Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 12 éve
van tippje valakinek, hogy lehet a legolcsóbban eljutni Pestről Brugge-be?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Remélem nem fog! Én sem csinálnám meg még egyszer az is tök biztos!Valakinek volt már orrsövény műtéte? Csak, hogy ez az orrváladékozás miként fog eltűnni, és, hogy hogyan fog kitisztulni az orrom. Orrfújással, amit csak egy-két hét után lehet normálisan? 😊kristóf17Én csak láttam olyat akinek volt (akkor nekem "csak" mandula műtétem volt), de nem cserélnék vele, egyébként nekem is kéne, de inkább nem, főleg hogy visszanőhet...Egon bá
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Valakinek volt már orrsövény műtéte? Csak, hogy ez az orrváladékozás miként fog eltűnni, és, hogy hogyan fog kitisztulni az orrom. Orrfújással, amit csak egy-két hét után lehet normálisan? 😊kristóf17Én csak láttam olyat akinek volt (akkor nekem "csak" mandula műtétem volt), de nem cserélnék vele, egyébként nekem is kéne, de inkább nem, főleg hogy visszanőhet...
több mint 12 éve
Valakinek volt már orrsövény műtéte? Csak, hogy ez az orrváladékozás miként fog eltűnni, és, hogy hogyan fog kitisztulni az orrom. Orrfújással, amit csak egy-két hét után lehet normálisan? 😊
több mint 12 éve
Jelen állás szerint mind a három zsebből lehet szállást fizetni, de most módosítottak valami olyat, hogy a jövőben az utazási irodáknál a szállást csak a szállás zsebből lehet. Viszont ha jól értettem akkor ha közvetlenül a szállodának fizetsz akkor mehet mind a háromból továbbra is.
több mint 12 éve
gsn
3 548
Viszont ha jól értem, hogy a vendéglátás alszámlára kapsz pénzt, az felhasználható szállásra is.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
gsn
3 548
Ha a SZÉP kártyámra étkezési lóvét kapok,akkor azt át tudom valahogy csoportosítani szállásra?JoeyPorterNem lehet átcsoportosítani, a kormányrendelet tiltja az átcsoportosítást az alszámlák között. Csakis azokra a szolgáltatásokra használható fel, amelyek ahhoz az adott alszámlához vannak rendelve, amelyre a cég utalta a pénzt.
A szálláshely alszámlára utalt összeg felhasználható:
szálláshely-szolgáltatás; belföldi utazásszervezés
Vendéglátás alszámlára jutó pénz felhasználható:
éttermi és mozgó vendéglátás; egyéb vendéglátás; szálláshely-szolgáltatás
Szabadidő alszámla:
egyéb humán-egészségügyi ellátás; előadó-művészet; múzeumi tevékenység; növény-, állatkert és természetvédelmi terület működtetése; vidámparki, szórakoztatóparki tevékenység; máshová nem sorolt egyéb szórakoztatás, szabadidős tevékenység; fizikai közérzetet javító szolgáltatás; testedzési szolgáltatás; egyéb sporttevékenység; belvízi személyszállítás; egyéb foglalás; szálláshely-szolgáltatás
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 630
Ha a SZÉP kártyámra étkezési lóvét kapok,akkor azt át tudom valahogy csoportosítani szállásra?
több mint 12 éve
Angol. Denem nekem kell hanem tesómnak, hogy legyen meg végre az a kurva nyelvvizsgája. Franciát majd csak jövőre tervezem, de azt nem ilyen szuperintenzívre 😊4 hetes intenzív nyelvtanfolyamot keresünk a nyárranekem egyik osztálytársam csinált ilyet, és sokat basztattuk érte, hogy mennyi időt vesz el, de végülis is a sors őt igazolta, nagyon hasznos volt számára, nyelvvizsga (azóta felsőfokú) is simán meglett + használni is jól tudja (ráadásul nyelvtanilag is helyesen 😀)
a peregrinust néztük ki, heti 5*5 óra, 40 ropi. van valakinek ezzel vagy más ugyanilyen intenzitású nyelvtanfolyammal kapcsolatban valamilyen tapasztalata?
ha igen akkor megköszönném, biztosra kéne menni a nyelvvizsgávaleaglesmcnabb
angolból vagy franciából szeretnéd?kristof
Eddig nem jött össze pedig volt már többször is, pedig nem hülye hozzá, szóbeli megvan neki, ha külföldön vagyunk mindig ő beszél, csak valahogy az írásbeli nem akar összejönni 😀
egyébként köszönöm az információt! 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
4 hetes intenzív nyelvtanfolyamot keresünk a nyárranekem egyik osztálytársam csinált ilyet, és sokat basztattuk érte, hogy mennyi időt vesz el, de végülis is a sors őt igazolta, nagyon hasznos volt számára, nyelvvizsga (azóta felsőfokú) is simán meglett + használni is jól tudja (ráadásul nyelvtanilag is helyesen 😀)
a peregrinust néztük ki, heti 5*5 óra, 40 ropi. van valakinek ezzel vagy más ugyanilyen intenzitású nyelvtanfolyammal kapcsolatban valamilyen tapasztalata?
ha igen akkor megköszönném, biztosra kéne menni a nyelvvizsgávaleaglesmcnabb
angolból vagy franciából szeretnéd?
több mint 12 éve
4 hetes intenzív nyelvtanfolyamot keresünk a nyárraa peregrinust néztük ki, heti 5*5 óra, 40 ropi. van valakinek ezzel vagy más ugyanilyen intenzitású nyelvtanfolyammal kapcsolatban valamilyen tapasztalata?
ha igen akkor megköszönném, biztosra kéne menni a nyelvvizsgával
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Így van, ha nincs kereted akkor simán "nincs fedezet a számlán" címszóval vissza fogja utasítani a tranzakciót. A hitelkeret egyébként jövedelemérkeztetés függvénye, ha nem érkezik rendszeres jövedelmed a számlára akkor nincs A-hiteled, ellenkező esetben ha kell ha nem tukmálják 😊Na szóval az a kérdésem lenne, hogy van egy OTPs PayPassos kártyám, amin nincs pénz, de szombaton egy nagyobb összeget kapok majd rá, megoldható, hogy ezzel a kártyával most vásároljak mínuszba rakva az egyenlegemet, és azt majd az átutalás után fizessem ki?FViktor93Ha van hozzá hitelkeretedet (az OTP-nál azt hiszem A-hitelnek hívják), akkor igen. Egyébként sima folyószámlával szerintem nem lehetséges.Gyurma Pappa
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
milyen programmal tudok a legegyszerűbben podcastet rss feedbe gyúrni, hogy azt fel tudjam tölteni itunes-ra is? ha shareware, az se gond, csak egy jöjjön végre össze...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Na szóval az a kérdésem lenne, hogy van egy OTPs PayPassos kártyám, amin nincs pénz, de szombaton egy nagyobb összeget kapok majd rá, megoldható, hogy ezzel a kártyával most vásároljak mínuszba rakva az egyenlegemet, és azt majd az átutalás után fizessem ki?FViktor93Ha van hozzá hitelkeretedet (az OTP-nál azt hiszem A-hitelnek hívják), akkor igen. Egyébként sima folyószámlával szerintem nem lehetséges.
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Na szóval az a kérdésem lenne, hogy van egy OTPs PayPassos kártyám, amin nincs pénz, de szombaton egy nagyobb összeget kapok majd rá, megoldható, hogy ezzel a kártyával most vásároljak mínuszba rakva az egyenlegemet, és azt majd az átutalás után fizessem ki?
több mint 12 éve
köszönöm zavi! valami ilyesmit bogarásztam ki én is kicsiny angol tudásommal, hogy mintha írni kéne valahova valamit, de azért biztosra akartam menni.Nem a régi beléppéseel van a gond, valamit frissitettek az oldalon, és sokaknak nem ment a régi accountja, nekem siekrült simán megújítanom. Jól betojtam én is mikor ez volt. Amúgy igen, nem midnen nap lehet irogatni oda, és lehet 1-2 hét is volt egyik haveromnak mire beállíitották asszem. Remélem sikerül majd!
egyébként nagyon régóta nem jelentkerztem be, és talán azért maradt nálam ez a "bug"
hát ez rohadt jó. nem tudom mi a f*szért kell ilyen k*rva nagy szabályrendszert alkotni a TYT-en... ha jól tudom akkor kedd éjféltől, csütörtök éjfélig van nyitva a ''Disabled Accounts thread'', ahol kérni lehet, hogy nyissák meg újra az accountot... nevetséges. mintha az 51. állam lenne a TYT.Ventura
több mint 12 éve
köszönöm zavi! valami ilyesmit bogarásztam ki én is kicsiny angol tudásommal, hogy mintha írni kéne valahova valamit, de azért biztosra akartam menni.egyébként nagyon régóta nem jelentkerztem be, és talán azért maradt nálam ez a "bug"
hát ez rohadt jó. nem tudom mi a f*szért kell ilyen k*rva nagy szabályrendszert alkotni a TYT-en... ha jól tudom akkor kedd éjféltől, csütörtök éjfélig van nyitva a ''Disabled Accounts thread'', ahol kérni lehet, hogy nyissák meg újra az accountot... nevetséges. mintha az 51. állam lenne a TYT.
több mint 12 éve
köszönöm jj, de nem találtam wisconsinosat...Asszem be kell regelned (ha meg nem vagy) a TYT forum részére, és ott a megfelelő topicban kérned hogy állítsák vissza az accountodat. Pár hónapja volt valami ilyesmi, és sokaknak nem működött a régi, a fórumba kellett nekik beírni a megfelelő topicba.
valaki legyen már kedves lefordítani, hogy tudjam, hogy mit kell csinálnom, hogy be tudjak jelentkezni a trackerre.
"No.3. IF YOU DO GET DISABLED
TIP: You will see a Message "This Account Is Disabled". If you get a "Wrong UserName Or PassWord" Message that means your Log-In details aren't correct. Re-Enter CORRECTLY or ReSet your PassWord (see LINKS)
A. DO NOT CREATE ANOTHER "DUPE" ACCOUNT
B. DO NOT SEND A "CONTACT US" FORM ABOUT IT. THEY WILL BE IGNORED & DELETED.
C. You can Request to have Your Account Restored by Posting In the Monthly Disabled Accounts Thread which you will find Stickied at the Top of the Page. YOU NEED TO BE SIGNED UP TO THE TYT FORUMS TO POST IN THE D.A.T.
THIS IS THE ONLY FORMAT THAT WE DEAL WITH DISABLED ACCOUNTS, SO DON'T BOTHER PM'ING THE MODS OR ANYONE ELSE ABOUT IT- READ THE RULES OF THE D.A.T THEN POST WHEN ITS OPEN.
NOTE: D.A.Thread Open From 6am EST Wed-6am EST Friday ONLY"Ventura
több mint 12 éve
köszönöm jj, de nem találtam wisconsinosat...valaki legyen már kedves lefordítani, hogy tudjam, hogy mit kell csinálnom, hogy be tudjak jelentkezni a trackerre.
"No.3. IF YOU DO GET DISABLED
TIP: You will see a Message "This Account Is Disabled". If you get a "Wrong UserName Or PassWord" Message that means your Log-In details aren't correct. Re-Enter CORRECTLY or ReSet your PassWord (see LINKS)
A. DO NOT CREATE ANOTHER "DUPE" ACCOUNT
B. DO NOT SEND A "CONTACT US" FORM ABOUT IT. THEY WILL BE IGNORED & DELETED.
C. You can Request to have Your Account Restored by Posting In the Monthly Disabled Accounts Thread which you will find Stickied at the Top of the Page. YOU NEED TO BE SIGNED UP TO THE TYT FORUMS TO POST IN THE D.A.T.
THIS IS THE ONLY FORMAT THAT WE DEAL WITH DISABLED ACCOUNTS, SO DON'T BOTHER PM'ING THE MODS OR ANYONE ELSE ABOUT IT- READ THE RULES OF THE D.A.T THEN POST WHEN ITS OPEN.
NOTE: D.A.Thread Open From 6am EST Wed-6am EST Friday ONLY"
több mint 12 éve
ncaa meccsekhez is hozzálehet férni más oldalakon, nem csak ten yard torrenten? csak mert a ten yardon z accountomnak azt írja ki hogy disabled - szóval becummandéroztam...itt van pár
a thepiratebay-en, csak két meccs van wisconsin badgerstől, azok is 2007-esek.Ventura
http://sport-video.org.ua/americanfootball2.html
---
több mint 12 éve
ncaa meccsekhez is hozzálehet férni más oldalakon, nem csak ten yard torrenten? csak mert a ten yardon z accountomnak azt írja ki hogy disabled - szóval becummandéroztam...a thepiratebay-en, csak két meccs van wisconsin badgerstől, azok is 2007-esek.
több mint 12 éve
köszönöm!van még egy kérdésem. szóval hiányoznak már a meccsek ezért néznék unalmasabb időben.
a ten yard-on rámentem hogy recover account. küldték is a jelszót meg a felhasználónevet, azonban ez a tapintatlanság fogadott: "This account has been disabled."
az a baj, hogy ncore-on kb. csak 4 miami meccs van.
van még valahol ilyen nfl filmes portál ahol meg lehet nézni a meccseket? 😕
több mint 12 éve
Az lenne a kérdésem, hogy szószerint átvett fordítást az angol wikipédiáról lehet közölni a magyaron anélkül, hogy a forrásokat megneveznék (vagy ilyenkor az angol wikipedia -t kell forrásként megnevezni)? Mert unalmamban fordítgatnék pár sportolóról szoló írást angolról magyarra, de nem tudom hogy hogy kéne. Ja és még annyi, hogy akkor azt szerkesztek, amit akarok, és ha valakinek nem tetszik, akkor maximum törli?lehet, csak kapsz bele majd egy "Ez a szócikk nem tünteti fel a forrásokat" sablont, mint itt
Előre is kösz.Jughead
http://hu.wikipedia.org/wiki/Heisman-tr%C3%B3fea
szócikktől függ amúgy, mostanában már szinte semmi új szerkesztés nem jelenik meg a moderátorok engedélye nélkül (ennyit a "szabad" enciklopédiáról), tedd csak simán bele a lefordított szöveg linkjeit
---