Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 6 éve
A munkábajárós terepjárómon elég sok mindent az tart össze (nameg a sziló) 😀Az már úri dolog.Kábelkötegelőt el ne felejtsétek.Én ezt a WD40, szigetelőszalag és kalapács szentháromságával ismerem, hogy amit ezek közül valamivel nem tudsz megoldani, akkor azt tulajdonképpen nem is kell megoldani. S tényleg.WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
www.rd.hu/Mire_j%C3%B3_m%C3%A9g_a_WD-40
Egyebirant a so (vizben oldva) es az ecet amik mindent visznek hazi takaritasi trukkokben, es nem sosav szinten oldanak mindent. A harmadik a szodabikarbona, ami raadasul szagtalanit is (az ecet epp ellenkezoleg 😀).
ulpianus
slowmotion
Mikey
Matthew99
Mikey
több mint 6 éve
Jaja, illetve ha vmit kokányolni kell a púrhab is elengedhetetlen kellék.Az már úri dolog.Kábelkötegelőt el ne felejtsétek.Én ezt a WD40, szigetelőszalag és kalapács szentháromságával ismerem, hogy amit ezek közül valamivel nem tudsz megoldani, akkor azt tulajdonképpen nem is kell megoldani. S tényleg.WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
Egyebirant a so (vizben oldva) es az ecet amik mindent visznek hazi takaritasi trukkokben, es nem sosav szinten oldanak mindent. A harmadik a szodabikarbona, ami raadasul szagtalanit is (az ecet epp ellenkezoleg 😀).
ulpianus
slowmotion
Mikey
Matthew99
Mikey
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Az már úri dolog.Kábelkötegelőt el ne felejtsétek.Én ezt a WD40, szigetelőszalag és kalapács szentháromságával ismerem, hogy amit ezek közül valamivel nem tudsz megoldani, akkor azt tulajdonképpen nem is kell megoldani. S tényleg.WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
ulpianus
slowmotion
Mikey
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Kábelkötegelőt el ne felejtsétek.Én ezt a WD40, szigetelőszalag és kalapács szentháromságával ismerem, hogy amit ezek közül valamivel nem tudsz megoldani, akkor azt tulajdonképpen nem is kell megoldani. S tényleg.WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
ulpianus
slowmotion
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Pedig jó cucc. Ráadásul az űrverseny szülötte 😀Hálás vagyok. 26 évem alatt kezdem szégyennek érezni a WD 40 kimaradását az életemből.Én ezt a WD40, szigetelőszalag és kalapács szentháromságával ismerem, hogy amit ezek közül valamivel nem tudsz megoldani, akkor azt tulajdonképpen nem is kell megoldani. S tényleg.WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
ulpianus
slowmotion
Mikey
kristóf17
index.hu/tudomany/til/2018/07/08/raketatechnologia_volt_haztartasi_termek_lett/
több mint 6 éve
Hálás vagyok. 26 évem alatt kezdem szégyennek érezni a WD 40 kimaradását az életemből.Én ezt a WD40, szigetelőszalag és kalapács szentháromságával ismerem, hogy amit ezek közül valamivel nem tudsz megoldani, akkor azt tulajdonképpen nem is kell megoldani. S tényleg.WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
ulpianus
slowmotion
Mikey
több mint 6 éve
Én ezt a WD40, szigetelőszalag és kalapács szentháromságával ismerem, hogy amit ezek közül valamivel nem tudsz megoldani, akkor azt tulajdonképpen nem is kell megoldani. S tényleg.WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
ulpianus
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Azt a megoldást próbáltam. Kéne hozzá kiegészítő😊Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Asszonnyal!
kristóf17
Szokol
Meglessük. A windex jó ómen!! Köszi.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
ulpianus
több mint 6 éve
WD40 és szigszalag. azzal mindenhol boldogulsz.Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
ulpianus
több mint 6 éve
Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?színazonos festékkel
kristóf17
több mint 6 éve
Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Nem hiszem, hogy ilyen valaszra varsz. De. Lehet en mar retro manus vagyok. De mint szerelo, nekunk is az oregek tanitottak. Nalunk mindig van a jo oreg ultimate csoda, a WD 40. Az olyan mint a Bazi nagy gorog lagziban a Windex. Csak ez tenyleg jo minden fassagra. Tisztitasban is a kiraly.
kristóf17
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?Asszonnyal!
kristóf17
több mint 6 éve
Srácok. Kicsit befogta az egyik száradó papucs feketére a konvektor sárgás burkolatának egy részét. Van valami házi praktikátok, hogy mivel lehetne jól letisztítani?
több mint 6 éve
egyébként én anno ennél jóval kisebb szintű politizálásért kaptam asszem 2 hónap bant haromt-től a 2000-es évek elején, úgyhogy nem értem mi a probléma 😀Azóta liberalisabb a világ 😀
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
egyébként én anno ennél jóval kisebb szintű politizálásért kaptam asszem 2 hónap bant haromt-től a 2000-es évek elején, úgyhogy nem értem mi a probléma 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Én pl több, mint 11 év (!) alatt hoztam össze ezt az elkepesztő hsz-számot. 😀 (jó, az átállásokkor többször is elveszett jónéhány) Tudom, hogy ez meg már a másik véglet, de az, hogy valaki 3 hónap alatt legyártja nagyjából ugyanezt, elég elgondolkodtató.

több mint 7 éve
Valaki követéskezlési ügyekben jártas esetleg?Ha még aktuális, és kéne segítség, akkor én igen.
Toca
több mint 7 éve
Sanyinak!Van egy mondás, hogy a kevesebb néha több...
2001 óta van netem, felsorolni sem tudom hány chat, fórum stb helyen voltam már, de az biztos, hogy általában egy ideig csak read onlyban tolom, vagy visszaolvasok több havi termést és megpróbálom felvenni az ottaniak stílusát, szerintem sokan vagyunk/voltunk így. Egyszerűen ezt úgy kell felfogni, hogy egy kocsmában sem biztos nyerő ha egy társasághoz odacsapódsz és átveszed az irányítást és rögtön mindenhez hozzászólsz. Azt, hogy 3 hónap alatt sikerült 1100 hozzászólást összehoznod, az szép teljesítmény, valakinek 5 év alatt nem jön össze ennyi 😊
Tudom, hogy volt betegséged és abból lábalsz ki - ahhoz jobbulást - de tényleg próbáld meg felvenni az itteni ritmust és ha kérnek valamit, azt próbáld betartani.
több mint 7 éve
Hát figyi, a Hawks topicban konkrétan nem lehet anélkül kritikus hangvételt megütni csapattagokkal szemben, hogy Te utána ne olvasnád az ember fejére. Én bírom a hurráoptimizmust, de az, hogy minden meccs előtt beírod, hogy simán nyerünk (érveid persze nincsenek, hogy miért gondolod így), majd jól lebaszod azt aki nem így gondolja az nem vezet sehova. És akkor elvárod, hogy kommunikáljunk veled. Most komolyan az ilyen kommentekre mit lehet írni? Most is beírtad, hogy megverjük a Kansast. Az hogy miért gondolod így nem tudtuk meg, de miután páran nem hittek a győzelemben egyből jött az oltogatás, majd miután nyertünk jöttek a bezzeg én megmontam kommentek, természetesen személyeskedve. Bocs ha ezek után nincs kedve az embernek kommunikálni veled.Nem tudom kibe kötöttem bele rosszindúlatúan?Plusz az erőszakos spamel sem igaz rám szerintem.Speciel nem rá gondoltam most.Nem hulye/ kreten. Intelligens, ezt tobbszor le is irta, elolvashattad volna😁Tiszta Big Brother.Én nyugodt ember vagyok, sok hülye / kreten emberrel beszélgettem már
A némítás erre az esetre azért pont elég.
♉gaben♉
Toca
diverdoc
Persze lehet az a baj már nemitottam amikor kiderült hogy ennyire penge ő. 😊
Toca
Rózsa Sándor
több mint 7 éve
írj PM-etValaki követéskezlési ügyekben jártas esetleg?m.blog.hu/su/subba/image/costella1.jpg
Toca
d3Y
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Valaki követéskezlési ügyekben jártas esetleg?
Toca
buhloone mindstate
több mint 7 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom kibe kötöttem bele rosszindúlatúan?Plusz az erőszakos spamel sem igaz rám szerintem.Speciel nem rá gondoltam most.Nem hulye/ kreten. Intelligens, ezt tobbszor le is irta, elolvashattad volna😁Tiszta Big Brother.Én nyugodt ember vagyok, sok hülye / kreten emberrel beszélgettem már
♉gaben♉
Toca
diverdoc
Toca
több mint 7 éve
Speciel nem rá gondoltam most.Nem hulye/ kreten. Intelligens, ezt tobbszor le is irta, elolvashattad volna😁Tiszta Big Brother.Én nyugodt ember vagyok, sok hülye / kreten emberrel beszélgettem már
♉gaben♉
Toca
diverdoc
több mint 7 éve
Nem hulye/ kreten. Intelligens, ezt tobbszor le is irta, elolvashattad volna😁Tiszta Big Brother.Én nyugodt ember vagyok, sok hülye / kreten emberrel beszélgettem már
♉gaben♉
Toca

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 7 éve
Tiszta Big Brother.Én nyugodt ember vagyok, sok hülye / kreten emberrel beszélgettem már , de azért az, hogy mindenhol önti a faszságot valaki egy dolog. Viszont amikor emellé a rosszindulatúan spammel és már másba is erősen beleköt, akkor érdemes húzni egy határt.
♉gaben♉
De hát karácsony van mindjárt feloldom én is az összes nemitottamat, ja az csak ő 😀