléket, amit ugyanúgy nem fogtok soha megnézni 😉Kicsit az az érzésem, hogy vannak ezzel kapcsolatban fájdalmas emlékeid 😀
Matthew99
több mint 6 éve
Nemértem Kristóf, még csak most kérted meg a kezét és máris esküvői videós...?Messzire mentünk a témától 😀 Nincs kedvem egy évig szervezni, így a lényeg legyen meg aztán a többi majd jön.
Inkább a CSOK-nak nézzetek utána.
😀
O1G
Persze, ezen vagyok 😊Akkor győzd meg hogy az a pénz jó lesz máshol. A rokonok telefonos videóiból ugyanúgy össze lehet vágni egy szép emléket, amit ugyanúgy nem fogtok soha megnézni 😉Azért azt tudni kell, hogy két ember házasodik össze, és nem én vagyok, aki jobban ragaszkodik a spéci videóshoz.Mondj le róla és kész.Ezért fogalmaztam meg azt, hogy alatta igen. Ezen szeretnék spórolni és nem a fotón, vőfélyen 😊Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊Te is akarsz egy olyan cd-t amit soha többet nem nézel meg? Én a 180k alatti összeget választanám 😊
kristóf17
Matthew99
kristóf17
Matthew99
kristóf17
Matthew99
több mint 6 éve
Akkor győzd meg hogy az a pénz jó lesz máshol. A rokonok telefonos videóiból ugyanúgy össze lehet vágni egy szép emléket, amit ugyanúgy nem fogtok soha megnézni 😉Azért azt tudni kell, hogy két ember házasodik össze, és nem én vagyok, aki jobban ragaszkodik a spéci videóshoz.Mondj le róla és kész.Ezért fogalmaztam meg azt, hogy alatta igen. Ezen szeretnék spórolni és nem a fotón, vőfélyen 😊Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊Te is akarsz egy olyan cd-t amit soha többet nem nézel meg? Én a 180k alatti összeget választanám 😊
kristóf17
Matthew99
kristóf17
Matthew99
kristóf17

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Nemértem Kristóf, még csak most kérted meg a kezét és máris esküvői videós...?Inkább a CSOK-nak nézzetek utána.
😀
több mint 6 éve
Azért azt tudni kell, hogy két ember házasodik össze, és nem én vagyok, aki jobban ragaszkodik a spéci videóshoz.Mondj le róla és kész.Ezért fogalmaztam meg azt, hogy alatta igen. Ezen szeretnék spórolni és nem a fotón, vőfélyen 😊Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊Te is akarsz egy olyan cd-t amit soha többet nem nézel meg? Én a 180k alatti összeget választanám 😊
kristóf17
Matthew99
kristóf17
Matthew99
több mint 6 éve
ha mindent meg akarsz örökíteni akkor Kovi 😀
több mint 6 éve
Mondj le róla és kész.Ezért fogalmaztam meg azt, hogy alatta igen. Ezen szeretnék spórolni és nem a fotón, vőfélyen 😊Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊Te is akarsz egy olyan cd-t amit soha többet nem nézel meg? Én a 180k alatti összeget választanám 😊
kristóf17
Matthew99
kristóf17

több mint 6 éve
Ezért fogalmaztam meg azt, hogy alatta igen. Ezen szeretnék spórolni és nem a fotón, vőfélyen 😊Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊Te is akarsz egy olyan cd-t amit soha többet nem nézel meg? Én a 180k alatti összeget választanám 😊
kristóf17
Matthew99
több mint 6 éve
Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊Te is akarsz egy olyan cd-t amit soha többet nem nézel meg? Én a 180k alatti összeget választanám 😊
kristóf17

több mint 6 éve
Tud valaki esetleg minőségre adó és 180k alatt dolgozó esküvői videóst, aki megfelelő időintervallumban dolgozik? (tudom, nem elég konkrét a kérés, és relatív is, hogy ki mit ért a minőség alatt, de sok-sok találat van, ennyivel hátha szűkítettem eleget) Kérlek dobjon már üzenetet, aki tud. 😊
több mint 6 éve
te miattad egy jó sztorival lettünk kevesebbek 😊ugyanitt toltuk mi is! annyi még hogy a hullámvasutazást meg egyéb mókákat a kaja elé érdemes időzíteni! 😊Bécsi állatkertről vélemények?Ha már Bécs! Ha mentek a Práterbe, ezt nem szabad kihagyni:
tüsi91
www.tripadvisor.co.hu/ShowUserReviews-g190454-d694595-r507662072-Schweizerhaus-Vienna.html
Két embernek elég egy csülök, aminél jobbat még nem ettem és a "csöcsös" sör is finom 😉
Illetve a Madame Tussaunds talán jobb, mint Londonban. Drága, de megéri.
Egon bá
yooker
több mint 6 éve
ugyanitt toltuk mi is! annyi még hogy a hullámvasutazást meg egyéb mókákat a kaja elé érdemes időzíteni! 😊Bécsi állatkertről vélemények?Ha már Bécs! Ha mentek a Práterbe, ezt nem szabad kihagyni:
tüsi91
www.tripadvisor.co.hu/ShowUserReviews-g190454-d694595-r507662072-Schweizerhaus-Vienna.html
Két embernek elég egy csülök, aminél jobbat még nem ettem és a "csöcsös" sör is finom 😉
Egon bá
több mint 6 éve
Ott vesszük fel a mamám és onnan indul a túránk. De akkor lehet, hogy oda tervezem a végét.Mohácson melyik étterembe érdemes menni?Ha Mohács környéke is játszik, akkor Bóly 10-12 km, és ott a Kiskastély étterem nagyon jó.
Matthew99
Jan

több mint 6 éve
Mohácson melyik étterembe érdemes menni?Ha Mohács környéke is játszik, akkor Bóly 10-12 km, és ott a Kiskastély étterem nagyon jó.
Matthew99
több mint 6 éve
Bécsi állatkertről vélemények?Ha már Bécs! Ha mentek a Práterbe, ezt nem szabad kihagyni:
tüsi91
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 6 éve
Akvarisztikában esetleg van aki otthon van?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Bécsi állatkertről vélemények?Kicsit drága a belépő (20 EUR a felnőtt jegy), de nekem tetszett, különösen az akváriumos ház.
tüsi91
Én tavaly voltam, az oroszlánok mellett volt a sörkert, jó volt az Ottakringer és a kaja is jó volt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Vannak pandák is mellette meg sörözők 😊