Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 12 éve
Szerintem tudsz bármelyikre Flasht hegeszteni komolyabb kókányolás nélkül... Nekem mondjuk még soha se hiányzott a flash, igaz nem is akartam telefonról meccset nézni. Mobilneten kurva drága lenne, ha meg van wifi akkor meg van laptop is kéznél 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 12 éve
Na ha már telefon témánál tartunk a következő kérdésem lenne: Van egy-két telefon amit kinéztem magamnak hűségidő lejártára, Sony SP Sony L esetleg Sams S3 mini. Egy a bajom ezekkel: nincsen egyiken sem Flash. Ez azért gond mert ha jól sejtem akkor így nem tudok rajtuk streamen meccset nézni??? Tudom teló nem egészen erre való meg vannak egyéb belekötni valók a témába, de most kérem szorosan a kérdésre válaszoljon aki tud 😛 😉 nagyon megköszönöm a választ!!!!
Ha így van kénytelen leszek Sony J-t beszerezni azon van Flash vagy várni hátha az Samsung S3 ára majd lejjebb megy a piros szolgáltatónál mire valóban hűségidő lejárat környékére kerülök.
több mint 12 éve
Ha választanotok kéne: Samsung S4 vagy LG G2? Melyik miért?JocoSony Xperia Z1, legfrissebb hardver (G2), bővíthető (S4), és még vízálló is. Én a helyedben a japánok "telefonját" választanám.
szerk.: ja, hogy az LG 50 ezerrel olcsóbb!? Akkor egyértelműen a G2 nyer (csak vegyél 32GB-osat 😊)!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Ami miatt kicsit tartok az LG-től hogy még soha nem volt semmi ami LG,valamiért mindig az a gondolat volt a fejemben hogy "csak egy LG?" nem tudom miért. Lehet hogy ez csak a saját hülyeségem. Ami mondjuk számomra negatív az az hogy az LG-nél nem bővíthető a tárhely,tehát vagy 16 giga vagy 32giga (amiből biztos levesz valamennyit a rendszer). Most egy Samsung wave tulaj vagyok még és semmi bajom nem volt vele soha,azért is kérdeztelek meg titeket mert döntésképtelen vagyok 😊JocoHa nem pakolsz rá 4 gigás meccseket, vagy teljes sorozatévadokat simán elég a 16 GB szerintem.
Nekem 8 GB is.
több mint 12 éve
Ami miatt kicsit tartok az LG-től hogy még soha nem volt semmi ami LG,valamiért mindig az a gondolat volt a fejemben hogy "csak egy LG?" nem tudom miért. Lehet hogy ez csak a saját hülyeségem. Ami mondjuk számomra negatív az az hogy az LG-nél nem bővíthető a tárhely,tehát vagy 16 giga vagy 32giga (amiből biztos levesz valamennyit a rendszer). Most egy Samsung wave tulaj vagyok még és semmi bajom nem volt vele soha,azért is kérdeztelek meg titeket mert döntésképtelen vagyok 😊
több mint 12 éve
G2 faszán összerakták, mondjuk samu buzi vagyok, de simán elgondolkodnék rajta!
|
több mint 12 éve
Ha választanotok kéne: Samsung S4 vagy LG G2? Melyik miért?JocoNálam LG G2 vastagon. Mindkettő bőven jó mindenre manapság, de ebben azért egy generációval frissebb hardver van, ami nem is annyira a mostani sebességben számít szerintem, mint inkább abban, hogy a jövőben később fog "elévülni". Emellett jobb az aksija is ami nem hátrány, hogyha már ennyit költesz rá.
több mint 12 éve
Ha választanotok kéne: Samsung S4 vagy LG G2? Melyik miért?
több mint 12 éve
Én is csak környékezem az alapot... 😀catattackVak vezet világtalant? 😀
Csak viccelek, köszi a reagálásokat!
több mint 12 éve
catattack
3 520
Én is csak környékezem az alapot... 😀
több mint 12 éve
Szerintem I call you up. Mert ha tovább olvasod, akkor ott a You were there.catattackKöszi, hogy segítesz. Azért kavarodtam bele, mert én még csak alap szint környékén tartok és ez így felszólításnak tűnt elsőre, de aztán gondoltam rá, hogy lehet csak a zenéknél nem ragaszkodnak annyira a szabályokhoz és van előtte valami ami nincs kiírva, de oda kell érteni 😊
több mint 12 éve
catattack
3 520
Szerintem I call you up. Mert ha tovább olvasod, akkor ott a You were there.
több mint 12 éve
Köszi, ezt ismertem, ez az egyik fordítási verzió amit láttam, csak mivel nem egyformán fordítják ezért kértem volna egy tisztázást.Nem ismerem a számot.Milyen szám ez? 😊catattackSoul Asylum - Runaway Trainsteroid stewie
coco-homeblog.blogspot.hu/2010/06/soul-asylum-runaway-train-dalszoveg.htmlcatattack
több mint 12 éve
catattack
3 520
Nem ismerem a számot.Milyen szám ez? 😊catattackSoul Asylum - Runaway Trainsteroid stewie
coco-homeblog.blogspot.hu/2010/06/soul-asylum-runaway-train-dalszoveg.html
több mint 12 éve
catattack
3 520
Milyen szám ez? 😊
több mint 12 éve
Mivel sok expert angolos van az oldalon, kérnék egy kis fordítási segítséget. Egy mondatról lenne szó, egy számból:"Call you up in the middle of the night"
Fordításokban nem találtam két egyformát, "felhívlak", "felhívni téged", "felhívnak"
Tisztázzuk már le, ki hív kit az éjszaka közepén? 😊
Köszi előre is!
több mint 12 éve
Ilyen késleltetett írás, fájl lezárás izék miatt kell - leginkább írás után - leválasztani. Én mindig leválasztom.Pendrivenál felesleges szerintem a leválasztás, de azért eny vinyónál szerintem alap, hogy csak azután húzza ki az ember.GRAFIHa nem választod le akkor van rá sansz, hogy ha ugyanabba a portba dugod be később akkor nem fogja felismerni a gép, ezért (is) érdemes leválasztani a pendriveot is.Gabesz92
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 12 éve
Igen köszi, közben én is megtaláltam, azért is töröltem, 😀Olyan kérdésem lenne, hogy ha külföldön fizetek a kártyámmal (Tesco, Burger King vagy akárhol) akkor az ugyanúgy ingyenes mintha itthon tenném vagy számolnak fel külön díjat mert külföldön teszem ?Röviden: Igen
Visa Electron a kártám és Erste-s vagyok.Toca
Hosszabban: www.erstebank.hu/static/internet/download/aszf_lak_bankkartya_20130920.pdfSobri Jóska
több mint 12 éve
Olyan kérdésem lenne, hogy ha külföldön fizetek a kártyámmal (Tesco, Burger King vagy akárhol) akkor az ugyanúgy ingyenes mintha itthon tenném vagy számolnak fel külön díjat mert külföldön teszem ?Röviden: Igen
Visa Electron a kártám és Erste-s vagyok.Toca
Hosszabban: www.erstebank.hu/static/internet/download/aszf_lak_bankkartya_20130920.pdf
több mint 12 éve
Én Romániában ugyanúgy ingyenesen használtam mint itthon (leginkább tankolásnál). Sima Takarékbankos Maestro.
több mint 12 éve
Mik vannak a windows világában, csak kapkodom a fejem...
több mint 12 éve
Pendrivenál felesleges szerintem a leválasztás, de azért eny vinyónál szerintem alap, hogy csak azután húzza ki az ember.GRAFIHa nem választod le akkor van rá sansz, hogy ha ugyanabba a portba dugod be később akkor nem fogja felismerni a gép, ezért (is) érdemes leválasztani a pendriveot is.
több mint 12 éve
Hát őszintén fogalmam sincs... Haver kezelte, ő dugta rá ő húzta ki, azt meg nem tom h leválasztotta-e előtte
több mint 12 éve
Pendrivenál felesleges szerintem a leválasztás, de azért eny vinyónál szerintem alap, hogy csak azután húzza ki az ember.